icon

Šanca nízkeho muža na zoznámenie. Musí byť sám?

3. sep 2026

Akú ma šancu nizky muz (170cm 93 kg 18cm ) najsť si priatelku všetky ženy ma hneď odsúdia ani ma nepoznajú a žiadna nechce na rande? To musím byť navždy sám ?

Strana
z3
domkakvet
3. sep 2026

@anonym_autor 170 nie je nic hrozne, ta vaha je uz horsie a ak im posielas aj tu tretiu informaciu, tak by som sa cudovala keby ta chceli.

anonym_056ffb
3. sep 2026

@anonym_autor no hlavne asi treba trochu schudnut 🤣

autor
3. sep 2026
@domkakvet

@anonym_autor 170 nie je nic hrozne, ta vaha je uz horsie a ak im posielas aj tu tretiu informaciu, tak by som sa cudovala keby ta chceli.

@domkakvet tak to je jedina šanca ako zaujať

anonym_c88159
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to si myslis len ty

domkakvet
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak ako vidis nefunguje.

anonym_0e73e4
3. sep 2026

si si istý že máš 18 cm?? neverím že si správne odmeral pri toľkom tuku .

vler
3. sep 2026

@anonym_autor ten udaj ma presne opacny efekt

autor
3. sep 2026
@anonym_0e73e4

@anonym_0e73e4 prečo tučny ved žemy vsade na internete vravia že sa im páči dad bold viac ako vypracovaní muži to su zženšteli len

anonym_424293
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor iste tou informaciou kazdu zaujmes 🙄 Zapamata si to na zvysok zivota a bude to vykladat ako vtipnu prihodu z mladosti. Kazda si povie si No dakujem pekne za takeho blbca a mas vymalovane aj keby si pred tym aspon nejake sance

autor
3. sep 2026
@vler

@anonym_autor ten udaj ma presne opacny efekt

@vler je to nadpriemer u mužov bežna dĺžka je 15 cm

anonym_7e39f3
3. sep 2026

@anonym_autor keby si nenapisal to 3.cislo, napisala by som ti ze mas sancu, takto nie.

autor
3. sep 2026
@anonym_424293

@anonym_autor iste tou informaciou kazdu zaujmes 🙄 Zapamata si to na zvysok zivota a bude to vykladat ako vtipnu prihodu z mladosti. Kazda si povie si No dakujem pekne za takeho blbca a mas vymalovane aj keby si pred tym aspon nejake sance

@anonym_424293 dlžka penisu je pre ženy dôležitá

crazy_cat_lady
3. sep 2026

To si zase ty? Raz nizky muz, potom maly penis, potom velky.. radsej rob nieco s tou vahou.., plus na ziadnu normalnu zenu neurobi dobry dojem ked medzi prvymi info o sebe napises dlzku svojho cvirika

autor
3. sep 2026
@anonym_0e73e4

@anonym_0e73e4 to často počujem ale keď ho pošlem tak uveria potom

anonym_424293
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to si myslia len jednoduchsi muzi, ktori este ako dokaz poslu fotografiu inkriminovaneho organu. Pre zeny su ine veci dolezitejsie a tym nemyslim vysku zostatku na vypise z uctu

qrstxyz
3. sep 2026

Myslím, že tu nebude problém výška, ale váha 😅

anonym_768bc1
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Pre niektoré. Dôležitejšia je hrúbka, príliš veĺký nemusí byť každej príjemný. Ale o to tu nejde. Ponúkaš sa ako úbožiak a úchyl zo zoznamky, čo ho nikdy žiadna nebude chcieť kvôli úchyláctvu, ktoré z teba pryští. Presne takých, čo svoj vták ponúkajú zbytočným upozorňovaním, alebo fotkou 99,9 % žien nebude chcieť . Pôsobíš odpudivo a slizko. Hnus.

anos18
3. sep 2026

@anonym_autor mne keby poslal muž pri zoznamovaní dĺžku penisu a potom aj jeho foto, tak už nemá šancu

anonym_e2666e
3. sep 2026

Vyska bude mensi problem ako to, ako verejne vykladas, kolko ma tvoj bimbas vraj cm a mysliet si, ze to zaujme. Maly, tucny a hlupy je najhorsia kombinacia.

sisska96
3. sep 2026

18 cm máš čo? Mozog?
Mimochodom väčší problém bude že nemáš rozum a si tučný

anonym_424293
3. sep 2026
@qrstxyz

Myslím, že tu nebude problém výška, ale váha 😅

@qrstxyz ja si myslim, ze hlavne IQ

anonym_c88159
3. sep 2026

@anonym_autor zablokovala som ta pretoze informacie o (ne)velkosti udu si nezelam aby mi boli posuvane, tu na mk ani nikde inde

anonym_e118d5
3. sep 2026
@anonym_autor

@vler je to nadpriemer u mužov bežna dĺžka je 15 cm

@anonym_autor koľko máš rokov? Som sa musela zamyslieť, čo myslíš tým 18cm😊 Tak vyska je OK, sú aj nižšie dievčatá a teda skús sa zoznamovať osobne, niekedy je chemia medzi ľudmi silnejšia ako len napísaná dĺžka 18cm😊 Tam bude iný problém.

anonym_670688
3. sep 2026

Sorry, partner mojej dcéry je o hodne nižší a nemá problém

autor
3. sep 2026
@anonym_670688

Sorry, partner mojej dcéry je o hodne nižší a nemá problém

@anonym_670688 ale ja nechcem žiadnu obludu ale peknú ženu

jblheart
3. sep 2026

Väčšinou ľudia čo sa musia pýtať, prečo majú problém si niekoho nájsť aj keď podľa "ich" názoru vyzerajú dobre a nevidia žiadne závažné nedostatky... Majú mentálny a emocionálny deficit a skoro žiadne alebo až negatívne hodnoty sebareflexie 😂

anonym_768bc1
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ty sám si nechutná obluda. Ani pol metrový vták ti nepomôže. Si zaostalý dilino a ešte si na seba pyšný.

anonym_670688
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor moje dcéra je podľa teba obluda? Tak si rob čo chceš ako chceš

autor
3. sep 2026
@anonym_768bc1

@anonym_autor Ty sám si nechutná obluda. Ani pol metrový vták ti nepomôže. Si zaostalý dilino a ešte si na seba pyšný.

@anonym_768bc1 lebo si dlheho ešte nemala tak si zahorklá

abbey1
3. sep 2026

Nemáte pocit, že dnes sa to tu zaplnilo úchylmi?

Strana
z3