Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna
Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...
Za mňa máš dve veľké chyby, píšeš len aký si a čo hľadáš, ale nič čo ponúkaš, prečo by sa ti vôbec mala žena ozvať a nepíšeš o žiadnych nedostatkoch , pri tom ich musíš mať veľa, keď doteraz žiadna s tebou neostala. Jedine, žeby si vôbec nebol také terno. A zrejme si si ešte aj dopomohol AI.
@anonym_autor 13ročná sama letí kam??
@anonym_862b66 čo to je za blbu otázku?S mamou na dovolenku?k starým rodičom?Ako ti pomôže odpoveď?
Presedively (sam to o sebe napisal) 43 rocny stary mladenec hlada dokonalu a prekrasnu zenu 😀. Tak tato diskusia bude mat vela stran.
Ponuknite sa 🍿🍿
@anonym_5c6146 starý, nesúdny mládenec s dcérou... To chceš.
Predpokladám,že bude z tej kasty všetko 50 na 50 😅😅😅
No asi ta nepotesim, ale taku velmi podobnu poznam osobne, ale je stastne zadana … JA 🙂
Ale drzim palce pri hladani 🍀
Inak sranda že on dieta moze mat ale pani dokonala uz nie😴ty budes aleže chuj maľovany jak traky.
Inak sranda že on dieta moze mat ale pani dokonala uz nie😴ty budes aleže chuj maľovany jak traky.
@anonym_799b7a jasne, on si namysla, ze pani dokonala doteraz cakala na takeho narciska ako je on
@anonym_autor uz vidim, ako zena tychto kvalit caka do 40-ky na princa na bielom koni. Niekedy treba ubrat z narokov a naucit sa robit kompromisy. P.S. prezradim ti tajomstvo: pod vplyvom hormonov (PMS, tehotenstvo ci perimemopauza) sa aj najkludnejsia zena meni obcas na drama queen
@anonym_5ac598 Rozhladenost v mojom ponati znamena, ze sa dokazem rozpravat so zenou na temy od Hackovania az po murara ktory prave zachranuje opadavajucu omietku.
@anonym_autor ty budeš nejaký múdračik čo všade bol a všetko vie..
Tu je klasický priklad toho, ze chcem prísť na hotové. Nie ze zľavím z nejakých vecí a postupne sa predsa aj vo vzťahu da dosiahnuť ten level dokonalosti. Tu su podmienky, musis spĺňať vsetko naraz, inak nič. Pritom keby premyslal, mohol by to mať tiez, len neskôr a spoločne by budovali jeden druhého. Takéto vzťahy zväcsa bývajú stabilnejšie ako tie, kde uz ma byt dokonalosť na začiatku.
By ma zaujímalo, kam by sa chcel posúvať v tomto vzťahu. Ci budu chodiť obaja ako pávy, pyšný a hrdý aky sú perfektný a cool. A za pol roka sa rozídu, lebo vsak nuda😃
@anonym_799b7a no hlavne ze chce dokonalu bezdetnu ale "zabudne" napisat ze ma 14 rocne dieta v starostlivosti 😃 uz vidim ako nejaka dokonala o seba sa starajuca sportujuca rozhladena dobrovolne bezdetna lejdy ide nohy dolamat lebo tuzi po spolocnej domacnosti s tinedzerkou a muzom ktory pracuje so svojou ex 😆 ...mmch to je matka dietata? Ci nejaka ina co nedokazala vyhoviet poziadavkam?
@anonym_autor fúha...chápem požiadavky, ale zase na zamyslenie:
Príťažlivosť a krása sa môže zmeniť - stačí choroba a prídu lieky, pribúdajú roky, samotné tehotenstvo zmení postavu.
Vysoká škola nie je záruka inteligencie alebo uplatnenia.
Ostatné ani písať nebudem.
Môj osobný názor - žena môže mať ťažkú minulosť, atď, ale vo veľkej miere je vždy odrazom muža. Ak má v mužovi oporu, dôveru a pod., tak je emocionálne vyrovnaná a prirodzene sa snaží byť krásna a príťažlivá. A hľadať ženu bez detí, chápem, ale treba pamätať na to, že deti ženu zmenia na novú úlohu a to je úloha matky. A takých argumentov mi napadlo viac...
Skôr držím palce na zamyslenie sa nad tými všetkými požiadavkami, ako na nájdenie tej skoro dokonalej ženy.
Úprimne, ja by som s tebou nechcela byť nech si akokoľvek super a neviem čo - náhodou nám život prinesie skúšku, odíde moja krása príťažlivosť, neviem čo ešte by sa zmenilo, a ty odídeš ďalej hľadať vysnívaný sen a mne ostanú oči iba pre plač.
Ved zrejme si taku mal ked máš s ňou dcéru. Tak prečo si sa s ňou rozišiel.
obycajny, viacmenej tuctovy plytko uvazujuci radovy zamestnanec, jeden zdedeny byt, predpokladam dovolenky all inclusive v rezortoch, to je vsetko, len takato cista nuda? ja som v 40tke uz mala z nuly milion vlastnou hlavou a rukami, inteligentna, scestovana, sportujuca, happy single, 3 mudre deti v striedavke, ale o Teba by som po hodine rozhovoru zaujem nemala 🙂
humor ✔, sebavedomie ✔ energia ✔, ambície ✔ , ženská som vrátane všetkého čo k tomu patrí ✔
Splňam tvoju požiadavku na vek, bezdetnosť, aj pekne vyzerám, nie som umelá mam super vlasy, som štíhla športujem 3x týždenne 90min kardio, 4x týždenne silový tréning, mám vlastné hobbies vrátane hudobného nadania, mám vysokú školu (mudr.), mám 0 pokazených zubov, sprchujem sa 2x denne, starám sa o seba (rozumej, že už mám dávno kúpený svoj byt a zároveň podnikám), mám dávno pradávno vyriešené všetky ujmy a traumy z minulosti. Som z BA a nefotím sa na instagram...
A teraz ale počúvaj, aký muži sa okolo mňa motali, aby si vedel že u takýchto žien jednoducho nemáš šancu a hodnotím to aj z okolia mojich kamarátiek, farmaceutka, lekárka atď...
Každý má nadštandardný príjem, má vysokú školu (kedže je známe, že žena ak má vš tak v podstate očakáva muža s vš), dávno má splatený byt, kedže má okolo 40r. , má zvyčajne 0! detí a nekonečný drive a chuť ťa získať. Nemusí zúfalo vypisovať na internetoch a nemá bezduché záujmy typu food and travel ako 18tka.
tak 43 rocny je stary a v inych diskusiach sa tu argumentuje, ze 50-55 rocna je este mladica, dokonca "vyzera" o 20 rokov mladsie. ;o
do 45 zeny budu vysvetlovat, ze ako na nu muz 'nema' a ochkat pri pohlade na seba v zrkadle. A po 45 mu budu naopak rychlo vysvetlovat, ze vzhlad nie je vsetko, stary obal nie je dolezity, ale treba pozerat na obsah a co vsetko ona aj po 50tke dokaze este poskytnut vo vztahu okrem vzhladu. 🙂
vzdy sa to da nejako obkecat. 🙂
Autor a dospele dieta môže mat?
Lebo 40-nicka už môže mat 20-22 ročne dospele dieta ktoré študuje v cudzine alebo už je z domu prec.
obycajny, viacmenej tuctovy plytko uvazujuci radovy zamestnanec, jeden zdedeny byt, predpokladam dovolenky all inclusive v rezortoch, to je vsetko, len takato cista nuda? ja som v 40tke uz mala z nuly milion vlastnou hlavou a rukami, inteligentna, scestovana, sportujuca, happy single, 3 mudre deti v striedavke, ale o Teba by som po hodine rozhovoru zaujem nemala 🙂
@anonym_9f1d52 po hodine? 😃 po 10 minutach by si podla mna vymyslela ako to co najskor ukoncit.
Autor a dospele dieta môže mat?
Lebo 40-nicka už môže mat 20-22 ročne dospele dieta ktoré študuje v cudzine alebo už je z domu prec.
@anonym_05874d musi mat vš, to by asi nestihla 🙂
@anonym_9f1d52 po hodine? 😃 po 10 minutach by si podla mna vymyslela ako to co najskor ukoncit.
@citronove_koliesko no asi hej, predstavujem si ho ako typ, co na stretko pride "robit okazalu formu" v koseli s vyraznym znackovym logom, tazke hodinky na ruke, nobl gastro podnik 🙂 netusi, co je to stat pri niekom v chorobe, nestasti, len pozlatko a vonkajsi lesk, velmi nevyzrete uvazovanie, hodne tak 23r, nie 43r
@anonym_5f9b8a tak skusim. Minulost z casti spomenuta. Pracujem so svojou expartnerkou. Dieta jedno. 14 rokov dcera. Dlhy ziadne. Apartman - vlastny prerobene rodinne dedicstvo. Hypoteky ponukam ja v praci ako pracovna napln. K tej praci je nutny cisty register trestov. Vzdelanie Druhy stupen. Vodicske opravnenie samozrejmost. vyska cca 192-4 , hmotnost netusim, myslim okolo 85 - 90 kg. Vlasy spomenute. Prehliadky 4x rocne zuby.
@anonym_autor Ty máš dcéru a frajerku hľadáš bezdetnu? 🤣🤣🤣 Vtipalek. 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣😂