Hľadám modelku zo stredozápadu na výnimočný vzťah?
Tak teda... Mám 29 rokov, približne 190 cm, športovú postavu, široké ramená, pevný stisk ruky a tvár, ktorá si podľa môjho názoru zaslúži vlastné osvetlenie. Vlasy mám vždy upravené tak, aby vyzerali, že som sa práve zobudil dokonale, bradu nosím presne takú, aby bolo jasné, že genetika si pri mne dala záležať, a úsmev mám nastavený na režim "zbytočne sa na mňa nepozeraj, ak sa nechceš zamilovať" 🙂 . Oblečenie si vyberám tak, aby som vyzeral dobre aj vtedy, keď idem iba vyniesť smeti. Som ten typ chlapa, ktorý si ide okolo výkladu a na chvíľu zabudne, čo vlastne chcel kúpiť, pretože sa musí pozrieť, kto to tam tak dobre vyzerá 🙂 ... Povahovo som pokojný, sebavedomý, komunikatívny, inteligentný, vtipný, ambiciózny, galantný a skromný, teda skromný natoľko, aby som vám o svojich kvalitách pokojne napísal celý odsek.🙂 Viem variť, viem sa postarať, viem kam ísť na večeru a v prípade potreby viem aj presvedčivo predstierať, že viem, čo robím... Som v podstate hotový produkt, akurát bez záručného listu.... Preto teraz hľadám ženu, ktorá bude schopná držať krok s touto úrovňou dokonalosti... Ideálne hľadám modelku, stačí aj fotomodlka minimálne 175 cm, štíhlu, alebo športovú postavu, peknú tvár, upravený vzhľad, vkus, úsmev, ženskosť a prirodzenú charizmu. Preferujem brunetku, blondínka samozrejme nebude diskvalifikovaná, pretože nie som monštrum.🙂 Očakávam, že sa o seba staráš, vieš sa pekne obliecť a keď vojdeme spolu do miestnosti, nebude úplne jasné, ktorý z nás je ten profesionálny model.... Povahovo by si mala byť príjemná, inteligentná, veselá, sebavedomá, ale zároveň nie natoľko, aby si mi začala konkurovať v tejto disciplíne. Hľadám ženu, ktorá vie, čo chce, má svoje ciele, dokáže sa zasmiať sama na sebe a pochopí, že moje vysoké nároky nie sú problém, ale životný štandard.... Ideálne Vráble, Zlaté Moravce, Nová Baňa a okolie, pretože nechcem, aby náš budúci vzťah začínal 300-kilometrovým cestovaním za dokonalosťou. Ak teda bývaš v tomto okolí, vyzeráš ako z katalógu, máš osobnosť, vieš komunikovať a myslíš si, že by si mohla prejsť mojím mimoriadne náročným výberovým konaním, pokojne sa ozvi. Ja zatiaľ budem stáť pred zrkadlom a čakať, či sa konečne objaví žena, ktorá si zaslúži môj Instagramový debut ako oficiálna partnerka...🙂 A áno, uvedomujem si, že toto znie neuveriteľne sebavedomo... To je zámer... V skutočnosti som normálny chlap. Len s trochu nadpriemerným marketingom. 🙂
Je dosť zbytočné mať nejaký pestovaný vzhľad, keď myslenie je takéto. To normálna žena nepríjme a už vôbec nie žena, ktorá si môže vyberať.
Boze, ja som taka rada, ze uz nemusim randit. Mam pocit, ze takychto Mrazikovych Ivankov z roka na rok pribuda viac a viac.
Pobavilo ma, že mnohé ženy nedokážu rozpoznať sarkazmus a sebairóniu.
Je dosť zbytočné mať nejaký pestovaný vzhľad, keď myslenie je takéto. To normálna žena nepríjme a už vôbec nie žena, ktorá si môže vyberať.
@petronelag ako sa uz len musi pestovat 29 rocny mladnak ? Narcisticky radiator
@anonym_autor
A čo robiť s takým mamlasom v živote? Zlý inzerát máš. Treba napísať - hľadám peknú a sprostu, ktorá bude zona odovzdávať a poslúchať na slovo.
Okrem vymenia do želania a chvalenoa sa som tupelo ale pre teba budem Boh!!!
Keby si bol čo k čomu, nepotrebuješ písať takéto bájky, či už zo srandy alebo vážne. Veď to sa ani dočítať nedá aby som cukrovku nedostala slaďúšik preuzasny.
Inak ja som reálne takého retarda stretla naživo baby 😂.
Kamošky šli s partiou na chatu a tento sa tam obdivoval celý večer v zrkadle a hádzal pózy, aby bolo jeho úžasné svaly vidno 🤣.
A balil má štýlom, máš pekné oči, máš pekné vlasy 🥱.
Po týždni som sa náhodou dozvedela, že je zadaný, zasnúbený s dcérou kamosky môjho otca. Keď som sa to panáčika spýtala, vraj on takú ženu nepozná! To bolo rozsambo keď sa to dozvedela 😁. Bol pekný áno aké tupyyyy, že by za to i medailu zaslúžil 😏.
Tento tu znie podobne.
Penečku toľko smradu z každej vety.
Samoľúbe sebestredné hovado😂
Skromnosť nepoznať vo veku 29 rokov je škoda, bude ti v živote veľmi chýbať okrem iného..
Stačí úraz atď a život je hned úplne o inom ako o výzore..
@anonym_autor jéj ďakujem, pobavilo. 😃
Okrem tej výšky, bydliska a veku spĺňam. Veď pozri na moju fotku v profile. A som brunetka 🤗
Ja mladé mäsko môžem, nemusí sa tak dlho piecť.
Vieš si sadkať na lopatu?
@anonym_autor jéj ďakujem, pobavilo. 😃
Okrem tej výšky, bydliska a veku spĺňam. Veď pozri na moju fotku v profile. A som brunetka 🤗
Ja mladé mäsko môžem, nemusí sa tak dlho piecť.
Vieš si sadkať na lopatu?
@demodun Snáď iba žartuješ, Ved máš dieťa..
@anonym_autor ahoj ahoj...som Teodora....175/45 , nechce sa mi jesť, radšej pozerám do zrkadla, mám ich doma asi 20, von si nosím mobil na predĺženej rúčke a celý čas sa pozerám na seba 💋💋💋.... vzadu mám namontovanú kameru, do práce nechodím -nestihla.by som, chcem byť modelka a a a milujem svetový mier....zavolaj 💋❤️💋❤️
@anonym_20b9a3 super.. Tak daj fotografiu. Bolo mi jasné že sa ozve veľa žien...
@anonym_autor Ivanko si to ty??? Pomooooooc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅
Ja by som neverila, ze nieco taketo existuje, keby som si nedavno na dovolenke nevsimla jedneho “dokonaleho” ktory vsade naokolo pozeral ci si ho ludia vsimaju a ci na neho pozeraju.
Prepac, ale latku si postavil vysoko, taku vymletu zenu nepoznam, co by mala zaujem o takuto osobnost. Skus v holywooooode
Este raz si pekne, pomalicky precitaj svoj prispevok- mozno bude treba v tvojom pripade aj 2x a potom sa zamysli preco si stale sam a taky zufalec, ze si musis hladat zenu prostrednictvom MK 🤣🤣 Kazdopadne vela stastia, budes ho potrebovat 🙈
Veľ mladých takto ovplyvnia influenceri, snažia sa ich napodobňovať, bez ohľadu na realitu.
to sa i snívalo, že? Budíček, vytiahnuť ruku zo šerbľa a vstávať! Realita čaká!
@anonym_autor Milý Dorian 😀 Pokračujem v tvojom marketingovom móde..............
Dobrý deň, reagujem na Vašu ponuku. Produkt vyzerá podľa popisu technicky v poriadku, ale ako zákazník vidím tri vážne chyby v produktovom liste. Chýba vodotesnosť a odolnosť voči nárazom reality. Lokálne obmedzenie na Vráble a Novú Baňu výrazne znižuje pokrytie signálu. Absencia záručného listu pri takomto vysokom sebavedomí naznačuje, že po prvom roku používania sa môže objaviť skrytá vada – napríklad ponožky vedľa koša na bielizeň. Posielam do užšieho výberu svoje CV a tri fotky s filtrom, aby sme to s tým osvetlením tváre hneď na začiatku neprepálili. 😀
Tvoj marketing je taký nadpriemerný, že ma normálne prekvapilo, že na konci nebola zľava 20 % pri zadaní kódu DOKONALOST29. Ale oceňujem ten lokálpatriotizmus – hľadať svetovú topmodelku s výškou nad 175 cm špecificky v okrese Zlaté Moravce, to chce naozaj silnú vieru v regionálny trh práce. Držím palce pri tom zrkadle, len si tam neodfoť aj to ego, lebo sa ti nezmestí do formátu 1:1 na Instagram.
boze ja som sa raz s takymto dokonalym stretla, vyzeral fakt dobre.. to sa musi nechat, aj do vykladu sa na seba rad dival, velmi vela casu investoval do zobnajsku... ale inak byval s maminou a robil sofera.. rad sa fotil v tych luxusnych autach a sprosty bol ako bagandza.. Pozerala som na neho ako na obrazok.. v nemom uzase, co to z neho vypadava.. bol to pre mna nezabudnutelny zazitok.
@anonym_autor spĺňam región aj brunetku, takže dvoje dverí do tvojho výberového konania mám otvorené. S výškou to síce nevytiahnem na 175 cm, ale aspoň ti nebudem tieniť na to slávne osvetlenie tváre😂 Po prečítaní reklamy o tvári hodnej vlastného osvetlenia a nekonečnom obdivovaní sa vo výkladoch mám dosť. Žiť s chlapom, ktorého najväčšou životnou láskou je on sám a ktorý hľadá modelku len preto, aby mu nekazila kompozíciu na Instagrame to neznie ako výhra. Ego vyšité ako z Mrázika, Ivan by bol hrdý
Sakra. a ja niesom zo stredozapadu. skoda
Sakra. a ja niesom zo stredozapadu. skoda
@anonym_3d8e89 ale Martin sa volám.
@anonym_autor Tak toto som ešte nevidela. vidim kombináciu katalógu, pracovného pohovoru, reklamnej kampane a životopisu človeka, ktorý sa evidentne sám sebe veľmi páči.
Pri tej vete o „profesionálnom modeli“ som si už predstavila, ako chodíš po byte a čakáš, kedy ti niekto konečne dá cenu za celoživotné dielo. 🏆
Ale najviac ma pobavila požiadavka, aby žena nebola „natoľko sebavedomá, aby ti konkurovala“. To je veľmi praktické — konkurenciu treba predsa eliminovať už vo výberovom konaní.
Takže ak som to správne pochopila, ty hľadáš brunetku 175+, štíhlu, športovú, inteligentnú, vtipnú, charizmatickú, upravenú, sebavedomú, ale nie príliš, z okolia Vrábeľ… a ideálne takú, ktorá po osobnom stretnutí ešte stále nebude ľutovať, že sa prihlásila.
No nič, idem sa pozrieť do zrkadla, či spĺňam aspoň základné kritériá. Ak áno, pošlem CV, tri fotografie, motivačný list a potvrdenie od psychológa, že som pripravená na stretnutie s takýmto nadpriemerne marketingovo spracovaným produktom. 😏😂
Len jedna vec ma zaujíma — je v cene aj servis a aktualizácie softvéru, alebo si po kúpe musím všetky bugy odhaľovať sama?
@anonym_3d8e89 ale Martin sa volám.
@anonym_autor Podľa mňa sleduje influencerov, hlavne Filipa S. a snaží sa ho napodobňovať.

No zbohom 😱🤣