Zoznamka a otázky na súkromie: Ako to riešiť?
Ahojte, som sama a prihlásila som sa na zoznamku, mám 42 rokov.
Píšem si s jedným chlapom, naozaj len v začiatkoch. Včera sa ma pýtal, aký mám víkend a čo robím a písala som, čo som všetko robila, mimo toho, že som mala jedno stretko (bola som s kamoškou na káve, mala narodky). Nič si z toho nevšimol, iba to stretko. Nasledovala otázka s kým som mala stretko. Opýtala som sa prosím? On na to, s kým som sa stretla. Napísala som, že to je súkromné, nie som typ, čo vypisuje ľuďom s kým, kde som, čo som.. A on sa opýtal - bol to chlap? Čiže nový objav? Na to som ja napísala, že toto nie... že to mimochodom nebol chlap. A on nič.. a dnes ráno... som srandoval, ideme na whatsapp?
Ja neviem, mne sa to nie úplne páči. Len ja som typ, čo si stráži svoje súkromie?
Aj keby to bol chlap, čo jeho do toho? Divná som asi. Neviem ako sa zoznámim...
@anonym_autor prepac, ale si dobre jebnuta. Normálne sa ta opýtal, tak máš odpovedať, ved sa nepýtal koľko máš nasetrenych, alebo koľko zarabas
100x sa omiela v médiách že si nedávajte súkromie na internet, v žiadnej forme! Takže zoznamka nieje súkromie. Neodpoviem a hotovo. Ja na také miesta nechodím, ale keby dačo tak OK píšme si ale odtiaľ potiaľ.
@simona_racz ja som tiež za to nezdieľať súkromie s cudzími v sieti.. Ale tym sa podľa mňa myslia iné veci ako konkrétne mená a priezviská a adresy fotky. ..
Na druhej strane môže to byť čisté nedorozumenie že autorka si myslela že pán sa snaží vytiahnuť nejaké konkrétne údaje mena adresy a nepochopila že on sa pýta len preto aby vedel či náhodou nie je ten typ že sa zoznamuje s viacerými potenciálnymi naraz a je to pre ňu normálny životný štýl. Stačilo napísať. Žiadny nový objav... Prepáč moc osobná otázka mi vadí ale naozaj nie je môj životný štýl rozbiehat dve veci naraz...
...za mňa je to zvláštne na tých zoznamkach ale na žiadnej som nikdy nebola že ako by sa ľudia už chcú zoznamovať s cieľom na vzťah pritom zoznámenie v praxi keď niekoho spoznas tak je to len že ho spoznávas na začiatku to nie je ani len kamarátstvo a kľudne by si mohol takto sa zoznámiť niekde s celou kopou ľudí len tak lebo si ich stretol pri nejakej príležitosti .. je zvláštne že na zoznamke sa to už berie inak..príde mi to ako že sa chce ísť od konca ...už sa tvarim že ide byť vzťah a pritom ani nie sme známi ani priatelia...za mňa trochu scary.
Na toto sa ale treba pozriet z pohladu muza....realita online zoznamiek je proste taka, ze aj ta najtuctovejsia zenska ma roster napadnikov z ktorych si moze vyberat....je potom uplne normalne ze niektorych muzov uz tieto hry nebavia, a nebude ta pozyvat na pomaly 10 € kavicky ked este zvladas piatich dalsich
@simona_racz ja som tiež za to nezdieľať súkromie s cudzími v sieti.. Ale tym sa podľa mňa myslia iné veci ako konkrétne mená a priezviská a adresy fotky. ..
Na druhej strane môže to byť čisté nedorozumenie že autorka si myslela že pán sa snaží vytiahnuť nejaké konkrétne údaje mena adresy a nepochopila že on sa pýta len preto aby vedel či náhodou nie je ten typ že sa zoznamuje s viacerými potenciálnymi naraz a je to pre ňu normálny životný štýl. Stačilo napísať. Žiadny nový objav... Prepáč moc osobná otázka mi vadí ale naozaj nie je môj životný štýl rozbiehat dve veci naraz...
...za mňa je to zvláštne na tých zoznamkach ale na žiadnej som nikdy nebola že ako by sa ľudia už chcú zoznamovať s cieľom na vzťah pritom zoznámenie v praxi keď niekoho spoznas tak je to len že ho spoznávas na začiatku to nie je ani len kamarátstvo a kľudne by si mohol takto sa zoznámiť niekde s celou kopou ľudí len tak lebo si ich stretol pri nejakej príležitosti .. je zvláštne že na zoznamke sa to už berie inak..príde mi to ako že sa chce ísť od konca ...už sa tvarim že ide byť vzťah a pritom ani nie sme známi ani priatelia...za mňa trochu scary.
@oskvarka už vlastne odpovedali za mňa.
Na toto sa ale treba pozriet z pohladu muza....realita online zoznamiek je proste taka, ze aj ta najtuctovejsia zenska ma roster napadnikov z ktorych si moze vyberat....je potom uplne normalne ze niektorych muzov uz tieto hry nebavia, a nebude ta pozyvat na pomaly 10 € kavicky ked este zvladas piatich dalsich
@anonym_8336c4 tu máte odpoveď. Muži sú frustrovaní z toho nepomeru že každá tam má 50 správ od rôznych mužov, a ženy z toho že ešte ani vzťah nezačal a už je muž žiarlivý.
@anonym_autor tak sa zoznámiš že budeš úprimná. Ja v tom vidím niečo také že, vyprovokuješ situáciu, a potom obviníš dotyčného. Mám na mysli to že zle komunikuješ. Namiesto “bola som s kamoškou osláviť narodky” si napísala “mala som stretko” čo sa môže presne tak pochopiť ako anonym_8336c4 spomína, že chodíš si randiť s chlapmi, a potom on sa má ako cítiť? Tebe by sa páčilo keby ti na otázku, čo si robil cez víkend napísal, že bol v bordeli? Potom by sem on mohol prísť a pýtať sa na to isté. Moja hlavná rada je: vždy si to otoč! To funguje najlepšie a na každú situáciu.
@anonym_8336c4 veď to je presne môj prípad z pohľadu chlapa. Tiež sa radšej opýtam dopredu či bola s niekým na káve a či to má zmysel alebo mám sa radšej poobzerať po niekom inom. Není to kvôli tomu že sa starám do súkromia alebo že som veľmi zvedavý ale nechcem proste strácať čas.
Autorka len nevie otočiť kartu 😃
@anonym_8336c4 tu máte odpoveď. Muži sú frustrovaní z toho nepomeru že každá tam má 50 správ od rôznych mužov, a ženy z toho že ešte ani vzťah nezačal a už je muž žiarlivý.
@simona_racz vystihla si to do bodky. Väčšinou keď vidím fakt atraktívnu babu na zoznamke tak ani nepíšem lebo viem že jej písalo 50 chlapov predomnou a šanca že odpíše je takmer nulová čiže to skipnem ďalej 😂
@simona_racz vystihla si to do bodky. Väčšinou keď vidím fakt atraktívnu babu na zoznamke tak ani nepíšem lebo viem že jej písalo 50 chlapov predomnou a šanca že odpíše je takmer nulová čiže to skipnem ďalej 😂
@fil1p21 len pozor, anonym písal že “každá tuctová baba” a to už nieje o atraktivite, ale o nepomere. Stačí si dať do AI aký je pomer mužov a žien na zoznamke. Ale to už je mimo tému. Tu išlo o to čo ju rozčúlilo. Aj mne by vadil výsluch, lebo to je také nátlakové, ako keď ťa otravuje telemarketing, alebo podomový predajca. Ale ja keď s niekym konverzujem, nedám mu šancu na hádku. Proste odpoviem diplomaticky.
Tým chcem vyzvať všetkých mužov, že pochopte aj vy ženy, že ony riskujú oveľa viac ako muž. Kľudne si to dajte do AI a vysvetlí.