Prečo sa mi nedarí dostať na rande?
Neviem si pomôcť ale napriek tomu, že vyzerám dobre a som vo veku 40r sa nedostanem ani na rande. Mám dobrú prácu, vlastním nehnutelnosti ale nedostanem sa ani k spoločnej káve. Nič proste 0. Neviem to prelomiť a vzťahy boli vždy pre mňa ako rúbať kameň...proste som sa len nadrel. Neviem čo ďalej so sebou, kde je vo mne chyba....jasne pripúštam, že je len kde, ako, čo? Možno vyžarovanie? Alebo otvorenosť? Neviem, čo by ste robili?
PS.: pre mudrlantov, nemám ho malého.
@zuzubb007 A že vie všetko opraviť a vybaviť aj to je decko? človek sa nemôže ani trochu uvolniť a byť sám sebou?
@anonym_autor opraviť a vybaviť viem aj ja a to som žena, žena chce hlavne normálneho chlapa, čo sa nevychvaluje, ale má srdce a rozum na správnom mieste
Ja som muz, ale nerozumiem, co to mas s tym "fixnuty" alebo "nevedeli so mnou pohnut". Daj priklad, ako prebieha tvoja komunikacia.
Ja som muz, ale nerozumiem, co to mas s tym "fixnuty" alebo "nevedeli so mnou pohnut". Daj priklad, ako prebieha tvoja komunikacia.
@patrike Odpise ti, ako pisal 11:50 - nechce sa mi rozpisovat 😃. To bude vyhra tento chlap. Nedivim sa, ze v 40tke je sam, a ziadna ani len na kavu s nim nejde.
@komplikovana nechce sa mi
@anonym_autor tak seď doma, šúchaj nohami a čuduj sa ako s tebou nechce nikto komunikovať. Chceli sme ti poradiť ale keď nechceš tak nechceš.
@beronsche ďakujem ti za normalny postreh. Ano fixnuty, nevedeli so mnou pohnúť tak ako si predstavovali. Chcú aby som sa viac otvoril ale akonáhle to spravím tak je zle...
@anonym_autor skús to viac rozviesť..
Čo presne považovali za problém? Aké su tvoje neobvyklé zvyklosti? Ako si sa otvoril a čo na tom sa im nepáčilo?
Bol si uz ženatý? Aký najdlhší vzťah si mal? Ake máš nároky na ženu?
@anonym_06811d bol, nebavilo ma to ba dokonca bolo to skôr utrpenie.
@anonym_autor Nebavilo ma to, nechce sa mi... S tebou radost musi byt. Mas vobec kamaratov?
@anonym_autor Nebavilo ma to, nechce sa mi... S tebou radost musi byt. Mas vobec kamaratov?
@anonym_dd34a2 už nemám.
Pokial si krajsi od certa, co vraj si a k tomu aj ako tak zabezpeceny, tak je to Tvojou povahou alebo zlym vyberom zien. Povahu velmi nezmenis, i ked dokazes trosku ovplyvnit. Ale dobra sprava je, ze pre kazdeho tam vonku niekto je, len sa obcas maju problem najst... Nevyberas si Ty nespravny typ zien? Balis extrovertne 18tky i ked by sa k Tebe lepsie hodila introvertna 30tnicka? Si lakomy? Chvastas sa? Neda sa na Teba spolahnut? Hanbis sa niekoho oslovit? Asi na Tebe je nejaka vlastnost, ktora vsetkym zenam vadi. Skus sa opytat nejakej zeny v Tvojom zivote (sestra, ex, matka,... ), mozno Ti poradia.
Pokial si krajsi od certa, co vraj si a k tomu aj ako tak zabezpeceny, tak je to Tvojou povahou alebo zlym vyberom zien. Povahu velmi nezmenis, i ked dokazes trosku ovplyvnit. Ale dobra sprava je, ze pre kazdeho tam vonku niekto je, len sa obcas maju problem najst... Nevyberas si Ty nespravny typ zien? Balis extrovertne 18tky i ked by sa k Tebe lepsie hodila introvertna 30tnicka? Si lakomy? Chvastas sa? Neda sa na Teba spolahnut? Hanbis sa niekoho oslovit? Asi na Tebe je nejaka vlastnost, ktora vsetkym zenam vadi. Skus sa opytat nejakej zeny v Tvojom zivote (sestra, ex, matka,... ), mozno Ti poradia.
@anonym_1d5a13 Ďakujem, nie nehladam pubertiačky, nikdy som to nerobil. Páčia sa mi rovesníčky +/-5rokov. Nechvastam sa len som sem dal opis mojej situacie pre ilustraciu... nic viac.
@anonym_autor problem bude uz len v tom, ze 40rocny muz sa pyta neznamych ludi, kde je problem, ze sa ani len nedostane na rande... je fajn, ze si tu chces pokecat a aj od toho MK istotne je, ale skus to otocit - "co je na ludoch vseobecne atraktivne?" Ja osobne by som to ponala skor takto. A teda odpoved na to by bola - byt menej sebestredny, viac sa zaujimat o druhych, byt rozhladeny a vediet reagovat na rozne temy, zaujimat sa o nove nepoznane, starat sa o vzhlad, nebyt negativny, mat aspon jednu zalubu, neriesit minulost, nehovorit o sebe privela, najma nie negativne, byt aspon trosku vtipny a dokazat byt nad vecou. Asi takto v skratke, istotne to ma kazdy inak, ale vacsina sa na tomto snad zhodne 😀
@anonym_autor Este raz sa opytam : co chces ? Sex a potom nech ti da pokoj a ide domov, ani na taxik jej nedas ?
Ak opisujes vztah so zenou ako utrpenie, tak potom urcite aj takym stylom priamo ci nepriamo komunikujes a zeny to vycitia a bocia od teba.
@anonym_autor z mojho pohladu zeny nechcu nejakeho, ktory sa moc snazi ale ani takeho, ktory je pasívny. Nieco medzi. Co vnímam tak najviac, tak dnesnym chlapom, som 45+ chyba taky chill. Taka pohoda. Take, ze dnes si dame kavu, kukneme telku alebo ideme sa prejst. Dnes sa ocakava strasny vykon. Taky program a hentaky, teraz toto a teraz toto. Tam sme neboli, to ideme robit. Same randenie s kopou programu a adrenalínu.
@anonym_autor "PS: nemam ho maleho" treba dat do profilu na tinder. Problem solved. Neni zac!
@anonym_autor podla tvojich reakcii si presne ako ja negativna kôpka 😀
@anonym_cdf9e5 to je samozrejmosť no neviem....🙂, podla mňa to nie je samozrejmosť.
@anonym_autor to že sa nevieš zoznámiť hovorí za všetko
Darmo vraj dobre vyzeras, mas kde byvat a k tomu dobru robotu, ked nevies komunikovat. Ak tak ako tu komunikujes aj s potencialnou zaujemkynou, je jasne, ze o nic viac nebude mat zaujem. Tri strany a hoci si o sebe nepovedal takmer nic, povedal si vlastne vsetko.
@anonym_autor ak su pre Teba vztahy komplikovane, musel si sa pri nich "nadriet" a dokonca nemas ani kamaratov, tak je namieste otazka ci Ty vobec dokazes "mat vztah".
Komunikovat sa da naucit, ale ked to ma byt cele pre Teba "drina" a praca navyse, do ktorej sa Ti NECHCE tak naco Ti je vztah? Nie je Ti lepsie takto? Ta zenska bude po Tebe furt nieco chciet. Bude vela rozpravat, o veciach, ktore Ta nebudu zaujimat. A bude chciet, aby si ju pocuval a aj si pamatal co hovorila a aj odpovedal, nebodaj jej poradil. Bude Ta tahat tam, kam sa Ti nebude chciet. Na nakupy. K jej rodine. Bude chciet aby si po sebe upratal, a ktovie co vsetko este. Ako dlho to vydrzis? Po akom case znova vbehnes do svojich starych kolaji a postoju "nechce sa mi"?
Kludne si ostan "fixnuty" tak ako si.
@anonym_autor ak su pre Teba vztahy komplikovane, musel si sa pri nich "nadriet" a dokonca nemas ani kamaratov, tak je namieste otazka ci Ty vobec dokazes "mat vztah".
Komunikovat sa da naucit, ale ked to ma byt cele pre Teba "drina" a praca navyse, do ktorej sa Ti NECHCE tak naco Ti je vztah? Nie je Ti lepsie takto? Ta zenska bude po Tebe furt nieco chciet. Bude vela rozpravat, o veciach, ktore Ta nebudu zaujimat. A bude chciet, aby si ju pocuval a aj si pamatal co hovorila a aj odpovedal, nebodaj jej poradil. Bude Ta tahat tam, kam sa Ti nebude chciet. Na nakupy. K jej rodine. Bude chciet aby si po sebe upratal, a ktovie co vsetko este. Ako dlho to vydrzis? Po akom case znova vbehnes do svojich starych kolaji a postoju "nechce sa mi"?
@anonym_1f7c5b Nech si medzi honenim zajde obcas na privat, tam staci zaplatit a nebudu ho obtazovat vztahom. S jeho nazormi bez sance najst si partnerku.
@anonym_1f7c5b Nech si medzi honenim zajde obcas na privat, tam staci zaplatit a nebudu ho obtazovat vztahom. S jeho nazormi bez sance najst si partnerku.
@patrike Ved on je taky - nechce sa mi, ze este ani pri sexe by sa mu nechcelo 😀. Na private si len sadne, a necha sa obsluzit. Dobre mu radis, to je akurat pre neho.
A co od vztahu vlastne chces? Dobru spolocnost? Sex? Deti? Upratovacku a kucharku? Vsetko naraz? Asi by som si to upresnila na Tvojom mieste a nechala z poziadaviek len to najdolezitejsie. A oslovila zaradom vsetky zeny, ktore by to splnali a boli pre mna pritazlive. Ked bude vela pokusov, tak raz aj motyka vystreli. A ako 40 rocny by si mal byt atraktivny pre pokrocile tridsiatnicky, ktorym tykaju biologicke hodiny a este chcu chytit vlak a zalozit rodinu. Priamo na nejakej zoznamke napis, co hladas a kto/aky si (majetok nespominaj) nech nestracas cas s otukavanim sa so zenami, s ktorymi by to aj tak neklaplo. A zacni oslovenie trosku lepsie nez s ahoj, na to vacsina nereaguje. Rovno by som ju pozvala na koncert/bowling/tenis/motokari/turistiku v skupine (nech nema pocit ohrozenia),...,nejaku aktivitu, co mas rad. Aspon budete mat hned spolocny konicek, ak povie ano. Zjavne nie si dobry v hovoreni, tak vypln cas spolocnymi zaujmami. A zaplat aspon na prvom rande a neplanuj nic, co ohuri majetkom (nechvastaj sa), vacsina zien (okrem zlatokopiek) na to nereaguje dobre.
@anonym_1f7c5b veruže nie si ďaleko od pravdy
A co od vztahu vlastne chces? Dobru spolocnost? Sex? Deti? Upratovacku a kucharku? Vsetko naraz? Asi by som si to upresnila na Tvojom mieste a nechala z poziadaviek len to najdolezitejsie. A oslovila zaradom vsetky zeny, ktore by to splnali a boli pre mna pritazlive. Ked bude vela pokusov, tak raz aj motyka vystreli. A ako 40 rocny by si mal byt atraktivny pre pokrocile tridsiatnicky, ktorym tykaju biologicke hodiny a este chcu chytit vlak a zalozit rodinu. Priamo na nejakej zoznamke napis, co hladas a kto/aky si (majetok nespominaj) nech nestracas cas s otukavanim sa so zenami, s ktorymi by to aj tak neklaplo. A zacni oslovenie trosku lepsie nez s ahoj, na to vacsina nereaguje. Rovno by som ju pozvala na koncert/bowling/tenis/motokari/turistiku v skupine (nech nema pocit ohrozenia),...,nejaku aktivitu, co mas rad. Aspon budete mat hned spolocny konicek, ak povie ano. Zjavne nie si dobry v hovoreni, tak vypln cas spolocnymi zaujmami. A zaplat aspon na prvom rande a neplanuj nic, co ohuri majetkom (nechvastaj sa), vacsina zien (okrem zlatokopiek) na to nereaguje dobre.
@anonym_1d5a13 lenže mňa to nebaví!!!!
@anonym_1d5a13 lenže mňa to nebaví!!!!
@anonym_autor Prosim ta pre dobro vsetkych zien, ani uz ziadnu na rande nevolaj. To je otras toto. Nechce sa ti, nebavi ta to...
Opýtam sa, si diagnostikovaný na spektre PAS? Lebo podľa komunikácie, vyjadrovania a tých vzorcov správania to vyzerá, že áno. Neskúsiš niekoho z tvojej skupiny?
Opýtam sa, si diagnostikovaný na spektre PAS? Lebo podľa komunikácie, vyjadrovania a tých vzorcov správania to vyzerá, že áno. Neskúsiš niekoho z tvojej skupiny?
@billy_jean netušim čo toje.
@billy_jean netušim čo toje.
@anonym_autor ale no, si už veľký a šikovný chlapec, to zvládneš.

@anonym_autor no chcelo by to viac rozvinutejsie vety 😉
@komplikovana nechce sa mi