icon

Prečo muži na zoznamkách nevedia rešpektovať ženu?

8. feb 2026

Názov: Prečo muži na zoznamkách nevedia rešpektovať ženu?

Ahojte, priznám sa, som na zoznamke len pár mesiacov, ale už som z mužov veľmi frustrovaná. Veľmi jasne píšem, koho hľadám - odkiaľ a v akom veku - cca /mám tam vekový interval/. Ale vždy píšu muži odkiaľkoľvek - 200, 300 km - alebo muži o 10 rokov mladši apd. Vždy napíšu, že len skúšajú. Viete, ale keď vám napíše denne 30 mužov, z toho 28 iba skúša a sú úplne mimo, tak vás chuť zoznamovať sa prejde a ste jedine nahnevaná a frustrovaná.

A potom to tak aj na tých zoznamkách vyzerá, ženy neodpisujú, mužov blokujú a tú frustráciu s tých, čo nerešpektujú nastavenie ženy prenášajú do komunikácie ďalej.

To je tak tažké prečítať si profil, zistiť, že táto žena hľadá niekoho iného, preskočiť ho a ísť ďalej?

P.S. Áno, skúšala som vzťahy na diaľku a aj s mladšími a nefungovalo to. Som vo veku, keď už viem presne, čo hľadám a čo nie.

Strana
z2
anonym_7d9701
8. feb 2026

@anonym_autor ženy majú na zoznamkách desiatky odoziev, lebo muži musia dobývať. Muži majú odoziev nula nula nič. Lebo... historický rodový stereotyp Ozvi sa ty mužom, ktorí sa ti pozdávajú a popíšte. Veď vieš, čo hľadáš. Bez spoznávania sa a najmä záujmu niet zoznámenia sa.

anonym_e78966
8. feb 2026

Mas snad za povinnost niekomu odpisovat? Stazovat sa Ti nepomoze, iba stracas tym stazovanim cas. Ak nieco tak funguje, nauc sa s tym zit a vyfiltruj to. Neodpisuj. Iba tym, ktori zaujmu profilom. Alebo si odloz vetu v notepade, iba vzdy skopiruj ako odpoved a dovi dopo. Problem zien na zoznamke je, ze naval copy paste dopytov jej umelo zdvihne sebavedomie a nasledne prehliadne v kope balastu tych normalnych. Skonci nakoniec frustrovana, ze hladanie nic neprinieslo.
Musis sa naucit hladat tak ako si sa naucila hladat googlom. Ze google prinesie vela zbytocnych informacii a musis si vybrat tie prinosne.

anonym_67ba12
8. feb 2026

Tak napis ty tym, ktori splnaju tvoje poziadavky, ale selektuj a ozaj vyber iba tych, kde splnas poziadavky aj TY

anonym_e1835f
8. feb 2026

@anonym_autor že vraj nerešpektujú na zoznamkách 😂 Muži celkovo nerešpektujú ženy, nielen na zoznamkách. Preto si tam kdesi. 🥴

anonym_fc28a4
8. feb 2026

@anonym_autor tato diskusia tu bola v decembri. Odpovede ti nestacili?

belllinka
8. feb 2026

@anonym_autor to je take tazke, precitat si jeho profil, zistit jeho vek a odkial je a ist dalej?
Alebo vobec neotvaraj tach, co sa ti ozvu, pis ty tym, ktory vyhovuju tvojim poziadavkam

lucka_ke
8. feb 2026

nehľadaj mužov na zoznamkách, ale v reálnom živote

jogy1984
8. feb 2026

Ono je to veľmi jednoduché . Tebe napíše denne 30 mužov . Ale zas muž môže denne napísať 30 - 50 ženám a má šťastie ak odpíše jedna . A buď sa na celú zoznamku vykašle alebo začne hľadať aj mimo svoju vekovú kategóriu a mimo svoje bydlisko . Ver mi že ty muži sú tejto situácie tiež veľmi frustrovaný. Aj ja som bol pred rokmi keď som hľadal vzťah na známkach. Problém je fakt ten že práve v mladom veku je najväčší nepomer mužov a žien . Je tam obrovské kunkurencia a muži robia čo môžu.

anonym_11a02a
8. feb 2026

@dadis Poď, stará známa pridala ďalšiu zmysluplnú debatu. Bohatý 50-nik na vysokej úrovni z okolia Košíc sa stále nenašiel. Nevieš o nejakom?

jimbean
8. feb 2026

Si tam este len par mesiacov. Slusny partner nie je tovar z Temu, prides, spravis recenzie, vyberies a hotovo. Je to o nahode, ci sa najde po par mesiacoch, alebo par rokoch intenzivneho hladania. A cim si starsia, tak logicky su slusni ludia davno vo vztahoch a pocet slusnych nezadanych sa vekom zmensuje.

anonym_e1835f
8. feb 2026
@anonym_11a02a

@dadis Poď, stará známa pridala ďalšiu zmysluplnú debatu. Bohatý 50-nik na vysokej úrovni z okolia Košíc sa stále nenašiel. Nevieš o nejakom?

@anonym_11a02a bohatý a na "úrovni" si na zoznamkách nebude hľadať partnerku, jedine bokovku, ale tak do 35 maximálne.

anonym_11a02a
8. feb 2026
@anonym_e1835f

@anonym_11a02a bohatý a na "úrovni" si na zoznamkách nebude hľadať partnerku, jedine bokovku, ale tak do 35 maximálne.

@anonym_e1835f Lenže ona takého hľadá. A čuduj sa svete, márne. Zakladá tu témy minimálne rok o tom istom. Je to žena okolo 45+, ktorá premrhala mladosť a nesprávnymi mužmi a teraz je sama. Páčia sa jej starší, okolo 50-60 rokov, ale musia byť vzdelaní, s dobrou prácou, bohatí, scestovaní, štedrí, verní, ideálne bezdetní... Túži byť nimi rozmaznávaná a nevie pochopiť, že takýchto mužov je voľných málo a ak aj sú, tak majú úplne inú cieľovú skupinu žien.

anonym_e78966
8. feb 2026
@anonym_11a02a

@anonym_e1835f Lenže ona takého hľadá. A čuduj sa svete, márne. Zakladá tu témy minimálne rok o tom istom. Je to žena okolo 45+, ktorá premrhala mladosť a nesprávnymi mužmi a teraz je sama. Páčia sa jej starší, okolo 50-60 rokov, ale musia byť vzdelaní, s dobrou prácou, bohatí, scestovaní, štedrí, verní, ideálne bezdetní... Túži byť nimi rozmaznávaná a nevie pochopiť, že takýchto mužov je voľných málo a ak aj sú, tak majú úplne inú cieľovú skupinu žien.

@anonym_11a02a S tym vekom a kriteriami tam pobudne dalsich 10 rokov bez vysledku. Asi je na case znizit latku a hladat si na svojej urovni, alebo si rovno kupit psa.

pikachu999
8. feb 2026

Neodpisuj 🙄

autor
8. feb 2026
@anonym_11a02a

@anonym_11a02a mám 38r, som rozvedená dva roky, mám dieťa 9r. Pre mňa ideálny partner má 36-45r. Nemýliš si ma s niekým?

autor
8. feb 2026

Mám 9r dieťa, logicky nemôžem tráviť čas cestovaním za mužom, ale nebudem u seba do ma ubytovávať muža z diaľky. Aj boli takéto pokusy, ale jasne som mu povedala, že keď tu chce prísť, môže, ale bude na hoteli/penzióne. Muž raz prišiel, ale naozaj sa mu neviem venovať 48h - celý víkend, aj cez deň, aj v noci, mám svoje povinnosti. A rovnako nie, nie som na mladších, píšu mi chlapci okolo 25-28r, to naozaj nie je to, čo hľadám.

anonym_e78966
8. feb 2026

V 38 mas este celkom slusne sance, zena vyzera este dobre, do spominanych hore 45+. Hlavne sa nespoliehaj na poslednu chvilu, ze sa ti teraz zda, ze zaujemcov je dost, nechas to na neskor a zistis, ze napadnici zrazu zmizli a vtedy uz bude neskoro na vztah, ked pridu vrasky, ovisnuta tvar a 15kg nadvahy.
Je to ako varena zaba. Das zabu varit do studenej vody a postupne zohrievas do varu, nevyskoci. Hod ju do vriacej vody, vyskoci. Najdi si partnera, ked este vyzeras dobre, tak s tebou rad zostarne. Zacni si ho hladat v case prechodu do staroby a vyhne sa ti oblukom.

anonym_9b4132
8. feb 2026
@anonym_e78966

V 38 mas este celkom slusne sance, zena vyzera este dobre, do spominanych hore 45+. Hlavne sa nespoliehaj na poslednu chvilu, ze sa ti teraz zda, ze zaujemcov je dost, nechas to na neskor a zistis, ze napadnici zrazu zmizli a vtedy uz bude neskoro na vztah, ked pridu vrasky, ovisnuta tvar a 15kg nadvahy.
Je to ako varena zaba. Das zabu varit do studenej vody a postupne zohrievas do varu, nevyskoci. Hod ju do vriacej vody, vyskoci. Najdi si partnera, ked este vyzeras dobre, tak s tebou rad zostarne. Zacni si ho hladat v case prechodu do staroby a vyhne sa ti oblukom.

@anonym_e78966 teba nejaka 45+ obrala o muza ze si taka navrusena? Aj ty raz budes starsia. Mozno aj empatickejsia.
Ale samozrejme, svojho si nepustis a budes sa ho drzat zubami nechtami nohami 🤣 aby ti ho ina neukradla.

anonym_11a02a
8. feb 2026
@anonym_9b4132

@anonym_e78966 teba nejaka 45+ obrala o muza ze si taka navrusena? Aj ty raz budes starsia. Mozno aj empatickejsia.
Ale samozrejme, svojho si nepustis a budes sa ho drzat zubami nechtami nohami 🤣 aby ti ho ina neukradla.

terezia74
8. feb 2026

Keď som bola čerstvo po rozvode, tiež som si založila profil na pokeci. Hľadala som niekoho na písanie. Viacero mužov mi napísalo , čo ponúkam. Z mojej frustrácie sa na pokeci stala zábava, a odpísala som že ponúkam zemiaky na zimné uskladnenie. Ak sa dotyčný chytil a pokec sa rozvinul ďalej, tak som doplnila aké zemiaky, druh a že pri rýchlom jednaní si môže prísť nakopat a dohodneme sa na zlave 🙂 na pokec už zopár rokov nechodím .

anonym_e78966
8. feb 2026
@anonym_9b4132

@anonym_9b4132 co to ma s empatiou? partner sa hlada, ked vyzeras dobre, v dobrych casoch, nie v zlych. Na tvoje zle casy uz nikto prilis zvedavy nebude, ak si ho nepustila k sebe v tych lepsich.

anonym_dcd47c
8. feb 2026

V dobrom závidím ľudom, kt.riesia “nič”, niekoho cudzieho… vidno, že nemajú dosť svojich starosti😀 ten kľud, pokoj v živote závidím. Na druhej strane riešiť takúto somarinu, to by mi asi ani nenapadlo. 🤷‍♀️

januska12323
8. feb 2026

Nerozumiem o čom chceš diskutovať, neodpisuj keď ti nevyhovuje.

rozculena
8. feb 2026
@anonym_11a02a

@anonym_11a02a za takým musí ísť do rozprávky alebo do k-drámy

sticker
lucylaw
8. feb 2026

Poviem ti tajomstvo (ktoré mi prezradil jeden muž na Tinderi),99% mužov na zoznamkách profily vôbec nečíta,proste idú rad za radom a dávajú srdiečka a keď majú zhodu,rovno napíšu,nezaujíma ich odkiaľ si,koho hľadáš a podobne..Mne sa bežne stávalo,že som s niekým mala zhodu a bez toho aby sme si s dotyčným napísali,tak zhoda zmizla a to mi potom ten chlapík vysvetlil,že niektorí si prečítajú profil až keď majú zhodu a keď potom napríklad zistia,že žena má dieťa a to oni nechcú,rovno zrušia zhodu..A teda niektorí si ani po zhode ten profil neprečítajú a rovno napíšu a skúšajú..

autor
8. feb 2026
@lucylaw

Poviem ti tajomstvo (ktoré mi prezradil jeden muž na Tinderi),99% mužov na zoznamkách profily vôbec nečíta,proste idú rad za radom a dávajú srdiečka a keď majú zhodu,rovno napíšu,nezaujíma ich odkiaľ si,koho hľadáš a podobne..Mne sa bežne stávalo,že som s niekým mala zhodu a bez toho aby sme si s dotyčným napísali,tak zhoda zmizla a to mi potom ten chlapík vysvetlil,že niektorí si prečítajú profil až keď majú zhodu a keď potom napríklad zistia,že žena má dieťa a to oni nechcú,rovno zrušia zhodu..A teda niektorí si ani po zhode ten profil neprečítajú a rovno napíšu a skúšajú..

@lucylaw to som si samozrejme uvedomila hneď na začiatku. Oni idú kobercovo na to.

jogy1984
8. feb 2026
@lucylaw

@lucylaw to je logické . Keď sa spytaš AI aký je na tindru zloženie podľa pohlavia tak odhad je že 76% tvoria muži . Preto hádžu" siete" dosť na široko dávajú srdiečka viacmenej rád radom . Naozaj hlavne určitom veku je pre mužov niekoľko násobne ťažšie nájsť vzťah ako ženám . Aj keď tu ženy často píšu ako je to tažke nájsť muža na život tak stále to máte oveľa ľahšie ako keby ste boli muž

lucylaw
8. feb 2026
@jogy1984

@lucylaw to je logické . Keď sa spytaš AI aký je na tindru zloženie podľa pohlavia tak odhad je že 76% tvoria muži . Preto hádžu" siete" dosť na široko dávajú srdiečka viacmenej rád radom . Naozaj hlavne určitom veku je pre mužov niekoľko násobne ťažšie nájsť vzťah ako ženám . Aj keď tu ženy často píšu ako je to tažke nájsť muža na život tak stále to máte oveľa ľahšie ako keby ste boli muž

@jogy1984 Tak ja mám v tom prípade asi naozaj veľkú smolu,že napriek týmto štatistikám si neviem nikoho nájsť 🙈

moony99
8. feb 2026

Lebo na zoznamkach sú málokedy normálni chlapi. Za mňa je to strata času, sa tam vôbec niekym zaoberať., jeden lepší ako druhý 🫣

Strana
z2