Má nízky muž šancu na vzťah?
Akú ma šancu nízky, priemerný ale dobrý, slušný muž na vztah, mam pocit že ženám ide len o vzhľad, aby sa mohli chváliť pred ostatnými a dobre srdce im nestačí
@anonym_autor Dobry spolahlivy slusny sa preklada v reci randenia ako nudny, obycajny, prehliadnutelny. Kazdy randiaci chce nieco na co sa bude tesit , nieco vzrusujuce co nam zivot ofarbi a nieco co kamosky budu trosicku zavidiet a nie furt si tajne hovorit ze mohla si aj vyssie rubat. Ako s jedlom fadne mdle a vyzivne jedlo nikdy nebude v restike bestseller.
@martinmmartin kam ty chodíš na tieto bludy, vraj aby kamošky trošku závideli. V živote som nebola s niekým preto, aby mi ho niekto závidel. Ozaj to máš riadne popletené.
Autor, ja mám 168 cm, priateľ o 10 cm viac a mne to takto úplne vyhovuje. Takže si hľadaj nižšiu slečnu.
ja mam 173 cm a muz 176 cm, cize nechcela by som mensieho miza od seba, ale napriklad keby som mala 165 cm tak kludne 170 cm by mohol mat
@anonym_autor ano. Moji dvaja ex mali okolo 170 cm
Poznam aj nizsich, ktori maju zenu a deti. Druhy rozmer neviem posudit, s tym sa nechvalili.
@anonym_autor môj má 175, bývalý mal 172 a mne takato výška úplne vyhovuje (ja mám 168), nemusím sa furt za niekým naťahovať. Ale súčasný mi spomínal, že kedysi mu jedna baba povedala, že všetko super, ale je moc nízky, tak ho nechcela. Jej chyba a moje šťastie, aspoň mám super chlapa 😃
@anonym_autor Ja mam 172cm a u mna vyska nejako nehra rolu, pacili sa mi uz aj muzi nizsi odo mna, aj rovnako vysoki, aj vyssi. A hned z hlavy viem vytiahnut niekolko nizkych muzov v okoli, ktori nemali absolutne ziadny problem najst vztah alebo teda aj viac vztahov.
Je sanca, ze by si sa snazil o nizku zenu? Ja nerozumiem preco si vy vytvarate sami zbytocne problemy. To akoze teraz bez vysokej to nezvladnes. Zaujimave
@anonym_autor má, ja denne vidím páry kde sú obaja rovnako vysokí alebo žena vyššia. To je o príťažlivosti nie o výške.
Je to pravda, vyska robi svoje. Ale nie vzdy. Mnoho hercov je nizkych a su zboznovani. A vela zien je nizsich ako ty. Cize sancu mas, len zabudni na svoju vysku. Mozes nosit topanky/tenisky so zvysenou podrazkou. Aj 2 cm spravi svoje. Tiez nehovor o velkosti svojho penisu 😉 Ani o hrubke 🙂
Riešiš kraviny. A ak je chlap dobrý a slusny mne to znie ako tutko somár. Ešte k tomu priemerný. Ak si dobrý slušný a v istom veku stále sám v ženách chyba nebude. A vyzor ti dlho nevydrží možno v priateľstve s výhodami staci
Mne osobne sa nizky muz nepaci a ano bol by to dovod, aby som s nim nerandila- skratka ma to nepritahuje. Aj keby bol dobry a mal dobre srdce. Ale su zeny, ktorym to nevadi a aj take, ktore to vyhladavaju a paci sa im to 🙂 Takze nic nie je stratene

Moji vysokí synovia majú kamošov, jeden má možno 165cm a ide od frajerky k frajerke už asi od 14 rokov, má 22 teraz. Vkuse niekoho má. Je strašne zlatý, milý, vie tie kočky očariť.
Druhý má 17 , asi 170cm a už asi štvrtú frajerku.
Vo výške to nebude.