icon

Zoznamka pre zrelú ženu

Dnes o 05:59

Ahojte, som žena, 45r, single aktuálne už necelý rok. Skúšam sa zoznámiť s nejakým mužom online, lebo v realite to žiaľ nejde, nejako sa nestretávam so single mužmi v mojom veku - chápte 48+. Skúšala som pokec, tam je to 0 bodov. Skúšam FB zoznamku, je to to isté. Skúšam badoo, zatiaľ nič, občas sme si vymenili tri - štyri správy. Napísal mi 59r muž, že som pekná alebo pre neho mladá, v mojom veku som sa nad tým zasmiala. Pri tom mne jeho vek nevadil, práve naopak. Na tinder neviem, nemám k tomu vzťah, ale nechám si poradiť. Elitade pre mňa nemá zmysel, som z východu Slovenska. Nie som na vzťahy na diaľku. Len mi poraďte kam.. lebo zatiaľ je to strašna slabota, výber 0 bodov.

Strana
z3
autor
Dnes o 13:50
@andrejka2424

@anonym_autor Mám to rovnako, bežným športovaním nevyzerá chlap ako svalnáč z posilky . Nešportuje kvôli postave, ale preto, že ho to baví. Len tá váha naozaj niekedy neodráža vzhľad. Často tu píšu hľadači, ktorí preferujú štíhlosť a sťažujú sa na slabú ponuku . Ak sú však pupkáči, alebo vychrtlíci - čo sa ani mne osobne nepáči , tak sa nečudujem že so svojimi nárokmi ostávajú sami.

@andrejka2424 no a väčšina z nich je, buď sú nízki, alebo vysokí a chudí alebo nízki a tuční. Ale chýba taký zdravý stred. Ja mám 172 cm a potrebujem k sebe dobrý pomer výška/váha.

Strana
z3