Prečo je ťažké nájsť dobrého partnera?
Ahojte.. mám teraz celkom takú slabú chvílku a ide mi hlavou že mi príde veľmi náročné nájsť dobrého a schopného muža.. Nie som ani náhodou jedna z tých, ktorá hladá bad boya alebo nejaké napätie to už mám dávno za sebou.. Teraz by som prijala kľud a stabilitu... Chodím aj medzi ľudí, skúšala som sa zoznamovať a väčšinou som natrafila na nevyliečených mužov s rôznymi traumami, mužov ktorý nevedia zabudnúť na bývalé a tých je veľa a hladujú náplasť alebo boli v niečom toxický - kontrolujúci, lakomí a podobne.. Ja som chodila rok ku psychologičke, kde sme riešili určité moje vzorce a traumičky, ja sa sama na sebe snažím pracovať a aj som spravila kus dobrej práce ale teraz mi príde, že je veľmi ťažké nájsť niekoho ku mne.. Ked som aj našla niekoho kto by mi možno aj sadol bol zadaný.. Naposledy keď som sa stretávala s jedným mužom tak som po čase zistila že klamal a nevedel si nikdy priznať chybu aj keď niečo spravil a vždy tichá domácnosť a všetci ostatní za to môžu.. s takýmto človekom sa ťažko žije...
Záleží, dobrí (ale nie perfektní) chlapi sa medzi nami pohybujú. Tiež narážajú na podobné problémy, buď nie sú dosť finančne zabezpečení, nemajú dobrú výšku, nie sú dosť vyšportovaní, možno ich eliminuje to že nosia stále tie isté štyri tričká dookola a oblečenie si menia pravidelne každé Vianoce. Druhá vec ktorú treba brať do úvahy je v /akých/ priestoroch sa pohybujú - neviem o akej vekovej kategórií tu hovoríme z opisu, iného chlapa nájdem medzi hobbyistami-rybármi a iného na kurze interpretačného tanca, vo fitness, v rámci nejakej videohernej komunity.
Možno z tvojej strany trochu ubrať psychologického žargónu a neškatuľkovať všetkých mužov (každý si nesieme so sebou niečo, z detstva, z dospievania, dospelosti), nehľadať zbytočne tie slabé stránky. Tie budú prítomné vždy, možno nie tých prvých pár chvíľ čo máme ružové okuliare. Zároveň beriem že tých skúseností aj skrz zoznamky je mnoho, nie všetky pozitívne (mňa dostalo keď mi niekto na rovinu povedal že sa mu páčim pretože vyzerám ako vegán). Žiaľ vedci zatiaľ nenašli ideálny spôsob lovu na dobrého muža, niečo je ponechané na "šťastie" alebo to že si v správnom čase na správnom mieste. 🙂
Snáď aj preto hovoria že nájdeš vtedy keď nehľadáš.
@cyneric až teraz idem čítať komentáre.. no takto ja nie som náročná na výzor ale musí mi byť dotyčný sympaticky a mala som sympatie k mužom ktorí boli rovnako vysokí aj ja a dokonca aj mali bruško alias 4 mesiac a ja som v tom problém nevidela a ešte on ma podvádzal a stále som počúvala ako on na mňa nemá a ja si časom nájdem lepšieho a podobne.. Ja si skôr potrpim na tie charakterove vlastnosti a tam väčšinou nachádzam red flagy cez ktoré proste nechcem ísť ďalej..
@anonym_autor Nenapisala si, kolko mas rokov. Ale predpokladam, ze si urobila taku isu chybu, ako vela inych zien. Kym ste mlade a atraktivne, tak nahanate "bad boys" a normalnych chlapov (ktori by boli vyborni manzeli a otcovia) ignorujete. Ti vasi bad boys si radi zaspasuju, ale nemate na to aby ste si ich udrzali. Potom zrazu pride ten vek, ked uz bad boys prestanu mat o vas zaujem, a vy si zrazu uvedomite, ze chcete "dobreho muza". Lenze uz je prilis neskoro, usiel vam vlak.
@anonym_539e38 ja som mlada.. mam 24 ale väčšinou ma oslovuju buď divni muži ktorí nechcu nič važne a len si užiť, alebo taki čo nemame nič spoločné alebo su totalne strateni alebo stari alias 48+
@anonym_164052 zaujímavé. Keď tu ženy tvrdia, aké sú šťastné bez partnerov, bez mužov, žijú dlhodobo samy, tak je to extrémne prijímané, pomaly až glorifikované. Keď žije sám muž, tak je incel.
@anonym_14fa42 Vies nieco o manosfere? Vies cim ziju tito beta samci? Kto im dava rozumy? Akoby zeny neboli svojpravne a mali by sluzit potrebam tychto beta muzov. Single zeny nemaju potrebu sa zdruzovat a hromadne viest boje proti muzom..
@anonym_autor o moj boze, tolko blbosti v jedinom zadani.. Nevyrovnana, Labilna, Prieberciva, Zrejme nezaujimava, a najhorsie ze hladajuca radu na modrom koniku. Ved chyba je v tebe a nie v chlapoch. Podla vsetkeho si neatraktivna, zrejme s nadvahou. Nezaujimava. a este telenovelami prespikovana. To nie v nich, ale v tebe je chyba. Objednaj sa na dalsie sednia ale tentokrat nechaj prblem najst psychologicku a nie ty jej ho vnucovat.
@anonym_bee463 165cm 50 kg, dlhovlasa blond, modre oči, vyšportovana postava, vlastny byt, vysoka škola, vyborne finančne rodinne zazemie ešte niečo?
@anonym_bee463 165cm 50 kg, dlhovlasa blond, modre oči, vyšportovana postava, vlastny byt, vysoka škola, vyborne finančne rodinne zazemie ešte niečo?
@anonym_autor Prosim ta, bud vyberava.. nie je pravda, ze 24 rocna zena ma vyssiu hodnotu ako 34 rocna. Nikde sa neponahlaj, vsimaj si varovne signaly. Teraz je vela muzov, co si zeny pomylili s tovarom v obchode. Verim, ze svoju lasku najdes.
@anonym_autor Prosim ta, bud vyberava.. nie je pravda, ze 24 rocna zena ma vyssiu hodnotu ako 34 rocna. Nikde sa neponahlaj, vsimaj si varovne signaly. Teraz je vela muzov, co si zeny pomylili s tovarom v obchode. Verim, ze svoju lasku najdes.
@anonym_164052 slubujem❤
@anonym_539e38 ja som mlada.. mam 24 ale väčšinou ma oslovuju buď divni muži ktorí nechcu nič važne a len si užiť, alebo taki čo nemame nič spoločné alebo su totalne strateni alebo stari alias 48+
@anonym_autor tu je slovo do bitky: ak chces stretnut dobreho a schopneho muza, podme na kavu 🙂
@anonym_autor tu je slovo do bitky: ak chces stretnut dobreho a schopneho muza, podme na kavu 🙂
@jardojardo kolko mas rokov?
@anonym_autor lebo kazdy vela vymysla a chce dokonaleho muza co na stol mesacne dostane 5litrov preto!
@anonym_autor lebo kazdy vela vymysla a chce dokonaleho muza co na stol mesacne dostane 5litrov preto!
@diaszoky Sklamem ta, ja peniaze od chlapa nepotrebujem. Viem si vsetko zabezpecit sama a ako gratis mam otca ktory obcas nevie co s peniazmi.
@anonym_autor ja sa len spýtam ako si sa dostala k vlastnému bytu v 24 vzhľadom na to, že ešte len nedávno si musela dokončiť VŠ?
@anonym_autor ja sa len spýtam ako si sa dostala k vlastnému bytu v 24 vzhľadom na to, že ešte len nedávno si musela dokončiť VŠ?
@anonym_7f4620 A co je na tom zvlastne? Tie som mala byt pred svadbou. Vydavala som sa 23-rocna. VS som dokoncila nasledujuci rok.
@anonym_7f4620 A co je na tom zvlastne? Tie som mala byt pred svadbou. Vydavala som sa 23-rocna. VS som dokoncila nasledujuci rok.
@dadis pravdepodobne to nebolo v posledných troch rokoch, že? pred odpoveďou nabudúce použi mozog
@dadis pravdepodobne to nebolo v posledných troch rokoch, že? pred odpoveďou nabudúce použi mozog
@anonym_7f4620 Ani som nekupovala cely byt, lebo sme ho s bratom zdedili a vyplacala som mu polovicu hodnoty bytu. Aj som VS studovala dialkovo, teda v cas ked som byt splatila, som uz 5 rokov pracovala. Takze sj teraz po VS moze mat vlastny byt, ak pracuje a rodicia jej dali nejake peniaze alebo byt zdedila... preco hned vsetko treba spochybnovat? Este ty mas mozog, aby si v teme o vztahoch spochybnovala byt autorky.
@anonym_7f4620 Ani som nekupovala cely byt, lebo sme ho s bratom zdedili a vyplacala som mu polovicu hodnoty bytu. Aj som VS studovala dialkovo, teda v cas ked som byt splatila, som uz 5 rokov pracovala. Takze sj teraz po VS moze mat vlastny byt, ak pracuje a rodicia jej dali nejake peniaze alebo byt zdedila... preco hned vsetko treba spochybnovat? Este ty mas mozog, aby si v teme o vztahoch spochybnovala byt autorky.
@dadis KDE vidíš spochybňovanie? halucinácie?
@anonym_7f4620
@dadis si v poriadku? to je otázka, žiadne spochybňovanie tam nie je. Daj si tabletky, ak nebereš tak začni...
@dadis si v poriadku? to je otázka, žiadne spochybňovanie tam nie je. Daj si tabletky, ak nebereš tak začni...
@anonym_7f4620 Ja som v poriadku, ja sa v teme o vztahoch nepytam na uplne nepodstatny detail s bytom.. aky to ma suvis? Napis do temy o hypotekach.. Urazit ma moze iba niekto, kto najde dost odvahy nepisat ako anonym..
@anonym_autor autorka,, ja som myslela, ze mas viac ako 24... na 24 rokov, mi prides nazorovo vyzita,,..
@anonym_autor no aby som všetko uviedla na pravú mieru, na odcudzovanie som zvyknuta od mala čiže podme na to. Ak nemám prejav 24 ročnej tak ďakujem za kompliment 🙂. Ja som od 15 rokov brigádovala vo veľkom, aj keď je otec zazobaný učil ma si zarábať vlastné peniaze aby som poznala ich hodnotu od mala, pretože od mala som chodila s rodinou po luxusných dovolenkách, máme luxusné autá, otec vlastní nehnutelnosti, atď. Následne som mala 2 partnerov pri ktorych som mala super život, dostavala som peniaze aj od nic a peniaze som si odkladala, a dostavala som vreckove aj od rodičov a aj som počas vš brigádovala, pretože som si šetrila na auto, ktore som si nakoniec nekupovala sama. S bytom mi pomohli samozrejme rodičia. Otec pracuje s nehnutelnostami, jeden mi dali. A naozaj nerozumiem prečo stále spochybňujete to keď je niekto single. Ja nápadníkov mám, niesom ani tučná ani škatedá, chodím roky aj k estetickej lekárke na jemné úpravy ( nie nevyzerám ako kačka) ale momentálne si neviem vybrať a výrazne starších mužov už nechcem a rovesníkov tiež nie, hladám tak o 3-10 rokov staršieho a za tým si stojim.. 🙂
@anonym_autor autorka,, ja som myslela, ze mas viac ako 24... na 24 rokov, mi prides nazorovo vyzita,,..
@midka ja mám toho veľa odžité bude to tým asi, ja sa občas citím že mám 30 +, ja som žila s chlapom ktorý mal o 18 rokov viac bude to asi tým 🙂
@anonym_autor no aby som všetko uviedla na pravú mieru, na odcudzovanie som zvyknuta od mala čiže podme na to. Ak nemám prejav 24 ročnej tak ďakujem za kompliment 🙂. Ja som od 15 rokov brigádovala vo veľkom, aj keď je otec zazobaný učil ma si zarábať vlastné peniaze aby som poznala ich hodnotu od mala, pretože od mala som chodila s rodinou po luxusných dovolenkách, máme luxusné autá, otec vlastní nehnutelnosti, atď. Následne som mala 2 partnerov pri ktorych som mala super život, dostavala som peniaze aj od nic a peniaze som si odkladala, a dostavala som vreckove aj od rodičov a aj som počas vš brigádovala, pretože som si šetrila na auto, ktore som si nakoniec nekupovala sama. S bytom mi pomohli samozrejme rodičia. Otec pracuje s nehnutelnostami, jeden mi dali. A naozaj nerozumiem prečo stále spochybňujete to keď je niekto single. Ja nápadníkov mám, niesom ani tučná ani škatedá, chodím roky aj k estetickej lekárke na jemné úpravy ( nie nevyzerám ako kačka) ale momentálne si neviem vybrať a výrazne starších mužov už nechcem a rovesníkov tiež nie, hladám tak o 3-10 rokov staršieho a za tým si stojim.. 🙂
@anonym_autor e ešte dodám divili by ste sa. Ja poznám xy skvelýcj žien, múdrých, krásnych, sebstačných, ktoré sú samé pretože nenašli toho správneho alebo nebudú tolerovať určité správanie a ja sa im nečudujem. Ja som posledného nápadníka tiež poslala kade lahšie pretože každý víkend pil ale tak veľa, neustále spomínal ex, po čase sa lutoval aký je život ťažký a ako to nejde to nejde a stále len negatíva ja toto počúvať nebudem. Vyriešila som mu jeden problém prišiel ďalší.
@midka ja mám toho veľa odžité bude to tým asi, ja sa občas citím že mám 30 +, ja som žila s chlapom ktorý mal o 18 rokov viac bude to asi tým 🙂
@anonym_autor 10 rokov je uz velky rozdiel. (O 18 ani nehovorim). Do 5 rokov rozdiel je optimalny. Co mam v okoli vztahy, vydrzali najma take, kde nemali velky vekovy rozdiel. Ak si teraz najdes nejakeho chlapa pred 30tkou, je akurat vhodny - prave medzi 25 a 30 mavaju prve vazne vztahy a spolocne domacnosti, este mozno nie su zreli na manzelstvo a deti, sle aj tak treba par rokov sa s partnerom spoznavat, nez ist do takeho vazneho rozhodnutia. Drzim ti palce.

@anonym_539e38 dalsi incel, dakujem neprosim
@anonym_164052 zaujímavé. Keď tu ženy tvrdia, aké sú šťastné bez partnerov, bez mužov, žijú dlhodobo samy, tak je to extrémne prijímané, pomaly až glorifikované. Keď žije sám muž, tak je incel.