Prečo muži žiadajú aktuálne fotky na zoznamkách?
Ahojte, preco chlapi pytaju na zoznamkach aj fotky postavy, alebo aktualnejsie fotky ? Co myslite? Nieje to divne??
@anonym_autor ja tiež chcem na zoznamke vidieť mužovi postavu. Samozrejme nie nahú. Ale páčia sa mi len vysportovani muži,nie mlandravi a chudi.
Ten to nešportuje má u mňa proste smolu.
@anonym_a6770f ved tato ma krasnu postavu. co hovoris.
@anonym_autor nie. Žena má foto nemá rozhodne krásnu postavu
@anonym_autor lebo muzi su vizualne typy🙂🤷♀️. Co je na tom divne?
@anonym_autor nieje to divné. Chcú vidieť ako tá žena aktuálne vyzerá a chcú ju vidieť celú.
ja by som si na zoznamke neskrtla lebo sa nerada fotim a nemam ziadne aktualne fotky. ale ja to uplne chapem. ked sa ludia zoznamuju normalne face to face je hned vidiet kto ako vyzera ako sa sprava a ako posobi. takto virtualne je tam proste ta nevyhoda.
ano povaha je dolezita ale bohuzial na pritazlivost sama o sebe nestaci. to je skratka fakt. nezamilujes sa do niekoho kto sa ti fyziciky vobec nepaci.
darmo si budeme nahovarat ze ano.
stracat cas pisanim s niekym ku komu to toho druheho v zivote nebude pritahovat je obojstranna prehra.
a kazdy ma ine preferencie. niekomu sa nadvaha podvaha a cokolvek moze pacit. nie kazdy chce 90 60 90 ale treba byt ferovy.
@pralinka25 ale už nezijeme v dobe keď si musela zájsť k fotografovi, alebo dať film do foťáka, poprosiť člena rodiny nech ťa odfotí a vyvolať fotku. Mobil máš, odfotíš sa. Zálezitosť desitich sekúnd a máš fotku.
@pralinka25 ale už nezijeme v dobe keď si musela zájsť k fotografovi, alebo dať film do foťáka, poprosiť člena rodiny nech ťa odfotí a vyvolať fotku. Mobil máš, odfotíš sa. Zálezitosť desitich sekúnd a máš fotku.
@unbeholfen neodfotim. proste sa nerada fotim. neviem sa tvarit na fotke a selficko som si este nikdy nerobila. nastastie na zoznamky nechodim tak nemusim mat starosti 😀
@biba_18 niektoré sú v tvári ok, nedá sa podľa tváre vždy odhadnúť postava.
@anonym_a6770f a tým klamú samých seba lebo, nasmeruje kameru tak aby bola len tvár aby zakryla že je obézna… Ale čo tým dosiahne? Budú jej viacerí písať, ale ak by došlo k stretnutiu, tak by už uvideli.
@unbeholfen neodfotim. proste sa nerada fotim. neviem sa tvarit na fotke a selficko som si este nikdy nerobila. nastastie na zoznamky nechodim tak nemusim mat starosti 😀
@pralinka25 neposielam ťa na zoznamku, len ti vravím že v dnešnej dobe povedať že nemam fotku je čudné.
@pralinka25 neposielam ťa na zoznamku, len ti vravím že v dnešnej dobe povedať že nemam fotku je čudné.
@unbeholfen a ja ti vysvetlujem ze to az take cudne byt nemusi. ja nemam fotku ani s vlastnymi detmi. proste sa nefotim. bodka.
ale ja som povedala ze chapem preco ju na zoznamke ludia pytaju. to je nieco uplne ine. tam je to ziaduce.
@anonym_autor a ešte ma napadlo toto že samé ženy navodia tieto situácie lebo dajú také fotky že buď staré alebo tvár z blízka, a potom je logické že si ctitelia pýtajú aktuálnu fotku a celú postavu. Keby žena dala aktuálnu fotku aj s postavou, tak by ctitelia nemali čo pýtať, a tým pádom by táto téma ani nevznikla.
@anonym_a6770f ale jasne, mozu... len to potom vies, jedine na rande to riadne riesit = pride iny clovek ako na fotke tak ju treba poslat do teplych krajin :D ja uplne chapem potrebu realnych fotiek. Dnes v dobe filtrov a kravin uz aj to je zavadzajuce :DD a pri muzoch tiez mimochodom.
@simca06022011 presne. Minule sme s dcérou pozerali nejakých chlapov, čo jej vybiehali na zoznamke, väčšina otrasné fotky, podľa veku aj staré, ale zaujal nás jeden fešák… pozeráme ďalšie fotky, odfotený s kamošmi a rozmýšľame, či na tej profilovej fotke je o 15 rokov mladší, alebo je to parádne upravená fotka. Bola to možnosť č.2. Takže áno, v dnešnej dobe sa aj chlapi radi “prikrášlia”
Ja som na zoznamke uvadzala aktualnu fotku aj aktualnu vahu a vysku. Bolo obdobie ked so mala nadvahu, a ked som nejakeho pisalka odmietla alebo nereagovala na jeho pisanie, tak som par krat dostala reakciu, ze co chcem, s takou postavou, mozem byt rada ze ma niekto zaujem (v dvoch vetach mal 6 gramatickych chyb), lebo nikto si o mna ani "bycygel neopre" a mozem byt rada ze ma niekto chce pretiahnut. Pobavila som sa, ale radsej nereagovala. A zoznamku opustila.
Ja som na zoznamke uvadzala aktualnu fotku aj aktualnu vahu a vysku. Bolo obdobie ked so mala nadvahu, a ked som nejakeho pisalka odmietla alebo nereagovala na jeho pisanie, tak som par krat dostala reakciu, ze co chcem, s takou postavou, mozem byt rada ze ma niekto zaujem (v dvoch vetach mal 6 gramatickych chyb), lebo nikto si o mna ani "bycygel neopre" a mozem byt rada ze ma niekto chce pretiahnut. Pobavila som sa, ale radsej nereagovala. A zoznamku opustila.
@som_realistka a často si mýlia s/z vieš to s kým / s čím. A pritom autokorektor je v každom prehliadači na desktope aj v mobiloch. Buď ti chyby samé opraví alebo aspon podčiarkne.
ja si mozem dovolit klamat starsou fotkou-lebo ja sa ozaj od strednej nemenim ani vyska ani vaha ani farba a dlzka vlasov mala som tam aj take stare 10 rokov aj viac rokov plus minus dozadu a nikto ani necekol ☝ potom nazivo.Takze toto treba zvazit ci sa na nich vobec este podobas inak to nie je podstatne kedy bolo fotene.No a za dalsie pri dnesnych upravenych foto je skoro kazdy iny ked pride osobne na stretko ci muz alebo zena

ale k comu je toto dobre. zatajovat. ved ta aj tak uvidi. ci si myslis ze to uz bude cez pismena tak zamilovany ze mu ani 30 kil navyse nebude vadit? blbost jak mraky