icon

Kde nájsť partnera bez zoznamky?

12. aug 2026

Ahojte… neverim ze toto píšem ale ako ste sa vy zoznamili s vasimi partnermi? Chodím von, do spoločnosti, chodím cvičíť do fitka, behávam vonku a nejak si neviem niekoho nájst v realite. Skúšala som aj ja sa prihovoriť nejak nenápadne a nikdy z toho nič nebolo, iba krátky rozhovor a zas vtierať sa nechcem. Skúšala som zoznamky a buď tam nepreskočila iskra z mojej strany, alebo ten muz tvrdil, že hladá vázny vztah a nakoniec nehladal, pri otázke kde je problém tak že v ňom a aká som ja super žena.. ďalsou kategoriou su muzi ktori hned zo zaciatku vypisuju uchylaciny to sa mi normalne zaludok obracia a to nie som ziadna puritanka ale sa to proste nehodi.. kde by ste si hladali partnera vy na mojom mieste? Kurzy jazykov nie (ovladam plynule 3) a na to chodit nebudem, športujem uz nejaky ten ročik a cez kamaratov sa nedá ale že vobec.. mám kamarátky, ktore si samé nevedia nikoho nájst alebo také, ktoré su zadané a premyslaju nad rozchodom…

Strana
z2
wiliam3royal
12. aug 2026

@anonym_autor tak mi napis sukromnu spravu a mozme sa spoznat, mam to presne rovnake, identicke skusenosti zo zoznamovania, za skusku nic nedas a ked aspon budeme mat obaja lepsi den😉

lenja1
12. aug 2026

Ja s mojou na festivale. Bola to kamoska mojej známej. Tak sme sa dali do reči. Uz po hodinke som si všimol že má záujem skusili sme a vyšlo nám to. Zoznamky su podľa mna skôr o sexe tam som vzťah nehľadal. Lepšie je niekeho spoznat normálne osobne. Hlavne sa nebrániť vztahu a dať tomu šancu.

anonym_60fac8
13. aug 2026
@anonym_64a935

@anonym_60fac8 toto, co si popisala zaberie extremne vela casu

@anonym_64a935 áno, zaberie, ale za mňa to naozaj stálo za to 🙂 ono nie vždy sa dá nájsť rýchle riešenie

anonym_ab9c84
13. aug 2026

Sttasne viem. Normálny chlap nie je. Tiež... Presne.. Krátky rozhovor prihovori sa človek u smeje a nic. Chapem tá.. Rovnaké.. 30plus nikto ako si nemá záujem vlak usiel. Už len tí čo zostali.
Ja tiež neviem. Navštevovala som kade čo fitko jazykové kurzy krúžky nič. Športovála som nič.zostal už iba ten internet nič iné :((((dvoch chlapcov som však našla v minulosti cez fcb obidvaja má neskôr bili a podvadzali ale inde a ssi nedá nájsť muž neviem tí poradiť. V práci možno alebo tak. Teta si tak našla. alé výhra to nie je. Skutočné neporadím. Chlapi dnes sú cudni

libertz
Odpoveď bola odstránená
anonym_653144
14. aug 2026

Ja som svojho manžela spoznala v robote, podľa mňa najlepšie miesto na zoznámenie.

rolandt
15. aug 2026

@anonym_autor Ahoj nápis

Strana
z2