Babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks
babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks sú vhodné pre vaše dieťatko už od narodenia. Jemne čistia plienkovú oblasť a sú tiež vhodné na ruky, tvár i telo. Vlhčené utierky s neutrálnym pH k pokožke majú veľmi dobrú znášanlivosť s pokožkou, sú vhodné aj pre citlivú a na alergie náchylnú detskú pokožku. Neobsahujú žiadne parfumy, farbivá, silikóny ani alkohol. Utierky babylove sú vyrobené z obnoviteľných surovín a sú 100 % biologicky odbúrateľné.
Kde kúpim babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks?
Hodnotenia a skúsenosti s babylove vlhčenými utierkami s 99 % vody, 80 ks
Máš skúsenosť s babylove vlhčenými utierkami s 99 % vody, 80 ks?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Vlhčené obrúsky
Vlhčené obrúsky sú kvalitné a primerane navlhčené. Niektoré iné značky sú buď suché, alebo sú premočené až príliš. Veľká škoda, že zatváranie nie je na plastový uzáver, ale to človek prežije 😃. Využiť sa dajú aj na utretie tváre a nezanechávajú po použití fľaky, ako sa nám stalo pri inej značke. Za mňa sú super a aj cenovo sú dostupné.
- - 80 ks
- - cena
- - na citlivú pokožku
- - bez zbytočných parfumov
- - 99% vody
- - jediná, fakt malinká nevýhoda, je to zatváranie
Vlhčené utierky
Odporúčam
Super vlhčené utierky
Tieto Babylove vlhčené utierky mám veľmi rada už dlhšie. Sú dostatočne mokré na to, aby sa s nimi dala poutierať každá nehoda a nie len to, poradia si aj so špinavými rúčkami a tvárou. V balení je až 80 kusov, preto vydržia dlhšie. Krásne voňajú, nezanechávajú nepríjemný pocit ani na pokožke ani na rukách. Neštípu a nedráždia. Sú naozaj skvelé. Jedinou chybičkou je pre mňa to, že nemajú plastovú krytku, uzáver sa častým používaním rýchlo opotrebuváva a slabšie lepí a vrchné servítky potom obschnú.
- Dostatočne mokré
- Počet ks v balení
- Neštípu
- Nedráždia
- Cena < kvalita
- Chýba plastová krytka
Šetrné k pokožke
Po skúsenostiach s rôznymi vlhčenými utierkami som konečne našla víťaza, ktorý nedráždil detskú pokožku a dajú sa použiť doslova od hlavy po päty. Siahne po nich už celá rodina. Majú príjemnú vôňu a sú dostatočne navlhčené. Nespotrebujem ich veľké množstvo naraz a sú naozaj veľkým pomocníkom či doma, či na cestách.
- Šetrné k citlivej pokožke
- Príjemná vôňa
- Nezanechávajú žiaden povlak
- Nevysychajú po otvorení
- Skvelá cena
Super vlhkosť
Babylove vlhčené utierky sú určené pre citlivú detskú pokožku. Obsahujú 99 % vody, sú bez parfumácie, alkoholu a iných dráždivých látok. Sú vhodné aj pre novorodencov a deti s citlivou pokožkou. Veľmi mi vyhovuje ich vlhkosť, nie sú príliš suché ani premočené, takže sa dobre používajú. Okrem prebaľovania sú vhodné aj na čistenie rúk a tváre.
Jediné, čo by som vytkla je to, že by mohli mať lepší uzáver a možno trošku pevnejšie zloženie.
- naozaj super vlhkosť
- univerzálne použitie
- výhodný pomer ceny a kvality
- balenie bez plastového uzáveru – po otvorení sa môžu utierky rýchlejšie vysušiť
- ťažšie vyťahovanie z balenia – občas sa vytiahne viac utierok naraz
Úžasné vlhčené utierky
Tieto vlhčené sú tak neskutočne úžasné. Tá ich vôňa je tak dokonalá, že by som sa s nimi utierala celý deň, aj s deťmi 😁😁. Sú veľmi príjemné, bezparfumové. Za mňa jedny z najlepších, aké sme mali. Nemajú problém zotrieť nič, nie sú suché ako bývajú niektoré iné. Ale zasa nie sú ani moc mokré, sú také akurát. V poslednom čase sa mi deti z iných vlhčených utierok vyhadzovali, mali podráždenú pokožku. No pri týchto vôbec, ani ich nič neštípalo.
- Vôňa
- Bez parfumu, alkoholu
- Cena
Recenzia
Úžasné
Musím povedať, že sme teda vyskúšali veľa vlhčených utierok aj z DM, ale aj iné. Neviem prečo som si tieto nikdy nevšimla. Ale už teraz viem, že ostávame len pri týchto. Sú super cenovo dostupné, ľahko sa vyťahujú, netrhajú sa a je to naozaj veľké balenie 🙏🏻. Malý má citlivú pokožku a tieto utierky mu neškodia. Odporúčam
- Super cena
- Veľké balenie
- 99% vody
- Bez parfumov
Naše najobľúbenejšie utieročky
Vhodné na ruky, tvár. Sú dobré na citlivú pokožku, pretože sú jemné. Cenovo sú dostupné a hlavne je dobrá cena a veľké balenie. Predtým sme používali iné, ale malinký sa mi vyhádzal. Akonáhle sme použili tieto DM, hneď mu to prešlo. Majú 99% vody.
- Cenovo dostupné
- Výhodné veľké balenie
- Pre citlivú pokožku
- Na tvár, telo, ruky
Veľmi dobrá
Používame len tieto. Skúšala som aj inú značku aj iný typ babylove,ale najlepšie sú tieto. Z inej značky sa dcérke začervenala pokožka a iný typ babylove mi prišiel suchý. Tieto sú za mňa top