icon

Prečo som nezadaná aj po rokoch na zoznamkách?

8. sep 2026

cauko baby. som na zoznamke aj na badoo aj na facebook dating a niekolko facebookovych skupinach, a stale to neprichadza... Ked som ostala sama , mi poradili ze sa mam zahlasit do zoznamiek a ze to mam nechat na nahodu. Ze to nemam velmi silit a nemam odpisovat kazdemu chlapovi.Presne toho sa drzim a verim na vyssiu moc. Neodpisujem chlapom a ani im nepisem, ale nechapem preco stale nic... Je to uz 7 rokov a stale som sama. Neviem ci som jedina na ktoru nevystalo stastie... Kde robim chybu?

Strana
z2
autor
8. sep 2026
@anonym_558617

vykašli sa na zoznamky a chod medzi ľudí

@anonym_558617 si ale múdra. Jasne že som bola, a nikto sa ku mňe neprihovára.

bielasovicka
8. sep 2026
sticker
anonym_558617
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_558617 si ale múdra. Jasne že som bola, a nikto sa ku mňe neprihovára.

@anonym_autor podľa reakcie už asi viem kde je problém 😎

ivicatolic
8. sep 2026

@anonym_autor nie si knižná panna? 😁😊👁️

princkrason
9. sep 2026
@earlgrey

A toho pravého ako nájdeš? Nechápem, z profilu na zoznamke budeš vedieť, že je ten pravý? 🤦‍♀️ Ja keď som bola na zoznamke, ja som ani profily nečítala, dokonca ak nemali foto, nevadilo mi to, ale tesne pred stretnutím som foto chcela, aby som mala ako takú predstavu o dotyčnom a nečakala niekde jak hus na klas 🤷‍♀️ väčšinou to boli samí idioti, ale neskúsiš, nevieš 🤷‍♀️ Takže chybu robíš v tom, že nedáš šancu nikomu, čo ak medzi tými mužmi, ktorých profil si si len pozrela, bol ten pravý?

@earlgrey lasocka moja a a ja som bol v ktorej kategorie? 🙊 🙂

svetlonos
9. sep 2026
@huxy

@svetlonos ako som písala, toto bude len nejaký vtip...toto nik nemôze myslieť vážne

@huxy
A ja som zase za to, že vesmír je nekonečný a ľudská hlúposť žiaľ nemá hraníc 🫣

earlgrey
9. sep 2026
@princkrason

@earlgrey lasocka moja a a ja som bol v ktorej kategorie? 🙊 🙂

@princkrason zlatíčko 😁 ty si ochutnávač buchty, takže ty si iná kategória 🤣

princkrason
9. sep 2026
@earlgrey

@princkrason zlatíčko 😁 ty si ochutnávač buchty, takže ty si iná kategória 🤣

@earlgrey veru ked nevie autorka temy buchty makove napiest, tak sa dlho este nacaka🙂

earlgrey
9. sep 2026
@princkrason

@earlgrey veru ked nevie autorka temy buchty makove napiest, tak sa dlho este nacaka🙂

@princkrason tak tak 😁

Strana
z2