icon

Hľadanie partnera cez zoznamky vo veku 40+. Máte reálne skúsenosti?

sonabear
Dnes o 08:21

Ahojte, mate niekto realne skusenosti so zoznamkami v 40tke? Hladam partnera iba 44-49 rokov. Nasli ste si aj uplne fajn partnera / partnerku, ktory uz nechcel deti, nie je narcista alebo hysterik alebo alkoholik ci uplne denno denny fajciar alebo ma rodica, ktory ho proste drzi pod dozorom a podobne?

Nejake typy na konkretne na tuto vekovu kategoriu? Po 50tke je na zoznamkach celkom velky vyber muzov, nechcem to tu rozpisovat preco, ale proste 50tnika budem hladat, ked budem mat 50 a budem stale bez zavazkov.

Pozeram vseobecne, nie iba zoznamky, ale aj susedov (tak suseda clovek prekukne hned, aky je, lebo vidi celu jeho rodinu a podobne), chodim aj na spolocenske podujatia-seminare, ako radia vsetci.

anonym_2e7c76
Dnes o 10:28
@anonym_b2931e

@sonabear Najviac pritazlivi su 50-55 rocni? Fu, to som este nepocula a ani nevidela takeho chlapa v tom veku. Ja som na rovesnikov 😄🙂.

@anonym_b2931e ale skus povedat ze pritazlive zeny 50-55 si este nevidela, nepocula a ta tu ukamenuju. To su extra krasavice, vyzerajuce o 20 rokov menej. Sofer v buse im dava polovicne listky. Myslia si, ze su studentske a nie dochodcovske.

kocuris
Dnes o 10:28
@sonabear

@anonym_b2931e akoze na zoznamkach je vela muzov, ktorym utiekol vlak ako mne, uz som si pisala sukromne s tak 100 muzmi, nekecam, 2025 rok tisicky hodin. Ale pan kocuris mi tu dal vyslovene odpoved na tuto temu. Bud mi ten vztah s muzom prinesie aj vela pozitivneho alebo naco vobec zapinat whats app... Inac v dnesnej dobe 50-55+ muzi musim povedat, ze su najviac pritazlivi. Mam naozaj velmi osobnu vec, ktoru tu nejdem zdielat, preco iba do 49 rokov.

@sonabear pán kocuris také niečo povedal? Kde konkrétne? Nevie o tom...

kocuris
Dnes o 10:32

Dievča milené, uprac si v hlave, čo vlastnej chceš 🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🙏🏻

anonym_b2931e
Dnes o 10:34
@anonym_2e7c76

@anonym_b2931e ale skus povedat ze pritazlive zeny 50-55 si este nevidela, nepocula a ta tu ukamenuju. To su extra krasavice, vyzerajuce o 20 rokov menej. Sofer v buse im dava polovicne listky. Myslia si, ze su studentske a nie dochodcovske.

@anonym_2e7c76 Hej to mas pravdu 😄. Jednoducho po 50tke krasa uz odchadza bohuzial.

sonabear
autor
Dnes o 10:34
@anonym_b2931e

@sonabear Najviac pritazlivi su 50-55 rocni? Fu, to som este nepocula a ani nevidela takeho chlapa v tom veku. Ja som na rovesnikov 😄🙂.

@anonym_b2931e praveze s rovesnikmi si viacej rozumiem, co sa tyka pokecu. Ale celkovo ti muzi na zoznamkach 50-56 mi pridu niektori vyslovene aktraktivni. Mentalne sa nehodim k nim, max davam 8 rokov rozdiel. Ja mam inac 45 a uvadzam si o 2 roky menej na zoznamkach. Lebo 50+ maju velke deti, cize staraju sa o seba, sportuju, ak mali peknu tvar za mlada, maju peknu tvar aj teraz. Maju vysoku skolu, nefajciari, vlastne samostatne byvanie, ziadne male deti na krku, vysoke IQ este, naozaj fyzicky atraktivni stale. Moja vekova kategoria, ano rozumiem si s nimi najviac a je vela takych, ktorym usiel vlak ako mne. Ja sa absolutne nebojim, ze by bol maly vyber chlapov na zoznamkach. Mam skorej problem najst niekoho, kto by stal za moj cas. A kriteria mam len jedno. A to im pisem priamo do sukromnej spravy. Pozeram na to priliz kriticky celkovo na vztahy, takze u mna sanca niekoho najst je tak 10%

kocuris
Dnes o 10:41
@sonabear

@anonym_b2931e praveze s rovesnikmi si viacej rozumiem, co sa tyka pokecu. Ale celkovo ti muzi na zoznamkach 50-56 mi pridu niektori vyslovene aktraktivni. Mentalne sa nehodim k nim, max davam 8 rokov rozdiel. Ja mam inac 45 a uvadzam si o 2 roky menej na zoznamkach. Lebo 50+ maju velke deti, cize staraju sa o seba, sportuju, ak mali peknu tvar za mlada, maju peknu tvar aj teraz. Maju vysoku skolu, nefajciari, vlastne samostatne byvanie, ziadne male deti na krku, vysoke IQ este, naozaj fyzicky atraktivni stale. Moja vekova kategoria, ano rozumiem si s nimi najviac a je vela takych, ktorym usiel vlak ako mne. Ja sa absolutne nebojim, ze by bol maly vyber chlapov na zoznamkach. Mam skorej problem najst niekoho, kto by stal za moj cas. A kriteria mam len jedno. A to im pisem priamo do sukromnej spravy. Pozeram na to priliz kriticky celkovo na vztahy, takze u mna sanca niekoho najst je tak 10%

@sonabear už bolo povedané asi všetko. Nothing to add... Keď ti nestojí ani za ten čas, budeš sama.

sonabear
autor
Autor odpoveď zmazal
sonabear
autor
Dnes o 11:07
@kocuris

@sonabear už bolo povedané asi všetko. Nothing to add... Keď ti nestojí ani za ten čas, budeš sama.

@kocuris inac to trapne komunisticke heslo, ze 40+ sa nikto neda najst je najvacsia debilina. Ja som na viacerych zoznamkach skoro 2 roky a naratala som tak 100 muzov, ktorym usiel vlak... Nestoji mi to za ten cas . Bud to pride same prirodzene a poviem si, tento stoji za to, alebo vyslovene sa mi neoplati si s nikym zacinat. Na veku nezalezi absolutne. To su vsetko kraviny totalne. Stale plati iba jedno, vrana k vrane sada. Deti, zvierata, majetky, praca, vztahy, to vsetko zerie iba cas a cas su peniaze. Moj psycholog, ktory je uplne naj, ktoreho som doteraz osobne stretla v zivote, hovori, treba sa starat hlavne o seba a riesit svoj sebarozvoj a neriesit problemy inych.

anonym_0d5886
Dnes o 11:23

Takze ty máš 45+ a hľadáš chlapa do 49 rokov?
A čo tak trosku posunúť tu hranicu na vek chlapa?Ked píšeš, že su atraktívni
No ja neviem, moc atraktívnych muzov 50-55+ nevidím, nájdu sa ale takí si bude hladat 30-35 ročnú a nie 40-45 ročnú

anonym_2e7c76
Dnes o 11:24
@anonym_71a2c5

@anonym_2e7c76 Zaujímavé je, že časť toho čo píšeš je nepríjemne pravdivá, ale zároveň je tam strašne veľa internetovej evolučnej filozofie, ktorá znie múdro len dovtedy, kým človek nezačne pozerať na realitu okolo seba. Áno, po štyridsiatke je zoznamovanie horšie. Pre všetkých. Veľa stabilných, schopných a atraktívnych ľudí už dávno vo vzťahoch je a na trh sa častejšie vracajú ľudia po rozvodoch, s deťmi, vyhorením alebo životným bordelom. To je jednoducho matematika času. Ale robíš typickú chybu internetu, tváriš sa, že muž starne ako whisky a žena ako jogurt po záruke. Lenže polovica chlapov po 45 vyzerá horšie než si myslí. Plešina, brucho, tlak, stres, testosterón dole, únava, cynizmus. Len muži si medzi sebou radi rozprávajú rozprávku, že muži zrejú ako víno, aj keď reálne často vyzerajú ako unavený manažér kebabu, čo zaspáva sám pri televízore. Áno, ženská atraktivita je biologicky viac viazaná na mladosť a plodnosť. Ale moderné vzťahy už dávno nie sú o tom "ty si mladá a pekná a ja ti na oplátku ulovim mamuta". Dnes má obrovskú hodnotu psychická stabilita, energia, inteligencia, sexualita, schopnosť vytvoriť pokoj a nie peklo zo života. A paradoxne veľa ľudí po štyridsiatke práve toto konečne má. Najväčší problém zoznamiek po 40 nie je vek, ale mindset. Ľudia tam prídu zatrpknutí, s excel tabuľkou požiadaviek a pocitom, že oni sú posledný normálny človek na planéte. A potom sa čudujú, kde sú všetci normálni. No väčšina normálnych je doma vo vzťahoch alebo zoznamku po dvoch mesiacoch znechutene vymazala. A tá časť, že žena už mužovi nedáva svoju mladosť, je strašne reduktívna predstava hodnoty človeka. Podľa tej logiky je automaticky hodnotnejšia toxická 25ročná princezná než inteligentná, stabilná a atraktívna 45ročná žena, ktorá vie budovať normálny život. Realita je, že veľa mužov po jednom rozvode veľmi rýchlo pochopí, že život nie je instagramová biológia ani podcast o samcoch. A úprimne, veľa chlapov, čo online píšu tieto manifesty o ženách, by v reálnom živote odpadlo z charizmy a energie sebavedomej fit štyridsiatničky za desať minút rozhovoru.

@anonym_71a2c5 "Ale robíš typickú chybu internetu, tváriš sa, že muž starne ako whisky a žena ako jogurt po záruke. Lenže polovica chlapov po 45 vyzerá horšie než si myslí. Plešina, brucho, tlak, stres, testosterón dole, únava, cynizmus. Len muži si medzi sebou radi rozprávajú rozprávku, že muži zrejú ako víno, aj keď reálne často vyzerajú ako unavený manažér kebabu, čo zaspáva sám pri televízore. "
To ale nie je o tom, kto je krajsi a zrelsi. Ide o tom, ze ak zena muza vynechala v svojom zivote do 45 (cez tu peknu cast), on ju vynecha po 45-50r (cez tu skareda cast). Chapes? Ty mne, ja tebe.
Ty preskakujes to, ze zena doteraz uprednostnovala 25-30 rokov inych muzov (casto docasne lepsie vyzerajucich, lepsie zarabajucich, stedrejsich,... ), pripadne si uzivala single zivot a obhajujes jej pravo tak urobit. Ona sama sa ale rozculuje, ked po 45tke nejaky muz urobi to iste co ona a uprednostni nejaku inu (mladsiu, krajsiu) pred nou. Ked vybera inych ona do 45, tak je to uplne ok a evolucia ako vysita. Ked si inu vyberie potom on, pricom jednym z dovodov je presne to, ze ked vyzerala lepsie, tak nad nim ohrnovala nos, tak preco by on sa mal k nej spravat inak, dnes prska od zlosti a rozhorcenia, co si to dovoluje.

anonym_e2f0a6
Dnes o 12:32
@anonym_2e7c76

@sonabear 😀 Toto urobila baba, s ktoru chodim. Aj to zdovodnila ako ty, aby jej nepisali stari. A ze zeny nerozmyslaju rovnako. 🙂 Po 7 mesiacoch, ked sme sli na dovolenku a bolo treba datum narodenia, mi povedala, ze na zoznamke si dala o 5 rokov menej a nevedela cely cas a bala sa, ako mi to povedat. Predstav si, ze ti toto urobi chlap a da si na zoznamke nizsi vek.
Ja ako chlap som sa zasmial a nechal tak. Zena bude vykrikovat, aky je ten muz haj.... ze to sa nerobi, takto podvadzat a rozide sa. ;)
Ono je to krasne, ako pises, ze v 40tke na veku nezalezi ale na kompatibilite. Este keby ste tak v 20-30 tiez tak krasne pisali, ze nezalezi tolko na peniazoch, ale na kompatibilite povah ... :D

@anonym_2e7c76 No, ja som sa dozvedela, koľko má môj frajer rokov v 9 mes. tehotenstva, keď sme boli na matrike kvôli priznaniu otcovstva. 😂😂😂 - áno, bola som hus a áno, už spolu nie sme. Našťastie. Ubral si 8 rokov.

sonabear
autor
Dnes o 12:43
@anonym_e2f0a6

@anonym_2e7c76 No, ja som sa dozvedela, koľko má môj frajer rokov v 9 mes. tehotenstva, keď sme boli na matrike kvôli priznaniu otcovstva. 😂😂😂 - áno, bola som hus a áno, už spolu nie sme. Našťastie. Ubral si 8 rokov.

@anonym_e2f0a6 ja si na rande normalne pytam obciansky preukaz alebo iny preukaz totoznosti. Zatial mi kazdy ukazal, koho som sa pytala (nepytam sa kazdeho, iba ak mam vyslovene seriozny zaujem aspon na prvom rande) - cest vynimkam, jeden mi nechcel povedat ani cislo svojho narodenia, ze on neznasa numberologicke blbosti. A ten uz na zoznamkach nie je, asi si uz niekoho nasiel, lebo mi prisiel uplne fajn normalny inteligentny pekny 48 rocny muz.

sonabear
autor
Dnes o 12:51
@anonym_2e7c76

@anonym_71a2c5 "Ale robíš typickú chybu internetu, tváriš sa, že muž starne ako whisky a žena ako jogurt po záruke. Lenže polovica chlapov po 45 vyzerá horšie než si myslí. Plešina, brucho, tlak, stres, testosterón dole, únava, cynizmus. Len muži si medzi sebou radi rozprávajú rozprávku, že muži zrejú ako víno, aj keď reálne často vyzerajú ako unavený manažér kebabu, čo zaspáva sám pri televízore. "
To ale nie je o tom, kto je krajsi a zrelsi. Ide o tom, ze ak zena muza vynechala v svojom zivote do 45 (cez tu peknu cast), on ju vynecha po 45-50r (cez tu skareda cast). Chapes? Ty mne, ja tebe.
Ty preskakujes to, ze zena doteraz uprednostnovala 25-30 rokov inych muzov (casto docasne lepsie vyzerajucich, lepsie zarabajucich, stedrejsich,... ), pripadne si uzivala single zivot a obhajujes jej pravo tak urobit. Ona sama sa ale rozculuje, ked po 45tke nejaky muz urobi to iste co ona a uprednostni nejaku inu (mladsiu, krajsiu) pred nou. Ked vybera inych ona do 45, tak je to uplne ok a evolucia ako vysita. Ked si inu vyberie potom on, pricom jednym z dovodov je presne to, ze ked vyzerala lepsie, tak nad nim ohrnovala nos, tak preco by on sa mal k nej spravat inak, dnes prska od zlosti a rozhorcenia, co si to dovoluje.

@anonym_2e7c76 ku mna sa kazdopadne hodi Bill Gates. Sice nemam celkom rada vsetky tie jeho divne technologicke vynalezy a je o 25 rokov starsi ale peniaze vsetko zakryju. Inac som typ zeny, ktory si najradsej uziva financne prostriedky druhych bez priputanosti. Takze si ma doteraz nikto nechcel ponechat natrvalo a teraz uz odmietam vymienanie fyzickych bakterii, virusov a patogenov a divnych energii s kadekym a hram sa na nedostupnu Mnisku 😉

anonym_38c94d
Dnes o 12:57

Vela zien nechape ze to preco si 40-50 rocni muzi hladaju mladsie partnerky nieje kvoli krase a mlademu vzhladu. Ja ked som bol na posledy aktivny na zoznamke ako 45+ rocny tak kazde rande s 35+ rocnou zenou bol skor ako pohovor do novej prace, stale nieco riesili stale nejake pochybnosti a toto este zistit, a toto trochu vadi a podobne. Potom ides na rande s 25+ rocnou a neriesia vobec nic, bud si sadnete alebo nie ale ziadne checklisty ziadne poziadavky a testy a podobne hluposti. Nakoniec som skoncil s o 17 rokov mladsou partnerkou. Taktiez musim vyvratit famu ze mlade zeny si hladaju len mladych chlapov alebo len bohatych a podobne podla mna omnoho menej riesia co vsetko ten chlap musi splnat.

patrike
Dnes o 12:58

Zase ten isty pribeh. Nastavene nezmyselne kriteria s nejakym akoze "dovodom", preco su tak nastavene.
49 ano, 50 uz nie ? Fyzicky vek sa casto odlisuje od kondicie, vzhladu, chuti do zivota ... mas plno 30-nikov, ktori rezignovane cakaju asi na dochodok a potom mas plno upravenych sportujucich muzov, ktori to maju aj v hlave upratane.
Ty do toho vztahu ponukas co ? Muza nebudu zaujimat tvoje diplomy, pracovna pozicia, kurzy cudzich jazykov. Si pekna, udrziavana, sportujes a mas tolerantnu povahu a nerobis zo sexu obchodny artikel, ale beries to ako vzajomne prijemnu aktivitu ? Das mu priestor na jeho konicky a nebudes ziarliva stihacka este aj na jeho horksy bicykel ?

anonym_b2931e
Dnes o 12:59
@anonym_38c94d

Vela zien nechape ze to preco si 40-50 rocni muzi hladaju mladsie partnerky nieje kvoli krase a mlademu vzhladu. Ja ked som bol na posledy aktivny na zoznamke ako 45+ rocny tak kazde rande s 35+ rocnou zenou bol skor ako pohovor do novej prace, stale nieco riesili stale nejake pochybnosti a toto este zistit, a toto trochu vadi a podobne. Potom ides na rande s 25+ rocnou a neriesia vobec nic, bud si sadnete alebo nie ale ziadne checklisty ziadne poziadavky a testy a podobne hluposti. Nakoniec som skoncil s o 17 rokov mladsou partnerkou. Taktiez musim vyvratit famu ze mlade zeny si hladaju len mladych chlapov alebo len bohatych a podobne podla mna omnoho menej riesia co vsetko ten chlap musi splnat.

@anonym_38c94d Tak nehnevaj sa, ale normalna sebavedoma, pekna zena si nezacne s o 17 rokov starsim capom. Zrejme hladala strateneho otca, alebo kohokolvek atd.

patrike
Dnes o 13:01
@sonabear

@anonym_e2f0a6 ja si na rande normalne pytam obciansky preukaz alebo iny preukaz totoznosti. Zatial mi kazdy ukazal, koho som sa pytala (nepytam sa kazdeho, iba ak mam vyslovene seriozny zaujem aspon na prvom rande) - cest vynimkam, jeden mi nechcel povedat ani cislo svojho narodenia, ze on neznasa numberologicke blbosti. A ten uz na zoznamkach nie je, asi si uz niekoho nasiel, lebo mi prisiel uplne fajn normalny inteligentny pekny 48 rocny muz.

@sonabear A vo vysledku si stale sama. Nic prekvapujuce, ak by si po mne pytala op na prvom rande, slusne sa ospravedlnim, ako mam o 30 minut surne povinnosti a viac o mne nepocujes.

patrike
Dnes o 13:03
@sonabear

@sonabear Pobavilo : Ja mam inac 45 a uvadzam si o 2 roky menej na zoznamkach.
Ale od chlapov pytas obciansky ...

sonabear
autor
Dnes o 13:09
@patrike

@sonabear A vo vysledku si stale sama. Nic prekvapujuce, ak by si po mne pytala op na prvom rande, slusne sa ospravedlnim, ako mam o 30 minut surne povinnosti a viac o mne nepocujes.

@patrike ale ved o to ide prave, ja hladam vyslovene seberovneho partaka. Vyslovene sa ku mne nehodi nikto nalinajkovany podla nejakej struktury. Ale zase ani uplne uleteny chlap, ktory sa boji zavazkov. Proste niekoho podobneho ako ja, inac to nema zmysel vobec a lepsie byt sam. Aj znamych si hladam uz iba podla podobnych zaujmov. Proste stale sa drzim hesla vrana k vrane sada. Naozaj ku mne sa nehodi diplomaticky manazer, ktory rad cestuje po svete vo volnom case a chodi na koncerty, kulturne podujatia a ine spolocenske udalosti.

sonabear
autor
Dnes o 13:10
@patrike

@sonabear Pobavilo : Ja mam inac 45 a uvadzam si o 2 roky menej na zoznamkach.
Ale od chlapov pytas obciansky ...

@patrike ved ja ukazem tiez svoj a okrem toho, do osobnej spravy napisem, ze mam o 2 roky viacej. Inac ten vek o 2 roky menej mam uvedeny iba 1 tyzden, doteraz som mala vzdy pravdivy vek. Ale ludia mi povedali, ze si mam dat menej, tak som si dala.

anonym_2815e6
Dnes o 13:17
@sonabear

@patrike ale ved o to ide prave, ja hladam vyslovene seberovneho partaka. Vyslovene sa ku mne nehodi nikto nalinajkovany podla nejakej struktury. Ale zase ani uplne uleteny chlap, ktory sa boji zavazkov. Proste niekoho podobneho ako ja, inac to nema zmysel vobec a lepsie byt sam. Aj znamych si hladam uz iba podla podobnych zaujmov. Proste stale sa drzim hesla vrana k vrane sada. Naozaj ku mne sa nehodi diplomaticky manazer, ktory rad cestuje po svete vo volnom case a chodi na koncerty, kulturne podujatia a ine spolocenske udalosti.

@sonabear Si vyšinutá. Predtým si tu bola ako @sbear a písala si, že o seba nedbáš, nepracuješ, žiješ ako zviera. Expartner sa staral o vášho syna, lebo ty si toho nebola schopná. Čo je s ním teraz, vôbec to dieťa nespomínaš? Všetko ti vadilo, sama si si dávala rôzne diagnózy, okrem iného autizmus, nebola si schopná pracovať ani sama fungovať. Chodila si po meste v slúchadlách, aj si v nich spávala. Riadila si sa alternatívnou medicínou a mala si divné názory. Matka, s ktorou si žila ťa opakovanebposielala k psychiatrovi. Očividne bez požadovaného efektu.

anonym_b2931e
Dnes o 13:18
@anonym_2815e6

@sonabear Si vyšinutá. Predtým si tu bola ako @sbear a písala si, že o seba nedbáš, nepracuješ, žiješ ako zviera. Expartner sa staral o vášho syna, lebo ty si toho nebola schopná. Čo je s ním teraz, vôbec to dieťa nespomínaš? Všetko ti vadilo, sama si si dávala rôzne diagnózy, okrem iného autizmus, nebola si schopná pracovať ani sama fungovať. Chodila si po meste v slúchadlách, aj si v nich spávala. Riadila si sa alternatívnou medicínou a mala si divné názory. Matka, s ktorou si žila ťa opakovanebposielala k psychiatrovi. Očividne bez požadovaného efektu.

@anonym_2815e6 Ako vies, ze to je ta ista osoba?

kocuris
Dnes o 13:18

Plodná debata o hovne, fakt teda...

anonym_2815e6
Dnes o 13:21
@anonym_b2931e

@anonym_2815e6 Ako vies, ze to je ta ista osoba?

@anonym_b2931e Vyjadrovanie, názory, prezývka. To, že nie je v poriadku priam kričí z celého jej prejavu. A ešte začína riešiť numerológiu, horoskopy a podobné hlúposti. Vôbec sa nezmenila.

anonym_b2931e
Dnes o 13:21

Asi naozaj bola sonabear odhalena. Uz zrusila ucet .

patrike
Dnes o 13:22
@sonabear

@sonabear Definuj zavazky. V takom veku to nebudu deti, ktore si urobite a ich zivenie, nez dostuduju. Ake zvazky ma teba voci tebe mat ?
Ty nechces cestovanie a koncerty. Co teda chces ?

anonym_b2931e
Dnes o 13:29
@patrike

@sonabear Definuj zavazky. V takom veku to nebudu deti, ktore si urobite a ich zivenie, nez dostuduju. Ake zvazky ma teba voci tebe mat ?
Ty nechces cestovanie a koncerty. Co teda chces ?

@patrike Uz nema ucet na MK

patrike
Dnes o 13:29
@anonym_b2931e

@patrike Uz nema ucet na MK

@anonym_b2931e Tak to bolo rychle ... ale pobavilo. Zrejme dalsia pacientka.

anonym_b2931e
Dnes o 13:30
@patrike

@anonym_b2931e Tak to bolo rychle ... ale pobavilo. Zrejme dalsia pacientka.

@patrike Asi tak...

anonym_ac07d7
Dnes o 13:35
@sonabear

@jogy1984 Ahoj Jogy, ja neviem, ake zeny su na zoznamkach. Ja som mala zopar stretiek teda tej vekovej kategorie 44-49 rokov. Ale vobec sme sa typologicky nehodili. Akoze ani jeden z tych muzov mi neprisiel divni. Ale s ani jednym to proste nebolo ani na zacatie vztahu. Tento rok som mala iba 2 osobne stretka a uz nemam ani chut sa osobne stretavat, kym to uz nebude vyzerat ze naozaj kompatibilne. Jeden jediny bol taky, ze by to dalo mozno, ale prisiel mi na tom rande totalne ako keby bol moj brat a on to asi tiez tak citil. Nula bodov sexualna pritazlivost. Ale bol fakt ze fajn a aj pekny, dobra praca, inac uz nie je na zoznamkach, mozno niekoho nasiel.

@sonabear ale bez toho,aby si skúšala randiť,a spoznávať sa to proste nejde. Nikto nepríde za tebou ,ze čau ja som ten koho hľadáš..proste musíš skúšať, hľadať, možno ubrať zo svojich nárokov, možno pristúpiť na nejaký kompromis. Ked to príde, tak to príde,a možno keď uz to budeš najmenej čakať.Nikto nevieme čo nás čaká v budúcnosti.