icon

Úroveň zoznamovania na zoznamkách klesá

18. dec 2025

citat zo zoznamky..... Hladam normalneho inteligentneho chlapa....

pokracovanie dam do komentara

anonym_13cd43
18. dec 2025
@brontofuz

@anonym_autor dam Ti radu, ak ma zena len foto tváre tak je tučná =)

@brontofuz To je hovadina.
Keď mi chlap pošle fotku svojho penisu, tak je to prasa. A už ma nezaujíma ani jeho ostatný vzhľad.

biba_18
18. dec 2025

@lentakyterapeut čo to má spoločné s tým, že ona napísala jemu? ona jemu, nie on jej. teda zjavne mala záujem.

janai1
Odpoveď bola odstránená
o__o
18. dec 2025

Ok, ozvala sa ti, nezaujal si ju, mozno si jej prisiel aj otravny, blokla ta.. ja by som ti uz po tvojej 2. sprave neodpisala

autor
18. dec 2025
@lentakyterapeut

@biba_18 ja si myslim ze to.mas pomylene ty ale nech je ako chce. Aby si si rozsirila obzor na nete nevies ci realne pises s tym co je na fotkach.

@lentakyterapeut biba pise spravne, a ta dama mala v priateloch asi 300 a viac priatelov, cize bol to dost realny profil, akurat plny zdielanych hluposti z internetu.

lentakyterapeut
18. dec 2025
@janai1
Odpoveď bola zmazaná

@janai1 dievca mne pride ze ste tu dve. Naivne
Ja viem kto co pise aj koho je text. Vy bez urazky nevidite dalej 😂 nema vyznam pokracovat

janai1
Odpoveď bola odstránená
anonym_13cd43
18. dec 2025

@lentakyterapeut Hlavná vec, že ty vidíš až za roh.

viestta
18. dec 2025
@lentakyterapeut

@janai1 dievca mne pride ze ste tu dve. Naivne
Ja viem kto co pise aj koho je text. Vy bez urazky nevidite dalej 😂 nema vyznam pokracovat

@lentakyterapeut zacinam sa stotoznovat s tym, co o tebe napisal niekto v inej debate. Ty nie si len taky terapeut, ty si len taky... (dopln co chces)

brontofuz
18. dec 2025
@biba_18

@brontofuz vážne? ja nie som a tiež nemám iné fotky nikde - a ak by som sa zoznamovala, nemala by som ...

@biba_18 áno vážne, tučne si fotia len hlavu alebo potom ešte rozne foto z boku atd, samé odrby, zena co ti nevie poslat jednu normálnu foto nieco skrýva

sevrin
18. dec 2025
@domkakvet

@anonym_autor to iste, ze ti ide iba o vzhlad a hned po par spravach.

@domkakvet divíš sa tomu? Pre muža je dôležité ako žena vyzerá a preto pred zrkadlom trávite hodiny denne.

viestta
18. dec 2025
@brontofuz

@biba_18 áno vážne, tučne si fotia len hlavu alebo potom ešte rozne foto z boku atd, samé odrby, zena co ti nevie poslat jednu normálnu foto nieco skrýva

@brontofuz vysvetli preco by mala zena hned pri prvom kontakte posielat dalsie fotky, podla moznosti aj detailne aj cely exterier? Preco by ich mala mat v profile? Ano, vzhlad cosi zavazi, ale zas vyberat primarne podla vizualu, nezda sa ti to trosku, no povedzme ze, pytke?

sevrin
18. dec 2025
@o__o

Ok, ozvala sa ti, nezaujal si ju, mozno si jej prisiel aj otravny, blokla ta.. ja by som ti uz po tvojej 2. sprave neodpisala

@o__o a ty byť mužom, odpísala by si na jej komentáre?

anonym_0588cf
18. dec 2025
@brontofuz

@brontofuz to sú také dristy, že až. Ja schválne mám iba tvár a telo nie, aby mi nepísali slintoši a uchylaci ženatý smradi, lebo viem, že len o postavu im ide. Keď mi niekto napíše a píšeme si a vidím, že o postavu mu nejde, tak sa s ním stretnem a mám číslo 38 a vyšportované telo a vidím, že si ma obzerajú, takže sú to totálne somariny s tým telom

brontofuz
18. dec 2025
@viestta

@brontofuz vysvetli preco by mala zena hned pri prvom kontakte posielat dalsie fotky, podla moznosti aj detailne aj cely exterier? Preco by ich mala mat v profile? Ano, vzhlad cosi zavazi, ale zas vyberat primarne podla vizualu, nezda sa ti to trosku, no povedzme ze, pytke?

@viestta ked niekto niekoho kontaktuje tak chcem vidiet skym si pisem, co je natom na nepochopenie? aj v realite muz oslovi zenu ktora sa mi paci a nie taku ktora sa mu nepaci, chcel len normalnu foto nic viac, ano a tucne zeny stym maju problem tak to tu riesia na MK

domkakvet
18. dec 2025
@mane01

@domkakvet však ale vzhľad je dôležitý! V zmysle, že ak ti ta osoba nie je ani len sympatická, môže mať srdce ako matka Tereza a aj tak z toho nič nebude.. nechcel fotku v plavkách… ja by som tiež chcela fotku… nech si človek vie predstaviť, s kým si píše… a tiež by som dala svoju, však môžem sa ak ja nepáčia jemu, tak načo strácať čas…

@mane01 @severin ano aj pre mna musi muz nejako vyzerat, tak ze chapem, ale na co mu mam posielat fotku, ak zistim ze si spolu nerozumieme, napriklad mi napise, ze ma doma 5 deti a manzelku, tak z mojej strany zaujem nebude, tak snad najskor aspon nejake info.

viestta
18. dec 2025
@brontofuz

@viestta ked niekto niekoho kontaktuje tak chcem vidiet skym si pisem, co je natom na nepochopenie? aj v realite muz oslovi zenu ktora sa mi paci a nie taku ktora sa mu nepaci, chcel len normalnu foto nic viac, ano a tucne zeny stym maju problem tak to tu riesia na MK

@brontofuz tak ti prajem aby si stretaval len stihle. Teba na to obzvlast zalezi, tak ti ich prajem. Hlavne aby boli stihle, na ostatnom az tak nezalezi, vsak?

brontofuz
18. dec 2025
@viestta

@brontofuz tak ti prajem aby si stretaval len stihle. Teba na to obzvlast zalezi, tak ti ich prajem. Hlavne aby boli stihle, na ostatnom az tak nezalezi, vsak?

@viestta dakujem za prianie

simca06022011
18. dec 2025

@anonym_autor uroven klesa uz 20rokov :DDDD neviem co sa divis. Popravde mne pride zvlasne hned si pytat fotky, to som ani pred 20+rokmi nerobila.. vlastne ked si teraz spomeniem na chlapov z tade, kto vie kde su a co robia, ani by som ich nespoznala, lebo fotky som nevidela.. a to sme s niektorymi chatovali aj roky :DDD

brontofuz
18. dec 2025
@anonym_0588cf

@brontofuz to sú také dristy, že až. Ja schválne mám iba tvár a telo nie, aby mi nepísali slintoši a uchylaci ženatý smradi, lebo viem, že len o postavu im ide. Keď mi niekto napíše a píšeme si a vidím, že o postavu mu nejde, tak sa s ním stretnem a mám číslo 38 a vyšportované telo a vidím, že si ma obzerajú, takže sú to totálne somariny s tým telom

@anonym_0588cf gratulujem ale u teba zas bude problem niekde inde

anonym_55ec5f
18. dec 2025

Podľa tvojej fotky je jasné, že ťa oslovila cez messenger, takže už tvoja otázka 'na akej zoznamke' je dosť odveci. Sťažuješ sa na úroveň zoznamiek, pričom sám reaguješ dosť odmerane. Ani sa jej nečudujem, že ťa zablokovala.

lentakyterapeut
18. dec 2025
@viestta

@lentakyterapeut zacinam sa stotoznovat s tym, co o tebe napisal niekto v inej debate. Ty nie si len taky terapeut, ty si len taky... (dopln co chces)

@viestta tiez mi prides ze by som s tebou nevedel.kamaratit ani 5 minut ale nevadi mi tonpreyo ze ma nezaujimas

anonym_cf42f5
18. dec 2025
@viestta

@viestta no tucne pritazlive nie su taka je pravda

viestta
18. dec 2025
@anonym_cf42f5

@viestta no tucne pritazlive nie su taka je pravda

@anonym_cf42f5 tucna moze schudnut, ale aj stihla sa moze vykrmit. Zaruku nemas ani pri jednej

biba_18
18. dec 2025

@brontofuz máš problém čítať s porozumením? ja nie som tučná a napriek tomu fotku celého tela nemám dôvod mať niekde v profile ale random posielať každému kto má záujem ju vidieť ...

brontofuz
18. dec 2025
@biba_18

@brontofuz máš problém čítať s porozumením? ja nie som tučná a napriek tomu fotku celého tela nemám dôvod mať niekde v profile ale random posielať každému kto má záujem ju vidieť ...

@biba_18 problém pochopenia prečítaného máš Ty, v prvom rade pisala žena mužovi, on chcel len vidiet kto to je

autor
18. dec 2025
@brontofuz

@biba_18 problém pochopenia prečítaného máš Ty, v prvom rade pisala žena mužovi, on chcel len vidiet kto to je

@brontofuz uz aj lutujem ze som to sem dal. Debata uz vedie uplne inam. Ide o celkovy pristup. Nie ci je tucna alebo nie.

biba_18
18. dec 2025

@brontofuz dokonca máš problém s udržaním pozornosti, nie iba s čitaním s porozumením. napísal si toto: “ dam Ti radu, ak ma zena len foto tváre tak je tučná =)”

biba_18
18. dec 2025

@anonym_autor debata si žije vlastný život

brontofuz
18. dec 2025
@biba_18

@brontofuz dokonca máš problém s udržaním pozornosti, nie iba s čitaním s porozumením. napísal si toto: “ dam Ti radu, ak ma zena len foto tváre tak je tučná =)”

@biba_18 áno, napisal som to autorovi