Katastrofálne rande na diaľku
Spoznala som sa s jedným mužom, ktorý bol odo mňa tak ďaleko, že neboli žiadne rozumné spoje. Vodičák nemám, ani on nemal. Písali sme si rok, každý deň. Dohodli sme sa, že teda na to pôjdeme taxíkom, ale taxík mal stáť 170€ tam, aj späť. Toľko som samozrejme nemala, tak som našla odvoz na BlaBlaCar. Normálne sme si písali, volali, cestovala som pokojne, a keď som došla do mesta, tak pozerám chat: Bola som bloknutá. Ja v strese som to povedala všetko tomu pánovi, čo ma tam zaviezol. Úplne s pocitom, že čo teraz spravím? Cudzie mesto, peňazí na hotel niet. Ešte k tomu to bola moja prvá cesta niekam takto ďaleko. Musela som zavolať rodičom, iná možnosť nebola, keďže žiadne normálne spoje. Rodičia teda cestovali tri hodiny autom, aby som sa nejak dostala domov. Nadšení neboli... Týmto som chcela len toľko, že NIKDY NIKOMU NEVERTE. Ja som po tomto stratila celkovo chuť do hľadania známosti cez internet...
@anonym_autor ahoj, ja som bol takto oklamaný od ženy. Minul som asi 400€ a nič z toho, nakoniec si ma blokla a 2 dní pred stretkom sa prestala ozývať úplný ignor
@anonym_501220 to si kúpil letenku a platil hotel či kam si cestoval za 400e?
Ja hlavne neverím, že môže byť niekto taký naivný a zufalý , že kvôli chlapovi zo zoznamky sa trepe za 170€niekde neviem kam ... ani keby bol zo zlata.
@moony99 Po roku písania a volania som mu žiaľ až príliš verila, ale on si očividne robil srandu.
@anonym_autor ahoj, ja som bol takto oklamaný od ženy. Minul som asi 400€ a nič z toho, nakoniec si ma blokla a 2 dní pred stretkom sa prestala ozývať úplný ignor
@anonym_501220 tak toto chcem vedieť celý príbeh 🤣
@anonym_501220 nikdy neposielaj peniaze pochybnym internetovym znamostiam, za tym profilom mohol byt hocikto, kludne aj muz
Uz len to, že on rok nebol schopný vôbec urobiť krok , aby sa s ňou stretol je čudné .
@anonym_501220 Na čo si minul 400€?
@anonym_autor rezervoval som hotel, zaplatil cestu. Samozrejme prvýkrát nemohla tak som to musel celé zrušiť a prišiel som zbytočne. Sedel som v posratej reštike sám a čakal na sms-ku. Ospravedlňovala sa že jej to nevyhovovalo tak som pekne sa postavil a šiel domov. O 2-3 týždne sme boli dohodnutý a tiež to takto dopadlo. Čiže dievča cez internet už ani za svet
Jeeeesus Christ. Byť moja dcéra, tak dostaneš takú prednášku o tom, že či si inak pri zmysloch, že by si si to zapamätala.
To strapnenie sa pred rodičmi a vyhodené peniaze von oknom sú jedna vec. Ale, že si už teraz mohla byť mŕtva alebo nezvestná je vážnejšie.
A prečo si ten odvoz teda nevyužila aj späť? Veď tých 170 € by to bolo tak či tak
@bronkax ja tiež
@anonym_autor akurát začo môžeš byť rada tak zato že si dvakrát nestupila do toho istého hovna ako ja
Jeeeesus Christ. Byť moja dcéra, tak dostaneš takú prednášku o tom, že či si inak pri zmysloch, že by si si to zapamätala.
To strapnenie sa pred rodičmi a vyhodené peniaze von oknom sú jedna vec. Ale, že si už teraz mohla byť mŕtva alebo nezvestná je vážnejšie.
A prečo si ten odvoz teda nevyužila aj späť? Veď tých 170 € by to bolo tak či tak
@doriiis ,,Toľko som samozrejme nemala, tak som našla odvoz na BlaBlaCar. "
Prepac, rok si pisat? :D Plus velka dialka? Snad si sa dost poucila ... Ludia, co si iba pisu 12 mesiacov su divni ... A ako ste chceli na tu dialku fungovat? Dobre ti hovoria. Usetrila by si to trapenie, keby si ho nechala pricestovat.
Raz sa tomu budes smiat, az take zle sa ti nestalo, iba si dostala priucku do zivota, ze online kamarat nie je ani mama, ani brat, ani kolega, ktoreho poznas.
@anonym_autor rezervoval som hotel, zaplatil cestu. Samozrejme prvýkrát nemohla tak som to musel celé zrušiť a prišiel som zbytočne. Sedel som v posratej reštike sám a čakal na sms-ku. Ospravedlňovala sa že jej to nevyhovovalo tak som pekne sa postavil a šiel domov. O 2-3 týždne sme boli dohodnutý a tiež to takto dopadlo. Čiže dievča cez internet už ani za svet
@anonym_501220 to až tri krát si naletel? Tá musela byť krásna.
@anonym_501220 podľa mňa si jej mal naďalej posielať peniaze, tretí krát by už určite prišla
Ja hlavne neverím, že môže byť niekto taký naivný a zufalý , že kvôli chlapovi zo zoznamky sa trepe za 170€niekde neviem kam ... ani keby bol zo zlata.
@moony99 autorka je natom ešte dobre. Ja som aj hotel zaplatil a to 2x zbytočne 🙂 bolo mi trápne sedieť samému pri stole a pozerať sa do mobilu a čakať na sms-ku. Až keď druhýkrát prišiel kumne čašník a sa pýtal čo si dám tak som mu povedal že má už prešla na jedlo aj chuť
Mladá a poučená do budúcnosti. Ale aj tak lepšie, ako keby to bol nakoniec nejaký úchy ... a ešte by ti ublížil. Ešte dobre, že to dopadlo takto. Kašlať na peniaze, hlavne, že si ok. Keď by mal vážny záujem, istotne by pricestoval on. A tak by to aj malo byť na prvý krát.
Neskutocneee 😃
By musel s nasolenym zadkom za mnou dojst hoc aj kolenacky a nie ze ja by som sa trmacala na prve rande kamsi do prdele drahym taxikom. Strasne by som chcela vediet pokracovanie ak nejake bude keby Ta odblokuje, vysvetlenie a tak. Mozno ma doma zenu a deti a skazili mu plany na poslednu chvilu 🥺
Pre istotu aké sú jeho inicialky mena?
ja ti verím že sa to stalo, lebo keď som bola mladšia, viackrát som takto išla celkom ďaleko za mužom bez toho, aby som vedela ako sa vôbec vrátim naspäť domov :D mrzí ma čo sa ti stalo
Neskutocneee 😃
By musel s nasolenym zadkom za mnou dojst hoc aj kolenacky a nie ze ja by som sa trmacala na prve rande kamsi do prdele drahym taxikom. Strasne by som chcela vediet pokracovanie ak nejake bude keby Ta odblokuje, vysvetlenie a tak. Mozno ma doma zenu a deti a skazili mu plany na poslednu chvilu 🥺
@ivik4 ženy z internetu niesu tiež nič extra. Tiež nedošli na rande ako ten debilko k pani autorke.
Pre istotu aké sú jeho inicialky mena?
@anonym_3a1936 či to nebol tvoj muž? 😄
@bronkax 2x som naletel. Vtedy som si vymazal zoznamku lebo som už nemal záujem o ženu z internetu žeby som sa snažil, platil, letel jak blbý toľko kilometrov a ona žeby si nedala námahu prísť vonku. Ale som sa už poučil, neexistuje žeby som letel toľko kilometrov, to by muselo byť dievča zo zlata a taka neexistuje a už by ma úprimne ani nehlo🙂
@doriiis Dostala som prednášku od otca. Nadšení neboli.
@bronkax bola normálna baba, chcel som len ísť pokecať a sa zoznámiť. Nič viac, nič menej
Baby mojej kamoske sa to stalo tiez. Ona zije v rakusku. Isla za nim do nemecka. Asi 4 hodiny autom, ona si v nemecku na vikend rezerovavala zo sestrou hotel. Jemu kupila darcek, drahy parfem a este nieco. Nepamätam uz co😀. V den stretnutia jej jednoducho oznamil ze jemu to nevyhovuje a nema na nu cas. Bolo mi jej strasne luto ked mi o tom rozpravala. No ona bola uz po 30tke, stale slobodna a tak si zufalo niekoho hladala
Ja som v mladosti tiez cestovala za internetovou znamostou, ale mala som viac stastia. Mala si proste len smolu. Ja som ale isla busom a mala som aj na cestu nazad, nikto pre mna nemusel chodit.
Baby mojej kamoske sa to stalo tiez. Ona zije v rakusku. Isla za nim do nemecka. Asi 4 hodiny autom, ona si v nemecku na vikend rezerovavala zo sestrou hotel. Jemu kupila darcek, drahy parfem a este nieco. Nepamätam uz co😀. V den stretnutia jej jednoducho oznamil ze jemu to nevyhovuje a nema na nu cas. Bolo mi jej strasne luto ked mi o tom rozpravala. No ona bola uz po 30tke, stale slobodna a tak si zufalo niekoho hladala
@malinka158 ja som takto zúfalo hľadal tiež babu a keby sa mi vrátil čas tak by som to už neurobil. Letel som 2x zbytočne 250 kilometrov a namiesto darčeku som kúpil obyčajnú ružu a keď som vyšiel z hotela tak som tu ružu hodil do smetiaka
To, čo ste zažili, je mimoriadne bolestivý stret s realitou, no jeho koreň netkvie v neschopnosti „dôverovať“, ale v emocionálnej investícii do fantázie. Rok intenzívneho písania vytvoril falošný pocit intimity, ktorý vám „vypol“ racionálne kontrolky. Písmená na displeji nám dodajú dopamín, akoby sme človeka poznali, ale v skutočnosti nevieme nič o tom, ako reaguje na stres, blízkosť alebo zodpovednosť. Tým, že ste sa vybrali na cestu bez finančnej rezervy a plánu B, ste odovzdali všetku svoju moc do rúk cudzinca. Vaše sklamanie nie je dôkazom, že sa nedá nikomu veriť, ale dôkazom, že ste v ten moment prestali veriť sebe a svojej schopnosti postarať sa o svoju bezpečnosť. Ten záver „nikomu neveriť“ je pochopiteľný, ale je to skôr obranný mechanizmus než pravda. Skôr vás má ochrániť pred tým, aby ste znovu necítili tú bezmoc, nie reálne vyriešiť problém. Nejde o to prestať veriť ľuďom. Ide o to začať viac veriť sebe v tom, ako nastavujete hranice v neistých situáciách. Napr: nestretávať sa bez „plánu B“ (ubytovanie, vlastná doprava, finančná rezerva), overiť si druhého človeka skôr cez malé kroky v realite, než spravíte veľký skok. Emocionálna zrelosť znamená, že idem do sveta s vedomím, že ľudia môžu zlyhať – a preto mám vždy vo vrecku dosť peňazí na taxík späť a v hlave plán, čo urobím, ak tam ten druhý nebude. Vaša bezpečnosť nesmie stáť na charaktere cudzieho človeka, ale na vašej kompetencii byť dospelou. Dôvera sa neudeľuje naraz, buduje sa cez konkrétne, opakovateľné činy. To, čo vás dostalo do tej situácie, nebola naivita. Bola to kombinácia túžby po spojení a preskočených bezpečnostných krokov. Čo vo vás bolo také silné, že ste boli ochotná ísť tak ďaleko bez istoty, že ten človek tam naozaj bude?
@bronkax 2x som naletel. Vtedy som si vymazal zoznamku lebo som už nemal záujem o ženu z internetu žeby som sa snažil, platil, letel jak blbý toľko kilometrov a ona žeby si nedala námahu prísť vonku. Ale som sa už poučil, neexistuje žeby som letel toľko kilometrov, to by muselo byť dievča zo zlata a taka neexistuje a už by ma úprimne ani nehlo🙂
@anonym_501220 zase romance scam?

@anonym_501220 Na čo si minul 400€?