icon

Má nízky muž šancu na vzťah?

22. aug 2026

Akú ma šancu nízky, priemerný ale dobrý, slušný muž na vztah, mam pocit že ženám ide len o vzhľad, aby sa mohli chváliť pred ostatnými a dobre srdce im nestačí

Strana
z2
anonym_b38faa
22. aug 2026

sanca s tvojim pristupom je v nekonecne limitna nule ❤️ otrasne tie zeny fakt, chvalit sa len chcu!

crazy_cat_lady
22. aug 2026

Ako nizky? Su zeny, ktorym sa pacia aj nizki muzi, resp. su s tym ok. Takze podla mna sanca je rovnaka, ako pri ostatnych

autor
22. aug 2026
@crazy_cat_lady

Ako nizky? Su zeny, ktorym sa pacia aj nizki muzi, resp. su s tym ok. Takze podla mna sanca je rovnaka, ako pri ostatnych

autor
22. aug 2026

A mam 13 cm penis

anonym_2a840b
22. aug 2026

Tak je rozdiel ci nizky je 170 alebo 150. Mam kamosky okolo 155-165cm a maju muzov 170-175, co ja osobne vnimam ako nizkych.

crazy_cat_lady
22. aug 2026

To je dolezita informacia, to si mal uviest ako prve 😂😂

catherin4
22. aug 2026

Tak ja sama som na zenu dost vysoka, mam 174 cm. Cize ja by som si s o moc nizsim ako ja nezacala. Ale co som poznala aj dost nizkych muzov tak vzdy si niekoho nasli a minuli sa.

anonym_0ab9dc
22. aug 2026

Prepáč, tuto nebude problém v nijakých centimetroch, ale niekde úplne inde. Mimochodom, môj manžel má 172 cm.

anonym_9b39cd
22. aug 2026

Máš šancu na vzťah, ale nie s tou jednou kamoškou.. tá ťa proste nechce a nebude to len kvôli fyzickému vzhľadu.. daj sa trošku dokopy v hlave a potom začni spoznávať nových ľudí

samotak123
22. aug 2026

@anonym_autor vobec sa netrap tym čo nevieš zmeniť ;) . Viem že si hlašky ako počkaj na pravu a tej budeš ten najkrajsi pocul uz milionkrat no je to falt tak . A keď nejaka bude riešit tvoju vyšku tak pred ňu postav vahu a nech si stupne či jej to bude prijemne 😁

martinmmartin
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Dobry spolahlivy slusny sa preklada v reci randenia ako nudny, obycajny, prehliadnutelny. Kazdy randiaci chce nieco na co sa bude tesit , nieco vzrusujuce co nam zivot ofarbi a nieco co kamosky budu trosicku zavidiet a nie furt si tajne hovorit ze mohla si aj vyssie rubat. Ako s jedlom fadne mdle a vyzivne jedlo nikdy nebude v restike bestseller.

ivicatolic
22. aug 2026

@anonym_autor budliki mudliki....som Hela, mám 185 - 95 , zavolaj 💋💋💋❤️

martinmmartin
22. aug 2026
@samotak123

@anonym_autor vobec sa netrap tym čo nevieš zmeniť ;) . Viem že si hlašky ako počkaj na pravu a tej budeš ten najkrajsi pocul uz milionkrat no je to falt tak . A keď nejaka bude riešit tvoju vyšku tak pred ňu postav vahu a nech si stupne či jej to bude prijemne 😁

@samotak123 to nemusi byt pravda 80% zien chce dat sancu iba 20% muzom. Doteraz sa o poriadok starali vojny a podobne mechanozmy co trudov preriedili, dnes taky luxus nemame a velmi vela sedych a priemernych chlapov ostane bez partneriek plne zapojenych v spolocnosti , ako trudi.

anonym_9b39cd
22. aug 2026
@martinmmartin

@samotak123 to nemusi byt pravda 80% zien chce dat sancu iba 20% muzom. Doteraz sa o poriadok starali vojny a podobne mechanozmy co trudov preriedili, dnes taky luxus nemame a velmi vela sedych a priemernych chlapov ostane bez partneriek plne zapojenych v spolocnosti , ako trudi.

@martinmmartin tých 80 a 20% hovorí iba jedna stará štúdia spravená na základe nejakých starých dát zo zoznamky a áno, na zoznamkách sa určite ukazuje nejaký nepomer, ale v reálnom živote to tak nefunguje, to iba internetoví alfasamci tlačia do hlavy zúfalcom, ktorí ich nasledujú... tento chalan tu založil už niekoľko diskusií a problém je inde ako v jeho priemernosti

anonym_2cbc20
22. aug 2026

@anonym_autor mas pravdu, drviva vacsina zien chce vysokeho chlapa. Aj ked samotna zena ma 160cm, aj tak chce vysokeho chlapa 🤦‍♀️. Proste vacsina zien su drbnute a riesia to ako jednu z klucovych veci. Takze tie sance su o nieco nizsie, to je fakt. Ak si ani neni vtipny, tak... drzim palce no 😆

anonym_4a0425
22. aug 2026

Počas svojho života som poznala vo svojom okolí niekoľko nízkych mužov.Vacsina z nich mala primerane vysoké partnerky, ale našli sa aj takí, kde bola partnerka vyššia.Tito muži však mali dostatok sebavedomia/veď už len osloviť vyššiu babu chce odvahu/a mali iné kvality

minenkaa
22. aug 2026

1,7cm nie je teda problém vo výške ,ale asi v tej dĺžke

anonym_71030b
22. aug 2026

Ja mám 177 a už mi viac žien povedalo, že som nízky 😀😀 ako stále je dosť žien, ktoré to neberú ako podstatný parameter, ale viac ako polovica žiaľ hej

anonym_35190d
22. aug 2026
@anonym_autor

A mam 13 cm penis

@anonym_autor zabudol si pripnut fotku ... 😀

anonym_35190d
22. aug 2026

kebyze mas tolko penazi ako tom cruise, tak to nevadi.

andrejka1974
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor môj manžel ma 173 a je super nezáleží vôbec na výške , ale čo je v srdci

anonym_db75a0
22. aug 2026

Ja mam 194 cm. Ale smola, už som zadaný 🙂

anonym_6db424
22. aug 2026

13 cm je fakt. Bieda..

anonym_b9c2e2
22. aug 2026

u nas mame jedneho chalaniska, nema ani 175 lebo je nizsi odomna, a ten ma polku mesta za sebou. aj ja som bola do neho buchnuta na vyske. Mama teraz krici ze vraj mal viac ako 100 zien doteraz.

anonym_b9c2e2
22. aug 2026

a doteraz sa u neho striedaju nove a nove doma kazdy tyzden, vraj aj 2 za tyzden

januska12323
22. aug 2026

A rozumu tiež veľa nemáš, to budeš mať ťažké.

sense
22. aug 2026

Môj má 1,7 ale dĺžku penisu som mu nemerala. Vyhovuje mi aj jedno aj druhe
V tvojom prípade nebude problém tých 1,7 má výška

nevelyn
22. aug 2026

Ked je sebavedomy, vtipny, priebojny, stihly/vysportovany, vie sa postarat, ale zaroven sa chova slusne a gentlemansky, tak ma velku sancu. Poznam vo svojom okoli 4 fakt male piva a baby mali vzdy krasne (a dvaja i casto striedali). Vysku kompenzovali komunikacnou zdatnostou, pocuvali, co im baba vyklada, rozosmiali ju, zeny sa v ich pritomnosti citili proste dobre. Casom naviazali uspechmi v praci, jeden skoncil v politike, vsetci maju rodinu. Proste short kings.

anonym_7a50e8
22. aug 2026

@anonym_autor ja mam 172 cm a jednoducho nižší muži odomna, poprípade v mojej výške ma vôbec nepriťahujú a ovládať to neviem 😀

anonym_216f13
22. aug 2026

Mám kamaráta je nízky čo je problém, ale najväčší problém u neho vnímam, že nemá sympaťácku charizmu.
Nižší chlapi majú v randeni jasný hendikep, ale nie sú jediní, rovnako majú hendikep trošku škaredšie dievčatá, ktoré majú nejaké telesne vady a veľa rôznych ľudi. To je úplne normálna vec, už zalezi od toho ako to ten človek dobehne osobnosťou.
Buď sa bude ľutovať a tak môže stráviť svoj život, kde bude nadávať na svet a ľudí alebo zdokonalí svoju osobnosť.
Napríklad Tom Holland, Michael J. Fox, Daniel Radcliffe alebo pokojne muži s iným hendikepom Bekim, či Martin Rota.

Strana
z2