Zoznamka pre zrelú ženu
Ahojte, som žena, 45r, single aktuálne už necelý rok. Skúšam sa zoznámiť s nejakým mužom online, lebo v realite to žiaľ nejde, nejako sa nestretávam so single mužmi v mojom veku - chápte 48+. Skúšala som pokec, tam je to 0 bodov. Skúšam FB zoznamku, je to to isté. Skúšam badoo, zatiaľ nič, občas sme si vymenili tri - štyri správy. Napísal mi 59r muž, že som pekná alebo pre neho mladá, v mojom veku som sa nad tým zasmiala. Pri tom mne jeho vek nevadil, práve naopak. Na tinder neviem, nemám k tomu vzťah, ale nechám si poradiť. Elitade pre mňa nemá zmysel, som z východu Slovenska. Nie som na vzťahy na diaľku. Len mi poraďte kam.. lebo zatiaľ je to strašna slabota, výber 0 bodov.
@anonym_6a507d minule vo vlaku som oslovil ženu čo sa mi páči, aj bola milá, porozprávali sme sa, ale keď vystupovala, povedala že ďakuje za pokec a to bolo všetko. Darmo že extrovert som, kade chodím tade otravujem opačné pohlavie, ale nikdy nič z toho neni. Tak rozmýšlajme ako sa dá zoznámiť? Napadá ťa ešte niečo? Ináč ty si skade a kolko máš rokov? Ja juhozápadné slovensko a 44r.
@unbeholfen som uz roky stastne zadana, moj pribeh je na zaciatku temy.

@unbeholfen ano, jasne, ale myslim.to tak, ze takto som sa s nikym nezoznamila. Bezne na ture sama som isla, oproti tiez sam muz a ledva pozdravil. Roky na bicykli, korculiach, ale kazdy si robi svoje a inych neriesi.
@anonym_6a507d minule vo vlaku som oslovil ženu čo sa mi páči, aj bola milá, porozprávali sme sa, ale keď vystupovala, povedala že ďakuje za pokec a to bolo všetko. Darmo že extrovert som, kade chodím tade otravujem opačné pohlavie, ale nikdy nič z toho neni. Tak rozmýšlajme ako sa dá zoznámiť? Napadá ťa ešte niečo? Ináč ty si skade a kolko máš rokov? Ja juhozápadné slovensko a 44r.