icon

Žena po 10. neúspešnom rande

7. jan 2026

Ahojte, ako by ste sa citili..... ako bezna zrela zena po 10 tom rande za pol roka, ak vsetky su neuspesne? Nepacili sa vam, tym krajsim ste sa nepacili vy, alebo nebolo o com rozpravat. Co by ste urobili vy dalej?

Strana
z2
anonym_fada38
7. jan 2026

To sú rady, že kašli na chlapov a sústreď sa na seba, chod k terapeutovi a poriešiť si traumy prečo chceš chlapa dobre, že nie už na sklonku svojho života 🤦🏼‍♀️ Toho je tu teraz všade kopec .. Nemáš rada seba ako Ťa môže mat rad chlap … To sú take dristy, zúfalých, sklamaných žien .. Proste niekto chce chlapa. Hľadá ho aktívne. S chlapom mu je proste lepšie … Za mňa tak ako tu už padlo. Viac selektuj. Načo ideš na rande s chlapom ktorému sa Ty nepačiš .. Venuj viac času nejakej “prípravnej” fáze a proste to len doteraz nevyšlo .. je to demotivacne ale ideš ďalej 🙂 Držím prsty

autor
7. jan 2026
@unbeholfen

@anonym_autor nazdar, škoda že si anonym a nedá sa ti poslať obálka. Ja som muž v strednom veku a rád sa s tebou zoznámim. Pošli obálku.

@unbeholfen mas aspon 190 cm? aspon vysokoskolsky titul druheho stupna, a zijes v Bratislave?

unbeholfen
7. jan 2026
@anonym_autor

@unbeholfen mas aspon 190 cm? aspon vysokoskolsky titul druheho stupna, a zijes v Bratislave?

@anonym_autor nemám, to si ty písala že podmienka je VŠ? Mne sa zdalo že to píše niekto iný. Titul kúpim ako Danko či ktorý to vtedy bol… Ho tam naháňali za plagiátorstvo.

unbeholfen
7. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor hentá (anonym_870e9c) to písala s tou VŠ že to jej podmienka… Ale tá výška že 190cm. Na chodúle jedine… Takže máš odpobeď. V podstate si velmi prieberčivá, náročná, tak jasné že ani 105-te rande ti nevyjde.

unbeholfen
7. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale ja to nepoviem bullshity že zníž nároky, je to tvoja vec, je demokracia, len konštatujem fakt že tieto podmienky spĺňa jeden zo sto. Možno ani to.

rosavia
7. jan 2026

Podla mna 10 rande za pol rota nie je vela. Ved aj ked sa nejako nenahanas, 2 za vikend stihnes. A keby si ozaj chcela, mozes nejake pridat aj cez tyzden. Niektore tu rande beru, ako keby ste uz isli spolu k oltaru.
Ved sa s nejakym stretnes, a mozno ho uz viac nikdy nebudes chciet vidiet. A to je fajn. A dalsim sa mozno stretnes 2-3krat a skonci to tam. Podla mna by tlacila na pila, ak by pokracovala v stretavani sa s niekym, s kym vidi, ze to nema zmysel.
Kazdopadne, vela stastia a zdraveho rozumu prajem.

anonym_7c86b3
7. jan 2026

Pokracuj! Mne trvalo rok, kým sme sa cez zoznamku našli a stalo zato sa neuspokojit s predošlými kandidátmi 😉 veľakrát mi na predošlých vadili prkotiny-divný smiech,prílišná vážnosť, žiadne záľuby,otrasný vkus…a potom prišiel on..a je zrazu všetko suuuper s veeelka láska ❤️❤️❤️

unbeholfen
7. jan 2026

Ako som minule vravel, najlepšia zoznamka je vlak. Aj na to mám taktiku. Vždy je vlak plný čo je výhoda lebo nemám inú možnosť len si prisadnúť. Veď bolo by divné že vedľa prázdné kupé a prisadnete si k niekomu. Už by zistili že to je účelovo. Takže ja to robím nenápadne, že len keď je plný vlak. A samozrejme aj vyberať si treba tak, že logicky neoslovím ženu čo je začítaná do knihy, alebo má slúchadlá. Proste väčšinou kde je viac žien, vidím že sa smejú, vykecávajú, majú dobrú náladu, a tam sa pridám. Väčšinou sa pridám do prebiehajúcej debaty, a tak to je také prirodzené. Nie že žena sedí oproti a ja ju oslovím. Ja viem ako to treba robiť aby to nevypadalo podozrivo. Aj dnes sa mi také podarilo a takmer som sa skamarátil s dvoma ženami.

unbeholfen
7. jan 2026

Ja randím čo najviac, už mám aj v Nových Zámkoch niečo zajednané… Treba furt len ja mám tú nevýhodu ze niesom pre ženy zaujímavý. Nemám VŠ titul, 190cm výšku, niesom z velkého mesta. Proste ženy idú len po pekných, úspešných, bohatých, vzdelaných, vysokých mužoch. Taký ani nemusí moc randiť, lebo takého si ženy uchmatnú hneď.

ivicatolic
7. jan 2026

@anonym_autor nesiliť a nebrať to príliš vážne

sevrin
7. jan 2026
@unbeholfen

Ja randím čo najviac, už mám aj v Nových Zámkoch niečo zajednané… Treba furt len ja mám tú nevýhodu ze niesom pre ženy zaujímavý. Nemám VŠ titul, 190cm výšku, niesom z velkého mesta. Proste ženy idú len po pekných, úspešných, bohatých, vzdelaných, vysokých mužoch. Taký ani nemusí moc randiť, lebo takého si ženy uchmatnú hneď.

@unbeholfen "Proste ženy idú len po pekných, úspešných, bohatých, vzdelaných, vysokých mužoch."

A v čom majú mať výhodu tí škaredí, neúspešní, chudobní, nevzdelaní, nízki muži oproti tým pekným, úspešným, bohatým, vzdelaným vysokým, aby im ženy dali prednosť?

kabyko
7. jan 2026
@sevrin

@unbeholfen "Proste ženy idú len po pekných, úspešných, bohatých, vzdelaných, vysokých mužoch."

A v čom majú mať výhodu tí škaredí, neúspešní, chudobní, nevzdelaní, nízki muži oproti tým pekným, úspešným, bohatým, vzdelaným vysokým, aby im ženy dali prednosť?

@sevrin Nemôže mat každá žena svojho princa, jedine sa musia podeliť. Nie je každý muž dokonalý 🙄 Partnerstvo je o kompromisoch a už sa nečudujem, ze s každou generáciou je viac a viac mužov, ktori sa na hľadanie partnerky úplne vysrali. Rovanko ani vacsina týchto vyberavych žien nie je dokonalá - majú len tu výhodu, se sú ženy a stále o ne bude záujem na zoznamkach. Ale Ci takýto prístup bude smerovať aj k nejakom dlhodobému vzťahu je veľmi otázne. Ist na radne so 100vkou mužov za rok a nesadnúť si ani s jedným chce iného mentálneho atleta. Takto kľudne pokračujte ďalej kým neznechutite zoznamovsnie všetky mužom. Mat 100 rande za rok je taky red flag, že kebyze mi to povie žena na rande tak utekám co najskôr preč.

zara3
7. jan 2026

@anonym_autor tlacis na pilu; a velmi. Ten pravy nemusi byt ten, ktoreho vyhladavas, ale pride ti sam do cesty

anonym_c50c77
8. jan 2026

Vek? Postava?

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
unbeholfen
8. jan 2026

Tak v tom jednom má sevrin pravdu, že keď muži ondia na ženy že aké sú náročné, tak autorka témy by sa tiež mohla spýtať mužov že či oni túžia po krpatých, neúspešných, neatraktívnych, nevzdelaných, nezamestnaných ženách… Že čo by povedali.
Len ako kabyko povedal, že ženy majú jedinú výhodu že sú ženami, a ešte aj o tú najposlednejšiu bezdomovkyňu sa bude niekto zaujímať.

unbeholfen
8. jan 2026

@sevrin poslali mi gastráče ale na rande by to nestačilo… Inák strašne veľa míňam. Iba cestou z práce som minul v gastroprevádzkach na stanici 18€. A nezabudol som sa zastaviť ani v kauflande kde som nechal ďalších 15€. Strašná drahota je. 33€ za jeden večer. Ja nechápem tých finančne gramotných ako vedia také zázraky že vyžiť z 20€ na týždeň, keď to mne ani na jeden večer nestačí.

sevrin
8. jan 2026
@unbeholfen

@sevrin poslali mi gastráče ale na rande by to nestačilo… Inák strašne veľa míňam. Iba cestou z práce som minul v gastroprevádzkach na stanici 18€. A nezabudol som sa zastaviť ani v kauflande kde som nechal ďalších 15€. Strašná drahota je. 33€ za jeden večer. Ja nechápem tých finančne gramotných ako vedia také zázraky že vyžiť z 20€ na týždeň, keď to mne ani na jeden večer nestačí.

@unbeholfen finančne gramotní nemajú 130 kg a 150 cm v páse.
A nechápem prečo máš zase potrebu otáčať úplne nesúvisiacu tému na seba a svoje obžerstvo. Ako keby sa o tvojom bezodnom žraní nepísalo na ďalších piatich fórach za posledných 20 rokov. Tam je tá tvoja "chudoba"!

betulinka1
8. jan 2026

@anonym_autor podla mna je 10 rande za pol roka malo a nie vela. Ved to nie je klasika rande ale kava, ci co, ako ked si pokecas na jednej dovolenke s desiatimi mužmi. Zase z toho nerob nejaku vedu. Podla mna to inak nevyselektujes. Ale nikomu by som o tom nehovorila, lebo vidis aky je na to nazor. Moj otec sa takto pustil do randenia, podla maval rande aj obden asi 4 mesiace. Nemal chut na vypisovacky. Proste nesadla, hladaj dalej. Zase ich ale nenaťahoval. Vedel presne co chce a isiel si za tym. Uz priatelku 9 rokov, nasiel su ju online. Zapáčila sa mu hned. Po nej sa uz so žiadnou nestretol a po mesiaci si zrusil na vsetkych zoznamkach ucet.

unbeholfen
8. jan 2026

No čo to dievčisko? Už si vyrandilo muža? Ja som mimo hry keďže nespĺňam ani jedno z 3 kritérií a ešte na to rande ani nemám…

unbeholfen
8. jan 2026
@anonym_c50c77

Vek? Postava?

@anonym_c50c77 mám 40 rokov, 3 vysoké školy, robila som modelku, som vysoká 180 cm, mám byt v centre Bratislavy, som veľmi pekná, nikto na mňa nemá, a chcem muža aký neexistuje! Ešte aj Elon Musk je pre mňa chudobný a málo vzdelaný!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Strana
z2