icon

Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna

Včera o 12:05

Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...

Strana
z6
anonym_045a15
Včera o 12:12

@anonym_autor joj bože ja som taká rada že už nemusím v dnešnej dobe randiť a že som sa vydala za dobrého muža 🙏🙏🙏🙏.....

anonym_fdcba5
Včera o 12:12

Zamyslel si sa vobec niekedy nad tym, preco si ziadnu nenasiel? Mne stacilo precitat prvych par riadkov a takeho muza ako ty by som nechcela a cim dalej som citala tym viac som o tom bola presvedcena.

anonym_587683
Včera o 12:14

drzim palce.. ja ked som si hladala muza, tak moja podmienka bola, aby som sa s nim citila dobre 🙂 ty mas trochu dlhsi zoznam

autor
Včera o 12:16
@anonym_587683

drzim palce.. ja ked som si hladala muza, tak moja podmienka bola, aby som sa s nim citila dobre 🙂 ty mas trochu dlhsi zoznam

@anonym_587683 Dakujem velmi krasne. Praveze si myslim ze som to napisal primerane skromne, a na niektorych som dost ustupil. Uvedomil som si v nasom veku sa uz hlada tazsie, ci zlozitejsie.

d_ivana
Včera o 12:17

Ešte si zabudol - som muž, ktorý má najradšej sám seba. Z tvojho príspevku smrdí samochvála.

A ešte - čo znamená finančne stabilný? Zarábaš stabilne 800 alebo 8000 mesačne?

anonym_8df847
Včera o 12:17

To mi pripomína jednu známosť, s ktorou som randila. Rovnako vysoké požiadavky mal, ale rozhýbať do vzťahu sa nevedel so žiadnou. Napokon je stále sám a tiež má už asi 40 rokov, kým ja som spoznala svojho muža a o chvíľku budeme už traja. 😂

anonym_431079
Včera o 12:19

Toto si mal vypisovať 10 rokov dozadu, keď si mal 33. Teraz už hladáš len "výpredajový tovar" lebo schopné ženy sú už rozchytané v dlhoročných vzťahoch. Smola.

autor
Včera o 12:20
@anonym_8df847

To mi pripomína jednu známosť, s ktorou som randila. Rovnako vysoké požiadavky mal, ale rozhýbať do vzťahu sa nevedel so žiadnou. Napokon je stále sám a tiež má už asi 40 rokov, kým ja som spoznala svojho muža a o chvíľku budeme už traja. 😂

@anonym_8df847 Nebudem tvrdit ze nie.. Skus napisat svoje meno a cca kedy sme teoreticky mohli byt spolu. Ja mam pamat pomerne slusnu.

anonym_5c6146
Včera o 12:22

Jedna pre teba na MK tu je. Dava tu fotky seba v plavkach. Pise aka je krasna 😃. Snad sa ti ozve. Boli by ste skvely par. Ona je prescedcena o svojej krase, a je krasou posadnuta. Ale ma malo like na fb, aj ked da foto v plavkach. Tak neviem ci nema u teba cierny bod. Lebo ty chces taku za ktorou sa muzi otacaju a iste aj like davaju 😀.

anonym_5ac598
Včera o 12:22

Mimo témy, ale si krásny a inteligentný, tak si určite vezmeš k srdcu, že nič také ako "rozhliadený" a "rozhliadenosť" neexistuje. Keď to prestaneš používať, budeš dokonalý 🙃 Tak držíme palce.

autor
Včera o 12:24
@anonym_5c6146

Jedna pre teba na MK tu je. Dava tu fotky seba v plavkach. Pise aka je krasna 😃. Snad sa ti ozve. Boli by ste skvely par. Ona je prescedcena o svojej krase, a je krasou posadnuta. Ale ma malo like na fb, aj ked da foto v plavkach. Tak neviem ci nema u teba cierny bod. Lebo ty chces taku za ktorou sa muzi otacaju a iste aj like davaju 😀.

@anonym_5c6146 To neviem ci je prave typ zeny ktoru hladam.

anonym_8df847
Včera o 12:25
@anonym_autor

@anonym_8df847 Nebudem tvrdit ze nie.. Skus napisat svoje meno a cca kedy sme teoreticky mohli byt spolu. Ja mam pamat pomerne slusnu.

@anonym_autor Bol to rok 2022 až 2023 v BA. A nebol to vzťah, iba randenie. No ak sa náhodou poznáme, tak by to bolo priam až komické. 😂 Môžeš odhaliť krstné meno.

anonym_5c6146
@anonym_autor

@anonym_5c6146 To neviem ci je prave typ zeny ktoru hladam.

@anonym_autor Nema deti, je stihla a presvedcena o svojej krase 😀. Uz ostatne by si musel zistit o nej osobne. Pise vzdy anonymne ako aj ty. Tak nick ti posunut neviem.

autor
@anonym_5ac598

Mimo témy, ale si krásny a inteligentný, tak si určite vezmeš k srdcu, že nič také ako "rozhliadený" a "rozhliadenosť" neexistuje. Keď to prestaneš používať, budeš dokonalý 🙃 Tak držíme palce.

@anonym_5ac598 Rozhladenost v mojom ponati znamena, ze sa dokazem rozpravat so zenou na temy od Hackovania az po murara ktory prave zachranuje opadavajucu omietku.

anonym_c4f5d3
Včera o 12:26

Ja len tolko, ze zena, ktora by vyhovovala tvojmu opisu je bud zadana, lebo vedela co chce uz davno a partnera si nasla alebo uz davno nikoho nehlada, pretoze si vystaci aj sama

autor
Včera o 12:27
@anonym_8df847

@anonym_autor Bol to rok 2022 až 2023 v BA. A nebol to vzťah, iba randenie. No ak sa náhodou poznáme, tak by to bolo priam až komické. 😂 Môžeš odhaliť krstné meno.

@anonym_8df847 Tak to urcite nie, Vtedajsie moje znamosti urcite netravia cas na Modrom Koniku, myslel som ze pises o vzdialenejsej minulosti

anonym_5ac598
Včera o 12:28
@anonym_autor

@anonym_5ac598 Rozhladenost v mojom ponati znamena, ze sa dokazem rozpravat so zenou na temy od Hackovania az po murara ktory prave zachranuje opadavajucu omietku.

@anonym_autor super. A pochopil si môj príspevok? Nevadí. Veľa šťastia 🍀

januska12323
Včera o 12:28

Ivanko z mrazika si to ty?

anonym_8df847
Včera o 12:31
@anonym_autor

@anonym_8df847 Tak to urcite nie, Vtedajsie moje znamosti urcite netravia cas na Modrom Koniku, myslel som ze pises o vzdialenejsej minulosti

@anonym_autor A možno si len nevedel, že na MK trávia čas, ja som si tu založila účet tiež asi len pred rokom. Okrem iného, aj ty si sa tu prihlásil. Ale úplne mi ho pripomínaš, už dávno mohol mať ženu, aj dieťa, ktoré tak chcel, ale žiadna mu nebola dosť dobrá, len naťahoval a naťahoval. Myslíš, že MK je dobrý portál na stretnutie tvojej dokonalej? Keď tu väčšina žien je zadaná a má už minimálne dieťa? :D

autor
Včera o 12:31
@januska12323

Ivanko z mrazika si to ty?

@januska12323 Ten nebol nahodou blond? To u mna nehrozi, Tmave ako uhol s nebiehajucou presedivelostou.

domkakvet
Včera o 12:32

@anonym_autor nehladam vztah, ale mozno mojou otazkou pomozem nejakej inej, tak moja otazka je preco si sam uz v celkom pokrocilom veku a druhe otazky len pre moju zvedavost, ci si planujes zalozit rodinu a preco prave take vekove rozmedzie?

autor
Včera o 12:32
@anonym_8df847

@anonym_autor A možno si len nevedel, že na MK trávia čas, ja som si tu založila účet tiež asi len pred rokom. Okrem iného, aj ty si sa tu prihlásil. Ale úplne mi ho pripomínaš, už dávno mohol mať ženu, aj dieťa, ktoré tak chcel, ale žiadna mu nebola dosť dobrá, len naťahoval a naťahoval. Myslíš, že MK je dobrý portál na stretnutie tvojej dokonalej? Keď tu väčšina žien je zadaná a má už minimálne dieťa? :D

@anonym_8df847 Tina? alebo Natt??

anonym_f47e79
Včera o 12:33

@anonym_autor
Ahoj. Po prečítaní tvojich podmienok som si uvedomila, že hľadáš skôr kombináciu modelky, psychologičky, športovkyne, manažérky, kuchárky a dokonale emocionálne vyrovnanej ženy v jednom balení. 😄
Škoda len, že si zabudol uviesť, či má mať aj certifikát na bezchybnú kompatibilitu s tvojím sebavedomím.
Ale držím palce. Pri takto detailne špecifikovanom výberovom konaní bude možno najväčší problém nájsť kandidátku, ktorá prejde aj pohovorom, aj skúšobnou dobou. 😏

eugen777
Včera o 12:34

Ked sa pozrem na tvoj inzerat ako muz,zhodnotim.
Pises rozumne,prijemne,to je ok
Trocha ai text,ale tak je taka doba..

Ale nepises ziadne svoje minusi.
To je vzlastne,ze iba same pozitiva.
Chyba tam nieco realne,napr. som lenivsi typ,alebo nevarim vobec,alebo som zahladeni do seba..
Atd
Proste kazdy ma nieco aj minusove,to je dobre spomenut tiez.Podla mna.

No a mas premaxovane poziadavky na zenu,to je 1 z 500.Co to splni.
Uplne nerealne poziadavky.

A foto mas kde?
Ci az na svadbe sa odhalis?

anonym_c1366c
Včera o 12:34
@anonym_autor

@januska12323 Ten nebol nahodou blond? To u mna nehrozi, Tmave ako uhol s nebiehajucou presedivelostou.

Potešilo by nejednu krásku ukázať tu tvoje foto. Veď ani nevieš koľko sem chodí na túto stránku dokonalých žien podľa tvojho želania
@anonym_autor

autor
Včera o 12:37
@anonym_c1366c

Potešilo by nejednu krásku ukázať tu tvoje foto. Veď ani nevieš koľko sem chodí na túto stránku dokonalých žien podľa tvojho želania
@anonym_autor

@anonym_c1366c Prave nejake vyberam Najaktualnejsie su z Barceloby 3 tyzdne dozadu. Ak bude mat niektora zaujem poslem, preto predsa som tu.

anonym_587683
Včera o 12:38
@anonym_autor

@anonym_c1366c Prave nejake vyberam Najaktualnejsie su z Barceloby 3 tyzdne dozadu. Ak bude mat niektora zaujem poslem, preto predsa som tu.

@anonym_autor a co sa ti v barcelone naviac pacilo?

anonym_3e86b7
Včera o 12:39

@anonym_autor Konecne muz s dvomi stranami poziadaviek, ako maju zeny ... :D

anonym_5ac598
Včera o 12:40
@anonym_587683

@anonym_autor a co sa ti v barcelone naviac pacilo?

@anonym_587683 Keď sa fotil 🙂

anonym_8df847
Včera o 12:40
@anonym_autor

@anonym_8df847 Tina? alebo Natt??

@anonym_autor Nie, tak sa nevolám. Ale môžeš odhaliť len pre zaujímavosť aspoň začiatočné písmeno tvojho krstného mena. 🙂

Strana
z6