icon

Zoznamka pre zrelú ženu

15. jan 2026

Ahojte, som žena, 45r, single aktuálne už necelý rok. Skúšam sa zoznámiť s nejakým mužom online, lebo v realite to žiaľ nejde, nejako sa nestretávam so single mužmi v mojom veku - chápte 48+. Skúšala som pokec, tam je to 0 bodov. Skúšam FB zoznamku, je to to isté. Skúšam badoo, zatiaľ nič, občas sme si vymenili tri - štyri správy. Napísal mi 59r muž, že som pekná alebo pre neho mladá, v mojom veku som sa nad tým zasmiala. Pri tom mne jeho vek nevadil, práve naopak. Na tinder neviem, nemám k tomu vzťah, ale nechám si poradiť. Elitade pre mňa nemá zmysel, som z východu Slovenska. Nie som na vzťahy na diaľku. Len mi poraďte kam.. lebo zatiaľ je to strašna slabota, výber 0 bodov.

anonym_beaa3c
29. jan 2026

Problem je v tom veku. Vztahy funguju, ze dvaja sa stretnu mladi, vychovaju deti, vybuduju nieco na starobu a spolu zostarnu. Cize zena pride k muzovi a povie. Mam dost napadnikov, ale potrebujem si vybrat tak, aby ten koho si vyberiem, so mnou zostal. Aj potom, ked uz nebudem ani pekna, ani mlada. V 45 sa to lame, menopauza, prva vlna staroby. Ty davas muzom najavo, ze si vlastne 25 rokov cakala do poslednej minuty a neboli ti dobri. A az ked si videla zostarnutu tvar v zrkadle a nenasla si to "lepsie", co si hladala, tak ti je dobry uz aj "normalny" muz. Ale ten nema prilis zaujem o staru zenu, ktora nebola ochotna predtym budovat nieco na tu starobu. Ten chlap nebude sediet niekde na benci, kym si to zena v 45 laskavo nerozmysli. A co po 45tke? Pri doziti zien 85 rokov je mozne, ze kto hlada neuspesne po 45 bude dalsich 40 rokov single.

anonym_beaa3c
29. jan 2026

Hovori sa, ze muzi nemaju zaujem o stare zeny? Nie. Muzi nemaju zaujem o stare zeny, ktore o nich predtym v mladosti nemali zaujem. A skore je vyrovnane, nikto nema dovod sa rozculovat. Staci to pochopit.

unbeholfen
29. jan 2026

Zoznamka pre zrelú ženu je kolega. Ten ma zoznámil so staršou ženou, ale celkom si rozumieme v písaní, a chystá sa stretko kde sa všetko rozhodne ako obvykle. Takže ešte do stretka si užijem písanie, a na stretku sa jej zhnusím ako vždy. Či stará či mladá, neviem ich očariť.

montecristo
2. feb 2026

@anonym_autor ahoj mam 45r a som TN kraj. Ak by si mala zaujme môžeme popišať a dozvedieť sa viacej o sebe. Prajem pekný zvyšok dna.

niekto2hy
2. feb 2026
@montecristo

@anonym_autor ahoj mam 45r a som TN kraj. Ak by si mala zaujme môžeme popišať a dozvedieť sa viacej o sebe. Prajem pekný zvyšok dna.

@montecristo ,,môžeme popišať" - Budete si vymienat telesne tekutiny?😎

montecristo
3. feb 2026
@niekto2hy

@montecristo ,,môžeme popišať" - Budete si vymienat telesne tekutiny?😎

@niekto2hy by si sa rád pridal ?

niekto2hy
3. feb 2026
@montecristo

@niekto2hy by si sa rád pridal ?

@montecristo Ja nie,ale ty sa v tom zrejme vyzivas.

unbeholfen
4. feb 2026

Teraz sa mi to s tými zrelými ženami celkom rozbehlo. S jednou 50r idem dnes na rande, s druhou 54r idem o týždeň, s ďalšou 48r sa už dohadujem o termíne a mieste, a dnes ráno som spoznal ďalšiu okolo 40r zíslal kontakt, uvidím či pôjde von…

anonym_beaa3c
4. feb 2026

No zobral si to hopom ... Na mnozsti nehledte. Kdejaky introvert by ti zavidel.

jblheart
4. feb 2026
@unbeholfen

Teraz sa mi to s tými zrelými ženami celkom rozbehlo. S jednou 50r idem dnes na rande, s druhou 54r idem o týždeň, s ďalšou 48r sa už dohadujem o termíne a mieste, a dnes ráno som spoznal ďalšiu okolo 40r zíslal kontakt, uvidím či pôjde von…

@unbeholfen Tak hádam tu nebudeš o týždeň plakať ako minule že sa ti "harem" rozpadol.

unbeholfen
4. feb 2026

A tak dúfam lebo rozbehnem aj 5-6 žien naraz a potom to padne. Ale ja už velmi chcem frajerku tak hádam sa zadarí. Mám teraz šťastie na tie zrelé.

unbeholfen
4. feb 2026
@anonym_beaa3c

No zobral si to hopom ... Na mnozsti nehledte. Kdejaky introvert by ti zavidel.

@anonym_beaa3c ale už som párkrát vravel ako je to s introvertmi… Že kto je na tom lepšie: Ten kto nejde chytať ryby, alebo ten čo presedí celý deň pri rybníku ale vyťahuje prázdne háčiky…

Ja som veľmi akčný ale výsledky akosi neprichádzajú… Proste moje randenia sú sizyfovská práca skôr…

unbeholfen
6. feb 2026
@jblheart

@unbeholfen Tak hádam tu nebudeš o týždeň plakať ako minule že sa ti "harem" rozpadol.

@jblheart sakra je to tam zas… Aby ju šlak trafil. Preto treba mať vybudovaný zásobník lebo ešte dve sú na rade. Dokopy sú 4 s prvou som bol vonku, tú mi dohodil kamoš (tá je najstaršia) ale vraj sa ešte nerozhodla. Kamošovi sa zdôveruje ale kamoš mi ti vyzradí. Takže viem o čom sa bavia. Takže žena č.1 rande bolo - ešte v stádiu rozhodovania… Žena č.2 je toto:

unbeholfen
6. feb 2026

So ženou č.3 ešte prebiehajú rokovania o stretku, a žena č.4 sa len začína. Toto bude hárem B. Lebo tá posledná čo povedala že sme len kamaráti bola z háremu A. Ten sa mi zosypal. V oboch háremoch bolo 4 až 5 žien vo veku od 45 do 55 rokov. Ako vidím už budem musieť začať budovať hárem C.

Vidíš @sevrin ani s tými ženami v zrelom veku mi to nevychádza, a vraj tie sú už menej náročné.

anonym_e4741d
6. feb 2026
@unbeholfen

So ženou č.3 ešte prebiehajú rokovania o stretku, a žena č.4 sa len začína. Toto bude hárem B. Lebo tá posledná čo povedala že sme len kamaráti bola z háremu A. Ten sa mi zosypal. V oboch háremoch bolo 4 až 5 žien vo veku od 45 do 55 rokov. Ako vidím už budem musieť začať budovať hárem C.

Vidíš @sevrin ani s tými ženami v zrelom veku mi to nevychádza, a vraj tie sú už menej náročné.

@unbeholfen stále si myslíš že nespamuješ?

unbeholfen
6. feb 2026
@anonym_e4741d

@unbeholfen stále si myslíš že nespamuješ?

@anonym_e4741d ja si nič nemyslím, konštatujem ako sa zoznamujem so zrelými ženami.

unbeholfen
6. feb 2026

Treba podiskutovať o zoznamovaní sa so zrelými zenami. Mám vypracované stratégie. Len mi to všetko padá. Zoznamujem sa snima, randím snima, a furt to dopadne takto. Však aj dávnejšie som dal screenshot od tej 50 ročnej (z háremu A) že bude to len kamarátstvo. Už ma s tým štvú.

anonym_5ac304
6. feb 2026
@unbeholfen

Treba podiskutovať o zoznamovaní sa so zrelými zenami. Mám vypracované stratégie. Len mi to všetko padá. Zoznamujem sa snima, randím snima, a furt to dopadne takto. Však aj dávnejšie som dal screenshot od tej 50 ročnej (z háremu A) že bude to len kamarátstvo. Už ma s tým štvú.

@unbeholfen nikoho tvoje obtažovanie všetkého,čo má ruky, nohy nezaujíma.

unbeholfen
6. feb 2026
@anonym_5ac304

@unbeholfen nikoho tvoje obtažovanie všetkého,čo má ruky, nohy nezaujíma.

@anonym_5ac304 ale no, fandi mi, riešim jednu 48 ročnú, vyzerá to nádejne, drž mi palce a teš sa somnou. Optimizmus ludia.

anonym_e4741d
6. feb 2026
@unbeholfen

@anonym_e4741d ja si nič nemyslím, konštatujem ako sa zoznamujem so zrelými ženami.

@unbeholfen tak konštatuj vo svojej téme

lenkasarka
6. feb 2026
@unbeholfen

@jblheart sakra je to tam zas… Aby ju šlak trafil. Preto treba mať vybudovaný zásobník lebo ešte dve sú na rade. Dokopy sú 4 s prvou som bol vonku, tú mi dohodil kamoš (tá je najstaršia) ale vraj sa ešte nerozhodla. Kamošovi sa zdôveruje ale kamoš mi ti vyzradí. Takže viem o čom sa bavia. Takže žena č.1 rande bolo - ešte v stádiu rozhodovania… Žena č.2 je toto:

@unbeholfen aby JU šľak trafil? Sa spamataj! Si fakt hrozný!

unbeholfen
6. feb 2026
@lenkasarka

@unbeholfen aby JU šľak trafil? Sa spamataj! Si fakt hrozný!

@lenkasarka lebo keď je taká ke mne tak nech ide doriti. Já potrebujem ženu kerá ma bude lúbit.

anonym_beaa3c
6. feb 2026

Kamos ti napisal dobre, tlacis na pilu. Uz si schudol, sportujes, mas precitaneho Dostojevskeho a aspon kluce od favorita?

anonym_5ac304
6. feb 2026
@unbeholfen

@lenkasarka lebo keď je taká ke mne tak nech ide doriti. Já potrebujem ženu kerá ma bude lúbit.

@unbeholfen S tvojou osobnosťou, chovaním a mentálnou výbavou sotva.Určite to dobrovoĺne nebude.Jedine žena s rovnakým a väčším zmätkom v hlave a úplne bez nárokov na čokoĺvek.

unbeholfen
6. feb 2026

@anonym_autor milá autorka citujem ťa:

“Skúšam sa zoznámiť s nejakým mužom online, lebo v realite to žiaľ nejde”

Jakže nejde?!? Ja teraz riešim 4 ženy v zrelom veku (všetky sú od teba o niečo staršie) a okrem jednej som všetky spoznal v realite, a online je len jedna, ale aj s tou to ideme pretaviť do reality.

Píšem do tvojej témy, pre to aby si videla príklad, že to ide. Aj keď píšem o sebe a neradím tebe, ale to máš akoby dokument o tom, že to ide. Tie 4 zrelé ženy ma spoznali. A máš tú možnosť aj ty.

marco76
1. mar 2026
@anonym_autor

@andrejka2424 no a väčšina z nich je, buď sú nízki, alebo vysokí a chudí alebo nízki a tuční. Ale chýba taký zdravý stred. Ja mám 172 cm a potrebujem k sebe dobrý pomer výška/váha.

@anonym_autor .. pozdravujem a odkiaľ si ?

marco76
1. mar 2026
@anonym_6a507d

Ako zreli 40tnici pred 50tkou sme sa s partnerom zoznamili cez koronu na Badoo. Bola to velka nahoda, on slobodny po dlhorocnom vztahu, ziadny internetovy lovec, ja osamela. Hned sme mali stretko a sekli so zoznamkou. On sa chcel odtial odhlasit, taky bol znechuteny. Netusim ako to funguje dnes, ale da sa.. treba byt trpezlivy. Drzim palce. Inak ja som aktivna, sama chodim na bike a turistiku a nikdy nic, nikto podobne na tom ako ja.

@anonym_6a507d .. klobúk dole, veľmi pekný príbeh

unbeholfen
Včera o 00:30
@anonym_6a507d

Ako zreli 40tnici pred 50tkou sme sa s partnerom zoznamili cez koronu na Badoo. Bola to velka nahoda, on slobodny po dlhorocnom vztahu, ziadny internetovy lovec, ja osamela. Hned sme mali stretko a sekli so zoznamkou. On sa chcel odtial odhlasit, taky bol znechuteny. Netusim ako to funguje dnes, ale da sa.. treba byt trpezlivy. Drzim palce. Inak ja som aktivna, sama chodim na bike a turistiku a nikdy nic, nikto podobne na tom ako ja.

@anonym_6a507d jakže nikdy nič nikto podobný ako ty? Včera som bol pri Váhu (tam je cyklotrasa) tam bolo tólko ludí že niekedy ani v lete tolko neni. Kopa cyklistov každej vekovej kategórie. Jazdilo sa na všetkom, kolobežky (aj neelektrické klasické), kolieskove korčule, bežci, nordic walk, prechádzkari, psíčkari, dokonca aj skateboard som videl… Ale na tomto mieste bežne je toho kopec. A to isté je aj pri Dunaji. A na zoznamke čo som videl mužov, každý druhý, tretí, fotky z turistiky, výletov atď. Tak sa niekedy čudujem že kam vy pozeráte.

anonym_6a507d
Včera o 05:38
@unbeholfen

@anonym_6a507d jakže nikdy nič nikto podobný ako ty? Včera som bol pri Váhu (tam je cyklotrasa) tam bolo tólko ludí že niekedy ani v lete tolko neni. Kopa cyklistov každej vekovej kategórie. Jazdilo sa na všetkom, kolobežky (aj neelektrické klasické), kolieskove korčule, bežci, nordic walk, prechádzkari, psíčkari, dokonca aj skateboard som videl… Ale na tomto mieste bežne je toho kopec. A to isté je aj pri Dunaji. A na zoznamke čo som videl mužov, každý druhý, tretí, fotky z turistiky, výletov atď. Tak sa niekedy čudujem že kam vy pozeráte.

@unbeholfen ano, jasne, ale myslim.to tak, ze takto som sa s nikym nezoznamila. Bezne na ture sama som isla, oproti tiez sam muz a ledva pozdravil. Roky na bicykli, korculiach, ale kazdy si robi svoje a inych neriesi.

unbeholfen
Včera o 13:59
@anonym_6a507d

@unbeholfen ano, jasne, ale myslim.to tak, ze takto som sa s nikym nezoznamila. Bezne na ture sama som isla, oproti tiez sam muz a ledva pozdravil. Roky na bicykli, korculiach, ale kazdy si robi svoje a inych neriesi.

@anonym_6a507d a to je paradox že často radia, zoznamujte sa pri zálubách, ale tam každý robí svoje. Keď niekto okolo mňa prefičí na bicykli asi ťažko sa zoznámim. A keď aj extrovert som že na výhladni sa prihovorím, alebo s kamošom na kopcu už hore pri kríži sme odpočívali + jedli, tak boli tam dve ženy, dali sme sa s nimi do reči, ale vždy len small talk. Z toho nikdy nič nevznikne.