icon

Hľadám normálneho partnera

23. máj 2026

Ahojte.. je tu niekto podobný ako ja? Čítala som tu už mnohé podobné témy a tie komentáre, ktoré tú niektorí muži písala no comment. Som slobodná 2 roky, žijem si bežný život, mám 27 rokov, chodím cvičiť, chodím von s kamoškami, žijem si bežný život. V celku sa mám dobre nič mi nechýba. Viem tráviť čas aj sama so sebou, nie som žiadny závislák na druhých ludoch🙂 Ale začína ma trápiť to, že nemám partnera. Keď prídem v piatok domov a to ticho v byte. Chodievam von s kamarátmi ale bývam tie piatky už tak unavená, že niekedy ostanem doma pred telkou.. Chýba mi niekto, s kým by som zdielala svoj život. Jasné, mám na to kamarátky ale život s partnerom je predsa iný.. Skúšala som zoznamky a to bolo nula bodov. Aj som mala 3 stretnutia a jeden sa po 2 mesiacoch stretávania priznal, že myslí na ex.. Ďalší si myslím, že mal ešte popri mne iné rozpracované baby, pretože mal čas iba raz do týždňa a nejak sa do osobných stretnutí nehrnul.. V práci máme len staršie ženy a starších ženatých mužov.. Keď som skúšala cez známych, tak buď takí dobrí chalani už niekoho majú alebo mi povedali: no jeho by som nedohodila ani nepriateľovi :D .. Spoznala som ešte 2 chalanov tak spontánne ale jeden mi príde taký jednoduchší, nemôžem si pomôcť a nedokázala by som s ním žiť a celkovo má také divné názory.. a ten druhý sa mi nepáči vzhľadovo a do takého niečoho ísť už nechcem.. Mala som jeden taký vzťah a časom ma to dobehlo.. A k mojim nárokom nemyslím si, že chcem niečo extra, nečakám ani muža, ktorý ma bude živiť, ani 180 cm modela ale normálneho muža.. ideálne bezdetného a tak o 3-5 rokov staršieho, ktorý sa vie uživiť.

Strana
z2
autor
Včera o 10:17
@anonym_f7d511

@anonym_autor no a ako to dopadlo s tými atraktívnymi? Ak ti imponujú fešáci z fitiek, ktorí sa o seba starajú, tak smelo do toho, môžeš nenápadne nadviazať kontakt.

@anonym_f7d511 vies co pre mna su atraktivni rozni muzi. Mne sa napriklad pacil aj muz, ktory mal 170 cm a bol tucnejsi ale v tvari sa mi pacil, mal pekny usmev, mal charizmu a dalo sa s nim dobre pokecat, ale zistila som po 2 mesiacoch asi ze mal nejake psychicke problemy a po veceroch pil. Mne sice hovoril, ze je u maminy, na nacsteve u dedka ale on sa doma opijal. A bolo mi to luto. Snazila som sa mu pomoct, ale prislo mi ze jemu niet pomoci, podla mna ani sam uprimne nechcel. Dost sa opustal, lutoval a tak.. skoda ho. Dalsi mi napriklad hovoril, ze chce priatelku a neviem co a po par tyzdnoch randenia mi napisal ze on asi vztah nechce, ci spolu nemozme nezavazne spavat. A takto😂

anonym_3a75b1
Včera o 10:22
@anonym_autor

@anonym_3a75b1 nie je to zvlastne. Pretoze dnes je doba kedy chlapi uz neoslovuju zeny. Naposledy som bola na koncerte kaliho s partiou kamosiek a nikto za nami ani neprisiel, okrem tych co sme poznali 🙂 ale ti su do zivota nepouzitelni. To su tie typy ktore kazdy vikend chlastaju a maju sex s 19 rocnymi pricom im taha na 30. A hlavne ja hladam niekoho starsieho, aspon o 3 roky. Nebranim sa ani o 5-6. Ja si jednoducho nerozumiem s rovesnikmi. Ja som sa od mala vychovavala viac menej sama a cele to mam take posunute 🙂 a keď aj spoznam nejakeho rovesnika chlapa, pride mi pozadu. A uprimne, nie raz sa nam stalo ze za nami na nejakej party alebo akcii okrem cudzincov nik neprisiel. Alebo ak áno, bol zadaný. Ešte čo som si všimla v Prahe je to troška lepsie. Ja tam kazde leto chodievam za kamaratkou na tyzden a tam sa zoznamime aj s 3 muzmi za vecer. Ja som ešte medzi strednou a vysokou pracovala rok v DE a tam tiez. Tam som mala aj cudzinca priatela. 🙂

@anonym_autor Je vela stereotypov, ktorych sa zeny drzia. Ze zena je pasivna popoluska a iba caka, ktory alfa samec pride,... A ked ho odmietne, tak ocakava, ze on sa nevzda a bude ju 1-2 roky dobyjat. Dalsi stereotyp, ze vesmir je povinny mi poslat niekoho, top de luxe axtra all inclusive. Realita je, ze ktora je vo vsetkom pasivna, prebera do aleluje, hra sa kadejake hry na dobyjanie, odmietanie, zostane casto na starobu (co dokonca velku cast mladosti) sama a bez deti. Plati stare, ako si sama ustelies, tak budes aj spat. Cakat, kto ti ustelie niekto iny, nedockas sa.

autor
Včera o 10:59
@anonym_3a75b1

@anonym_autor Je vela stereotypov, ktorych sa zeny drzia. Ze zena je pasivna popoluska a iba caka, ktory alfa samec pride,... A ked ho odmietne, tak ocakava, ze on sa nevzda a bude ju 1-2 roky dobyjat. Dalsi stereotyp, ze vesmir je povinny mi poslat niekoho, top de luxe axtra all inclusive. Realita je, ze ktora je vo vsetkom pasivna, prebera do aleluje, hra sa kadejake hry na dobyjanie, odmietanie, zostane casto na starobu (co dokonca velku cast mladosti) sama a bez deti. Plati stare, ako si sama ustelies, tak budes aj spat. Cakat, kto ti ustelie niekto iny, nedockas sa.

@anonym_3a75b1 lenze ja co poznam muzov s ktorymi som sa aj rozpravala, a sú na ten štýl aký by som ja chcela, mi povedali, ze by nechceli zenu, ktorá ich naháňa a vyvíja záujem. Nehovorim ze niekde sa prihovorit ak je situacia to som spravila to bolo ok, ale zo tiez nie je kazdy mesiac taka dobra situacia aby som sa necitila trapne. A zazila som aj take kde som sa snazila byt aktivnejsia a muzi mi sami povedali ze na nich tlacim, a ze vyvijam velky zaujem. A to ja niesom ani dominantna, ani dotierava nic

anonym_3a75b1
Včera o 11:32
@anonym_autor

@anonym_3a75b1 lenze ja co poznam muzov s ktorymi som sa aj rozpravala, a sú na ten štýl aký by som ja chcela, mi povedali, ze by nechceli zenu, ktorá ich naháňa a vyvíja záujem. Nehovorim ze niekde sa prihovorit ak je situacia to som spravila to bolo ok, ale zo tiez nie je kazdy mesiac taka dobra situacia aby som sa necitila trapne. A zazila som aj take kde som sa snazila byt aktivnejsia a muzi mi sami povedali ze na nich tlacim, a ze vyvijam velky zaujem. A to ja niesom ani dominantna, ani dotierava nic

@anonym_autor Je vela schopnych muzov, ktori ked vidia peknu zenu, tak si povedia, ze o nu je asi zaujem, pripadne urcite niekoho ma. Nebudu sa zbytocne tlacit v rade a zabijat cas. Skusia to s menej atraktivnou, kde maju podla svojho nazoru vyssiu sancu na uspech.. Vysledkom je potom, ze menej atraktivne zeny maju atraktivnych partnerov a ze pekne zeny moze byt naopak dlhodobo same a cuduju sa, v com je problem, kde sa stala chyba. Tvojou ulohou je dat vediet muzovi, ze ta niecim zaujal, ze si volna na rande a zvysok nechat na nom. Nie uhanat ho.

libertz
Včera o 12:20

@anonym_autor ahoj. Odkial si? Ak chces posli mi spravu a mozeme aspon pokecat. Dneska je to kolkokrat tazke so zoznamovanim. Mozno ti aj poradim ked tak. Inak z mojich skusenosti tak nezalezi na tom ci sa ludia spoznaju cez internet alebo nazivo, vzdy je hlavne jak si sadnu. Napr introverti jako ja obvykle nemaju moc moznosti nazivo. Alebo ludia co maju rozne zivotne situacie alebo aj ty jak sama pises ze v robote niesu moznosti atd.

autor
Včera o 14:44
@anonym_3a75b1

@anonym_autor Je vela schopnych muzov, ktori ked vidia peknu zenu, tak si povedia, ze o nu je asi zaujem, pripadne urcite niekoho ma. Nebudu sa zbytocne tlacit v rade a zabijat cas. Skusia to s menej atraktivnou, kde maju podla svojho nazoru vyssiu sancu na uspech.. Vysledkom je potom, ze menej atraktivne zeny maju atraktivnych partnerov a ze pekne zeny moze byt naopak dlhodobo same a cuduju sa, v com je problem, kde sa stala chyba. Tvojou ulohou je dat vediet muzovi, ze ta niecim zaujal, ze si volna na rande a zvysok nechat na nom. Nie uhanat ho.

@anonym_3a75b1 toto si myslim ze je moj pripad. Ja si obcas aj myslim ze tie priemerne vyzerajuce to maju aj lahsie mozno.. neviem.. lebo ja mam urobeny nos, pravidelne mani pedi plet kadernicka posilka 🙂 snazim sa starat co to da

anonym_3a75b1
Včera o 14:52
@anonym_autor

@anonym_3a75b1 toto si myslim ze je moj pripad. Ja si obcas aj myslim ze tie priemerne vyzerajuce to maju aj lahsie mozno.. neviem.. lebo ja mam urobeny nos, pravidelne mani pedi plet kadernicka posilka 🙂 snazim sa starat co to da

@anonym_autor Ved preto ta rada, davaj najavo (pohlad, usmev, povedat ahoj, co tu robis), ze sa ti niekto paci a zvysok nechaj na nom. Sanci na zoznamenie bude viac, nez sa tvarit odmietavo ako studeny cumak.

autor
Včera o 17:48
@anonym_3a75b1

@anonym_autor Ved preto ta rada, davaj najavo (pohlad, usmev, povedat ahoj, co tu robis), ze sa ti niekto paci a zvysok nechaj na nom. Sanci na zoznamenie bude viac, nez sa tvarit odmietavo ako studeny cumak.

@anonym_3a75b1 ďakujem🙂 skusim aplikovat

anonym_5c6dfb
Dnes o 08:57

@anonym_autor pridaj sa do FB skupiny podľa záujmov. Tam niekto stretneš skôr ako s kamoškami na káve ci v telocvicni

Strana
z2