icon

Zoznamka a otázky na súkromie: Ako to riešiť?

Dnes o 05:53

Ahojte, som sama a prihlásila som sa na zoznamku, mám 42 rokov.

Píšem si s jedným chlapom, naozaj len v začiatkoch. Včera sa ma pýtal, aký mám víkend a čo robím a písala som, čo som všetko robila, mimo toho, že som mala jedno stretko (bola som s kamoškou na káve, mala narodky). Nič si z toho nevšimol, iba to stretko. Nasledovala otázka s kým som mala stretko. Opýtala som sa prosím? On na to, s kým som sa stretla. Napísala som, že to je súkromné, nie som typ, čo vypisuje ľuďom s kým, kde som, čo som.. A on sa opýtal - bol to chlap? Čiže nový objav? Na to som ja napísala, že toto nie... že to mimochodom nebol chlap. A on nič.. a dnes ráno... som srandoval, ideme na whatsapp?

Ja neviem, mne sa to nie úplne páči. Len ja som typ, čo si stráži svoje súkromie?
Aj keby to bol chlap, čo jeho do toho? Divná som asi. Neviem ako sa zoznámim...

miskajerry
Dnes o 06:30

on sa len normálne pýtal a ty si ešte aj klamala

autor
Dnes o 06:31
@anonym_2b0362

Este asi nemas vysporiadany predosly vztah, preto este nemas skutocnu motivaciu na novu znamost. Cize si na zoznamke, ze co ak by nahodou bolo nieco v akcii. Mozno by to chcelo par mesiacov este nehladat a dat sa dokopy, ze co vlastne chces.
Chudaci ti, s ktorymi si budes pisat, nebudu chapat, ze ich zrusis po prvej vete, ktora ti nesadne. No a samozrejme, karma je zdarma, obcas si podobne spravanie uzijes po case aj z druhej strany.

@anonym_2b0362 asi tak, povedzme, že ma netlačí kamienok v topánke a nepotrebujem za každú cenu. Skôr keby sa niečo vyskytlo. Ale nemám problém byť pár mesiacov sama. Aj mi to po tých rokoch padne vhod. Ale popíšem si rada, čo keď...

majka35
Dnes o 06:32
@terezia74

@anonym_autor chlapa zo zoznamky? Veeeela šťastia

@terezia74 úplne normálna vec

anonym_02adea
Dnes o 06:33

@anonym_autor o akom sukromi to tocis? 🤣... ak by on napisal, ze bol na stretnuti, nepytala by si sa? ... chcela si, aby sa vypytoval a hrat sa na zaujimavu, iba si sa strapnila ... mas 42 rokov, uz niesi 16rocna pubertiacka, tak nehraj dramy....

autor
Dnes o 06:34
@anonym_02adea

@anonym_autor o akom sukromi to tocis? 🤣... ak by on napisal, ze bol na stretnuti, nepytala by si sa? ... chcela si, aby sa vypytoval a hrat sa na zaujimavu, iba si sa strapnila ... mas 42 rokov, uz niesi 16rocna pubertiacka, tak nehraj dramy....

@anonym_02adea nikdy by som sa nepýtala. Možno keby sme boli vo vzťahu, tak áno. Ale v živote by ma nenapadlo sa pýtať v tretej vete. S kým si bol? Aké stretko? Bola to žena? Nový objav?

doriiis
Dnes o 06:36

Autorka, ak máš naozaj 42 rokov tak je to potom smutne, ako sa správaš. Nie je to ani sexi, ani tajomné ani originálne. Len smutne a zufale

anonym_7e92b9
Dnes o 06:37
@anonym_autor

@anonym_2b0362 asi tak, povedzme, že ma netlačí kamienok v topánke a nepotrebujem za každú cenu. Skôr keby sa niečo vyskytlo. Ale nemám problém byť pár mesiacov sama. Aj mi to po tých rokoch padne vhod. Ale popíšem si rada, čo keď...

@anonym_autor Neboj, s týmto prístupom ostaneš sama aj viac ako pár mesiacov (možno už aj navždy). V 42-jke sa už ťažko hladá vzťah a nachádzaš už len "prezreté ovocie". Normálni chlapi sú už dávno rozchytaní, rovnako aj normálne ženy a ostavájú také ako ty, čo riešia prkotiny a nechcú sa prispôsobovať.

anonym_b42dc3
Dnes o 06:40

Ak by si nechcela, aby sa vypytoval, napisala by si rovno, ze si bola na kave s kamoskou. Ale napisala si to “tajomne”, ze si bola na stretku.. to si priam pyta dalsie otazky 🙂)
A tiez sa priklanam k nazoru, ze robis z komara somara.

anonym_02adea
Dnes o 06:47
@anonym_autor

@anonym_02adea nikdy by som sa nepýtala. Možno keby sme boli vo vzťahu, tak áno. Ale v živote by ma nenapadlo sa pýtať v tretej vete. S kým si bol? Aké stretko? Bola to žena? Nový objav?

@anonym_autor zalozis temu, ci je normalne sa pytat na stetnutie - ano je, chlap chcel vediet ci chodis na kavu s inymi muzmi, ci si s tym v pobode alebo co ja viem co a je to uplne normalna otazka....teraz to ber, prosim, v dobrom a zamysli sa - ty si taka zufala a chces dramu okolo seba, az si skodis .... tymto pristupom si najdes bud rovnakeho zufalca, alebo uchylaka ...

anonym_05bedd
Dnes o 06:48

Ja som nasla takeho muza, len zo zvedavosti som s nim pisala ale dokopy o nom som sa nic nedozvedela...Rokmi sme boli kamosi ale to bola chodiaca katastrofa strasne chaoticky typ, podla mna manipulator.....Ja som vtedy robila vyskum ohladne vztahov tak mi dobre padol, potom som uz na neho nemala nervy ani cas

anonym_44c37b
Dnes o 06:50
@anonym_autor

@anonym_2b0362 ak chcel udržiavať komunikáciu, mohol odpovedať na dve otázky, ktoré som mu dala. Ale ani na jednu neodpovedal. Dnes ráno mi poslal číslo. Tak som mu pekne odpovedala, že za mňa nie.

@anonym_autor Možno pre tento arogantný spôsob komunikácie si v 40 rokoch sama. Za mňa sa na nič zlé nepýtal. Keď si mu napísala o stretku, mohla si aj objasniť, že bolo v rámci kamarátstva. Neviem čo je na tom také súkromné, že s tým musíš robiť ofuky. Stačilo napísať, že si bola na káve s kamoškou / kamošom a hotovo. Aj z tvojich odpovedí cítim istú aroganciu.

marca12
Dnes o 06:53

@anonym_autor Co je na tom sukromne,ked napises,ze si bola s kamoskou na kave? Je normalne,ze sa opyta. Tak asi chce vediet,ci randis a ci mas aj ineho v zalohe.

anonym_2b0362
Dnes o 06:54
@anonym_autor

@anonym_autor Nejaku pauzu medzi vztahmi treba, na druhej strane hladanie dalsieho moze trvat od par mesiacov do par rokov. Az tolko casu nemas. Dokonca niekoho najdes, sadnete si, budete pol roka-rok spolu pride hadka kvoli niecomu, co doteraz neprislo, rozchod a si tam, kde si bola, len uz nebudes mat 42 ale 47.
V 40tke uz nemas taky luxus casu ako v 20tke. Plus bolo spomenute, ze normalni muzi su rozchytani. Ti co zostali doteraz nezadani, nie su vyhra na vztah a trafit sa do normalneho, co sa prave rozisiel, hranici so zazrakom. Teraz je potrebna kvalita pred kvantitou. Pozornejsie vyberat, s kym sa chces zoznamit a nezahadzovat pisanie po par vetach kvoli pocitu, ze ved online je ponuka neobmedzena.

ivik4
Dnes o 06:57

Teraz som precitala komentare a toto je chore. To ako to beries je choreeee
Ako sa pytas v uvode, ano, toto je uplne bezne pri normalnej komunikacii spytat sa kde si bol co si bol ako bolo .Ako ked sa rozpravas aj a kamoskou. Teda ty asi nie...
Si neskutocne vztahovacna a dôlezita 😃

sissy27
Dnes o 06:59
@anonym_autor

@anonym_ddc91f ale ja nehovorím cudzím ľuďom kam chodím a kde chodím a s kým chodím. Inak bol to kamoš... preto som napísala kamoška.. poznáme sa 21r. Prečo by som mala niekomu písať a vysvetľovať po prvej správe kde som a s kým som?

@anonym_autor tak hlavne ze si mu napisala 100 inych aktivit, ale bol problem napisat “s kamoskou” 🙄 to uz je zrazu sukromie. Teba nezaujima, ci sa nestretava aj s inymi zenami? Podla mna je normalne, ze ludia chcu tak nejak vediet, na com priblizne su. Keby si rovno napisala “s kamoskou” alebo aj pravdu “s kamosom z detstva” tak by sa mozno konverzacia uberala inym smerom.

heleninamama
Dnes o 07:02

Dámy, po dlhom čase sme sa tu všetky zhodli! Akurát je škoda, že autorka nemá ani štipku sebareflexie a stále nechápe, čo urobila nesprávne. Ale verím, že časom zasa napíše, dokonca som si istá, že toto nie je jej prvá diskusia o zoznamkách, pretože zúfalstvo z nej priam kričí, aj keď sa snaží presviedčať o opaku.

anonym_e63361
Dnes o 07:12

Stráž si svoje súkromie aj ďalších 40 rokov. Pre toho chlapa je len dobré, že sa ťa zbavil.

lucylaw
Dnes o 07:26

Nehnevaj sa,ale takýto ľudia ako ty by na zoznamky ani nemali chodiť,potrebuješ sa nutne robiť zaujímavou a nedostupnou,tak to tam radšej ani nechoď..Akože za mňa je skôr divné,keď ma niekto problém odpovedať na jednoducho položenú otázku,veď on sa ťa nepýtal,ako sa dotyčný/á volá,kde presne ste boli a podobne,takže nevidím dôvod,nepovedať mu pravdu..Pre mňa človek,ktorý má problém hovoriť o súkromí,dostáva rovno stopku,nedávno som tak mala stretko s jedným chlapom,akože všetko bolo v pohode,mala som z neho dobrý pocit,ale viacmenej sme celé stretko hovorili o takých povrchných témach,hudba,filmy,robota a podobne..Po stretku sme si teda napísali,že by sme sa chceli obaja vidieť znovu a ja už som teda prirodzene chcela o ňom vedieť viac,tak som sa ho spýtala,že ak mu teda nevadia aj také osobnejšie otázky,tak že ako dlho je sám..Na čo mi odpísal,citujem "No nie som z takých otázok nadšený",ale teda vyšlo z neho,že prakticky nikdy nemal nejaký dlhší vzťah,a to mal 42 rokov..No už sa tomu ani nečudujem..A ďalej sme tliachali ďalej o tých povrchnostiach typu hudba,knihy a spol..Aj celé druhé stretko..To už mi bolo jasné,že z toho nič nebude,lebo akože ako chceš s niekým vybudovať vzťah,keď máš problém narovinu hovoriť aj o osobných veciach? Akože ja nepoviem,keby sa ťa v prvý deň opýtal na tvoju obľúbenú sexuálnu polohu alebo niečo podobné,ale spýtal sa,s kým si bola vonku 🙈

biba_18
Dnes o 07:26

akože nerozumiem. píšeš ako retard, zahmlievaš, robíš okolo toho tanečky - a sa čuduješ že ten druhý sa pýta a je rozmrzelý keď ty takto zahmlievaš?? toto robí jedna moja kamoška, mňa to vytáča po dvoch takých jej odpovediach… v taký čas si pomyslím nech si nasere…
čo bolo na tom akože také supertajné superdôverné superosobné povedať bola som s kamoškou, mala narodky….

anonym_3087bf
Dnes o 07:42

@anonym_autor vieš čo, ja sa mu čudujem že ešte číslo poslal, na jeho mieste sa na takú ženskú s prepáčením vyseriem žeby som sa slušne opýtal kde bola a ešte sa to ani nedozvedel.
Tiež som mal zoznamky a ak mi nový objav napísal že kde idem a kam tak som normálne napísal a nič sme z toho nerobili. Pamätám si jak mi jedna žena napísala že ide na kávu s kamarátkou a som nato odpísal že super, naj sa zabaví 🙂
Takým prístupom budeš aj v 50ke sama. Nebodaj by sa ťa opýtal vonku niečo ''súkromne'' a ešte by si sa začala vadiť.

anonym_a6a82b
Dnes o 08:06

@anonym_autor na zoznamkách je kopu mužov, ktorí hľadajú najmä sex a kopu žien, ktoré sa v skutočnosti zoznámiť vlastne nechcú. Majú na to najrôznejšie bizarné dôvody, ako ty. S neúprimnosťou, zatĺkaním, dokonca klamstvom, dobrého partnera pravdepodobne nenájdeš.
Aj preto majú zoznamky povesť, akú majú a aj preto sú názory na opačné pohlavie stádovito-nepriateľské.

kreativka_logopedk
Dnes o 08:06

Súhlasím s dievčatami vyššie. Naozaj nerozumiem, kde je problém odpovedať na takúto otázku. Ešte by som pochopila, že si mala obavy, ako zareaguje, keď by si mu napísala, že si sa stretla s mužom. Aj keď teda išlo o kamaráta, s ktorým sa poznáš roky. V takom prípade dokážem pochopiť malé klamstvo a napísať, že si bola na káve s kamoškou. Ale jeho otázka bola úplne normálna zvedavosť, urobila by som na jeho mieste to isté. Po tvojej reakcii mozes byť rada, že ti dal ešte šancu a ozval sa. Akože čo by si urobila, keby sa ťa toto isté spýtal počas osobného stretnutia? To by si sa otočila a odišla alebo čo?

fil1p21
Dnes o 08:31
@kreativka_logopedk

Súhlasím s dievčatami vyššie. Naozaj nerozumiem, kde je problém odpovedať na takúto otázku. Ešte by som pochopila, že si mala obavy, ako zareaguje, keď by si mu napísala, že si sa stretla s mužom. Aj keď teda išlo o kamaráta, s ktorým sa poznáš roky. V takom prípade dokážem pochopiť malé klamstvo a napísať, že si bola na káve s kamoškou. Ale jeho otázka bola úplne normálna zvedavosť, urobila by som na jeho mieste to isté. Po tvojej reakcii mozes byť rada, že ti dal ešte šancu a ozval sa. Akože čo by si urobila, keby sa ťa toto isté spýtal počas osobného stretnutia? To by si sa otočila a odišla alebo čo?

@kreativka_logopedk ten chlap musí mať trpezlivosť zo zlata alebo autorka sa mu evidentné veľmi páči, iný dôvod v tom nebude 😃 po takej reakcií ešte poslať svoje číslo ? Máloktorý chlap by to urobil.

anonym_5545a9
Dnes o 08:39

Prečo si na rovinu nenapísala,že si bola s kamošku na káve ,ale napísala si,že si mala stretko?keby toto tebe napísal chlap,tak tiež ťa asi zaujíma,že s kým bol....jaj,nie ,nezaujíma,lebo ty si iná a strazis si súkromie...no ale takto si chlopa nenájdeš.

alex49
Dnes o 08:50

Nechápem, čo je súkromné povedať, že si bola na káve s kamoskou/kamošom. Ved sa ta neputyl v ktorom podniku ste boli, ako dlho a o čom ste sa rozprávali. Na 40 rokov si veľká dráma queen.

autor
Dnes o 08:53
@anonym_2b0362

@anonym_autor Nejaku pauzu medzi vztahmi treba, na druhej strane hladanie dalsieho moze trvat od par mesiacov do par rokov. Az tolko casu nemas. Dokonca niekoho najdes, sadnete si, budete pol roka-rok spolu pride hadka kvoli niecomu, co doteraz neprislo, rozchod a si tam, kde si bola, len uz nebudes mat 42 ale 47.
V 40tke uz nemas taky luxus casu ako v 20tke. Plus bolo spomenute, ze normalni muzi su rozchytani. Ti co zostali doteraz nezadani, nie su vyhra na vztah a trafit sa do normalneho, co sa prave rozisiel, hranici so zazrakom. Teraz je potrebna kvalita pred kvantitou. Pozornejsie vyberat, s kym sa chces zoznamit a nezahadzovat pisanie po par vetach kvoli pocitu, ze ved online je ponuka neobmedzena.

@anonym_2b0362 ja sa už nechystám vydávať, ani mať deti. Toto všetko je za mnou a nehľadám otca pre moje deti. Chcem len kľudne žiť, užívať si život a ak bude po mojom boku niekto, kto to bude zdieľať so mnou, bude to len fajn. Ak nebude, nič sa nedeje. Mám rodinu, deti, priateľov, svoju prácu a hobby. Nejako prežijem 🙂

10erik
Dnes o 09:00

Co citam tak v 40 uz ked je muz alebo zena sama, tak nie su normalni ?

anonym_8e65c8
Dnes o 09:06
@anonym_autor

@anonym_2b0362 ja sa už nechystám vydávať, ani mať deti. Toto všetko je za mnou a nehľadám otca pre moje deti. Chcem len kľudne žiť, užívať si život a ak bude po mojom boku niekto, kto to bude zdieľať so mnou, bude to len fajn. Ak nebude, nič sa nedeje. Mám rodinu, deti, priateľov, svoju prácu a hobby. Nejako prežijem 🙂

@anonym_autor absolútne potom nerozumiem, na čo si ma zoznamke, na čo si s niekým píšeš, keď máš takýto prístup a v podstate ti "nič nechýba".
Ale ten chlap nie je absolútne divný, skôr ty s svojím zmýšľaním.

januska12323
Dnes o 09:08

Preháňaš. Normálne sa s tebou rozprával.

miusa00
Dnes o 09:08

Tak ako ti tu pisali ine zeny, mozno ked budes dlhsie na zoznamke zistis, ze pre vacsinu tam nie si jedina a nebude ti to prijemne a potom aj ty zbystris, keby ti niekto povie, ze bol na nejakom stretnuti. Ale skor ti to nepovedia a budes tahana za nos a zistis to neskor.
A aj keby to nebolo za tymto ucelom, tak je to normalna otazka, ktorou mozes zistit ako ten druhy clovek funguje a travi volny cas. Ak ta muz v predoslom vztahu kontroloval, mas z toho mozno traumu a treba si to spracovat.