icon

Ktorú ženu by ste si vybrali?

8. dec 2025

chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.

### **Žena 1**

* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov

---

### **Žena 2**

* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky

---

### **Žena 3**

* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa

---

### **Žena 4**

* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa

anonym_a03dbd
8. dec 2025
@viestta

@anonym_a03dbd chybny kus je niekto iny, nie tvoj manzel

@viestta no nevieš, skús sa manžela spýtať či vie dĺžku tvojich vlasov v cm a všetky ostatné potrebné veľkosti, ak nie, tak mu tu môžeš ukázať ako to robia skutoční chlapi 😄

alantroj
8. dec 2025
@anonym_a03dbd

@viestta no nevieš, skús sa manžela spýtať či vie dĺžku tvojich vlasov v cm a všetky ostatné potrebné veľkosti, ak nie, tak mu tu môžeš ukázať ako to robia skutoční chlapi 😄

@anonym_a03dbd mna by zaujimalo co znamena zachovale poprsie 🙂 akoze zanovne?

unbeholfen
8. dec 2025

Ale toto som nebol ja! Lebo viem že sa to na mňa podobá ale nieje to môj výtvor. Ja by som uvažoval medzi č.1 a č.3

anonym_46e8b0
8. dec 2025
@alantroj

@alantroj nevykojene asi

anonym_a03dbd
8. dec 2025
@alantroj

@alantroj asi to porovnával so svojím bimbaskom a zhodnotil, že v porovnaní s ním je zachovalé 😂

bielasovicka
8. dec 2025

Ištenem 🙈🙈

unbeholfen
8. dec 2025

@dorizzz @enmery @melanta a čo keď má rozpracované 4 naraz? Veď keď idete na VŠ tiež si podáte žiadosť na vuaceré školy, alebo keď hľadáte práce tiež si rozošlete životopisy a idete na viacero pohivorov. Však jedna nevyjde, treba mať do rezervy ďalšiu. Jedna odmietne ideš dál, aj druhá odmietne, ideš zase dál…

autor
8. dec 2025
@viestta

@anonym_autor a nezabudni tym zvysnym trom oznamit, ze vyberove konanie je ukoncene a neuspeli v porovnani s konkurenciou

@viestta preco mas potrebu sa tak velmi angazovat v tejto debate ked je docasne uzatvorena a vyriesena? A nie nevyhrali velke prsia, Ale vyhrala rozumna dohoda dvoch ludi co sa citia osamelo. Prsia su iba nahoda.

nyusika
8. dec 2025
@unbeholfen

@dorizzz @enmery @melanta a čo keď má rozpracované 4 naraz? Veď keď idete na VŠ tiež si podáte žiadosť na vuaceré školy, alebo keď hľadáte práce tiež si rozošlete životopisy a idete na viacero pohivorov. Však jedna nevyjde, treba mať do rezervy ďalšiu. Jedna odmietne ideš dál, aj druhá odmietne, ideš zase dál…

@unbeholfen no... minimálne s dvoma z nich už sexoval.
Sorry, tímu sa povie promiskuitne správanie, nie zoznamovanie sa

nyusika
8. dec 2025
@anonym_autor

@viestta preco mas potrebu sa tak velmi angazovat v tejto debate ked je docasne uzatvorena a vyriesena? A nie nevyhrali velke prsia, Ale vyhrala rozumna dohoda dvoch ludi co sa citia osamelo. Prsia su iba nahoda.

@anonym_autor tak určitééé

viestta
8. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor docasne uzavreta je mozno pre teba, ale my ostatne tu mozme dalej zasnut nad ubohostou
btw: docasne uzavreta znamena, ze ked to s trojkou nevyjde bude obnovene vyberove konanie medzi neuspesnymi kandidatkami? Ale bo vyhlasis novy konkurz?

autor
8. dec 2025
@alantroj

@alantroj volajme to teda " vyzerajuce zhruba tak ako by clovek cakal aj po uvolneni z kosickov "

enmery
8. dec 2025
@unbeholfen

unbeholfen
8. dec 2025
@nyusika

@unbeholfen no... minimálne s dvoma z nich už sexoval.
Sorry, tímu sa povie promiskuitne správanie, nie zoznamovanie sa

@nyusika to né, sexom už začína vzťah. Takže tak ano. Ja som to myslel čisto na randenie.

autor
8. dec 2025

No nic. Zajtra je tiez dopoludnie, Pekny vecer a dakujem za rady .

unbeholfen
8. dec 2025

Ale inák ten chat GPT nieje až taký hlúpy. 2x sa nenechal dobehnúť:

haley7897
8. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen žiadosť si podas na viaceré, nezačneš však chodiť na prednášky 👉🏼👌🏼 kym ta škola neprijme. A potom chodíš len na jednu.

unbeholfen
8. dec 2025
@haley7897

@unbeholfen žiadosť si podas na viaceré, nezačneš však chodiť na prednášky 👉🏼👌🏼 kym ta škola neprijme. A potom chodíš len na jednu.

@haley7897 veď so ženami je to tak. Randiť treba s viecerými lebo niektoré ajtak odmietnu. A tak treba mať vždy do rezervy, že jedna možno vyjde.

anonym_b2eb5c
8. dec 2025
@unbeholfen

@haley7897 veď so ženami je to tak. Randiť treba s viecerými lebo niektoré ajtak odmietnu. A tak treba mať vždy do rezervy, že jedna možno vyjde.

@unbeholfen že do rezervy😀😀😀 dneska fakt dobra zábava tu

viestta
8. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen ty by si bol rad ak by si randil aspon s jednou. Vypisujes tu akokeby sa zeny isli o teba pobit a kazda rada postoji v rade, kym na nu dojde. O randeni mas len teoreticke vedomosti, ale empiria ziadna, vsak?

sevrin
8. dec 2025
@unbeholfen

Ale inák ten chat GPT nieje až taký hlúpy. 2x sa nenechal dobehnúť:

@unbeholfen s ChatGPT zvyčajne preberám témy z oblasti teoretickej fyziky alebo histórie, ale na tvoje hlboko filozofické témy sa sotva chytám, toto je už iný level na 44 ročného.... ťažko sa to vyslovuje.

alantroj
8. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen ano su aj taki co skusia naraz viac (skol), rozpapru cih a nikdy nedokoncia Stoji ich to cas, peniaze a happy end v nedohladne.

terina25
8. dec 2025

@anonym_autor stacilo mi to ,,velmi zachovale poprsie,,...Dufam,ze ta vsetky 4 kopnu do zadku

unbeholfen
8. dec 2025
@viestta

@unbeholfen ty by si bol rad ak by si randil aspon s jednou. Vypisujes tu akokeby sa zeny isli o teba pobit a kazda rada postoji v rade, kym na nu dojde. O randeni mas len teoreticke vedomosti, ale empiria ziadna, vsak?

@viestta hovorím o princípe nie o sebe.

unbeholfen
8. dec 2025
@terina25

@anonym_autor stacilo mi to ,,velmi zachovale poprsie,,...Dufam,ze ta vsetky 4 kopnu do zadku

@terina25 však môžu byť rady že im ich pochválil.

anonym_646823
8. dec 2025
@anonym_autor

@jana_vaj netusis ake to je narocne. Hlavne ak vsetky zanechali cca rovnaky dojem.

@anonym_autor dojem bol urcite hlboký ak poznáš veľkosť spodného prádla

unbeholfen
8. dec 2025
@alantroj

@unbeholfen ano su aj taki co skusia naraz viac (skol), rozpapru cih a nikdy nedokoncia Stoji ich to cas, peniaze a happy end v nedohladne.

@alantroj napríklad na dve školy nepríjmu, ale na tretiu ano. Preto sa netreba zaneriavať len na 1.

haley7897
8. dec 2025
@unbeholfen

@viestta hovorím o princípe nie o sebe.

@unbeholfen radšej shhh 🤫 písať sprostosti o princípe ak nechceš prebrať štafetu tuto po tvojom kolegovi.

svetlonos
8. dec 2025
@anonym_autor

@dorizzz zatial 4 , neda sa to vsetko naraz. A skusis aj poradit?

@anonym_autor
vyber si tu z nich, ktora riesi rovnake priority ako ty - postava, deti, praca, byvanie a hkavne tie vlasy! Ze charakterom inklinujes ku kktovi jej bude uplne jedno, hlavne ze splnas hore uvedene poziadavky podla jej vkusu! 😃 pomohla ti moja rada?

kristiii
8. dec 2025

@anonym_autor nejdem čítať všetky odpovede, keďže je mi jasné, že si troll, ale ako AI ti odpoviem, že si vyberieš tú poslednú, ktorá ťa nestihne poslať do prdele.