icon

Prečo muži žiadajú aktuálne fotky na zoznamkách?

9. jan 2026

Ahojte, preco chlapi pytaju na zoznamkach aj fotky postavy, alebo aktualnejsie fotky ? Co myslite? Nieje to divne??

anonym_07ade9
9. jan 2026
@anonym_autor

@mirola ved to bolo fotene o siestej rano, je jasne ze na fotke je bez nalady a neupravena.

@anonym_autor máš pocit, že by jej pomohlo, keby sa upravila a mala dobrú náladu?

autor
9. jan 2026
@anonym_07ade9

@anonym_autor máš pocit, že by jej pomohlo, keby sa upravila a mala dobrú náladu?

@anonym_07ade9 samozrejme, usmev urobi vela, a dobra nalada vyzarujuca z cloveka priam zazraky.

anonym_a36a09
9. jan 2026
@anonym_autor

@mirola ved to bolo fotene o siestej rano, je jasne ze na fotke je bez nalady a neupravena.

@anonym_autor a aka nalada a makeup by zlepsila tu fotku?

muzula
9. jan 2026

ja sa smejem, na foto nie je tvar, ale autorka vie, ze kedze je to fotene rano, tak sa neusmieva a nema dobru naladu. Ked budem najblizsie predavat auto, tiez dam do inzeratu jeho foto tesne po opusteni autosalonu, co na tom ze momentalne ma 25 rokov a z kazdej strany je omlatene.

anonym_07ade9
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_07ade9 samozrejme, usmev urobi vela, a dobra nalada vyzarujuca z cloveka priam zazraky.

@anonym_autor som žena, ale ako muž by som o túto ženu ani nezavadila. Jej výzor, postoj, oblečenie vypovedajú veľa. Už len to, že si dá na zoznamku takúto foto

anonym_a6770f
9. jan 2026
@biba_18

@anonym_a6770f lenže táto ak by mala iba fotku tváre tak vidno že nie je štíhla ...

@biba_18 niektoré sú v tvári ok, nedá sa podľa tváre vždy odhadnúť postava.

simca06022011
9. jan 2026

Nie, nepride mi to divne, chcu proste vediet s kym stracaju cas a co ich caka na pripadnom stretku. Za mna nie je tiez nic horise ako clovek caka nieco co vidi na fotke a objavi sa nieco ine uplne. Uplne to chapem a tolerujem. Ak nemas zaujem, tak neposielaj a pis si s inymi. Netreba posielat samozrejme fotky ako na konkurz miss universe, portrety a fotky v plavkach :D

autor
9. jan 2026
@muzula

ja sa smejem, na foto nie je tvar, ale autorka vie, ze kedze je to fotene rano, tak sa neusmieva a nema dobru naladu. Ked budem najblizsie predavat auto, tiez dam do inzeratu jeho foto tesne po opusteni autosalonu, co na tom ze momentalne ma 25 rokov a z kazdej strany je omlatene.

@muzula na fotke je dolu napisany datum a cas.

pralinka25
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor autorka ale ty sama si so sebou ocividne nespokojna preto ti vadi ze chcu fotku. ak by si bola sebavedoma je ti to jedno. ja som mala kolegynu 120 kg ale ona mala sebavedomia na rozdavanie. aj si nakoniec nasla muza.
jednoducho musis pochopit, ze muzi su vizualne tvory. musi sa im zena pacit. a ano su muzi co uprednostnuju baculky a nie je ich malo. niektorym zenam kila dokonca vyslovene svedcia. vedia byt sexi, vedia sa obliect a vedia svoje kila nosit - nehovorim o morbidnej obezite. ak si tento typ zeny tak nemas problem. najdes si takeho ktory to oceni. ak si so sebou sama nespokojna nemozes ocakavat ze sa s tebou uspokoji niekto iny.
v tom pripade nieco rob. zacni cvicit, najdi si stylistu co ti poradi, zajdi kadernicke... sprav zo seba niekoho za koho sa nebudes sama hanbit

autor
9. jan 2026
@anonym_a6770f

@anonym_a6770f ved tato ma krasnu postavu. co hovoris.

pralinka25
Autor odpoveď zmazal
anonym_07ade9
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zaujíma ma, na čo to tu riesis, čo od tejto diskusie ocakavas. Je normálne a prirodzene, že si človek vyberá partnera v prvom rade podľa výzoru, to, či je to človek hodnotný, zisti neskôr, ale ak je vyzorovo odpudzujuci, k tomu zisťovanie povahy ani nepríde. Ty to nijako nezmeníš, bolo by to proti prírode.

anonym_51d1a6
9. jan 2026
@anonym_a6770f

toto je fotka 41 ročnej ženy zo zoznamky, je verejne dostupná na nete aj bez registrácie do danej zoznamky, teda žiadne porušenie GDPR, ak je to proti pravidlám MK admin to zmaže.

@anonym_a6770f podla postavy a drzania tela ma viditelne tato osoba nejake zdravotne potiaze, ak nie rovno postihnutie, cize za mna je zaujimave, ze vobec na zoznamke je... asi bude jasne, ze nenapise jej ziadny kasanova, ale niekto jej podobny. Kazdy ma pravo si hladat spolocnost. Ale presne pre to, ze kazdy mame ine ocakavania je spravne pytat si aktualne fotky.. ja som akurat zistila prednedavnom, ze moja FB fotocka ma pomaly 20 rokov :DDDD

ankare
9. jan 2026

@anonym_autor aj mňa by zaujímal vyzor toho druheho

anonym_a552ca
9. jan 2026

Preboha ved to je jasne, ze chce aktualne fotky. Ja som pred 10rokmi, aj piatimi vyzrala úplne inak. Co sa hanbis ajo vyzeráš?

muzula
9. jan 2026
@anonym_autor

Ja pisem o inom. Samozrejme, ze aj ja vidim na foto datum a cas. Ja pisem o tom, ze aj ked si tu dostala skoro od vsetkych uplne jasne vysvetlenie, preco chcu ludia na zoznamkach aktualnu fotku, tak si ides svoje. A v tomto pripade si skonstatovala, ze kedze je to fotene rano, tak dana osoba nema usmev a dobru naladu. Pritom tvar jej vobec nie je vidno. Mozno sa vyskiera ako mesiacik na hnoji.

biba_18
9. jan 2026

@anonym_a6770f to že ty to nevieš odhadnúť je druhá vec ...

princkrason
9. jan 2026
@anonym_a6770f

@anonym_a6770f ta osoba na fotka moze mat do leta postavu lepsiu ako 80percent chlapov co je tu🙂

anonym_6fa19e
9. jan 2026

@anonym_autor z okolia viem ze je dobre si tu fotku pýtať lebo ked prijde na osobne stretnutie žena ktorá sa postavovo alebo ani tvári nepodobá tak to je celkom potom zvláštna situacia. Ale zas pozor na prilis vela fotiek ked si niekto pýta…

anonym_a6770f
9. jan 2026
@biba_18

@anonym_a6770f to že ty to nevieš odhadnúť je druhá vec ...

@biba_18 preto sú na zoznamkách profily, kde sa píše typ postavy, štíhla, normálna, plnoštíhla, kilá navyše, baculatá...na zoznamke sa postava neodhaduje, ženy ju uvádzajú v profile a mnohé bez fotky alebo len s fotkou tváre uvádzajú postavu štíhlu, aj keď majú reálne 100kg.

anonym_07ade9
9. jan 2026
@princkrason

@anonym_a6770f ta osoba na fotka moze mat do leta postavu lepsiu ako 80percent chlapov co je tu🙂

@princkrason zabudol si napísať do leta ktorého roka

sticker
simca06022011
9. jan 2026
@anonym_a6770f

@biba_18 preto sú na zoznamkách profily, kde sa píše typ postavy, štíhla, normálna, plnoštíhla, kilá navyše, baculatá...na zoznamke sa postava neodhaduje, ženy ju uvádzajú v profile a mnohé bez fotky alebo len s fotkou tváre uvádzajú postavu štíhlu, aj keď majú reálne 100kg.

@anonym_a6770f alebo profil vyplnili pred xrokmi a dnes to uz pravda nie je :DDD

biba_18
9. jan 2026

@anonym_a6770f hľadala som jednu svoju fotku, kde vyzerám že mám na nej o 20 kíl menej než som mala reálne 😂
kilá nie sú nič, kamoškin bývalý tvrdil aj na normálne štíhle baby že sú tučné z nejakého dôvodu na ktorý som neprišla za celý čas čo som ho poznala...

sense
9. jan 2026

Nie som na zoznamkach ale tiež by som chcela aktuálnu fotku a nie tu spred desiatich rokov. Dokonca nevidím ani nič zvláštne na fotke postavy, samozrejme bežnej napr niekde z výletu.
Divné mi príde skôr stará fotka alebo klamať o výzore ak hľadám vzťah a nie len zabíjanie času vypisovanim si

anonym_a6770f
9. jan 2026
@simca06022011

@anonym_a6770f alebo profil vyplnili pred xrokmi a dnes to uz pravda nie je :DDD

@simca06022011 údaje v profile sa dajú upraviť aj fotka sa dá vymeniť, ver, že mnohé klamú zámerne

simca06022011
9. jan 2026
@anonym_a6770f

@simca06022011 údaje v profile sa dajú upraviť aj fotka sa dá vymeniť, ver, že mnohé klamú zámerne

@anonym_a6770f ale jasne, mozu... len to potom vies, jedine na rande to riadne riesit = pride iny clovek ako na fotke tak ju treba poslat do teplych krajin :D ja uplne chapem potrebu realnych fotiek. Dnes v dobe filtrov a kravin uz aj to je zavadzajuce :DD a pri muzoch tiez mimochodom.

anonym_d69d7d
9. jan 2026

@anonym_autor ja som počula taký názor, že realita je na míle ďaleko od vyrerušovaných foto s mega filtrom. Čakáš niečo pekné a sympatické z foto a príde škaredšie a nesympatické. Je jasné, že každý chce seba prezentovať na profile čo NAJ.

autor
9. jan 2026
@anonym_a6770f

@anonym_a6770f nie vsetci sa potrebuju vazit ked idu na zoznamku.

anonym_a6770f
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_a6770f nie vsetci sa potrebuju vazit ked idu na zoznamku.

@anonym_autor ale zrkadlo predpokladám že majú

avicii18
9. jan 2026

Reálna osoba a viruálny avatar sú dve rozdielne entity. Bohužiaľ, väčšina žien to nerozlišuje, z čoho pramenia nedorozumnenia a rozčarovania.