Prečo sa mi nedarí nájsť partnera na vzťah?
Ahojte.. neviem, či som prekliata ale jednoducho si neviem nájsť normálneho partnera na vážny vzťah.. Mám 25 rokov, som vysokoškolsky vzdelaná, myslím si, že mám aj v hlave, o svoj vzhľad sa starám, snažím sa obliekať žensky, teraz som si aj zmenila šatník ponakupovala veci, jednoducho starám sa o seba aj z vonka.. Okrem iného aj aktívne športujem a jednoducho neviem natrafiť na muža tak o 3-4 roky staršieho (aj väčší vekový rozdiel môže byť ale nie zas o 15-20), ktorý by bol na tom podobne. Muži sa o mňa zaujímajú ale väčšinou sú to výrazne starší muži, rozvedení, ženáči, o ktorých nemám záujem, alebo kadejakí "čudáci" keď to mám tak nazvať alebo chcú sex a nemajú záujem o vážny vzťah, alebo sú čerstvo po rozchode alebo v tom stále niečo je a už som z toho smutná. Ja som dosť optimista ale človek keď sa zakaždým sklame, je to dosť frustrujúce... Etapy typu zameraj sa na seba mám za sebou, bola som takto 3 roky a už cítim, že by som chcela nejakého parťáka.. Len pre info, nie som jedna z tých, ktorá čaká princa na bielom koni ale obyčajného, milého, empatického a aby tam boli nejaké sympatie a mám pocit, že ako to znie jednoducho tak tak ťažké to je..
@anonym_dee317 viem že vek neurčuje zrelosť ale dievčatá ktoré som stretol tak chceli stále staršieho. Neviem prečo, mysleli si asi že mladší sú menej ''vyspelejši''. Dôvod prečo som sám je asi ten že som normálny chlap a nie bad boy. Za nudného sa určite nepovažujem a najlepšie sú tie ženy ktoré si vyberú bad boya a tak doma plaču alebo sa o pár rokov rozídu. Skúšal som aj zoznamky ale tam ženy boli pod mojou úrovňou a svoje nároky na dievča nebudem znižovať 🙂
@anonym_fa8deb je super ze si stojíš za svojím. Vo vzťahoch sa neoplatí zjednavat ako na trhu a znižovať požiadavky časom to človeka dobehne. Vyzeráš ze vieš čo chceš a to je dobre 🙂 keď chceš môžeme popísať aj inde 🙂
Vysoké nároky, ako chces nájsť muža, ktorý nechce sex, ktorý nieje po rozchode, alebo nejaky dôvod, nikde ťa nečaká dakdo čo poslušne sedí doma 3 roky taký chlap neexistuje
Vysoké nároky, ako chces nájsť muža, ktorý nechce sex, ktorý nieje po rozchode, alebo nejaky dôvod, nikde ťa nečaká dakdo čo poslušne sedí doma 3 roky taký chlap neexistuje
@zuzubb007 no ak je muž po rozchode tak ťa to len dobehne vo forme, že budeš riešiť to ako si len náplasť. Stalo sa mi to, že sme sa stretávali a všetko bolo super sám mi to povedal, ale on ešte nebol za ňou a bol stále zalúbený do inej a toto fakt absolvovať nejdem. Je to boj, ktorý nevyhráš.
@anonym_658af6 povaha, nepracujúce, väčšina z nich hľadajúce sponzora, žiarlivé. Ja ani alkohol a cigarety nestrpim vo vzťahu. Raz som si písal s jedným dievčaťom dlhšie, všetko bolo fajn a 2 dní pred stretkom sa neozvala. Tak som jej písal čo sa stalo a ona nato odpísala že sa nudila doma tak preto si písala. Hlavne že už som mal naplánované rande a všetko okolo toho. Neskôr sa mi ozvali len také dievčatá ktoré sa tiež doma nudili alebo ich ''svrbel'' rozkrok. Kamoši majú tiež takúto skúsenosť. Dievčatá buď sa tam nudia alebo to majú fakt v hlave nasraté. Poniektoré písali že či nepôjdem do trojky s manželom za peniaze. S kamošmi sme zrušili zoznamky lebo nemáme záujem si vypisovať s dievčatmi ktoré sa nechcú ani stretnúť a popišu si len keď sa nudia. Netvrdím že chlapi sú natom lepšie ale nájdu sa aj chlapi s rozumom ale tých si nikto neváži.
@anonym_fa8deb chápem. Vidím že to je takto na obidvoch stranách. Ja mám skúsenosti len s mužmi a skôr som si myslela že ženy budú rozumnejšie ale asi nie sú (niektoré). Dá sa aj na zoznamke nájsť. Veľa je tu takých žien čo by ti potvrdili že sa im podarilo nájsť cez zoznamku vhodného partnera alebo opačne, ale je to ťažké a treba veľa trpezlivosti. Inak chápem že si už asi rezignoval zo zoznamiek, v minulosti som sa tiež na to vybodla lebo sa nedarilo ale neskôr som sa k tomu znovu skúsila vrátiť lebo nebolo ľahké spoznať niekoho osobne a podarilo sa. Ale bola to kresťanská zoznamka tak neviem či si skúšal aj také.. neznamená že sú tam veriaci fanatici ale skôr mi to príde že sa tam dá nájsť aj slušný partner
@anonym_autor Som na tom rovnako. Chcel by som mať vztah a deti. Nie je mi súdené nájsť partnerku. Asi som tiež prekliaty ako autorka. Bol som na zoznamkách a bohuzial sa mi nepodarilo si najst partnerku. Autorke držím palce, aby niekoho na vztah našla a bola šťastná.
@anonym_fa8deb je super ze si stojíš za svojím. Vo vzťahoch sa neoplatí zjednavat ako na trhu a znižovať požiadavky časom to človeka dobehne. Vyzeráš ze vieš čo chceš a to je dobre 🙂 keď chceš môžeme popísať aj inde 🙂
@anonym_dee317 no neoplatí sa znižovať štandardy a natom som sa už popálil v minulosti. Snažil som sa to akceptovať a aj tak mi to vadilo po čase a skončilo to rozchodom. Som za 😀 mohli by sme popísať niekde inde ale nechcem tu na verejnom fóre dávať tel. číslo ale mohol by som si založiť Instagram a tam by sme si popísali. Možno by sa dalo cez aplikáciu signal, snapchat. Možno najlepšie by bolo založiť si tiktok a tam by sme si posunuli kontakty 😀 máš tiktok ?
@anonym_dee317 no neoplatí sa znižovať štandardy a natom som sa už popálil v minulosti. Snažil som sa to akceptovať a aj tak mi to vadilo po čase a skončilo to rozchodom. Som za 😀 mohli by sme popísať niekde inde ale nechcem tu na verejnom fóre dávať tel. číslo ale mohol by som si založiť Instagram a tam by sme si popísali. Možno by sa dalo cez aplikáciu signal, snapchat. Možno najlepšie by bolo založiť si tiktok a tam by sme si posunuli kontakty 😀 máš tiktok ?
@anonym_fa8deb fuha nemám ale môžem si založiť tak v rýchlosti 😃 pripadne ak si si už niečo z toho založil pridaj kontakt a ja si stiahnem tiež appku a urobím účet 🌸
@anonym_fa8deb fuha nemám ale môžem si založiť tak v rýchlosti 😃 pripadne ak si si už niečo z toho založil pridaj kontakt a ja si stiahnem tiež appku a urobím účet 🌸
@anonym_dee317 tiktok - môžeš si ma pridať, môj nick - filipfit a čierna profilovka. Potom na ig si ma môžeš pridať - fifok137
Už podľa toho čo ti viac vyhovuje 🙂
@anonym_dee317 tiktok - môžeš si ma pridať, môj nick - filipfit a čierna profilovka. Potom na ig si ma môžeš pridať - fifok137
Už podľa toho čo ti viac vyhovuje 🙂
@anonym_fa8deb ak máš na ig súkromný účet pridala som si ta 😃
@anonym_fa8deb ak máš na ig súkromný účet pridala som si ta 😃
@anonym_dee317 už 🙂

@anonym_fa8deb môžem sa zo zaujímavosti opýtať v čom konkrétne boli tie ženy pod tvoju úroveň? Povaha, vzdelanie....?
Ja som tiež bola jeden čas na zoznamke, aj som si tam našla partnera, ale necítila som sa nejak že som pod úroveň
@anonym_658af6 povaha, nepracujúce, väčšina z nich hľadajúce sponzora, žiarlivé. Ja ani alkohol a cigarety nestrpim vo vzťahu. Raz som si písal s jedným dievčaťom dlhšie, všetko bolo fajn a 2 dní pred stretkom sa neozvala. Tak som jej písal čo sa stalo a ona nato odpísala že sa nudila doma tak preto si písala. Hlavne že už som mal naplánované rande a všetko okolo toho. Neskôr sa mi ozvali len také dievčatá ktoré sa tiež doma nudili alebo ich ''svrbel'' rozkrok. Kamoši majú tiež takúto skúsenosť. Dievčatá buď sa tam nudia alebo to majú fakt v hlave nasraté. Poniektoré písali že či nepôjdem do trojky s manželom za peniaze. S kamošmi sme zrušili zoznamky lebo nemáme záujem si vypisovať s dievčatmi ktoré sa nechcú ani stretnúť a popišu si len keď sa nudia. Netvrdím že chlapi sú natom lepšie ale nájdu sa aj chlapi s rozumom ale tých si nikto neváži.