ATTITUDE Baby Leaves™ Prírodný prípravok na umývanie ovocia a zeleniny 800 ml

5 skúseností

ATTITUDE Baby Leaves™ Prírodný prípravok na umývanie ovocia a zeleniny je prírodný čistiaci prostriedok s technológiou NATURE+, inšpirovaný silou prírody a vedy. Vznikol s ohľadom na vás, vašu rodinu aj celú planétu.

Je vyrobený z vysoko účinných rastlinných zložiek, ktoré vďaka svojej čistiacej sile odstraňujú špinu, vosk a ďalšie látky z povrchu ovocia a zeleniny – a to bez vône a bez chuti.

ATTITUDE Baby Leaves™ Prírodný prípravok na umývanie ovocia a zeleniny 800 ml

Na povrchu prírodných plodov sa často nachádza nielen prach a zvyšky z manipulácie, ale aj mastný vosk a ďalšie chemické látky používané pri bežnom pestovaní. Obyčajná voda ich všetky neodstráni. Tento vegánsky prírodný prípravok pomáha obmedziť konzumáciu nežiaducich látok z povrchu ovocia a zeleniny – a je preto skvelým pomocníkom v domácnosti.

Prípravok obsahuje 94 % prírodných zložiek. Je praktický – možno ho nastriekať priamo na ovocie a zeleninu alebo použiť ako namáčací roztok.

Fľaša je vyrobená z HDPE #2 plastu, ktorý sa najľahšie recykluje. Zloženie je vegánske a vyrobené s použitím 100 % obnoviteľnej energie**.

Vlastnosti a benefity:

• Vynikajúca detergentná sila, ktorá účinne zvlhčuje, rozptyľuje a emulguje nečistoty a pomáha ich odstrániť.
  • 94 % prírodných ingrediencií
  • Bez chuti a bez vône
  • Možno použiť ako sprej aj ako roztok na namáčanie
  • 100 % recyklovateľný obal
  • Výroba s použitím 100 % obnoviteľnej energie
  • Certifikované PETA
  • Testované na neprítomnosť škodlivých látok
  • Objem: 800 ml
Kde kúpim ATTITUDE Baby Leaves™ Prírodný prípravok na umývanie ovocia a zeleniny?

Certifikácie

Certifikované PETA: 100 % vegánsky produkt, netestovaný na zvieratách.

Neprítomnosť škodlivých látok (napr. fosfáty, optické zjasňovače, farbivá) bola potvrdená nezávislým laboratórnym testovaním.

#test_attitude

Hodnotenia a skúsenosti s ATTITUDE Baby Leaves™ prípravkom na umývanie ovocia a zeleniny 800 ml

Máš skúsenosť s ATTITUDE Baby Leaves™ prípravkom na umývanie ovocia a zeleniny 800 ml?
rianacs  8. jún 2025 Overená recenzia

Čistič ovocia a zeleniny

Šikovný pomocník do každej kuchyne. Hlavne ak máte malé detičky a chcete ich chrániť od postrekov atd., ktoré producenti používajú na ovocie a zeleninu. Keďže je prípravok prírodný, tak nemusím mať obavy, že na ovocí a zelenine ostane nejaká chémia. Veľmi sa mi páči veľké balenie s praktickým postrekovačom. Skutočne stačí iba nastriekať a opláchnuť. Umývanie nebolo nikdy ľahšie a výsledok je vidieť.
  • Šetrný k prírode
  • Praktický dávkovač
  • Umývanie ovocia a zeleniny nebolo nikdy ľahšie
1 človek považuje za užitočné
jennyska  6. jún 2025 Overená recenzia

Praktickejší! Nahradil moju sódu :)

Bola som zvyknutá umývať v čistej sóde s vodou, ale toto je oveľa praktickejšie. Mám ho nad drezom a len streknem, opláchnem a jeme. Páči sa mi zloženie a hlavne žiadna vôňa. A keď mám toho veľa, čo chcem umyť, dám to do veľkej misy, postriekam, opláchnem, osuším a hotovo! 🍀✅✌️
  • Praktické veľké balenie
  • V spreji
  • Bez škodlivej chémie
  • Bez vône
  • Rýchle, účinné

Prípravok na umývanie ovocia

Tak toto je super! Veľmi sa mi páči, že je v spreji, takže len postriekam a umývam👌 Je bez vône a oceňujem veľké balenie!
  • Žiadna chémia
  • Bez vône

Skvelý pomocník

Používam mydlo na ovocie a zeleninu inej značky, ale aj toto je dobré.
  • Moc pení
leuska1997  2. jún 2025 Overená recenzia

Šikovný pomocník

Šikovný pomocník, ktorý sa určite hodí do každej domácnosti. Jednoducho umyje ovocie a zbaví ho všetkých nečistôt .Veľká spokojnosť, určite ho budem kupovať stále.
  • Ušetrí čas.
  • Zbaví nečistôt.