Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna
Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...
humor ✔, sebavedomie ✔ energia ✔, ambície ✔ , ženská som vrátane všetkého čo k tomu patrí ✔
Splňam tvoju požiadavku na vek, bezdetnosť, aj pekne vyzerám, nie som umelá mam super vlasy, som štíhla športujem 3x týždenne 90min kardio, 4x týždenne silový tréning, mám vlastné hobbies vrátane hudobného nadania, mám vysokú školu (mudr.), mám 0 pokazených zubov, sprchujem sa 2x denne, starám sa o seba (rozumej, že už mám dávno kúpený svoj byt a zároveň podnikám), mám dávno pradávno vyriešené všetky ujmy a traumy z minulosti. Som z BA a nefotím sa na instagram...
A teraz ale počúvaj, aký muži sa okolo mňa motali, aby si vedel že u takýchto žien jednoducho nemáš šancu a hodnotím to aj z okolia mojich kamarátiek, farmaceutka, lekárka atď...
Každý má nadštandardný príjem, má vysokú školu (kedže je známe, že žena ak má vš tak v podstate očakáva muža s vš), dávno má splatený byt, kedže má okolo 40r. , má zvyčajne 0! detí a nekonečný drive a chuť ťa získať. Nemusí zúfalo vypisovať na internetoch a nemá bezduché záujmy typu food and travel ako 18tka.
@anonym_4bc1ed Fúha, pani doktorka, ale pravopis máš úbohý. Treba vrátiť titul a zopakovať si základnú školu.
Vsetky take su uz davno obsadene. Skus sa na to pozriet opacne. Co chcu zeny-akeho chlapa. Mozno sa zadari 😉
@januska12323 Ten nebol nahodou blond? To u mna nehrozi, Tmave ako uhol s nebiehajucou presedivelostou.
@anonym_autor sakra poznam jednu dokonalu presne podla tvojho želania, ale ta chce blondaka. Je to jej podmienka 🤷♀️.
Iróniou je, koľko tunajších dám tie privysoké kritériá spĺňa, teda aspoň si myslia. A ešte väčšou, že keď sem niečo podobné píše žena, tak ju uisťujú, že jej požiadavky sú úplný základ a že z nich nemá zľavovať. Že vekom dospela k zmúdreniu a vie čo chce. A že radšej bezdetného. Zlatokopectvo (niekoľko tisícový plat a luxusný vlastný byt, či dom, ani nespomínam. Načo, keď dámy v podobnom veku sú samostatné, nadpriemerne zarábajúce, zabezpečené?
@anonym_autor ty môj zlatý dokonalý si nikdy nenájdeš to co hľadáš.
Iróniou je, koľko tunajších dám tie privysoké kritériá spĺňa, teda aspoň si myslia. A ešte väčšou, že keď sem niečo podobné píše žena, tak ju uisťujú, že jej požiadavky sú úplný základ a že z nich nemá zľavovať. Že vekom dospela k zmúdreniu a vie čo chce. A že radšej bezdetného. Zlatokopectvo (niekoľko tisícový plat a luxusný vlastný byt, či dom, ani nespomínam. Načo, keď dámy v podobnom veku sú samostatné, nadpriemerne zarábajúce, zabezpečené?
@anonym_1478c4 vsimli sme si to viaceri. Daj tento isty prispevok do zenskeho rodu a dostane standing ovation, ze je to uplne normalne, nema zlavovat zo svojich kriterii. ;d on 43 stary, ona v tom veku vyzera samozrejme uzasne a skvele,... potom tu pridu hlasky, ze ako je ktora na tom financne dobre, 2 byty atd. ... a aj tak si necha dovolenku, handry, restauracie,... zaplatit. ;0
Je velmi zaujimave, co vsetko pisete na moju adresu, napriek tomu ze viete iba tych par dat , ktore som vam o sebe podal. Mnohe svojimi vyjadreniami pisete vlastne o sebe a nesnazim sa polemizovat nad vasim intelektom, bonitou, ci potencialom pre chlapov. Nakolko to nieje mojim cielom. No je zjavne ze moje kriteria asi nesplna ziadna zena tuna. Cize... schybil som to dat prave sem.
Este ma velmi zaujal ten opis s hodinkami. Tak ano, i teraz mam na sebe koselu a pomerne tazke a kvalitne hodinky.
Je velmi zaujimave, co vsetko pisete na moju adresu, napriek tomu ze viete iba tych par dat , ktore som vam o sebe podal. Mnohe svojimi vyjadreniami pisete vlastne o sebe a nesnazim sa polemizovat nad vasim intelektom, bonitou, ci potencialom pre chlapov. Nakolko to nieje mojim cielom. No je zjavne ze moje kriteria asi nesplna ziadna zena tuna. Cize... schybil som to dat prave sem.
@anonym_autor Tie kriteria splna vela zien. Ale ty nesplnas kriteria takych zien. Preto je to vtipne. A napriek tomu, ze sme sa ti to snazili vysvetlit viacere, ze ziadas nieco extra a ponukas podpriemer tak ty si z toho pochopil, ze my tu nesplname tvoje kriteria 😀. No nic, aspon si pobavil. Nic si nepochopil. Vela stastia. S tym co ponukas nikdy nenajdes co ziadas.
@anonym_autor myslim ze mnohé tu splname tie vedomostné, vizuálne aj športové kritériá, žiaľ máme bud deti alebo trošku vyšší vek. Čiže vlastne nesplňame 🙂.
Najviac si sa vyšachoval z hry, ze sam mas dcéru ale partnerka mat svoje dieťa nesmie. Je úplne v poriadku, ze nechceš zenu s deťmi, je to tvoje slobodne rozhodnutie. Mozno by pomohlo vysvetliť, prečo...dostal by si mozno viac pochopenia ( kludne to moze byt aj nejakým zdravotným problémom dcérky, hocičo, to mi nevieme).
Takto to znie: moja dcérka je posvätna, budeme sa o nu pekne spolu starať ale zabudni, ze ja sa budem starať o tvojho " spratka".
Podľa inzerátu si ma zaujal a z veľkej časti tvoj inzerát splňam aj ja. Až kým som si neprečítala komentáre, v ktorých píšeš detailne o sebe. Nehnevaj sa, je fajn, že si sebavedomý, čo muž aj má byť, ALE pracovať v banke a chcieť takúto ženu? To je veľmi málo pre ženu, ktorá si môže každý deň vyberať z úplne iných borcov. Ďalšia vec je, že napríklad ja deti nemám, čiže splňam tvoje zadanie ale ani ich nechcem a čo už vôbec nechcem je starať sa o cudzie pubertálne dieťa. Raz keď nájdeš ženu v tomto veku, čo nemá dieťa tak to znamená, že ich buď nechce alebo nemôže mať. Zostup z oblakov na zem. Ty nie si z tej kategórie kde by si takáto žena vyberala, ver mi, zažívam to na dennej báze. Na takúto ženu nemáš. Pracuj na sebe, alebo zníž nároky. Takéto ženy naozaj existujú ale lovia v iných vodách, respektíve nelovia vôbec, pretože to nemajú za potreby.
Kdze to še take chuje rodza🥲
Absolútne ťa chápem a myslím si že naozaj veľmi dobre vieš čo chceš a držím ti palce a myslím to naozaj úprimne. Keď som si hľadala partnera resp. milenca pred 2 rokmi tak som tiež mala možno ešte dlhší zoznam ako ty,pretože sama som náročná a mám čo ponúknuť. A našla som čo som hľadala. Aj keď tá cesta nebola ľahká, stojí to zato byť trpezlivý. takže určite nezľavuj zo svojich požiadaviek. Jediné čo nechápem je tá požiadavka na to aby nemala deti, keďže ty sa máš dcéru. Jediné čo mi z toho vychádza je že asi pravdepodobne máš sám záujem si založiť ešte ďalšiu rodinu. Alebo máš nejaké negatívne skúsenosti sex partnerkou, kedy ste riešili rozdielne názory na výchovu….ťažko povedať. Toto by som na tvojom mieste ešte prehodnotila, určite z hľadiska práve toho vyššieho veku je ten výber potom dosť obmedzený.
ludia Vase komentare na toto, milujem Vas neskutocne 💓😂😂💓take od srdca odpovede.. som sa rehotala ako blazniva Dora 😂😂🤣
Aj keď tvoje zadanie spĺňam, nikdy by som nechcela muža ako ty, aspoň na úrovni, kde sa teraz nachádzaš. Prvý obrovský red flag je, že si to vôbec napísal na MK. Týmto si si pochoval akékoľvek šance u takejto ženy. Pokiaľ chceš takúto ženu, musíš sa pohnúť mílovo dopredu, a najmä - s tým už nič neurobíš - máš dieťa. Uvedom si, že takéto ženy majú úplne iné možnosti. Aj keby som mala prekusnúť, že máš dieťa, čo by sa asi v tomto vesmíre a v tomto živote nestalo, tak by si mi musel dať za to veľkú protihodnotu. Druhá vec - na takúto ženu nemá bežný radový zamestnanec. "Dokonalé" ženy, ktoré naozaj veľkú časť svojho dňa a života venuju tomu, aby boli v top forme, stojí to veľa úsilia, odriekania, peňazí a času venovaného sebe, svojmu zovňajšku a sebarozvoju, majú také isté vysoké nároky na mužov. Vo svete to tak nefunguje, že priemerný muž má nadpriemerne krásnu a dokonalú ženu, bohužiaľ. Ty zatiaľ priemerným mužom si. Ak chceš, hecni sa, zamakaj na sebe a možno si nájdeš aspoň z časti takú akú chceš. Týmto ťa nechcem zhejtovať, ale otvoriť ti oči veľkou red pill, lebo ju zjavne potrebuješ.
Este ma velmi zaujal ten opis s hodinkami. Tak ano, i teraz mam na sebe koselu a pomerne tazke a kvalitne hodinky.
@anonym_autor presne tak, to je ten typ povrchnych "kravatakov", kt. som sa snazila vyhnut uz na vyske, tak sa profilujes od zaciatku - hmotne statky a zovnajsok na piedestál.
Podľa inzerátu si ma zaujal a z veľkej časti tvoj inzerát splňam aj ja. Až kým som si neprečítala komentáre, v ktorých píšeš detailne o sebe. Nehnevaj sa, je fajn, že si sebavedomý, čo muž aj má byť, ALE pracovať v banke a chcieť takúto ženu? To je veľmi málo pre ženu, ktorá si môže každý deň vyberať z úplne iných borcov. Ďalšia vec je, že napríklad ja deti nemám, čiže splňam tvoje zadanie ale ani ich nechcem a čo už vôbec nechcem je starať sa o cudzie pubertálne dieťa. Raz keď nájdeš ženu v tomto veku, čo nemá dieťa tak to znamená, že ich buď nechce alebo nemôže mať. Zostup z oblakov na zem. Ty nie si z tej kategórie kde by si takáto žena vyberala, ver mi, zažívam to na dennej báze. Na takúto ženu nemáš. Pracuj na sebe, alebo zníž nároky. Takéto ženy naozaj existujú ale lovia v iných vodách, respektíve nelovia vôbec, pretože to nemajú za potreby.
@anonym_87fe68 nehnevaj sa ale to je taká blbosť čo píšeš. Tiež som si mala z čoho vyberať,ver mi ale mne tie prachy alebo tá prestíž a to postavenie toho muža naozaj nestojí za to, ak tam neni chémia. Tento chalan je sebavedomý, zaujímavý, športovo založený atď a vyzerá že bude aj fešák. A myslím si že nájsť mužov ktorí sú na vyšších postaveniach a zároveň ťa fyzicky aj priťahuje a je tam tá chémia je veľmi zriedkavé. A dať sa dokopy s takýmto mužom len kvôli jeho prachom a postaveniu tak z toho mi je 🤮🤮 takých stretnutí som mala. 🙈A ponúk kde som už mohla mať pomaly 4 byty v inej Európskej metropole. Ďakujem neprosím. A taká menšia rada pre teba, hlavne toľko nepreberaj. Čím si staršia tým viac sa ti zúži výber. A hodiny týkajú… to že deti nechceš je síce fajn ale krajšia ako si dnes už nebudeš 😅🤪
Aj keď tvoje zadanie spĺňam, nikdy by som nechcela muža ako ty, aspoň na úrovni, kde sa teraz nachádzaš. Prvý obrovský red flag je, že si to vôbec napísal na MK. Týmto si si pochoval akékoľvek šance u takejto ženy. Pokiaľ chceš takúto ženu, musíš sa pohnúť mílovo dopredu, a najmä - s tým už nič neurobíš - máš dieťa. Uvedom si, že takéto ženy majú úplne iné možnosti. Aj keby som mala prekusnúť, že máš dieťa, čo by sa asi v tomto vesmíre a v tomto živote nestalo, tak by si mi musel dať za to veľkú protihodnotu. Druhá vec - na takúto ženu nemá bežný radový zamestnanec. "Dokonalé" ženy, ktoré naozaj veľkú časť svojho dňa a života venuju tomu, aby boli v top forme, stojí to veľa úsilia, odriekania, peňazí a času venovaného sebe, svojmu zovňajšku a sebarozvoju, majú také isté vysoké nároky na mužov. Vo svete to tak nefunguje, že priemerný muž má nadpriemerne krásnu a dokonalú ženu, bohužiaľ. Ty zatiaľ priemerným mužom si. Ak chceš, hecni sa, zamakaj na sebe a možno si nájdeš aspoň z časti takú akú chceš. Týmto ťa nechcem zhejtovať, ale otvoriť ti oči veľkou red pill, lebo ju zjavne potrebuješ.
@anonym_187d24 a aké možnosti majú takéto ženy? No povedz? Prečo si teraz sama keď máš toľko možností? Myslíš si že to je také jednoduché niekoho stretnúť? Ja ho za to že sem píše,vôbec neodsudzujem pretože to v akej dobe žijeme nám to vôbec neuľahčuje niekoho spoznať..a ver mi čím je žena krajšia atraktívnejšia a úspešnejšia tým väčší rešpekt majú muži voči nej a ťažšie sa zoznamuje pretože muži sa jej boja. Resp. hrozné veľa z nich má veľmi nízke sebavedomie. A to s tými dokonalými ženami a koľko úsilia ich to stojí, tak s tým tiež úplne nesúhlasím. Keď je žena krásna, tak nepotrebuje ani veľa úsilia aby si tú krásu udržala, keď je žena inteligentná tak vie presne ako si nastaviť životosprávu a tých 50 min. denne stráviť niekde tréningom,kondičným behom alebo inými aktivitami, tak to si fakt dokáže nájsť aj pri deťoch a náročnej práci.
@anonym_autor BONITU … ale ty ši šaľeny chlop vseobecne... Chodz do Dubaja hľedaj sebe tam dajaku Angelinu.Ja ci prerobim našu vychodnarsku ludovecku -šaľena ja bula- na šaľeny ja bul a takoj bonita ani neznaš jaka…CHLOP Z MODROHO KOŇA ŠAĽENYYYY JAK KÚŇ
@anonym_autor keby si opomenul tie inzeratne sra..cky…mozno by si aj nejaku babu mal, co tak mysliet viac srdcom a nie povrchne…lebo to co ziadas ti stastie nezaruci… aku dusevnu potravu ponukas…mas rad deti, psy, manzelstvo ?
@anonym_187d24 a aké možnosti majú takéto ženy? No povedz? Prečo si teraz sama keď máš toľko možností? Myslíš si že to je také jednoduché niekoho stretnúť? Ja ho za to že sem píše,vôbec neodsudzujem pretože to v akej dobe žijeme nám to vôbec neuľahčuje niekoho spoznať..a ver mi čím je žena krajšia atraktívnejšia a úspešnejšia tým väčší rešpekt majú muži voči nej a ťažšie sa zoznamuje pretože muži sa jej boja. Resp. hrozné veľa z nich má veľmi nízke sebavedomie. A to s tými dokonalými ženami a koľko úsilia ich to stojí, tak s tým tiež úplne nesúhlasím. Keď je žena krásna, tak nepotrebuje ani veľa úsilia aby si tú krásu udržala, keď je žena inteligentná tak vie presne ako si nastaviť životosprávu a tých 50 min. denne stráviť niekde tréningom,kondičným behom alebo inými aktivitami, tak to si fakt dokáže nájsť aj pri deťoch a náročnej práci.
@anonym_491a92 po prvé - kde píšem, že som sama??? A po druhé - nehovorím o kráse a postave, resp. inteligencii - to je pre mňa úplný základ. Mala som na mysli úplne iné kvality, ktoré stoja úsilie, čas, energiu atď. Veď si ho kľudne ber, mne to nemusíš vysvetľovať ani sa obhajovať, ja mám úplne iné ambície v živote a tento pán ma nezaujíma.
@miroslavabalaz Odoslala si to neanonymne a pekne sa strápnila. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ty si o sebe fakt myslíš, že si veľmi krásna a výnimočná? Priemerná žena v rokoch, navyše so sklonom k obezite. Alebo tá žena, akože tvoja dcéra, ktorej fotku máš v profile? Veď to nie je vzhľadovo ani priemer. Každý si to môže pozrieť cez tvoj profil a zhodnotiť.
@anonym_187d24 Zabudla si zaskrtnut anonym a podla profilovky nevyzeras ako zena, ktoru autor opisal 😅 ale tak anonymny prispevok znesie vela 😂😂😂
@anonym_87fe68 nehnevaj sa ale to je taká blbosť čo píšeš. Tiež som si mala z čoho vyberať,ver mi ale mne tie prachy alebo tá prestíž a to postavenie toho muža naozaj nestojí za to, ak tam neni chémia. Tento chalan je sebavedomý, zaujímavý, športovo založený atď a vyzerá že bude aj fešák. A myslím si že nájsť mužov ktorí sú na vyšších postaveniach a zároveň ťa fyzicky aj priťahuje a je tam tá chémia je veľmi zriedkavé. A dať sa dokopy s takýmto mužom len kvôli jeho prachom a postaveniu tak z toho mi je 🤮🤮 takých stretnutí som mala. 🙈A ponúk kde som už mohla mať pomaly 4 byty v inej Európskej metropole. Ďakujem neprosím. A taká menšia rada pre teba, hlavne toľko nepreberaj. Čím si staršia tým viac sa ti zúži výber. A hodiny týkajú… to že deti nechceš je síce fajn ale krajšia ako si dnes už nebudeš 😅🤪
@anonym_491a92 úplne jednoducha odpoveď - môžu byť aj prachy aj chémia 🙂 Od muža vyžadujem v prvom rade aby bol ".....ší" odo mňa, aby som ho mala za čo obdivovať a rešpektovať. A neprekrúcaj to na peniaze. Tu ide o to, že aj ja mám nejaké postavenie a nejaké majetky, a tento konkrétny by teda nebol viac odo mňa. Ďalšia vec, každý chlap chce peknú ženu a teda musí pre to urobiť niečo viac ako jeho konkurenti. Tento uviedol, že chce dokonca nadpriemerne krásnu, to znamená že aj on musí byť nadpriemerne vhodný k takej žene. Kľudne sa ty za neho aj vydaj keď sa ti tak páči. Mne radiť nemusíš, ja som absolútne spokojná so svojím životom, prestupujem vždy len do lepšieho, nikdy nie do horšieho, viem čoho som hodná 😉
@anonym_187d24 Zabudla si zaskrtnut anonym a podla profilovky nevyzeras ako zena, ktoru autor opisal 😅 ale tak anonymny prispevok znesie vela 😂😂😂
@dadis Presne. Ženská po 50ke, co uz na fotke z 2019 vyzerá dosť zrelo a plnoštíhlo navyše s 30-ročnou dcérou v profile a napíše tu takéto sprostosti, navyše do témy, kde sa kladie dôraz na mladistvý vzhľad, výnimočnú krásu, štíhlosť, vkus... Ze vraj hľadala milenca a mala dlhý zoznam požiadaviek, pretože má čo ponúknuť... Niektoré fakt nemajú žiadnu súdnosť, hrdosť ani obyčajnú hanbu alebo sa tu len na niečo hrajú a projektujú si tu svoje fantazmagórie.
@dadis Presne. Ženská po 50ke, co uz na fotke z 2019 vyzerá dosť zrelo a plnoštíhlo navyše s 30-ročnou dcérou v profile a napíše tu takéto sprostosti, navyše do témy, kde sa kladie dôraz na mladistvý vzhľad, výnimočnú krásu, štíhlosť, vkus... Ze vraj hľadala milenca a mala dlhý zoznam požiadaviek, pretože má čo ponúknuť... Niektoré fakt nemajú žiadnu súdnosť, hrdosť ani obyčajnú hanbu alebo sa tu len na niečo hrajú a projektujú si tu svoje fantazmagórie.
@anonym_eda2cf Ale je to vtipne 😁. Mna zaujima, ci ma naozaj take top sebavedomie alebo si cielene vymysla... ze co ju motivuje k takemu niecomu. Samozrejme moznost prispiet ako anonym dodava este viac odvahy.
@anonym_eda2cf Ale je to vtipne 😁. Mna zaujima, ci ma naozaj take top sebavedomie alebo si cielene vymysla... ze co ju motivuje k takemu niecomu. Samozrejme moznost prispiet ako anonym dodava este viac odvahy.
@dadis Ja myslím, ze to bude najskôr tým teplom. Ľuďom udiera na mozog. A pani Balážová to nezvláda.
A už aj maže profil, srandistka jedna. 😂🤣

Michal, si to ty? 😀
@procrastique Martin je to! 😅