Alza.sk

1 skúsenosť

Alza.sk je najväčší online obchod na Slovensku, ktorý ponúka široký sortiment elektroniky, spotrebičov, hračiek, kozmetiky, chovateľských potrieb, športu, drogérie aj domácnosti. Zákazníci oceňujú rýchle doručenie, množstvo výdajných miest AlzaBox, výhodné akcie a prehľadný nákupný proces. Obchod ponúka aj nadštandardné služby ako Alza Premium, predĺžené záruky, poistenie, odborné poradenstvo či okamžitý osobný odber.

Alza.sk pravidelne dopĺňa novinky a bestsellery, umožňuje sledovať objednávky v reálnom čase a ponúka rôzne možnosti platby vrátane online platieb či nákupu na splátky. Je obľúbená u jednotlivcov aj rodín, ktoré hľadajú spoľahlivý a rýchly nákup na jednom mieste.

Hodnotenia a skúsenosti s Alza.sk

Máš skúsenosť s Alza.sk?
8domcatko888  22. júl 2025

Neodporúčam

Kúpila som si americkú chladničku z Alza.sk. Po menej než roku používania sa pokazila, tak som ju dňa 3.6.2025 dala reklamovať. Odvtedy prešlo už 50 dní a stále nemám ani opravenú chladničku, ani peniaze.

Namiesto opravy alebo výmeny mi po vyše mesiaci doručili ďalší kus, ktorý bol opäť chybný / poškodený.

Zákonom stanovená lehota na vybavenie reklamácie je 30 dní. Aktuálne je to už o 20 dní viac, a stále mi odmietajú vrátiť peniaze, pokiaľ si najprv nevyzdvihnú pokazený kus – a to až o 3 dni neskôr, pričom samotné vystavenie dobropisu bude vraj trvať ďalšie dni.

50 dní bez chladničky aj bez peňazí je pre bežnú domácnosť neakceptovateľné.

Žiadna snaha o ústretové riešenie. Len výhovorky a čakanie. Kvalitu e-shopu spoznáte až vtedy, keď sa niečo pokazí – a tu bohužiaľ zlyhali na celej čiare.
  • Nejednajú podľa zákona