icon

Úroveň zoznamovania na zoznamkách klesá

18. dec 2025

citat zo zoznamky..... Hladam normalneho inteligentneho chlapa....

pokracovanie dam do komentara

biba_18
18. dec 2025

@brontofuz a moje príspevky k tebe sú o tom že nemáš pravdu 🤷‍♀️

lentakyterapeut
18. dec 2025

Uz sa tu hadate o blbostiach 😂

anonym_0588cf
18. dec 2025
@brontofuz

@anonym_0588cf gratulujem ale u teba zas bude problem niekde inde

@brontofuz hlavne že ty si celý v poriadku od hlavy po päty a si sám a odbavuješ sa na ženskom fóre. 😳

brontofuz
18. dec 2025
@biba_18

@brontofuz a moje príspevky k tebe sú o tom že nemáš pravdu 🤷‍♀️

@biba_18 hej hej, zeny maju vzdy pravdu a aj klamu s fotkami =)

brontofuz
18. dec 2025
@anonym_0588cf

@brontofuz hlavne že ty si celý v poriadku od hlavy po päty a si sám a odbavuješ sa na ženskom fóre. 😳

@anonym_0588cf ano som tu kvoli Tebe =)

anonym_0588cf
18. dec 2025
@brontofuz

@anonym_0588cf ano som tu kvoli Tebe =)

@brontofuz ty si tu kvôli svojej chorej hlave, ale to ty vieš.

brontofuz
18. dec 2025
@anonym_0588cf

@brontofuz ty si tu kvôli svojej chorej hlave, ale to ty vieš.

@anonym_0588cf dakujem Ti, ze si posudila moj zdravotny stav, vycucanim si ho z vlastného prsta

anonym_9c29cf
Autor odpoveď zmazal
biba_18
18. dec 2025

@brontofuz prečo prekrúcaš? vravím že to že nemá niekto fotku celej postavy neznamená že je tučný. to je všetko ...

anonym_8d3b4a
18. dec 2025

v niektorých prípadoch o postavu ide, mám veterán Fiat 500 z roku 1970 a ani tučná ani vysoká žena sa do neho nezmestí

andrejka2424
18. dec 2025

Nič si nevyčítaj, celá tá vaša komunikácia bola nemastná, neslaná, bez nejakého zaujímavého prvku , nenabádalo to k chuti ďalej si písať. Len také, že je mi to jedno , napíšem, uvidím. Nemalo to dušu. Na oboch stranách sa mohla debata inak rozvinúť. Nestalo sa, nevadí.

anonym_2ae8b3
19. dec 2025

No ja nemám žiadne svoje fotky nikde, ani tváre, ani celej postavy a nikdy som nemala problém 🙂

viestta
19. dec 2025
@anonym_8d3b4a

v niektorých prípadoch o postavu ide, mám veterán Fiat 500 z roku 1970 a ani tučná ani vysoká žena sa do neho nezmestí

@anonym_8d3b4a tak aj ty asi budes len format, ktory sa do pastovecky vojde, cize pidimuzik

anonym_8d3b4a
19. dec 2025
@viestta

@anonym_8d3b4a tak aj ty asi budes len format, ktory sa do pastovecky vojde, cize pidimuzik

@viestta mám 175 cm a som štíhly a ty?

viestta
19. dec 2025
@anonym_8d3b4a

@viestta mám 175 cm a som štíhly a ty?

@anonym_8d3b4a tebe to moze byt uplne jedno, ja sa nechystam vozit v tvojej patstovecke

anonym_ddca83
19. dec 2025

@anonym_autor v druhej správe pýtať hneď od niekoho fotky, uchylné

andrejka2424
19. dec 2025

Viac krát som si všimla, že naši princovia na koníku, márne hľadajúci dostatočne dobrú partnerku zdôrazňujú , aké dôležité je , aby bola štíhla. Iste sú to samí Adonisovia, ktorí sa nechystajú spupkatieť, oplešivieť a potrebujú ku sebe reprezentatívny výstavný kus. Jediné čudné na tom je, že sa o nich nikto nešklbe.

anonym_8d3b4a
19. dec 2025
@viestta

@anonym_8d3b4a tebe to moze byt uplne jedno, ja sa nechystam vozit v tvojej patstovecke

@viestta tak prečo sa do mňa staráš že či som pidimužík? Len aby si si rýpla pre dobrý pocit?

viestta
19. dec 2025
@anonym_8d3b4a

@viestta tak prečo sa do mňa staráš že či som pidimužík? Len aby si si rýpla pre dobrý pocit?

@anonym_8d3b4a 🙄

andrejka2424
19. dec 2025
@anonym_8d3b4a

@anonym_8d3b4 Mala som pred veľa rokmi vychrtlého, vyšportovaného, s bežnou priemernou postavou, aj pupkatého - ten je vlastne môj manžel a rokmi sa mu celkom zlepšila kondička a vidno to aj na jeho postave, schudol . Ale prisahám, že som toto nikdy neriešila a už vôbec nie pri spoznávaní, či si s tým človekom začnem, alebo či sa do neho zamilujem na základe jeho vzhľadu. A aj teraz keby opäť pribral, budem ho mať rovnako rada, lebo čo z peknej misy, keď je prázdna. Má iné hodnoty a pekné telo je iba dočasná záležitosť , nie na stálo. Raz aj tak budeme všetci zošúverení a vráskaví ako Shar pei . Ale páči sa mi predstava, že zostarneme spolu nedokonalí.

anonym_8d3b4a
19. dec 2025

Však to je v poriadku, ale ako zosúladiť niektoré spoločné aktivity, ak žena nevojde do Fiata 500 na zraz veteránov, nezmestí sa do kanoe pri splave rieky, nezmestí sa do obytného auta na dovolenku a podobne?

anonym_659047
19. dec 2025
@anonym_8d3b4a

Však to je v poriadku, ale ako zosúladiť niektoré spoločné aktivity, ak žena nevojde do Fiata 500 na zraz veteránov, nezmestí sa do kanoe pri splave rieky, nezmestí sa do obytného auta na dovolenku a podobne?

@anonym_8d3b4a Zase nepreháňaj, morbídna obezita a 10 - 15 kíl nadváhy sú 2 odlišné veci. Fiat 500, aj keď nie veterán sme mali požičaný na dovči a nasúkali sme sa do neho celá rodina- traja . Neverím, že kanoe , či obytné auto, kde sa zmestí dospelý chlap , čo má aj nejaké svaly, široké ramená, tak ak sa tam zmestí on, tak určite aj ženy s pár kilami navyše. Už sa ti stalo že sa ti tam partnerka zasekla a musel si ju pomocou páčidla a vazelíny vyťahovať ?

anonym_8d3b4a
19. dec 2025
@anonym_659047

@anonym_8d3b4a Zase nepreháňaj, morbídna obezita a 10 - 15 kíl nadváhy sú 2 odlišné veci. Fiat 500, aj keď nie veterán sme mali požičaný na dovči a nasúkali sme sa do neho celá rodina- traja . Neverím, že kanoe , či obytné auto, kde sa zmestí dospelý chlap , čo má aj nejaké svaly, široké ramená, tak ak sa tam zmestí on, tak určite aj ženy s pár kilami navyše. Už sa ti stalo že sa ti tam partnerka zasekla a musel si ju pomocou páčidla a vazelíny vyťahovať ?

@anonym_659047 celú rodinu si vo Fiate 500 neviem predstaviť

andrejka2424
19. dec 2025
@anonym_8d3b4a

@anonym_659047 celú rodinu si vo Fiate 500 neviem predstaviť

@anonym_8d3b4a Do tejto trojdverovej áno,ale do aut sa nevyznám.Každopádne,skús to v zoznamke, alebo v začiatkoch písania tak narovinu aj s fotkou svojho miniauta dovysvetliť,že hĺadáš útlu ,kompaktnú ženu,aby ste si tie zrazy s tvojou milovanou fiatkou mohli spolu užiť .Nebudú ti potom písať tie pri tele, alebo ich bude menej a zároveň nebudeš tak okato pôsobiť, že si povrchný.

viestta
19. dec 2025
@andrejka2424

@anonym_8d3b4a Do tejto trojdverovej áno,ale do aut sa nevyznám.Každopádne,skús to v zoznamke, alebo v začiatkoch písania tak narovinu aj s fotkou svojho miniauta dovysvetliť,že hĺadáš útlu ,kompaktnú ženu,aby ste si tie zrazy s tvojou milovanou fiatkou mohli spolu užiť .Nebudú ti potom písať tie pri tele, alebo ich bude menej a zároveň nebudeš tak okato pôsobiť, že si povrchný.

@andrejka2424 nemozem si pomocct, ale mne hned naskocila predsava ako princ chodil od domu k domu a skusal, ktorej slovunej panne nozka vojde do popoluskinej crievicky. Tu sa bude chodit na prve rande F500 s kajakom na streche a skor ako rande zacne bude sa skusat, ci sa potencionalna frajerka nasuka aj tam aj tam 😅

andrejka2424
19. dec 2025
@viestta

@andrejka2424 nemozem si pomocct, ale mne hned naskocila predsava ako princ chodil od domu k domu a skusal, ktorej slovunej panne nozka vojde do popoluskinej crievicky. Tu sa bude chodit na prve rande F500 s kajakom na streche a skor ako rande zacne bude sa skusat, ci sa potencionalna frajerka nasuka aj tam aj tam 😅

@viestta To je celkom fajn nápad aj na komédiu inak 😁 Ale aspoň by hneď vedel či to pôjde.Nie že neskôr:Svadba bola drahá, musí sa zmestiť 😉

sevrin
19. dec 2025
@anonym_ddca83

@anonym_autor v druhej správe pýtať hneď od niekoho fotky, uchylné

@anonym_ddca83 a čo je na tom úchylné vlastne? Ženy správy od mužov bez fotiek úplne ignorujú. A ak nie, tak hneď pýtajú foto. Sú ženy úchylné?

lostinorava
19. dec 2025

@anonym_autor Pravdou je, že nikdy neboli navrhnuté tak, aby boli skvelé. Celý obchodný model je o tom, že ľudia platia za opakujúce sa obchody, čo je tiež protiintuitívne pre trvalý vzťah.

Napokon, vo vysoko materialistickej spoločnosti „normálny chlap“ znamená pre mnohých ľudí veľa vecí, ale väčšinou nejakého chlapa, ktorý ma rozmaznáva, zatiaľ čo ja na oplátku nič neponúkam.

Už najmenej 10 rokov existuje trend, kedy sa ženy vyhlasujú za kráľovné, ale nie sú kráľovnou ničoho.

Pamätajte, dámy, ak chcete muža so špecifickými vlastnosťami, mali by ste byť schopné ponúknuť tie isté vlastnosti a možno zvážiť, čo by sa tomuto mužovi na vás malo skutočne páčiť. Aké vlastnosti ako človek môžete ponúknuť mužovi, ktorého by ste chceli nájsť?

Ale spravodlivo povedané, aplikácie sú ideálnym miestom na zoznamovanie, ale z vyššie uvedených dôvodov tiež nie sú ideálne.

simca06022011
19. dec 2025

Tak neviem.. nie som stihla ani zdialky.. vsukam sa aj do kanoe aj do fiatky, chrobaka.. kdekolvek 😂 cize tymto to fakt clovek nepremeria... 😁

unbeholfen
19. dec 2025
@janai1
Odpoveď bola zmazaná

@janai1 posjelam ti pusynku