Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna
Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...
Miele slecny a damy. Takze.. o moju dceru sa staram a vychovavam sam. Prave som ju zaviezol na letisko. Nemyslim ze mam privysoke naroky, Akurat viem co presne hladam a po com tuzim, resp. v com bol doposial problem. Nie plesinku nemam a dufam ze mat nebudem. "byt" je v rozlohe vysoko nadstandardu A buduca partnerka ma don dvere pootvorene.
Este mi neda nezareagovat. Ak uz viete aky pôlat ma zamestnanec banky. A je to standardom ci podpriemerom inych zien. Kolko ine zeny platia mesacne za podnajom ci hoteku? ja to viem kolko platia. Ja ju platit od mlada nemusim, a zijem ako zijem.
Ale podme dnes uz do postele, Dobru noc damy.

Miele slecny a damy. Takze.. o moju dceru sa staram a vychovavam sam. Prave som ju zaviezol na letisko. Nemyslim ze mam privysoke naroky, Akurat viem co presne hladam a po com tuzim, resp. v com bol doposial problem. Nie plesinku nemam a dufam ze mat nebudem. "byt" je v rozlohe vysoko nadstandardu A buduca partnerka ma don dvere pootvorene.
@anonym_autor ked pises inzerat, tak nezabudni uviest nielen svoje prednosti, ale aj zavazky. Pubertalna dcera ktora zije s tebou v jednej domacnosti je sakra dolezity zavazok.
A to, ze dvere tvojho aparmanu su pootvorene pre nejaku zenu, neviem ako si to vysvetlit. To akoze moze zaklopat a ty ju pustis na navstevu, ak splna vsetky poziadavky a ak dcera nebude doma... A nech si nenosi ani zubnu kefku, lebo prespavat nebude. Nemalo by to byt o tom, ze otvorena je tvoja naruc a srdce?
Fuha, tak, za mna mas naozaj velmi vela pozadaviek a pritom takej zene bohužiaľ nemas co ponuknut. Si chlap uz v urcitom veku a este mas aj pubertalnu dceru doma, to vela žien odradi urcite. Dokonca si neuspel na zoznamkach, tak pises na MK. Troska z teba srší zufalstvo, ale tak, aspon si tu pobavil mnoho žien, ked uz nic iné. Veľa šťastia.
@anonym_autor 13ročná sama letí kam??
Mimo témy, ale si krásny a inteligentný, tak si určite vezmeš k srdcu, že nič také ako "rozhliadený" a "rozhliadenosť" neexistuje. Keď to prestaneš používať, budeš dokonalý 🙃 Tak držíme palce.
@anonym_5ac598

@anonym_autor som krasna,vzdelana,cistotna,inteligentna...
Splnam vsetky tvoje poziadavky.
Naozaj...
Ale co z toho?
Ty si totalny samoluby narcis.
Ty so svojim postojom si v zivote nenajdes zenu na zivot.
Maximalne daku trubu na par noci ...
Pomoooooc
Niektore tu by potrebovali exorcistu. :D Ma take iste poziadavky, ake maju zeny na muzov ... Ci najde, je jeho vec. Takisto je jej vec, ak ma niektora neprimerane kriteria a nikto ju nebude chciet.
@anonym_autor
Ahoj. Po prečítaní tvojich podmienok som si uvedomila, že hľadáš skôr kombináciu modelky, psychologičky, športovkyne, manažérky, kuchárky a dokonale emocionálne vyrovnanej ženy v jednom balení. 😄
Škoda len, že si zabudol uviesť, či má mať aj certifikát na bezchybnú kompatibilitu s tvojím sebavedomím.
Ale držím palce. Pri takto detailne špecifikovanom výberovom konaní bude možno najväčší problém nájsť kandidátku, ktorá prejde aj pohovorom, aj skúšobnou dobou. 😏
@anonym_f47e79

@anonym_autor Konecne muz s dvomi stranami poziadaviek, ako maju zeny ... :D
@anonym_3e86b7

Presedively (sam to o sebe napisal) 43 rocny stary mladenec hlada dokonalu a prekrasnu zenu 😀. Tak tato diskusia bude mat vela stran.
Ponuknite sa 🍿🍿
@anonym_5c6146 ja som sa uz daaaaavno tak nepobavila 😄🤣😅
za mňa slušný inzerát. Na rovinu napísal čo chce, čo očakáva.
@anonym_12a6a7 pravda. Len akosi z inzeratu je pramalo jasne co ponuka🙂
Žena tychto kvalit urcite tuzi po muzovi z modreho konika🤣🤣🤣
@anonym_962d69 uz nevladzem....asi mi cvrklo
Ja som si tvoju tému otvorila a prečítala len tak zo zábavy, lebo nespĺňam žiadne z tvojich kritérií, ale čím viac komentov čítam, tým väčší súcit k tebe cítim. Možno by som ho ani nemala cítiť, lebo akosi podprahovo tuším, že si tu z tých žienok, ktoré ťa hejtujú a snažia sa znižovať tvoju hodnotu, v podstate len robíš prču a nemyslíš celý tento inzerát vôbec vážne. Ak to však vážne myslíš, utekaj odtiaľto ako o život a neobzeraj sa späť, asi si už aj sám prišiel na to, že MK nie je pre teba to správne prostredie.
@anonym_3d9f34 Tiez mam krasnu kolegynu, No ma az 36, a vela z toho splna. No je to zaroven moja byvala druzka. Teda vela si nepomozem.
@anonym_autor preco je uz len byvala??
Baby, ale ste ho vyviedli z omylu.. Vyprášil ste ho odtiaľto... 😆😆
@anonym_autor Rozlohou vysoko nadstandard apartman 🙄. Nehnevaj sa, ale vo svojom veku 43 si uz davno mal mat normalny byt. Aspon kvoli dietatu, ktore tam tiez zije. Snad vies, preco je to apartman a nie byt. Apartman je ovela lacnejsi ako byt. A dovodov moze byt viac - je to nebytovy priestor, nie je preslneny, je urceny na kratkodobe, alebo prechodne byvanie atd. Tak ohanat sa tu tym, ze vies kolko platia zeny hypoteky je vtipne. V tvojom veku uz vela zien ma hypoteky splatene, a ma svoj byt, alebo dom. Ja som o dost mladsia od teba, a byvanie uz davno mame splatene. Nastastie mam manzela, aj deti a nemusim inzeraty ako ty pisat.
Ty len poriadne otvor svoje oci, a ak chces s tym co ponukas zenu tak tie tvoje naroky su smiesne. Predstav si to opacne 43 rocna sediva zena byvajuca v apartmane s 13 rocnym pubertiakom hlada prekrasneho, dokonaleho chlapa, ktory musi byt bezdetny 😀. No len na pobavenie inzerat, uznaj.

@anonym_autor viem o jednej takej... ja to nie som, ale moja známa 😉