Môže si zrelá žena nájsť ešte lásku?
Ahojte všetci. Som po vzťahu, ktorý bol pre mňa veľmi nešťastný. Taký osudový muž, ktorému som viackrát dávala šancu, lebo som ho milovala a viackrát to k ničomu neviedlo. Ale robila som opakovanú chybu a vracala som sa k nemu. No nič, už to neriešim. Mám 46r, som bezdetná, nikdy som nebola vydatá. Zasnúbená som bola v živote 2x. Ku svadbe som to nedopracovala. Áno, plne si uvedomujem, že mám najlepšie roky za sebou. Áno, uvedomujem si, že som niekde v perimenopauze a už nie som taká atraktívna, ako keď som mala 25. Čo je logické, lebo už nemám 25 rokov. A plne si uvedomujem, že moji rovesníci túžia po mladších - to som čítala iba tu na MK, nikde v realite som to nevidela, ale ok. Netúžim po kamarátstve s výhodami, ani mladšom milencovi. Otázka znie, vie ešte žena pred 50tkou stretnúť lásku? Nemám energiu sa stretávať s mužmi cez zoznamky a skúšať. Ani neviem, ako toto celé uchopiť priznám sa. Či my ženy pred 50tkou sme tzv. neviditeľné ženy? Je môj hendikep to, že nemám deti a manželsvo za sebou? Vnímajú toto muži ako redflag?
ja mam sice iba 42, ale takmer rovnaky zivotny pribeh ako ty... naposledy milion sanci jednemu nespravnemu chlapovi a stratene roky... ked som sa definitivne zmierila s tym, ze uz budem asi navzdy sama, stretla som pred par mesiacmi toho najuzasnejsieho chlapa, kusok starsieho, rozvedeneho s velkymi detmi (na zoznamke, na ktoru som chodila viacmenej tak raz za 2 tyzdne sa preklikat a potvdrit si, ze fakt mi je samej lepsie), tiez bol najprv trochu zaskoceny, ze nemam za sebou manzelstvo ani deti, ale nakoniec zhodnotil, ze vdakabohu,.. ze nie som zatazena ziadnou minulostou a mozem s nim nieco nove budovat, dokonca sme sa dohodli, ze mozno este skusime aj to dieťa..
@anonym_1f45c0 to uz radsej bezdetnym ako s tym co ma deti lebo penaze , ci?
ja mam sice iba 42, ale takmer rovnaky zivotny pribeh ako ty... naposledy milion sanci jednemu nespravnemu chlapovi a stratene roky... ked som sa definitivne zmierila s tym, ze uz budem asi navzdy sama, stretla som pred par mesiacmi toho najuzasnejsieho chlapa, kusok starsieho, rozvedeneho s velkymi detmi (na zoznamke, na ktoru som chodila viacmenej tak raz za 2 tyzdne sa preklikat a potvdrit si, ze fakt mi je samej lepsie), tiez bol najprv trochu zaskoceny, ze nemam za sebou manzelstvo ani deti, ale nakoniec zhodnotil, ze vdakabohu,.. ze nie som zatazena ziadnou minulostou a mozem s nim nieco nove budovat, dokonca sme sa dohodli, ze mozno este skusime aj to dieťa..
@anonym_1f45c0 Neviem, ale tento ťa dobre obalamutil. Deti veľké, má mladú jeba... pravdepodobne si po záruke, tak samozrejme, že ho vidíš ako dokonalého. A prečo nie je s matkou svojich detí? Tá už je asi rozkysnutá, čo? Ja len tak... časom si nájde inú a ešte budeš slobodná s deckom...
@anonym_1f45c0 Neviem, ale tento ťa dobre obalamutil. Deti veľké, má mladú jeba... pravdepodobne si po záruke, tak samozrejme, že ho vidíš ako dokonalého. A prečo nie je s matkou svojich detí? Tá už je asi rozkysnutá, čo? Ja len tak... časom si nájde inú a ešte budeš slobodná s deckom...
@anonym_aaff8b "genialny" komentar, ani sa nevyjadrujem.
@anonym_autor jasné že áno. Poznám ženu, čerstvo po 50tke, s dospelými deťmi a teraz sa zaľúbila.
@anonym_autor jasné že áno. Poznám ženu, čerstvo po 50tke, s dospelými deťmi a teraz sa zaľúbila.
Myslim si, že áno.Ale kebyže aj nie, vždy lepšie ako žiť v nefunkcnom vztahu, ako tu niektore zeny, hlavne, že majú nálepku“vydaté”😁
Ziju v mrtvych vztahoch, v korych vlastný muz po nich neštekne, netuzi po nich, žiadna intimita, nechce ich, su osamelé aj keď vo vztahu, vydáte.
Tak ako aj ty píšeš-“ktorému som viackrát dávala šancu, lebo som ho milovala a viackrát to k ničomu neviedlo”
Čo je nefunkcne, čo sa nedá opraviť, treba ukoncit, lebo človek sa vo vnútri trápi a práve z toho vznikajú vážne psychosomaticke choroby.
Držím ti palce, jedno si ukoncila a môžeš otvoriť nové dvere, ale láska môže prist i v 55-60 tke.
@anonym_autor ak sa o seba nadalej staras(vyzor) a psychicky si tiez v pohode, nebran sa vobec znamosti s mladsim aj ovela mladsim muzom, tvoj zivot totiz naberie uplne novy rozkvet/smer jednak koli vlastnej precistenej psychike, laske ktoru budes denne zazivat, tak aj kvôli opakovane hlbokemu tak pravidelnemu sexu s viacerymi orgazmami naraz, nepremarni sancu uzit si zivot tak ako sa ti ponukne, poznam vela parov s vyraznym vekovym rozdielom a stale aj po dlhych rokoch to ma u nich atraktivitu, iskru a šťavu, navyse vela mladych dnes uz po detoch ani netuzi, zato po skusenej zene ano a ona zas po vykone, masturbacia skutocny sex, pohladenie a bozky nenahradi nikdy!
@anonym_aaff8b Ty si ale krava fakt. 👎
@anonym_autor ak sa o seba nadalej staras(vyzor) a psychicky si tiez v pohode, nebran sa vobec znamosti s mladsim aj ovela mladsim muzom, tvoj zivot totiz naberie uplne novy rozkvet/smer jednak koli vlastnej precistenej psychike, laske ktoru budes denne zazivat, tak aj kvôli opakovane hlbokemu tak pravidelnemu sexu s viacerymi orgazmami naraz, nepremarni sancu uzit si zivot tak ako sa ti ponukne, poznam vela parov s vyraznym vekovym rozdielom a stale aj po dlhych rokoch to ma u nich atraktivitu, iskru a šťavu, navyse vela mladych dnes uz po detoch ani netuzi, zato po skusenej zene ano a ona zas po vykone, masturbacia skutocny sex, pohladenie a bozky nenahradi nikdy!
@anonym_447b0b nikdy ma nepriťahovali mladší muži. Vždy som mala partnerov minimálne o 6r starších. Mne nejde o sex a orgazmy, má dve zdravé ruky, keď už ide o to. Ide o partnerstvo, oporu.
@feri0852 ak mám 46 rokov, tak nebudem chcieť muža do 40tky. Zaujíma ma muž od 48-55r, samostatný. Ja sama som zabezpečená, čiže o mňa sa starať nemusí, avšak mali by sme byť z rovnakého sveta a sociálnej vrstvy. Dôležité je, aby tam bola chémia, aby sme sa priťahovali tak fyzicky, ako aj mentálne, aby sme boli na tej istej vlnovej dĺžke a mali spoločný zmysel pre humor, hodnoty, ciele, smerovanie.

@anonym_autor chlap, ktorý v 50 tke hľadá 25 ročne tiež asi nebude mať v hlave to všetko normálne poskladané. Takýchto ale nie je veľa, len určité percento v populácii, ako autistov, alebo narcistov. Každopádne väčšina mužov v 50 tke si hľadá zhruba rovnako staré partnerky. Majú väčšinou rozum a vedia, čo môžu ponúknuť oni a čo ponúka taká 25 ročná a zhruba 50 ročná. A áno, na tých zoznamkách sú 2 typy mužov, jednak ženatý bezcharakterný jedinci a potom nejako postihnutý jedinci a pre svoj handicap ( sú skrátka mimo) si nevedia nájsť, alebo udržať vzťah. No a potom je tam veľmi malé percento normálnych mužov a to je práve tá tvoja cieľová skupina... Najprv sa musíš ale prekopať kopou hnoja, ale niekdy to vyjde na prvý krát. 😀