Prečo sa mi nedarí dostať na rande?
Neviem si pomôcť ale napriek tomu, že vyzerám dobre a som vo veku 40r sa nedostanem ani na rande. Mám dobrú prácu, vlastním nehnutelnosti ale nedostanem sa ani k spoločnej káve. Nič proste 0. Neviem to prelomiť a vzťahy boli vždy pre mňa ako rúbať kameň...proste som sa len nadrel. Neviem čo ďalej so sebou, kde je vo mne chyba....jasne pripúštam, že je len kde, ako, čo? Možno vyžarovanie? Alebo otvorenosť? Neviem, čo by ste robili?
PS.: pre mudrlantov, nemám ho malého.
Ty mi pripomínaš môjho bývalého... Strašne všetko chce ale zároveň sa mu do ničoho nechce... ale trepať o tom vie do aleluja
Ty mi pripomínaš môjho bývalého... Strašne všetko chce ale zároveň sa mu do ničoho nechce... ale trepať o tom vie do aleluja
@yellowunicorn inak aj mne pripomína jedného človeka. Prvý článok asi písalo AI, lebo potom nevie zo seba vydať súvislú vetu. Ono by to chcelo bábo, ale nič pre to neurobí. Kam ma položíš, tam budem.
@yellowunicorn inak aj mne pripomína jedného človeka. Prvý článok asi písalo AI, lebo potom nevie zo seba vydať súvislú vetu. Ono by to chcelo bábo, ale nič pre to neurobí. Kam ma položíš, tam budem.
@billy_jean predstav si ja som to pisal. Nepoizivam AI
@billy_jean predstav si ja som to pisal. Nepoizivam AI
@anonym_autor no nevieš zo seba dostať rozumnú vetu, nechce sa ti, nevieš si nájsť veci cez google. Taký si, že žena má za teba všetko spraviť? To nie je veľmi v kurze.
@anonym_autor no nevieš zo seba dostať rozumnú vetu, nechce sa ti, nevieš si nájsť veci cez google. Taký si, že žena má za teba všetko spraviť? To nie je veľmi v kurze.
@billy_jean pochop ma trocha, viem ale chýba už elán, nadšenie...
@billy_jean pochop ma trocha, viem ale chýba už elán, nadšenie...
@anonym_autor a ako chceš zbaliť ženu, keď nevládzeš ani napísať vetu?
@anonym_autor a ako chceš zbaliť ženu, keď nevládzeš ani napísať vetu?
@billy_jean odpovedal som v predchzajucej reakcii..
@billy_jean odpovedal som v predchzajucej reakcii..
@anonym_autor veď ty nemáš ani silu napísať nič. Tak ako s tebou chlape? Ty už len sa ulož do vodorovnej polohy a zjedzte ma.
Podľa mňa si ok, hľadaj ďalej.
Podľa mňa si ok, hľadaj ďalej.
@anonym_966313 ďakujem ti.

@anonym_autor ale no, si už veľký a šikovný chlapec, to zvládneš.
@billy_jean 😂