Barbie® Umelecký ateliér™ HCM85

Pripojte sa k Barbie® v jej Umeleckom ateliéri™! Pomôžte bábike Barbie® vymodelovať krásnu vázu, ktorú následne môžete ozdobiť pomocou pečiatok srdiečkami a hviezdičkami. Bábika Barbie® môže tiež predstierať, že maľuje, má na výber z dvoch farebných plátien.

Namočte hubkový štetec do ľadovo studenej vody a natrite biele kúsky: malé prasiatko má na chrbte modré škvrny, tanierik v tvare srdca má ružové srdiečka a medvedík má fialové oči.

Deti sa môžu s hmotou hrať a tvoriť znova a znova!

Balenie obsahuje bábiku Barbie® s ohybnými kolenami a viac ako 25 doplnkov.
Vhodné pre deti od 3 rokov.

Kde kúpim Barbie® Umelecký ateliér™ HCM85?

Hodnotenia a skúsenosti s Barbie® Umeleckým ateliérom™ HCM85

Máš skúsenosť s Barbie® Umeleckým ateliérom™ HCM85?

lulala  10. nov 2025

Dobrá kúpa

Auto je z pevného plastu, vojdú sa tam 2 Barbie. Barbie sa dajú aj pripútať pásom.
Dcéra sa s ním často hrá, má ho už 3 rok a stále vyzerá ako nové.

benca  10. nov 2025

Barbie auticko

Krásne ružové autíčko, v ktorom dcéra vozí všetky Barbie

Mattel Barbie Color Reveal Adventný kalendár

angu14  18. dec 2022

Najlepší adventný doteraz

Keďže už máme malú výmyselničku a v adventnom už gumičky nie sú in, tak sme sa rozhodli pre kúpu tohto kalendára. Vôbec neľutujem tie peniaze. Dcérka vstáva každý deň pred budikom a běží hned otvárať. Za nás určite odporúčam.

Barbie Color Reveal Neónová Batika Darčeková sada

domichrumi  18. dec 2022

Perfektná batiková sada

S touto darčekovou sadou sme sa vrátili opäť do detstva :)
Sada obsahuje Barbie a Chelsea, šaty, doplnky a farby na batiku.
Vytváranie vlastnej batiky bolo pre dcérku neskutočným zážitkom a obe sme su to užili.

Mattel Barbie Rozprávkový adventný kalendár

domichrumi  18. dec 2022

Super kalendár pre malé princezné

Moja 5-ročná tento kalendár dostala na Mikuláša a sme náramne spokojné - áno obe, lebo je to zážitok aj pre mňa. :)
Po iné roky kalendár rozbaľovala hala-bala, ale tento rok dodržiava postupnosť a otvára jedno okienko každý deň. V tomto kalendáry však nie su okienka označené číslami, takže je na vás či si čísla označíte alebo pôjde podľa seba. My otvárame okienka podľa seba :) .
V kalendáry sa nachádza Barbie a v každom okienku jeden doplnok, zvieratko, topánky, šaty, alebo jednorožec, kabelky, náhrdelníky, čelenky.... proste radosť otvárať :) Rozhodne odporúčam pre všetky dievčatká ktoré milujú Barbie :)

Mattel Barbie Karavan snov 3v1

carmen238  31. okt 2022

Super karaván

Karaván je super, krásne sa rozloží a má kopec rôznych doplnkov, s ktorými sa deti vyhrajú :) u nás sa s ním hrá dcérka, ale aj syn a je to veľmi obľúbená hračka :)

amel  31. okt 2022

Auto

Krasne a pevne auticko,v ktorom sa viezli uz vsetky hracky v nasom dome😁
Neodmyslitelna hracka pre vsetky Barbie dievcata❤️

Mattel Barbie Blikajúca morská panna Blondínka

mackapacka89  19. okt 2022

Krasna svetielkujuca barbie

Dcerka ju dostala k 4. narodeninam, a je to jej najoblubenejsia Barbie. Krasne svieti, co asi najviac dcera znoznuje, mala aj doplnky v tvare korunky a tusim aj hrebienok. Barbie moze ist aj do vody co je uplne super ❤️ kazda milovnicka tychto ikonickych babik sa urcite potesi tejto morskej vile.

tratatundra  19. okt 2022

Je to "držák"

Autíčko máme doma už 8 rokov a dcérka sa s ním hrávala už ako ročná, takže dostalo riadne "na zadok", ale za nás spokojnosť. :) Nevyzerá nerozbitne, čo ani nie je, ale stále si zastáva svoju funkciu luxusného vozítka pre Barbie!

damianam  19. okt 2022

Elegantné autíčko

Kabriolet dostala malá na narodeniny, niekoľko nocí s ním aj spávala :) je s ním maximálne spokojná a tešila sa mi.. Ľahko ovládateľný, funkčný a silno hravý aj pre veľkých.

Mattel Barbie Skladací dom

domichrumi  7. okt 2022

Skladací dom - super do menšej detskej izbyčky

Skladací dom bola pre nás skvelá voľba, keďže býva v byte a toho priestoru nie je veľa... Rovnako to platí aj o detskej izbičke :) Skladací barbie dom je super alternatíva. Dá sa jednoducho zložiť a vsunúť do šuflíka pod posteľ takže nezaberá žaidne miesto. Cez deň si ho dcéra rozloži kde chce. Buď sa hrá v izbičke alebo pri mne v kuchyni. Domček má aj množstvo doplnkov, stôl stoličky a drobné doplnky ktoré isto pozná každá barbie maniačka :)