Šanca nízkeho muža na zoznámenie. Musí byť sám?
Akú ma šancu nizky muz (170cm 93 kg 18cm ) najsť si priatelku všetky ženy ma hneď odsúdia ani ma nepoznajú a žiadna nechce na rande? To musím byť navždy sám ?
@anonym_autor no hlavne asi treba trochu schudnut 🤣
@anonym_autor 170 nie je nic hrozne, ta vaha je uz horsie a ak im posielas aj tu tretiu informaciu, tak by som sa cudovala keby ta chceli.
@domkakvet tak to je jedina šanca ako zaujať
@anonym_autor to si myslis len ty
si si istý že máš 18 cm?? neverím že si správne odmeral pri toľkom tuku .
@anonym_0e73e4 prečo tučny ved žemy vsade na internete vravia že sa im páči dad bold viac ako vypracovaní muži to su zženšteli len
@anonym_autor iste tou informaciou kazdu zaujmes 🙄 Zapamata si to na zvysok zivota a bude to vykladat ako vtipnu prihodu z mladosti. Kazda si povie si No dakujem pekne za takeho blbca a mas vymalovane aj keby si pred tym aspon nejake sance
@anonym_autor ten udaj ma presne opacny efekt
@vler je to nadpriemer u mužov bežna dĺžka je 15 cm
@anonym_autor keby si nenapisal to 3.cislo, napisala by som ti ze mas sancu, takto nie.
@anonym_autor iste tou informaciou kazdu zaujmes 🙄 Zapamata si to na zvysok zivota a bude to vykladat ako vtipnu prihodu z mladosti. Kazda si povie si No dakujem pekne za takeho blbca a mas vymalovane aj keby si pred tym aspon nejake sance
@anonym_424293 dlžka penisu je pre ženy dôležitá
To si zase ty? Raz nizky muz, potom maly penis, potom velky.. radsej rob nieco s tou vahou.., plus na ziadnu normalnu zenu neurobi dobry dojem ked medzi prvymi info o sebe napises dlzku svojho cvirika
@anonym_0e73e4 to často počujem ale keď ho pošlem tak uveria potom
@anonym_autor to si myslia len jednoduchsi muzi, ktori este ako dokaz poslu fotografiu inkriminovaneho organu. Pre zeny su ine veci dolezitejsie a tym nemyslim vysku zostatku na vypise z uctu
@anonym_autor Pre niektoré. Dôležitejšia je hrúbka, príliš veĺký nemusí byť každej príjemný. Ale o to tu nejde. Ponúkaš sa ako úbožiak a úchyl zo zoznamky, čo ho nikdy žiadna nebude chcieť kvôli úchyláctvu, ktoré z teba pryští. Presne takých, čo svoj vták ponúkajú zbytočným upozorňovaním, alebo fotkou 99,9 % žien nebude chcieť . Pôsobíš odpudivo a slizko. Hnus.
@anonym_autor mne keby poslal muž pri zoznamovaní dĺžku penisu a potom aj jeho foto, tak už nemá šancu
Vyska bude mensi problem ako to, ako verejne vykladas, kolko ma tvoj bimbas vraj cm a mysliet si, ze to zaujme. Maly, tucny a hlupy je najhorsia kombinacia.
Myslím, že tu nebude problém výška, ale váha 😅
@qrstxyz ja si myslim, ze hlavne IQ
@anonym_autor zablokovala som ta pretoze informacie o (ne)velkosti udu si nezelam aby mi boli posuvane, tu na mk ani nikde inde
@vler je to nadpriemer u mužov bežna dĺžka je 15 cm
@anonym_autor koľko máš rokov? Som sa musela zamyslieť, čo myslíš tým 18cm😊 Tak vyska je OK, sú aj nižšie dievčatá a teda skús sa zoznamovať osobne, niekedy je chemia medzi ľudmi silnejšia ako len napísaná dĺžka 18cm😊 Tam bude iný problém.
Sorry, partner mojej dcéry je o hodne nižší a nemá problém
Sorry, partner mojej dcéry je o hodne nižší a nemá problém
@anonym_670688 ale ja nechcem žiadnu obludu ale peknú ženu
Väčšinou ľudia čo sa musia pýtať, prečo majú problém si niekoho nájsť aj keď podľa "ich" názoru vyzerajú dobre a nevidia žiadne závažné nedostatky... Majú mentálny a emocionálny deficit a skoro žiadne alebo až negatívne hodnoty sebareflexie 😂
@anonym_autor Ty sám si nechutná obluda. Ani pol metrový vták ti nepomôže. Si zaostalý dilino a ešte si na seba pyšný.
@anonym_autor moje dcéra je podľa teba obluda? Tak si rob čo chceš ako chceš
@anonym_autor Ty sám si nechutná obluda. Ani pol metrový vták ti nepomôže. Si zaostalý dilino a ešte si na seba pyšný.
@anonym_768bc1 lebo si dlheho ešte nemala tak si zahorklá

@anonym_autor 170 nie je nic hrozne, ta vaha je uz horsie a ak im posielas aj tu tretiu informaciu, tak by som sa cudovala keby ta chceli.