icon

Hľadám slobodnú vyspelú ženu na vzťah

samo848595
21. apr 2026

Ahojte mám 20 rokov a hľadám už vyspelú ženu keďže tie mladé nás dokážu zo dňa na deň zablokovať a ide im len o krásu,preto sem píšem lebo som zistil že vzťah s vyspelou ženou je oveľa lepší ako s mladou babou lebo vedia aké majú hodnoty, a nieje to také ako keby ste sa rozprávali sám so sebou zas dámy nehľadám 60 ročnú babičku 😅 ale nejakú ženu ktorá je otvorená k tomuto návrhu a je s ňou sranda ďakujem za prečítanie tohto príspevku

Strana
z2
proste_zuza
Včera o 14:00
@anonym_a8f341

Uz si zrusil ucet.

@anonym_a8f341 Sakra, a tak som chcela

tato_
Včera o 14:21
@proste_zuza

@anonym_a8f341 Sakra, a tak som chcela

@proste_zuza
O nic zvlastne si neprisla, bolo tam napisane iba jednou vetou skratene, ze tuna borec hlada samicku, starsieho datumu výroby s potrebami navzajom vyplnitelnymi 🙂

proste_zuza
Včera o 14:23
@tato_

@proste_zuza
O nic zvlastne si neprisla, bolo tam napisane iba jednou vetou skratene, ze tuna borec hlada samicku, starsieho datumu výroby s potrebami navzajom vyplnitelnymi 🙂

@tato_ tak to ja niesom. Sice uz niesom v zaruke, ale este je to dobre 🙂

tato_
Včera o 15:09
@proste_zuza

@tato_ tak to ja niesom. Sice uz niesom v zaruke, ale este je to dobre 🙂

@proste_zuza hehe, ja som tiez podla miestnych pomerov este na tom celkom ok. A to druhe, no, ziadna slava, dobre uz bolo :D

anonym_c48406
Včera o 15:34
@anonym_0f2ce8

60 ročné babičky.
sa kontroluj vo vyjadreniach láskavo.

@anonym_0f2ce8 a čo je 60 r žena?Snad nie žena v rozpuku.Uz vsetkym preskakuje s tou mladosťou.35 r sa ešte necítia byť matkou 😝a 60 nie sú babicky

slovakboy
Včera o 17:36

@samo848595 Sorry ale takto sa to nerobí. Môžeš tu na koníku hľadať, ale to čo si napísal je jedna chyba za druhou. Píšeš, že si hľadáš vyspelú ženu, čo by ešte šlo. Ale načo kydáš na mladé? To nikoho nezaujíma a len odhaľuješ svoje nadradené uvažovanie o ženách. Ak už tak tam napíš: lebo s rovesníčkami si nerozumiem, alebo mi to nevyšlo. Lepšie o vzťahoch s inými ženami pomlčať. A potom to isté o babičkách. Dehonestuješ dve generácie žien. A o sebe si nenapísal nič, len že máš dvadsať a napáčia sa ti ženy len zrelé. A vraj si to zistil. Ako?

rozculena
Včera o 19:17
@slovakboy

@samo848595 Sorry ale takto sa to nerobí. Môžeš tu na koníku hľadať, ale to čo si napísal je jedna chyba za druhou. Píšeš, že si hľadáš vyspelú ženu, čo by ešte šlo. Ale načo kydáš na mladé? To nikoho nezaujíma a len odhaľuješ svoje nadradené uvažovanie o ženách. Ak už tak tam napíš: lebo s rovesníčkami si nerozumiem, alebo mi to nevyšlo. Lepšie o vzťahoch s inými ženami pomlčať. A potom to isté o babičkách. Dehonestuješ dve generácie žien. A o sebe si nenapísal nič, len že máš dvadsať a napáčia sa ti ženy len zrelé. A vraj si to zistil. Ako?

@slovakboy už dávno zrušil účet 😂

Strana
z2