Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Moon Nuova

9
8
Aj napriek horšiemu ovládaniu som spokojná
recenziu napísala gabika12826.4.2021
  • kvalitné materiály
  • priestranný nákupný košík
  • dostatočne výškovo nastaviteľná rúčka
  • xxl strieška na športovom kočíku
  • otočné športové sedadlo
  • bezúdržbové kolesá
  • zlá ovládateľnosť
  • ťažšie vkladanie a vyberanie vaničky z konštrukcie
  • samostatné skladanie podvozku a športovej časti (model 2019)
Moon nuova 2019. Kočík nám slúžil rok, aj po roku vyzeral ako nový a nič na ňom nehrkalo, materiály sa dobre udržiavali, kolesá vyzerali ako nové. Manžel nemal problém s výškou rukoväte (190cm). Prešli sme s ním aj terén a poľné cesty. Nevýhodou pre mňa bola zlá/ťažká ovládateľnosť kočíka. Keď pršalo a mala som v jednej ruke dáždnik, druhá mi išla odpadnúť od námahy. Druhá menšia nevýhoda bolo samostatné skladanie podvozku a športovej časti.
Kočík sa mi aj naďalej veľmi páči a na ulici sa za ním vždy obzriem. Pri druhom dieťati však už hľadám iný, lepšie ovládateľný kočík.
4
Ked uz som musela ist s tymto kocikom von (co som robila nerada, kedze je tazky), chodila som s nim vyslovene do mesta s udrziavanymi chodnkimi, na rozbite sidliskove uz nestacil
recenziu napísala vani1726.1.2021
  • Pekny dizajn
  • Konstrukcia sa aj po dlhsom pouzivani jednoducho sklada (nezasekava sa)
  • Velky dobre pristupny nakupny kosik
  • Na rovnom terene sa da ovladat jednou rukou
  • Sportova cast sa dobre udrziava, nie je vyblednuta ani casom
  • Polohovanie noziciek pri sportovej casti a odpinatelna strieska, ktoru mozno zvacsit
  • Velmi tazky, tazkoadny, tazko ovladatelny uz pri miernych nerovnostiach na chodnikoch
  • Nezvlada sneh
  • Nie je vobec "spratny" (sportova cast sa nesklada v celku)
  • Vanicka ma zly sklon
  • Nepriestranna sportova cast
  • Pri sportovej casti sa polohavanie chrbatika zasekava
  • Odpruzenie prednych kolies vobec necitit
  • Hrkajuce predne kolesa
  • Kocik sa casom strasne "rozhega"
Za mna pekny stylovy kocik, ktory sa hodi vyslovene do mesta.

Co sa tyka konstrukcie ako takej, pride mi pomerne pevna, lahko sa sklada a rozklada aj po dlhom pouzivani - nikde sa nezasekava. Ide vsak o tazsi a nespratny kocik, ktory je vhodny len do mesta a vacsieho auta, pretoze do mensieho sa vojde tazko. Tazko zvlada aj mensie nerovnosti na chodnikoch, tie vacsie ani neprejde, rovnako ako sneh. Po rovnom terene sa ovlada jednou rukou bez problemov. Po nerovnom sa jednou rukou ovladat neda.

Je vhodnejsi skor pre nizsich rodicov alebo rodicov s mensim krokom. Ja mam 172 cm, mierne dlhsi krok - a napriek tomu, ze madlo mam nastavene na najvyssej urovni - zakopavam o brzdu.

Predne kolesa casom znacne hrkaju. Su sice odpruzene, ale nijako zvlast to necitit.

Ma pomerne velky nakupny kosik a pristup do neho je bezproblemovy, a to v pripade vanicky aj sportovej casti.

Vanicka sa na konstrukcii ovlada troska lepsie ako sportova cast. Avsak je naklonena tym sposobom, ze hlava je nizsie ako nohy.

Co sa tyka sportovej casti, sedadlo je malo priestranne, tazko sa ovlada, neda sa zlozit v celku. Casom sa zasekava packa na polohovanie chrbatika. Vyhoda je dlshia rozopinatelna strieska a polohovanie noziciek. Niekto moze za vyhodu povazovat aj moznost otocit sportovu cast do oboch smerov. Sedadlo sa dobre udrziava, nie je znicene ci vyblednute ani casom.

Ked uz som musela ist s tymto kocikom von (co som ale robila nerada, kedze je dost tazky a tazkopadny), chodila som s nim vyslovene do mesta, kde su udrziavane chodniky, na tie kde-tu rozbite sidliskove uz nestacil. Obzvlast so sportovou castou by som ho ja osobne viac nechcela.
8
Kvalitná poťahová látka, ani po roku používania nemá žiadne poškodenie
recenziu napísala viktoriaer7.9.2020
Výborný kočík, kvalitný, zvláda aj náročnejší terén. Kvalitná poťahová látka, ani po roku používania nemá žiadne poškodenie a je ako nový.
10
Vydržal všetko
recenziu napísala vikinkinamamka8.5.2020
  • Skladný
  • Praktický
  • Poťah sa nedá vyprať
  • Pri športovej časti chýba nanožník
S kočiarom som spokojná. Syn sa do neho vojde aj v 24 mesiacoch a stále ma dosť miesta a pohodlie. Testovali sme ho ako v meste, tak aj na dedine, na lesnej ceste, po schodoch atď... vydržal všetko. Ako mínus by som povedala, že šróby na kolieskach po prvom roku chytili miernu hrdzu počas zimného obdobia... zrejme vďaka nasoleným chodníkom a snehu. Inak je super, v lete nevybledol, krásne drží farbu, nevŕzga... jednoducho super.
10
Vhodný pre aktívnych a praktických rodičov
recenziu napísala kate_cs24.2.2020
  • Veľké stabilné kolesá
  • Do každého terénu
  • Ľahké riadenie aj jednou rukou
  • Športová časť sa dá otočiť do oboch smerov
  • Zložený sa zmestí aj do menšieho auta (ja mám Fábiu)
  • Jednoduchý pekný dizajn
  • Strieška sa dá rozopnúť a potiahnuť viac dopredu
  • Uvítala by som väčší spodný odkladací priestor
Kočík je vhodný pre aktívnych a praktických rodičov. Zvládol prechádzky v meste, dedinské chodníky za každého počasia, záhradu, poľné cesty a aj prechádzky v prírode. Nemali sme s ním najmenší problém.

Vanička je dostatočne veľká, bez problémov sa zmestil fusak a aj deka, a tak isto aj športová časť. Športová časť sa dá otočiť aj proti smeru jazdy. My sme využili obe varianty a v oboch som zvládla kočík riadiť jednou rukou, lebo v druhej som mávala vodítko so psom.

Chodila som s ním na prechádzky veľmi rýchlou chôdzou, až behom, a zvládol aj to. Zložený sa zmestil aj do kufra menšieho auta.

Pekný, funkčný a praktický.
9
Výborný
recenziu napísala iv27198.11.2019
  • Dlhá trieška
  • Nastaviteľná rukoväť
  • Veľký odkladací kôš
  • Ľahká údržba
  • Stabilita
  • Veľký výber vajíčok, ktoré sedia k adaptéru
  • Hrkajúce predné kolieska
  • Vysoká váha
  • Horšia skladnosť do auta
Výborný kočík. Veľmi oceňujem dlhú striešku, čiže do kočíka nejde zima a vôbec tam nefúka. Tiež sú super veľké predné kolieska, s ktorými je lepšie zdolateľný terén. Ďalej medzi pozitíva patrí veľký kôš pod kočíkom, výškovo nastaviteľná rúčka, ľahká údržba. Ale negatívum je, že po čase začnú presne kolieska mierne hrkotať, prípadne vŕzgať, keď sa do nich dostane vlhkosť. Kočík je aj dosť ťažký, čo je výhoda v jeho skvelej stabilite, ale nevýhoda v manipulácii a skladaní napríklad do auta.
10
Nemá jedinú chybičku
recenziu napísala ariannazara17.7.2019
Úžasný kočík! Nemá jedinú chybičku 💙
10
Elegantný, jedinečný, prejdem v každom teréne
recenziu napísala tatiana228826.6.2019
  • elegantný
  • jedinečný
  • do každého terénu
Pre mňa úplná TOPka. Elegantný, jedinečný, prejdem v každom teréne.
10
Elegantný, jedinečný, prejdem v každom teréne
recenziu napísala lauri408.5.2019
Pre mňa úplná TOPka. Elegantný, jedinečný, prejdem v každom teréne.
7
Športová časť sa v protismere sa trošku ťažšie manévruje
recenziu napísala sibrez25.3.2019
  • Úplný ľah
  • Gélové kolesá
  • V smere aj v protismere
  • Polohovanie nožičiek
  • Ťažšie manévrovanie, ak je športová časť v protismere
Vanička je dostatočne veľká a priestranná, na strieške má sieťku. Športová časť sa dá dať aj v smere aj v proti smere, avšak v protismere sa trošku ťažšie manévruje. Má 3 polohy: úplný ľah, polosed a sed. Polohovanie nožičiek a pásy sú samozrejmosť. Ku kočíku je vložka, pršiplášť a adaptéry na vajíčko. Kolesá na konštrukcii sú gélové.
9
Tento kočík za tú cenu je super
recenziu napísala frigga1818.3.2019
  • Dizajn
  • Velká športová časť
  • Dobrá manipulácia pri jazde
  • Veľký košík
  • Predĺžená strieška
  • Nafukovacie kolesá
  • Váha kočíka
  • Taška na kočík sa dokupuje samostatne
Moon Nuova city 2018 má skvelý dizajn, moderné farby. Čo sa týka vaničky, je troška užšia, ale v kľude sa do nej zmestí aj väčší fusak (ja som mala Elodie Details). Športová časť je veľká a pre dieťa pohodlná, keďže sa dá dať aj do úplného ľahu. Určite sú na trhu aj lepšie kočíky, ale tento kočík za tú cenu je super.
10
Určite dobrá voľba
recenziu napísala romcidielko12.3.2019
Pre nás topkový kočík a to musím uznať, že sme uvažovali nad viacerými. Ľahký, skladný, super aj do horšieho terénu alebo nepriaznivého počasia. Priestranný - aj hlboká časť ktorú sme využívali dlho. aj športová, ktorá je super aj v lete, aj teraz s fusakom. Určite dobrá voľba.
8
Za mna velka spokojnost
recenziu napísala adonneth21.2.2019
Vanicku sme vyuzili maximalne, dcerka rada spinka v kociku. Strieska bola akurat aj v lete, aj v zime. Kocik ide velmi lahko po snehu (aj po cerstvo napadnutom), bez problemov zvlada aj prechadzku po luke. Prve tyzdne sme ani nevedeli, ze to zadne odpruzenie mame, ale potom sa to rozbehlo a my sme si uvedomili, ze "aha, to sa hybe" 😃 Nedavno sme presli na sportovu cast a vadi mi, ze strieska sa uz "nezaklikava", potah vyzera vecne ako pokrceny. Kazdodenne kocik jazdil po dedinskych cestach - davala som na neho velky pozor, ale veru po pol roku zacali predne kolesa neskutocne hrkotat. Vyriesili sme to takymi gumovymi podlozkami - dali sme ich tam kde sa naklikavaju kolesa a aj do stredu kolies. Hrkotanie uplne prestalo a je z toho tichy kocik. Trosku sem tam zavrzga konstrukcia, ale to je bezne podla mna. Inak za mna velka spokojnost.
8
Menší, ale úplne postačujúci
recenziu napísala tinushqa7.2.2019
  • Výzor
  • Ľahká manipulácia
  • Pre nenáročné mamičky
  • Strieška s UV ochranou
  • Nemecká výroba
  • Ťažká konštrukcia
  • Penové kolieska
Príjemný kočík do mesta. Menší, ale úplne postačujúci. Cena zodpovedá kvalite.
9
Zvladal akykolvek teren
recenziu napísala dezzdemona23.1.2019
  • Odpruzene velke kolesa
  • Nebol problem v ziadnom terene
  • Sportova cast dostatocne siroka
  • Otocny v oboch smeroch
  • Velka strieska
  • Skladanie
  • Vaha
Nesklamal. Zvladal akykolvek teren...
9
Určite by som si ho kúpila znovu, no už novšiu verziu
recenziu napísala keathli7.1.2019
  • slabé odpruženie kolies
Máme verziu z roku 2016. Kupovali sme používaný necelý rok, my používame kočík od júna 2018. Zatiaľ stále len vaničku - malá sa zmestí aj s fusakom, takže by som povedala, že vanička je dosť veľká, postačujúca. Športovú časť ešte nemáme vyskúšanú, ak teda nerátam jazdy po dome 🙂 S kočíkom sme veľmi spokojní, určite by som si ho kúpila znovu, no už novšiu verziu - hlavne kvôli "väčšej" strieške. Myslím, že v lete, ale určite aj v zime je to super. Mne osobne prekáža odpruženie kolies, ktoré v podstate nie je. Bývame na novej ulici, bez asfaltky, takže malej riadne skáče hlava, kým prejdem na normálnu cestu. Výhoda toho je, že nie je naučená na hojdanie, takže spí kľudne aj keď kočík zastaví...
10
Po polroku môžem povedať, že som veľmi spokojná s výberom
recenziu napísala marianna_21.10.2018
  • Veľmi jednoducho sa ovláda
  • Kočík zvláda aj náročnejší terén
  • Ovláda sa veľmi príjemne, kľudne aj jednou rukou
  • Má veľký kôš
  • Vanička je priestranná
  • Strieška sa dá krásne predĺžiť
  • Bábätko môže pozorovať svet aj pri jazde na brušku
  • Športová časť sa da dať do ľahu, strieška sa dá pekne roztiahnuť
  • Športová časť je trošku väčšia
S kočíkom som na začiatku nebola úplne spokojná, ale po polroku môžem povedať, že som veľmi spokojná s výberom.
10
Plný počet bodov
recenziu napísala julianabelakova26.9.2018
Hodnotím ho plným počtom bodov.
10
Najlepší kočík
recenziu napísala ennyanna19.9.2018
Moon Nuova City 2017 bordový - najlepší kočík 😍
8
Nemám mu čo vytknúť
recenziu napísala slavusaa1.9.2018
  • Dizajn
  • Dobre sa ovláda
  • Zvláda každy terén
  • Nehrká, je pevný
  • Vanička dostačujúco veľká
  • Jednoznačne váha
S kočíkom sme nadmieru spokojní a nemám mu čo vytknúť.
10
Pekný a praktický aj do horšieho terénu
recenziu napísala veron_1123.7.2018
  • Kolieska
  • Predĺžená strieška
  • Skladanie
  • Nenašla som
Veľmi pekný a praktický kočík aj do horšieho terénu. Maximálna spokojnosť.
10
Som s ním spokojná
recenziu napísala sonickaxs9.5.2018
  • Dobré kolesá vhodné aj do horšieho terénu
  • Predĺžená strieška
  • Pekný dizajn
  • Ľahko sa s ním manipuluje
  • Zatiaľ som žiadne nepostrehla
Veľmi dobrý kočík. Som s ním spokojná.
9
Bol fantastický, len nie do malého auta
recenziu napísala lubi05126.2.2018
  • Krásny dizajn
  • Dobré jazdné vlastnosti
  • Kvalitný poťah aj konštrukcia
  • Sedenie v smere aj protismere jazdy
  • Kvalitné 5 bodové zapínanie
  • Váha kočíka (cca 15kg)
Toto bol náš prvý kočík a bol fantastický. Mali sme ho ako dvojkombináciu. Vanička bola pomerne veľká a priestranná. Športová časť - chrbtová opierka sa dala sklopiť do úplného ľahu a dala sa dať aj do úplného sedu. Polohovanie opierky na nožičky. Veľmi mäkký a kvalitný poťah, vôbec sa nešpinil a mal UV ochranu 50+. Dĺžka striešky nám vyhovovala. Páčilo sa mi, že športová sedačka sa dala úplne ľahučko prekliknúť zo smeru jazdy do protismeru jazdy. Dobré bolo aj 5-bodové kvalitné zapínanie ktoré sa dalo jednoducho zmeniť na 3-bodové na 2 spôsoby. Konštrukcia bola nesmierne kvalitná, absolútne sa nerozhegala ani po 8-mich mesiacoch používania a bolo na nej úplné minimum škrabančekov, ktoré ani nebolo voľným okom vidieť. Mal dobré jazdné vlastnosti kvôli veľkým a odpruženým kolesám. Zadné kolesá boli super - gumové. Predné kolesá boli penové, ale žiadna katastrofa. Tiež bolo fajn, že na strieške na športovej časti bolo sieťované okienko prekryté látkou rovnakou ako bola na strieške, čiže ak dieťa sedelo v smere jazdy, videli ste na neho. Skvele za s ním schádzalo z chodíkov aj vychádzalo na chodníky. Jediná nevýhoda bola, že mal vysokú váhu, čo mne veľmi vadilo. A tiež sa musela skladať zvlášť konštrukcia od sedačky a samotná konštrukcia zabrala veľa miesta v kufri auta. Čiže nie je vhodný, pokiaľ máte malé auto. Inak bol absolútne super. Uberám mu jeden bod len kvôli tej váhe.