Hľadám modelku zo stredozápadu na výnimočný vzťah?
Tak teda... Mám 29 rokov, približne 190 cm, športovú postavu, široké ramená, pevný stisk ruky a tvár, ktorá si podľa môjho názoru zaslúži vlastné osvetlenie. Vlasy mám vždy upravené tak, aby vyzerali, že som sa práve zobudil dokonale, bradu nosím presne takú, aby bolo jasné, že genetika si pri mne dala záležať, a úsmev mám nastavený na režim "zbytočne sa na mňa nepozeraj, ak sa nechceš zamilovať" 🙂 . Oblečenie si vyberám tak, aby som vyzeral dobre aj vtedy, keď idem iba vyniesť smeti. Som ten typ chlapa, ktorý si ide okolo výkladu a na chvíľu zabudne, čo vlastne chcel kúpiť, pretože sa musí pozrieť, kto to tam tak dobre vyzerá 🙂 ... Povahovo som pokojný, sebavedomý, komunikatívny, inteligentný, vtipný, ambiciózny, galantný a skromný, teda skromný natoľko, aby som vám o svojich kvalitách pokojne napísal celý odsek.🙂 Viem variť, viem sa postarať, viem kam ísť na večeru a v prípade potreby viem aj presvedčivo predstierať, že viem, čo robím... Som v podstate hotový produkt, akurát bez záručného listu.... Preto teraz hľadám ženu, ktorá bude schopná držať krok s touto úrovňou dokonalosti... Ideálne hľadám modelku, stačí aj fotomodlka minimálne 175 cm, štíhlu, alebo športovú postavu, peknú tvár, upravený vzhľad, vkus, úsmev, ženskosť a prirodzenú charizmu. Preferujem brunetku, blondínka samozrejme nebude diskvalifikovaná, pretože nie som monštrum.🙂 Očakávam, že sa o seba staráš, vieš sa pekne obliecť a keď vojdeme spolu do miestnosti, nebude úplne jasné, ktorý z nás je ten profesionálny model.... Povahovo by si mala byť príjemná, inteligentná, veselá, sebavedomá, ale zároveň nie natoľko, aby si mi začala konkurovať v tejto disciplíne. Hľadám ženu, ktorá vie, čo chce, má svoje ciele, dokáže sa zasmiať sama na sebe a pochopí, že moje vysoké nároky nie sú problém, ale životný štandard.... Ideálne Vráble, Zlaté Moravce, Nová Baňa a okolie, pretože nechcem, aby náš budúci vzťah začínal 300-kilometrovým cestovaním za dokonalosťou. Ak teda bývaš v tomto okolí, vyzeráš ako z katalógu, máš osobnosť, vieš komunikovať a myslíš si, že by si mohla prejsť mojím mimoriadne náročným výberovým konaním, pokojne sa ozvi. Ja zatiaľ budem stáť pred zrkadlom a čakať, či sa konečne objaví žena, ktorá si zaslúži môj Instagramový debut ako oficiálna partnerka...🙂 A áno, uvedomujem si, že toto znie neuveriteľne sebavedomo... To je zámer... V skutočnosti som normálny chlap. Len s trochu nadpriemerným marketingom. 🙂
@anonym_bf1f63 mala si ho aspon otestovat😀
@anonym_0eb999 toľko tupoty v jednom balíčku by ma nedokázalo vzrušiť ani keby mal penis zo zlata.. bohužiaľ ja som skôr ten sapiosexual ..
@anonym_0eb999 toľko tupoty v jednom balíčku by ma nedokázalo vzrušiť ani keby mal penis zo zlata.. bohužiaľ ja som skôr ten sapiosexual ..
@anonym_bf1f63 ved by ste neviedli siahodlhe debaty o atomovej fyzike.😂😂
Bol by ticho a robil co ma.😂
@anonym_autor Ty si neuveriteľný retard chlapče 🤣 Ale aspoň sa človek zasmeje. Váš najkrajších, najlepších a samozrejme najskomnejsich je tu na MK požehnane. Zrejme kôli vašej dokonalosti lovite tu, nie v realite 😅

boze ja som sa raz s takymto dokonalym stretla, vyzeral fakt dobre.. to sa musi nechat, aj do vykladu sa na seba rad dival, velmi vela casu investoval do zobnajsku... ale inak byval s maminou a robil sofera.. rad sa fotil v tych luxusnych autach a sprosty bol ako bagandza.. Pozerala som na neho ako na obrazok.. v nemom uzase, co to z neho vypadava.. bol to pre mna nezabudnutelny zazitok.
@anonym_bf1f63 mala si ho aspon otestovat😀