Môže si zrelá žena nájsť ešte lásku?
Ahojte všetci. Som po vzťahu, ktorý bol pre mňa veľmi nešťastný. Taký osudový muž, ktorému som viackrát dávala šancu, lebo som ho milovala a viackrát to k ničomu neviedlo. Ale robila som opakovanú chybu a vracala som sa k nemu. No nič, už to neriešim. Mám 46r, som bezdetná, nikdy som nebola vydatá. Zasnúbená som bola v živote 2x. Ku svadbe som to nedopracovala. Áno, plne si uvedomujem, že mám najlepšie roky za sebou. Áno, uvedomujem si, že som niekde v perimenopauze a už nie som taká atraktívna, ako keď som mala 25. Čo je logické, lebo už nemám 25 rokov. A plne si uvedomujem, že moji rovesníci túžia po mladších - to som čítala iba tu na MK, nikde v realite som to nevidela, ale ok. Netúžim po kamarátstve s výhodami, ani mladšom milencovi. Otázka znie, vie ešte žena pred 50tkou stretnúť lásku? Nemám energiu sa stretávať s mužmi cez zoznamky a skúšať. Ani neviem, ako toto celé uchopiť priznám sa. Či my ženy pred 50tkou sme tzv. neviditeľné ženy? Je môj hendikep to, že nemám deti a manželsvo za sebou? Vnímajú toto muži ako redflag?
@anonym_autor Ak si to 2X k svadbe nedopracovala, ako píšeš, niekde bude zádrheľ.
Dúfam, že v Tvojom veku romantické vodenie sa za ručičku nečakáš.
A ak 2X zo svadby zišlo, nebudeš mať stabilný žiadny vzťah. Chlapi nie sú hlúpi.
Samozrejme, že to chlap bude vnímať ako red flag.
@anonym_autor je to presne tak ako si to napisala, ale aj tak este stale mozes niekoho stretnut.
@anonym_autor je to presne tak ako si to napisala, ale aj tak este stale mozes niekoho stretnut.
@anonym_9dc5ad
@domkakvet Čo píšete za blbosti? Prečo by to mal byť red flag? A čo rozvedení muži a ženy? Veď polovica manželstiev sa rozvádza. ČI rozvedená žena/muž je v pohode, ale nikdy vydatá už nie? 🙄 A ten muž pred 50-tkou nemá snáď za sebou žiadne vzťahy, ktoré mu nevyšli?
@anonym_autor ano starsi muzi tuzia po mladsich a 1% sa to aj podari na chvilu 😅 vela zien je vydatych len preto ze tolerovali netolerovatelne a obe oci si " zalepili " nepriehladnou paskou aby sa mohli vydat. Vratane mna 🫣 A splodit dieta tiez nie je predsa umenie. Ja mam 47 rozvedena a dieta a necitim sa neviditelna, dolezite su vztahy / v okoli/ a mentalne nastavenie. Lasku nemam nehladam, ked pride uvitam ale zhanat na zoznamkach nebudem. Ale moznost je vzdy, poznam take pary v okoli. Takze to nie je nemozne.
@anonym_9dc5ad
@domkakvet Čo píšete za blbosti? Prečo by to mal byť red flag? A čo rozvedení muži a ženy? Veď polovica manželstiev sa rozvádza. ČI rozvedená žena/muž je v pohode, ale nikdy vydatá už nie? 🙄 A ten muž pred 50-tkou nemá snáď za sebou žiadne vzťahy, ktoré mu nevyšli?
@anonym_631669 ja som myslela, ze je to tak ako autorka napisala, ze uz nema 25 a ano uz nie je taka ziadana a napisala som, ze este moze niekoho stretnut na ostatne jej otazky som neodpovedala, cize k red flag som sa nevyjadrila.
@anonym_autor Ak si to 2X k svadbe nedopracovala, ako píšeš, niekde bude zádrheľ.
Dúfam, že v Tvojom veku romantické vodenie sa za ručičku nečakáš.
A ak 2X zo svadby zišlo, nebudeš mať stabilný žiadny vzťah. Chlapi nie sú hlúpi.
Samozrejme, že to chlap bude vnímať ako red flag.
@anonym_9dc5ad čiže ak jej 2x nevyšla svadba tak už nikdy nebude mať stabilný vzťah lebo je vadna a pre chlapov je to red flag 🙈 spamataj sa.
@anonym_autor autorka, láska v tvojom veku ešte kľudne môže prísť. Tiež nemám skúsenost s tým, že muži okolo 40-50r. chcú len mladšie. Možno tak na sex ale na vážny vzťah nemajú problém nájsť si aj staršiu od seba. No v dnešnej dobe to vôbec nie je ľahké. Musís mat šťastie aby si si nasla niekoho s kým si sadneš a zaľúbite sa ale určite to nie je nemožné. Teraz fičia akcie rande v bare alebo ako sa to vola. Je to vopred chystana akcia, kde sa hlásia slobodní ľudia s tým, že tiež niekoho hľadajú. Viem ze v BA aj v TT to býva, určite aj v iných mestách.
Ak sa chces dostať do ešte väčšej depky, napísať na modrykonjk je to spravne 😁
@anonym_9dc5ad čiže ak jej 2x nevyšla svadba tak už nikdy nebude mať stabilný vzťah lebo je vadna a pre chlapov je to red flag 🙈 spamataj sa.
@anonym_autor autorka, láska v tvojom veku ešte kľudne môže prísť. Tiež nemám skúsenost s tým, že muži okolo 40-50r. chcú len mladšie. Možno tak na sex ale na vážny vzťah nemajú problém nájsť si aj staršiu od seba. No v dnešnej dobe to vôbec nie je ľahké. Musís mat šťastie aby si si nasla niekoho s kým si sadneš a zaľúbite sa ale určite to nie je nemožné. Teraz fičia akcie rande v bare alebo ako sa to vola. Je to vopred chystana akcia, kde sa hlásia slobodní ľudia s tým, že tiež niekoho hľadajú. Viem ze v BA aj v TT to býva, určite aj v iných mestách.
@anonym_28b856 Z čoho sa mám spamätať. Čo neviem, ako funguje svet ?
Ak sa chces dostať do ešte väčšej depky, napísať na modrykonjk je to spravne 😁
@anonym_9d7648 to je mi úplne jasné. Súbežne s tým so dala rovnakú otázku do jednej FB skupiny a tam je to absolútne o inom...
@anonym_9d7648 to je mi úplne jasné. Súbežne s tým so dala rovnakú otázku do jednej FB skupiny a tam je to absolútne o inom...
Skús to dať ešte na Pokec
@anonym_9dc5ad
@anonym_631669 Každý chlap si spočíta dve a dve a uvedomí si, že ak to 2X nevyšlo, tak to zrejme nevyšlo z nejakého vážneho dôvodu. Chlapi si sakra všímajú povahu ženy.
@anonym_631669 Každý chlap si spočíta dve a dve a uvedomí si, že ak to 2X nevyšlo, tak to zrejme nevyšlo z nejakého vážneho dôvodu. Chlapi si sakra všímajú povahu ženy.
@anonym_9dc5ad ale chápeš, že môže nastať situácia, kedy jednoducho zasiahne vyššia moc a to nevyjde, že? že tomu nezabrániš...
@anonym_9dc5ad ale chápeš, že môže nastať situácia, kedy jednoducho zasiahne vyššia moc a to nevyjde, že? že tomu nezabrániš...
@anonym_autor Vyššia moc neexistuje a nezahuje. Ja na také veci neverím. Každý má svoj život, a za jeho konanie v ňom sme plne zodpovedný.
Vyššou mocou bola akurát správna intuícia tých chlapov.
O inom ma nepresviečaj. Ja nie som ezotericky šmrcnutá.
@anonym_autor No vyhovarat sa, ze 30 rokov zasahovala vyssia moc ... Proste, mlada, pekna si nevenovala pozornost buducnosti a buducnost ta dohnala. Kebyze si rozvedena s 2 detmi, ako by si pozerala na stareho bezdetneho mladenca. No tak, ze ho nikto z nejakeho dovodu nechcel, ziadna to s nim nevydrzala, ze tam bude nejaky problem v povahe.
46 stale nie je 56, ani 66. Stale sa da hladat a najst. A dnes to bude lahsie ako o 5-10 rokov.
@anonym_autor Vyššia moc neexistuje a nezahuje. Ja na také veci neverím. Každý má svoj život, a za jeho konanie v ňom sme plne zodpovedný.
Vyššou mocou bola akurát správna intuícia tých chlapov.
O inom ma nepresviečaj. Ja nie som ezotericky šmrcnutá.
@anonym_9dc5ad a smrť milovaného človeka je čo? Ja som to tak chcela, on to tak chcel?
@anonym_autor ja som stretla, keď som mala 50. Nie je to teda taká láska, ako z románu, ale bývame spolu, robíme spolu v domácnosti, v záhrade, cestujeme, chodíme na koncerty..... Takže dá sa stretnúť. Je mladší do mňa o 7 rokov. Uvidíme, čo bude, keď ja budem mať 60, nuž ale aj vzťahy, kde je žena mladšia, sa rozpadajú. Uvidíme...
@anonym_9dc5ad A ten chlap, ktorý si to uvedomí, nemal zatiaľ žiaden vzťah, ktorý mu nevyšiel?´To má byť nejaký panic pred 50-kou? Ten je akože normálny?
myslím , že stále môžeš niekoho stretnúť, len treba mať aktívny život, nesedieť doma, máš stále možnosti - šport, vzdelávanie, hobby, inzerát .... nepýtaj sa druhých, to ti nikto presne nepovie
@anonym_autor Ja mám, žiaľ, len negatívne skúsenosti, už som to vzdala a viem, že budem do konca života len sama. Všetci muži, ktorých som spoznala, hľadali len nezáväzný sex, nič viac alebo hľadali služku. Ženu, ktorá bude variť, piecť, upratovať a hlavne poslúchať, držať hubu a krok.
Skúšala som zoznamovanie online. A chlap mi napísal, že na čo budem mužovi, že čo zo mňa bude mať - keď mu nedám rodinu, deti, keď mu nebudem prať trenky, vyvárať a piecť... zasmiala som sa a viem, že online zoznamovanie nie je pre mňa.
@anonym_autor coby nemohla! Moja spoluziacka stretla lasku cca asi ako 46 rocna, moja babka po smrti dedka zss tesne pred 70tkou..
@anonym_autor
nevysvetľuj jej to. nie pre každého je méta života svadba. mužov zaujíma to čo vyžaruješ a nie koľkokrát si bola zasnúbená( dobrá blbosť).
podľa mňa máš výhodu aj v tom, že si bezdetná.
slobodná žena, ktorá sa nemusí nikomu prispôsobovať.
držím palce.
Skúšala som zoznamovanie online. A chlap mi napísal, že na čo budem mužovi, že čo zo mňa bude mať - keď mu nedám rodinu, deti, keď mu nebudem prať trenky, vyvárať a piecť... zasmiala som sa a viem, že online zoznamovanie nie je pre mňa.
@anonym_autor tam je uplna spodina, skor by som skusila nejake kurzy alebo fitness centrum
@anonym_autor Ahoj, chcel som ti napísať niečo originálne, ale hovorím si – aj tak mi asi neodpíše, tak to radšej ani nebudem skúšať... počkaj, ups, už som to odoslal🙂
Tak vidis a hneď tu máš potenciálneho nápadníka @princkrason 👍🙂. A autorka, jasné, že máš šancu stretnúť lásku aj v 46 rokoch!!!! Sú muži čo neplánujú rodinu alebo deti mať nemôžu, potom sú aj rozvedení už s dospelými deťmi atď. Láska sa dá nájsť v každom veku. Treba mať oči a srdce otvorené
Príklad zo života... mám 48, jedno dospelé samostatné dieťa, dvakrát zasnúbená, nikdy som nebola vydatá. V januári mi po desiatich rokoch vzťahu zomrel partner. Tiež som si myslela, že bude náročné niekoho stretnúť. Paradoxne zoznamovanie v tomto veku bolo pre mňa oveľa jednoduchšie. Možno preto, že som to nijako nesilila. Momentálne mám čerstvý vzťah, on je slobodný a bezdetný. Tešíme sa zo spoločných chvíľ strávených spolu, je to veľmi príjemné a prirodzené. Takže netreba vešať hlavu, určite je možné nájsť adekvátneho partnera,
akurát si známa v 72 rokoch začala so 75 ročným - obaja vdovci, obaja majú svoj život, svoje deti a vnúčatá, svoju minulosť, ale majú aj jeden druhého na spoločné výlety, pomoc, zážitky, posedenia na koláčiku a kávičku, každeodenné doťahovačky a rehoty a prejavovanie si úcty, náklonnosti a podpory 🙂 Nehľadala ani ona, ani on, život ich dal po rokoch (poznali sa roky) dokopy a je nádherné sledovať ich.
Iné príklady z môjho okolia - od cca 45-ky vdova, okolo 50tky niekoľkoročný vzťah, pekný, obohacujúci, po 7 r. to skončila ona. Ďalší - po rozvode, ktorý bol pribl. v 50tke, tak asi okolo 60tky vzťah s o pár rokov starším dlhoročným vdovcom. Vzťaj trval niečo asi cez 5-7 rokov, pán umrel na infarkt.
Ak si nájdu svoje šťastie ženy v tomto veku, ja neviem, prečo by si nenašla aj žena vo veku 46r. (sa tými vzťahmi 50-60-70+ tiež utešujem, ja mám 37 a tiež dúfam, že po nevydarenom 10 ročnom vzťahu ešte raz - keď aj v tej 60tke - niečo príde 🙂 ).
ja mam sice iba 42, ale takmer rovnaky zivotny pribeh ako ty... naposledy milion sanci jednemu nespravnemu chlapovi a stratene roky... ked som sa definitivne zmierila s tym, ze uz budem asi navzdy sama, stretla som pred par mesiacmi toho najuzasnejsieho chlapa, kusok starsieho, rozvedeneho s velkymi detmi (na zoznamke, na ktoru som chodila viacmenej tak raz za 2 tyzdne sa preklikat a potvdrit si, ze fakt mi je samej lepsie), tiez bol najprv trochu zaskoceny, ze nemam za sebou manzelstvo ani deti, ale nakoniec zhodnotil, ze vdakabohu,.. ze nie som zatazena ziadnou minulostou a mozem s nim nieco nove budovat, dokonca sme sa dohodli, ze mozno este skusime aj to dieťa..

@anonym_autor vždy môže byť niekto tak na tom, ako si ty, aj chlap....a teda sa už len nájsť , nezatracuj zoznamku, môže y práve tam ukrytý, nie všetci sú mimo... veľa šťastia 🍀