Babylove látkové plienky, 80x80 cm, 3 ks
babylove látkové plienky, 80x80 cm, 3 ks sú všestranným a praktickým pomocníkom pre každodennú starostlivosť o dieťa.
Sú vyrobené zo 100 % bavlny, ktorá je mäkká, priedušná a šetrná k citlivej detskej pokožke. Vďaka rozmeru 80 x 80 cm poskytujú široké možnosti využitia – ako podbradník pri dojčení, látková vložka do plienky alebo podložka pri prebaľovaní. Plienky sú ľahko udržiavateľné a spĺňajú normu STANDARD 100 podľa OEKO-TEX®, čo zaručuje ich bezpečnosť a kvalitu.
Kde kúpim babylove látkové plienky, 80x80 cm, 3 ks?
Hodnotenia a skúsenosti s babylove látkovými plienkami, 80x80 cm, 3 ks
Máš skúsenosť s babylove látkovými plienkami, 80x80 cm, 3 ks?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Prijemne s tradicne pekným dizajnom z dm a priaznivou cenou.
Krásne, hebké a kvalitné plienky
Kvalitné plienky sú základ výbavy každej mamičky. Keď som si kupovala rôzne plienky, moja mama vzdy s nostalgiou spominala na tie, ktore boli kedysi, ked som ja bola mala.
No pri tychto jedinych povedala, ze je to presne ta kvalita, ktoru sme mali kedysi.
Plienky maju krasne jemne vzory, dobre saju, su dostatocne velke, kvalitne.
Plienky maju krasne jemne vzory, dobre saju, su dostatocne velke, kvalitne.
- velkost
- material
- kvalita
- vzor
Su kvalitne, jemne a maju krasne motivy
Perfektné a kvalitné bavlnené plienky
Krásny design a skvelá savosť
Sú krásne, mäkkučké, aj po podaní príjemné.
Plienky sú krásne, 3 v balení. Krásne farebné, pestré farby. Rozmer je fajn väčší, preto ich viem využiť aj ako osušku a zabaliť malého do nej. Používam aj na budú kočíka keď fúka vietor, alebo svieti ☀️. Sú krásne, mäkkučké, aj po podaní príjemné.
- Väčší rozmer
- Krásne farby
- Výborný materiál
- Jemné
Sú z kvalitnej bavlny, dobre sajú.
Látkové plienky využívame denne. Tieto Babylove, sú rozmerovo väčšie preto sú skvelé ako podložka alebo aj ako uteráčik po kúpaní. Navyše majú veľmi pekné vzory. Sú z kvalitnej bavlny, dobre sajú.
Dostali sme ich ako darček a hneď po vyskúšaní som objednala ďalšie. Veľká spokojnosť 🤩
- Kvalitný materiál
- Pekné vzory
- Veľký rozmer
Dobre sajú ale zároveň zostávaju mäkké aj po viacerých praniach
Tieto látkové plienky z DM drogérie sa u nás doma stáli každodenným pomocníkom. Materiál je veľmi jemný a príjemný na dotyk. Dobre sajú ale zároveň zostávaju mäkké aj po viacerých praniach čo je pre mňa veľké plus. Nezdrsneju, neškrabu, držia tvar. U nás majú veľké množstvo využitia: ako podložka pod hlavičkou, na prikrýtie, po kúpaní, do kočíka a dokonca si ich požičala aj staršia sestrička pri hre s bábikami.
- Príjemné na dotyk,
- Jemné
- Mäkké
Najlepšie plienky ktoré máme doma
Plienôčky sú veľké, príjemný materiál – sú 10/10.
Tieto plienocky sme dostali najskor darom ked sa nase dvojicky narodili 😍 toto teda bola radost a perfektny darcek👌
Su velke, prijemny material takze ich uloha bola jasna a s nami cestovali ku kazdej doktorke. Tym ze su velke som si do nich deti vedela aj zabalit a mala som istotu ze aj na vahe nebudu na studenom.
Toto je vec material. Super aj ako darcek aj do vybavicky. Odporucam 👌
Toto je vec material. Super aj ako darcek aj do vybavicky. Odporucam 👌