icon

Úroveň zoznamovania na zoznamkách klesá

18. dec 2025

citat zo zoznamky..... Hladam normalneho inteligentneho chlapa....

pokracovanie dam do komentara

Strana
z4
janai1
Odpoveď bola odstránená
bennn
21. dec 2025

Toto nie je typ ľudí, s ktorým to pôjde. Ktorí tam sú kvôli zoznámeniu sa. A to vidíš hneď z tej komunikácie.

anonym_818552
22. dec 2025

@anonym_autor ked si chcel lubive odpovede a mozno aj trochu objektivne, tak si mal tuto otazku napisat ako zena. To by si videl uplne ine odpovede. Zrazu by fotky dotycneho boli nevyhnutne 😀

@domkakvet preco by v zoznamkach neslo aj o vzhlad?

Uvedomte si, ze pismenka vela znesu. A cakat na princa, ktory vam napise zamilovanu slohovu pracu mozno zozeniete, ale realita moze byt uplne ina. Cez pismenka vam moze osoba napisat cokolvek, aby sa vam zapacila. A tvarit sa, ze na zoznamke vam netreba fotka? To odkedy? Prve, co by som povazovala za potrebne je fotka. Najlepsie celeho tela. Mne by bolo podozrive, ze niekto nema na zoznamke fotku. A nie som plytka. Plytky moze byt aj clovek, ktoremu nezalezi na svojom vzhlade a vypapa sa napriklad na 100 kil.
Je uplne prirodzene, ze chcete vidiet s kym si pisete. A moze to byt aj Einstein s dobrym srdieckom ako cukor, ked ma neaujme ani trosku vzhladom, nebudem drat klavesnicu.
Takze aj vzhlad je dolezity. Ruka v ruke s intelektom.

domkakvet
22. dec 2025
@anonym_818552

@anonym_autor ked si chcel lubive odpovede a mozno aj trochu objektivne, tak si mal tuto otazku napisat ako zena. To by si videl uplne ine odpovede. Zrazu by fotky dotycneho boli nevyhnutne 😀

@domkakvet preco by v zoznamkach neslo aj o vzhlad?

Uvedomte si, ze pismenka vela znesu. A cakat na princa, ktory vam napise zamilovanu slohovu pracu mozno zozeniete, ale realita moze byt uplne ina. Cez pismenka vam moze osoba napisat cokolvek, aby sa vam zapacila. A tvarit sa, ze na zoznamke vam netreba fotka? To odkedy? Prve, co by som povazovala za potrebne je fotka. Najlepsie celeho tela. Mne by bolo podozrive, ze niekto nema na zoznamke fotku. A nie som plytka. Plytky moze byt aj clovek, ktoremu nezalezi na svojom vzhlade a vypapa sa napriklad na 100 kil.
Je uplne prirodzene, ze chcete vidiet s kym si pisete. A moze to byt aj Einstein s dobrym srdieckom ako cukor, ked ma neaujme ani trosku vzhladom, nebudem drat klavesnicu.
Takze aj vzhlad je dolezity. Ruka v ruke s intelektom.

@anonym_818552 uz neviem ci som pisala, alebo nie, ale ano aj fotka je dolezita, ale preco by som ju mala posielat hned po piatich minutach, chcem vediet o dotycnom najskor aspon zakladne informacie.

adam54552
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja si myslím že zablokovala preto že to nebol čistý úmysel možno nepotrebuje vzťah ale skôr pomoc. To dobre spravila že to zablokovala. Bolo by nepríjemné keby si to zistil neskôr a.. To nie je príjemné zistenie. Nie každému treba pomáhať a nie každý kto je na zoznamke má chuť na známosť

unbeholfen
28. dec 2025

A už začínajú do zoznamiek implementovať AI ako výpomoc. Volá sa to lámač ľadov. Že ak vám nejde komunikácia, napíšete svojimi slovami čo chcete a AI vám z toho napíše krásny sloh aký žena chce počuť. Nezaubúdajte že AI je megamozog, má prístup k množstvu dát, štatistík, takže za stotinu sekundy vyhodnotí čo chce žena počuť.

unbeholfen
28. dec 2025

Proste je digitálna doba. Všetko sa robí elektronicky. Je praktické vybavovať úrady elektronicky, kupovať lístky, nakupovať online, platiť účty online, bankovať online, tak aj zoznamovať sa online. To proste priniesla doba. Druhá vlna digitalizácie bude že sa do všetkého bude montovať AI. Naša generácia ešte zažije dobu ako z filmov scifi. Povieš do náramku že kde sa nachádza tebe kompatibilná žena, superpočítač prebehne databázu, a odpovie ti že je práve o 2 ulice ďalej za rohom.

adam54552
28. dec 2025
@unbeholfen

A už začínajú do zoznamiek implementovať AI ako výpomoc. Volá sa to lámač ľadov. Že ak vám nejde komunikácia, napíšete svojimi slovami čo chcete a AI vám z toho napíše krásny sloh aký žena chce počuť. Nezaubúdajte že AI je megamozog, má prístup k množstvu dát, štatistík, takže za stotinu sekundy vyhodnotí čo chce žena počuť.

@unbeholfen inak to nemusí byť zlý nápad 🙂

unbeholfen
28. dec 2025
@adam54552

@unbeholfen inak to nemusí byť zlý nápad 🙂

@adam54552 boo to už má, a všeobecne si všímam že uz začínajú s tým mobilní operátori, a to rýchlo sa vyvíja ani si to nevšimenete a AI už bude v každej aplikácii.

unbeholfen
28. dec 2025

Japonci sú extrém v takýchto veciach, videl som dávnejšie v správach keď ešte neboli tak rozšírené smartfóny, že mali také elektronické prívesky do ktorého si muž mohol naprogramovať akú ženu hladá, žena tiež že akého muža hladá, a keď prešli okolo seba takí čo mali zhodu tak im to zapípalo.

unbeholfen
28. dec 2025

V podstate vyzerá to smiešne ale nikdy neviete, možno sa na ulici míňate dvaja čo by ste si rozumeli ale logicky sa neoslovíte. Takže Japonci si takto dopomohli lebo tá vec zapípa ale potom už je na vás ako s tým naložíte, ale aspoň odstránili to že sa budete míňať a nikdy sa neoslovíte lebo o sebe neviete.

adam54552
28. dec 2025
@unbeholfen

V podstate vyzerá to smiešne ale nikdy neviete, možno sa na ulici míňate dvaja čo by ste si rozumeli ale logicky sa neoslovíte. Takže Japonci si takto dopomohli lebo tá vec zapípa ale potom už je na vás ako s tým naložíte, ale aspoň odstránili to že sa budete míňať a nikdy sa neoslovíte lebo o sebe neviete.

@unbeholfen všetko je možné

Strana
z4