Ženy na zoznamkách sú skutočne katastrofa...
Ahojte, som muž a nedávno ste mi tu radili, že mám skúsiť zoznamku. Len by ma teraz zaujímalo, či tie ženy, ktoré mi to radili, vôbec vedia, čo sa na tých zoznamkách reálne nachádza. Lebo podľa mňa asi nie. Skúste mi len tak pre predstavu napísať, akú máte predstavu o ženách na zoznamke vo veku 30 až 40 rokov. Aké podľa vás sú, čo tam hľadajú a prečo tam sú? Lebo ja mám skôr dojem, že vaša predstava je dosť iná a nesprávna
Tak ma zaujíma, čo si pod tým vlastne predstavujete vy. Skúste vašu predstavu opisu ženy, jej vzhľadu , povahy a množstva detí a iných závazkov , ktoré tam podla vás sú najviac.
@minenkaa By si sa čudovala, kolko ludi (hlavne žien) síce chce partnera a zároven sa nechcú vzdať svojho single života.
Napr. som raz spoznal jednu single babu, mala 36 rokov, ta už mala zitinerovaný cely volný čas na cely týžden. Každý den (po robote) mala niečo. Tréning, salsu, kurz španielčiny, neviem čo ešte a cez víkend sa prihlasila na nejaké externé štúdium. Samozrejme by sa nechcela ničoho vzdať, lebo do toho všetkého investovala kopu času, energie a aj penazí ale na rande aj tak išla. Po dvoch rande, ktoré sa horko ťažko poradilo zorganizovať, lebo doležitá single lady mala tak strašne vybookovaný itinerár a iba ja som sa musel jej prisposobit aby sme sa vobec stretli, som to ja nejako ukončil, respektive prestal som sa jej ozývať. Predpokladám že je sama doteraz a už chodi na 18-sty level salsy a študuje tretie externe študium, len aby zabila nejako voľný čas niečim.
@anonym_679488 Sranda je, ony casto na tie salsy a studia idu preto, lebo je niekde napisane, ako tam mozu prirodzene stretnut chlapa. V skutocnosti tam stretnu len dalsie s rovnakym zmyslanim.
Plus ak chlap takto nefunguje, odmietnu ho, lebo "sa nikam neposuva a nepracuje na sebe" (pricom nejaka pochybna externa VS dava titul za ucast a platby skolneho).
@minenkaa By si sa čudovala, kolko ludi (hlavne žien) síce chce partnera a zároven sa nechcú vzdať svojho single života.
Napr. som raz spoznal jednu single babu, mala 36 rokov, ta už mala zitinerovaný cely volný čas na cely týžden. Každý den (po robote) mala niečo. Tréning, salsu, kurz španielčiny, neviem čo ešte a cez víkend sa prihlasila na nejaké externé štúdium. Samozrejme by sa nechcela ničoho vzdať, lebo do toho všetkého investovala kopu času, energie a aj penazí ale na rande aj tak išla. Po dvoch rande, ktoré sa horko ťažko poradilo zorganizovať, lebo doležitá single lady mala tak strašne vybookovaný itinerár a iba ja som sa musel jej prisposobit aby sme sa vobec stretli, som to ja nejako ukončil, respektive prestal som sa jej ozývať. Predpokladám že je sama doteraz a už chodi na 18-sty level salsy a študuje tretie externe študium, len aby zabila nejako voľný čas niečim.
@anonym_679488 ale veď to bola tvoja chyba ,že si sa prispôsobil a nie jej
@anonym_679488 ale veď to bola tvoja chyba ,že si sa prispôsobil a nie jej
@minenkaa Čo bola moja chyba? 😀 Ja som sa prisposobil dva krat jej volnemu času aby vobec mohla ona prísť na rande. A potom som to aj tak ukončil. Čo chceš viac? Či toto je všetko čo si z mojej dosť obširnej odpovede vyčítala?
@minenkaa Čo bola moja chyba? 😀 Ja som sa prisposobil dva krat jej volnemu času aby vobec mohla ona prísť na rande. A potom som to aj tak ukončil. Čo chceš viac? Či toto je všetko čo si z mojej dosť obširnej odpovede vyčítala?
@anonym_679488 ved ale to ,že mate uplne iné pohľady na niečo neznamena ,že ina je chybná
No ano nemal si sa prispôsobiť ,ak si nebola schopná nájsť čas,vsaknuz to niečo ukazuje ,ako aj to ,že si sa chcel stretnúť s niekym s kým ti to nevyhovovalo
@anonym_679488 ved ale to ,že mate uplne iné pohľady na niečo neznamena ,že ina je chybná
No ano nemal si sa prispôsobiť ,ak si nebola schopná nájsť čas,vsaknuz to niečo ukazuje ,ako aj to ,že si sa chcel stretnúť s niekym s kým ti to nevyhovovalo
@minenkaa Ale ved keby som sa jej neprisposobil v čase, tak sa ani nestretneme 😀 Tak čo na tom nechápeš. Ved preto som to po druhom rande ukončil. Takto by som sa s nou nestretol vobec.
Ale zažil som podobnu, pisali a aj volali a ona sa odmietla stretnut, lebo že prerába byt a nema cas ist ani na kavu 😀 Dobra vyhovorka, čo. A ja ze ok, tak sme si ešte raz volali ale nikam to neviedlo, tak som prestal ozyvať. Hned tesne potom som si našiel priatelku, novy vztah a všetko fungovalo. A zrazu asi po dvoch mesiacoch noveho vztahu sa mi ozvala (ta co prerabala byt), že teda či dame kavu, že uz ma čas. Ja som na nu aj zabudol. Ale tak provokačne som jej len odpisal, že "prepáč ale niekoho som už stretol a som velmi štastne zamilovany". Už neodpisala 😀
@minenkaa Ale ved keby som sa jej neprisposobil v čase, tak sa ani nestretneme 😀 Tak čo na tom nechápeš. Ved preto som to po druhom rande ukončil. Takto by som sa s nou nestretol vobec.
Ale zažil som podobnu, pisali a aj volali a ona sa odmietla stretnut, lebo že prerába byt a nema cas ist ani na kavu 😀 Dobra vyhovorka, čo. A ja ze ok, tak sme si ešte raz volali ale nikam to neviedlo, tak som prestal ozyvať. Hned tesne potom som si našiel priatelku, novy vztah a všetko fungovalo. A zrazu asi po dvoch mesiacoch noveho vztahu sa mi ozvala (ta co prerabala byt), že teda či dame kavu, že uz ma čas. Ja som na nu aj zabudol. Ale tak provokačne som jej len odpisal, že "prepáč ale niekoho som už stretol a som velmi štastne zamilovany". Už neodpisala 😀
@anonym_679488 podľa mňa ,si ty trošku mimo v tomto ,tak Ano podľa toho čo píšeš ,máš pravdu v tom kto chodí na zoznamky
@anonym_679488 podľa mňa ,si ty trošku mimo v tomto ,tak Ano podľa toho čo píšeš ,máš pravdu v tom kto chodí na zoznamky
@minenkaa V čom som mimo. Skus to rozviesť, lebo píšeš kratke odpovede a ja ti tu dávam traktáty 🙂
Ano, na zoznamkach je to bieda, slabý výber. Ale tak čo už...
Ľudia, každý deň nejaká téma o zoznamkach. Povedzte, na kerú onú tam chodíte keď sa stále sťažujete aké indivíduá tam sú. Či sú to ženy, či muži. No načo?
Tak len pre info. Píše mi chlap, rozvedený, dcéra. On servisný technik, auto, motorka. Nevie plávať, nikdy nechodí k vode, k moru, neznáša teplo. To by bolo ešte ok. Ale zarazilo ma, že nikdy nechodí na výlety - vždy domov večer. Nikdy nebol na dva - tri dni niekde mimo, na tripe, že vraj asi naposledy v detstve. Doma hrá PC hry, na stolovom PC. Nevie variť a hľadá ženu, čo to všetko bude tolerovať, postará sa o neho a nič nebude chcieť, max prechádzku do mesta na kávu.
@anonym_679488 ano, niektori ludia maju tolko casu a az tak sa nikam s nicim neponahlaju, az zrazu zistia, ze uz ziaden nemaju a ani nikoho vedla seba. Aj ked prerabas byt, tak stretnut sa 2x v tyzdni na hodinu sa da vzdy, ak sa chce.
Tak len pre info. Píše mi chlap, rozvedený, dcéra. On servisný technik, auto, motorka. Nevie plávať, nikdy nechodí k vode, k moru, neznáša teplo. To by bolo ešte ok. Ale zarazilo ma, že nikdy nechodí na výlety - vždy domov večer. Nikdy nebol na dva - tri dni niekde mimo, na tripe, že vraj asi naposledy v detstve. Doma hrá PC hry, na stolovom PC. Nevie variť a hľadá ženu, čo to všetko bude tolerovať, postará sa o neho a nič nebude chcieť, max prechádzku do mesta na kávu.
@anonym_b112dc a? niektorej s podobnym stylom zivota by to mozno aj vyhovovalo, tebe nie.
@anonym_b112dc Chlap čo nevie plávať je tragéd. Už len to by mi stačilo aby som ho zrušil. Ešte ani nikam nechodí, tak to je tragéd na N. To zabudni na nejaké výlety, ten bude sedieť doma za kompom a hrať sa PC hry ako malé decko 😀
A toto ti fakt o sebe napisal? Ja by som sa aj hanbil to nejakej žene povedať 😀
@anonym_b112dc a? niektorej s podobnym stylom zivota by to mozno aj vyhovovalo, tebe nie.
@anonym_db725b Ktorej by toto preboha vyhovovalo? Len uplnej troske čo nemá žiadnu sebahodnotu
@anonym_b112dc Chlap čo nevie plávať je tragéd. Už len to by mi stačilo aby som ho zrušil. Ešte ani nikam nechodí, tak to je tragéd na N. To zabudni na nejaké výlety, ten bude sedieť doma za kompom a hrať sa PC hry ako malé decko 😀
A toto ti fakt o sebe napisal? Ja by som sa aj hanbil to nejakej žene povedať 😀
@anonym_679488 áno, síce to prišlo až na druhý deň písania, ale dostala som to z neho. Nechodí nikde, z práce domov, PC hry a na motorke sa prebehne - ale do večera naspäť :D. Keď som vravela, a teda výlet napríklad do Budapešti na 3 dni? NIe, neprichádza do úvahy. Že prečo? On nevie. taký je a hľadá ženu, čo to bude rešpektovať. Tak to rešpektujem a rozlúčila som sa. A to som strašne prižmúrila oči pri ňom... ale, že nebudem úzkoprsá... a aha ho...
To je zas ten istý zúfalec, čo sem furt vypisuje, či to je zas iný? Už strácam prehlad týchto tragédov...
@anonym_84f669 mňa celkom odrovnal hneď v popise témy. "Hádajte čo sa mne nepáči". Chcieť od úplne cudzích ľudí, ktorých nezaujímajú boliestky anonyma online aby dávali úsilie, energiu, viedli konverzáciu a prejavovali záujem, kým on sedká na pomyselnom tróne a vlastne iba čaká súhlas a sociálnu validáciu. On ani nepredložil tému na rozhovor. Toto je len taký test a čaká že sa teraz celý modrý kôň pretrhne aby sme investovali do toho energiu a tipovali. Chce byť stredobodom konverzácie, do ktorej sám nechce nič vložiť.
Všimla som si už viac krát takýto vzorec správania, hlavne u chlapov online. Trošku sa pozabudli že nie sú hlavný charakter v živote náhodných ľudí. A možno že kameň úrazu v hľadaní partnerky je práve to, že sú mizerný komunikačný partner. Pre mňa asi jeden z najväčších red flagov, btw.
@refly
Výborná si, pekne si to zhrnula.

@anonym_679488 lenže ak sa niekto nechce vzdať svojho života asi nepotrebuje hľadať partnera