icon

Žena po 10. neúspešnom rande

7. jan 2026

Ahojte, ako by ste sa citili..... ako bezna zrela zena po 10 tom rande za pol roka, ak vsetky su neuspesne? Nepacili sa vam, tym krajsim ste sa nepacili vy, alebo nebolo o com rozpravat. Co by ste urobili vy dalej?

Strana
z2
zmrzlinka2021
7. jan 2026

@anonym_autor Ja by som dalej na taketo šaškoviny nechodila. Bud mi je sudene mat partnera alebo nie. Toto je podla mna doslova uz znasilnovanie zivota a zbytocne trapenie sa.

domkakvet
7. jan 2026

@anonym_autor podla mna 10 rande za pol roka je vela, cize malo to separujes a hned ides na rande, niekto povie, ze netreba zbytocne natahovat a hned ist, aby clovek vedel na com je, ale potom treba pocitat aj s tou stratou casu.

petulkahu
7. jan 2026

ja by som skor, ako hladanie partnera sustredila celu pozornost na seba. Cestovanie, sport, ucenie sa noveho jazyka resp. kurz nejaky. Chodila by som na terapie, alebo k nejakemu terapeutovi na osobny rozvoj. A dam ruku do ohna, ze tam niekde by sa zvavil aj on🙂

anonym_d93f24
7. jan 2026

V zrelom veku, keď už neplánuješ deti, chlapa nepotrebuješ, takže by som sa na vykašľala. Tvoj čas už prešiel. Ale sú ženy, najmä na tejto stránke, ktoré znížia latku, dokonca ju aj podlezú a zoberú hocičo, len aby nezostali samé. V kurze sú nezamestnaní, alkoholici, neverníci, gambleri, dokonca tu bola diskusia aj o prepustenom väzňovi.

autor
7. jan 2026
@petulkahu

ja by som skor, ako hladanie partnera sustredila celu pozornost na seba. Cestovanie, sport, ucenie sa noveho jazyka resp. kurz nejaky. Chodila by som na terapie, alebo k nejakemu terapeutovi na osobny rozvoj. A dam ruku do ohna, ze tam niekde by sa zvavil aj on🙂

@petulkahu este dopijas silvestrovske sampanske? Ved ak niekto hlada partnera tak hadam nezacne sa ucit albanstinu.

bystrozraky
7. jan 2026

Mozno chatuj s nimi trocha dlhsie a stretni sa len ak na oboch stranach chatu je chemia...prajem vela stastia 🙂

anonym_f400bf
7. jan 2026

Jedna moja známa to robila tak, že sa stretávala aj s dvomi mužmi jeden deň, proste ako personalistka, ktorá robí výberové konanie a pracovný pohovor :D Jeden sa jej zapáčil, tak sa dali dokopy. Sú spolu skoro dva roky, ale zistila, že on si stále píše so ženami na Tinderi a má 2000 priateľov na Facebooku :D Aj tak je s ním ďalej. Asi nechce robiť ďalšie výberové konanie :D Takže 10 nie je až tak veľa.

autor
7. jan 2026
@anonym_d93f24

V zrelom veku, keď už neplánuješ deti, chlapa nepotrebuješ, takže by som sa na vykašľala. Tvoj čas už prešiel. Ale sú ženy, najmä na tejto stránke, ktoré znížia latku, dokonca ju aj podlezú a zoberú hocičo, len aby nezostali samé. V kurze sú nezamestnaní, alkoholici, neverníci, gambleri, dokonca tu bola diskusia aj o prepustenom väzňovi.

@anonym_d93f24 o moj boze. Ved ked niekoho hladam tak asi hladam, Co su toto za rady..

petulkahu
7. jan 2026
@anonym_autor

@petulkahu este dopijas silvestrovske sampanske? Ved ak niekto hlada partnera tak hadam nezacne sa ucit albanstinu.

@anonym_autor 🙂 ano dopijam dopijam... ako sa hovori komu niet rady, tomu niet pomoci.

sevrin
7. jan 2026

@unbeholfen máš šancu to napraviť!

anonym_d93f24
7. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Podľa odpovedí, ty budeš ten typ, čo keď nie je v okolí použiteľný chlap, ktorý ťa chce, zoberieš hocičo, len aby niečo bolo.Takže, reálne a kriticky sa na seba pozri, uvedom si, čo dokážeš mužovi ešte ponúknuť, akú máš na vzťahovom trhu konkurenciu, ako na Teba muži, ktorí však to páčia, reagujú a zníž latku. Hádam sa niekomu budeš zapáčiš a dá si od teba povedať.
Prípadne mužovi ponúkni bývanie a kompletný servis zadarmo, plať za neho alimenty, požičaj mu peniaze... S tým tu majú žienky úspech. Ale potom sa nesťažuj, že ty si túžila na staré kolená po veľkej, úprimnej a ohnivej láske a nedostávaš ju.

autor
7. jan 2026
@petulkahu

@anonym_autor 🙂 ano dopijam dopijam... ako sa hovori komu niet rady, tomu niet pomoci.

@petulkahu ak tvoje dieta hladuje, zacnes vedla neho tancovat?

ivik4
7. jan 2026

Kamaratka velmi podobne len tych rande nebolo tolko. No co ma robit, nic. Proste nevyslo, neriesi

autor
7. jan 2026
@anonym_d93f24

@anonym_autor Podľa odpovedí, ty budeš ten typ, čo keď nie je v okolí použiteľný chlap, ktorý ťa chce, zoberieš hocičo, len aby niečo bolo.Takže, reálne a kriticky sa na seba pozri, uvedom si, čo dokážeš mužovi ešte ponúknuť, akú máš na vzťahovom trhu konkurenciu, ako na Teba muži, ktorí však to páčia, reagujú a zníž latku. Hádam sa niekomu budeš zapáčiš a dá si od teba povedať.
Prípadne mužovi ponúkni bývanie a kompletný servis zadarmo, plať za neho alimenty, požičaj mu peniaze... S tým tu majú žienky úspech. Ale potom sa nesťažuj, že ty si túžila na staré kolená po veľkej, úprimnej a ohnivej láske a nedostávaš ju.

@anonym_d93f24 vtipne, ale uz konecne aspon jedna normalnejsia odpoved.

anonym_870e9c
7. jan 2026

Ahoj, ja ťa chápem... ako 24 ročná som išla na zoznamku, pretože som mala okruh spolužiaci na vysokej a nechcela som si nájsť chlapa v bare. Bolo to v roku 2008, vtedy zoznamky boli brané pre neschopných, no mne bolo jasné, že ak by ma oslovil niekto na ulici alebo v tescu, brala by som ho ako úchyláka. 🙂 Dala som si inzerát s kritériami, mnohí nespĺňali vysokú školu, písali mi, či sa nestretneme, ale dala som si záležať, aby spĺňal všetky kritéria (vysokú preto, lebo bývalý partner ponižoval vzdelanie), stretla som sa s tromi. Tretí je môj manžel, s ktorým sme sa do roka vzdali. Určite sa stretávaj, no neveď si štatistiky. Ja som išla na rande s tým, že "jednu kávu zvládnem." Nemať veľa očakávaní. držím palce

bg92
7. jan 2026

podla mna je hladanie partnera z velkej casti o stasti. treba skusat dalej a nezufat, mne je sympaticke ze sa snazis a na rande chodis. doma na gauci nikoho nestretnes
a na rady ze zniz latku sa vykasli. ani nechapem preco niekto povazuje rande za saskovinu

anonym_3ebaba
7. jan 2026

@anonym_autor ked som bola po rozvode,chodila som na rande ,ked som nemala cez vikend deti. Brala som to tak,ze si vyplnim volny cas a nebudem sediet doma. Vacsina z nich boli sami blbci zial.Ale ja som sa nestretavala s cielom najst partnera, skor zabit nudu. Nakoniec som skoncila s jednym z nich,s ktorym som si pisala mozno rok,dva. Sme spolu 6 rokov. Ja odporucam skusat dalej,ale nebrat to vazne. Nikdy nevies koho stretnes. Drzim palce.

anonym_e68ff7
7. jan 2026

Podla mna je 10 rande za 6 mesiacov malo (ak su zo zoznamky).. ja ked som sa prestahovala po vyske do noveho mesta, tak som mala aj 3 "rande" tyzdenne (ja som to nebrala ako rande, len som chcela spoznat novych ludi a mozno motyka vystreli).. s vacsinou to aj zostalo na 1 stretnuti, ale stretla som aj fajn muzov.. svojho muza som vsak stretla niekde inde.. takze ja by som kludne pokracovala dalej v randeni

anonym_e80af4
7. jan 2026
@ivik4

Kamaratka velmi podobne len tych rande nebolo tolko. No co ma robit, nic. Proste nevyslo, neriesi

@ivik4 tiež si myslím, že idete na rande skôr, ako o sebe čo to viete. Tiež som hľadala partnera v zrelom veku, písala som si počas asi dvoch rokov asi so siedmymi, možno ich bolo osem, stretla som sa ale len s tromi. Z jedného stretnutia bol aj krátky vzťah, ale nebola tam chémia a po čase som pochopila, že ani nikdy nebude, z druhým mužom som sa stretla iba dva krát, rýchlo som pochopila, že je to manipulátor, ako vyšitý a s tretím som vyše desať rokov veľmi šťastná. Takže absolútne nesúhlasím s názorom @anonym_d93f24, že ak neplánuješ deti, chlapa nepotrebuješ. Keby som sa toho držala, nikdy by som nežila život, aký žijem. Takže nevzdávaj to, len skús pred prvám rande toho muža spoznať viac

oliolijanka
7. jan 2026

@anonym_autor Ja si tiez myalim, ze ak si na tych stretnutiach reagovala tak, ako tu, tak si proste nepredajny kus.

zmrzlinka8
7. jan 2026
@anonym_d93f24

@anonym_d93f24 nemyslim, ze zoberie hocičo, ak by to tak bolo, bola by s tym prvým, logicky... ďalej vyberá, pretoze tych 10 bolo nepouzitelnych. robi dobre, že sa nepusta do vztahu, len aby bol

cyneric
7. jan 2026

Čo by som urobila? Šla na 11-te rande s niekým kto mi príde sympatický keď na neho naďabím, pol rok má okolo 185 dní, ísť na rande každé 2-3 týždne nie je nič nezvyčajné ani strašné, niektorí ľudia to absolvujú behom týždňa či víkendu. 😂 Pri tom počte ľudí ktorí si hľadajú partnera je väčšia šanca že vyhrám lotto než že na prvý-druhý či tretí krát naďabím na dlhodobého [alebo životného] partnera.

anonym_3fcc98
7. jan 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_autor Ja by som dalej na taketo šaškoviny nechodila. Bud mi je sudene mat partnera alebo nie. Toto je podla mna doslova uz znasilnovanie zivota a zbytocne trapenie sa.

@zmrzlinka2021 Toto je najhorsie. Ked clovek strasne tlaci na pilu. Na mna by to posobilo odstrasujuco.

zmrzlinka8
7. jan 2026
@cyneric

Čo by som urobila? Šla na 11-te rande s niekým kto mi príde sympatický keď na neho naďabím, pol rok má okolo 185 dní, ísť na rande každé 2-3 týždne nie je nič nezvyčajné ani strašné, niektorí ľudia to absolvujú behom týždňa či víkendu. 😂 Pri tom počte ľudí ktorí si hľadajú partnera je väčšia šanca že vyhrám lotto než že na prvý-druhý či tretí krát naďabím na dlhodobého [alebo životného] partnera.

@cyneric presne👍

viki_lv
7. jan 2026

Jeeeej autorka, ja viem ako sa cítiš. Za pol roka som bola na 20tich rande a s niektorými boli tie stretnutia aj 2-3, s inými bola dosť aj hodina na káve. Zažila som ozaj všeličo, rôznych mužov, aj zadaného klamára, uchylaka, aj iných exotov, ktorí sa cez správy javili v pohode. Tiež mám asi vyššie nároky, neberiem hocičo, proste pod svoju úroveň nepôjdem a písala som si možno so 100 mužmi celkovo. Proste to nebolo ono ani s jedným... Hovorili mi kamošky, že príliš tlačím na pílu, veľmi to chcem (partnera do života alebo teda aspoň parťáka na voľný čas) a že to musí prísť prirodzene samé, keď to najmenej čakáš. Že sa treba sústrediť na seba... Teória je pekná, snažím sa hovoriť si to. Človek sa cíti ozaj ako personalista po neúspešných pohovoroch - nikto vhodný pre našu firmu nie je dostupný... A tak som zmazala zoznamky a odovzdávam sa do rúk osudu...

jblheart
7. jan 2026

@anonym_autor Hlavne to nevzdávaj a nenechaj sa odradiť či znechutiť. Skôr či neskôr príde taký ktorého zaujmeš aj on teba. Možno na ďalšom rande, možno po ceste na rande či inde. Láska kvitne vraj v každom veku a kto hľadá ten nájde. Treba ísť tomu šťastiu naproti a podľa môjho osobného názoru by dnes ženy mohli byť o trochu aktívnejšie ak ich nejaký muž zaujme a nečakať či on naberie odvahu. V dnešnej dobe už veľmi muži nechcú byť príliš aktívny ak žena nejako prvá nedá najavo že má záujem, lebo nevedia ako bude žena reagovať a nechcú vyzerať ako zúfalci či úchylovia. Samozrejme existujú aj "alfa samci" čo majú sebavedomia a ( obrázkov svojej pýchy na rozdávanie ) určite má kopa žien s takými skúsenosti.

anonym_16b752
7. jan 2026

Ak chceš muža ktorý bude písať Donekonečna aj ďalším a bude visieť do konca života na zoznamke tak navštevuj ju aj ďalej a randi aj ďalej 🤦‍♀️ po prvé tlačis veľmi na pílu nedokážeš byt sama? Po ďalšie hľadáš na zlých miestach. Po tretie nemáš nijaké kritériá? Ideš na rande s každým kto sa ti ozve? Daj si pauzu a venuj sa sebe pôsobíš zúfalo

unbeholfen
7. jan 2026
@sevrin

@unbeholfen máš šancu to napraviť!

@sevrin teraz som pred výplatou… Skôr po 14-om budem aktívny. Ale síce to vychádza lebo nemám tlačiť na pílu, tak OK teraz mi to vyhovuje netlačiť na pílu. Do výplaty mi úplne stačia telefonáty a písomná komunikácia. Kým príde výplata dovtedy sa akože spoznáme, a potom už nebude problém ani na rande ísť.

unbeholfen
7. jan 2026

@anonym_autor nazdar, škoda že si anonym a nedá sa ti poslať obálka. Ja som muž v strednom veku a rád sa s tebou zoznámim. Pošli obálku.

anonym_efb70b
7. jan 2026

Chápem ťa, tiež som už strácala nádej 🤣 ale moja bilancia bola 17 stretnutí za rok, niečo vydržalo pár mesiacov, ale väčšina zostala pri jednom stretku a az nakoniec s tým 17. budem už rok a to podľa písania som si s ním moc nerozumela, ale mala som svoju teóriu, že na naživo to je vždy iné tak som randila a randila, takže moja rada, pokračuj v randeni ak máš ešte energiu, ak nie tak si daj pauzu do jari

Strana
z2