Barbie® Umelecký ateliér™ HCM85
Pripojte sa k Barbie® v jej Umeleckom ateliéri™! Pomôžte bábike Barbie® vymodelovať krásnu vázu, ktorú následne môžete ozdobiť pomocou pečiatok srdiečkami a hviezdičkami. Bábika Barbie® môže tiež predstierať, že maľuje, má na výber z dvoch farebných plátien.
Namočte hubkový štetec do ľadovo studenej vody a natrite biele kúsky: malé prasiatko má na chrbte modré škvrny, tanierik v tvare srdca má ružové srdiečka a medvedík má fialové oči.
Deti sa môžu s hmotou hrať a tvoriť znova a znova!

Balenie obsahuje bábiku Barbie® s ohybnými kolenami a viac ako 25 doplnkov.
Vhodné pre deti od 3 rokov.
Kde kúpim Barbie® Umelecký ateliér™ HCM85?
Nové v kategórii Barbie® Umelecký ateliér™ HCM85 (12)
Hodnotenia a skúsenosti s Barbie® Umeleckým ateliérom™ HCM85
Máš skúsenosť s Barbie® Umeleckým ateliérom™ HCM85?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Dobrá kúpa
Auto je z pevného plastu, vojdú sa tam 2 Barbie. Barbie sa dajú aj pripútať pásom.
Dcéra sa s ním často hrá, má ho už 3 rok a stále vyzerá ako nové.
Dcéra sa s ním často hrá, má ho už 3 rok a stále vyzerá ako nové.
Barbie auticko
Krásne ružové autíčko, v ktorom dcéra vozí všetky Barbie
Mattel Barbie Color Reveal Adventný kalendár
Najlepší adventný doteraz
Keďže už máme malú výmyselničku a v adventnom už gumičky nie sú in, tak sme sa rozhodli pre kúpu tohto kalendára. Vôbec neľutujem tie peniaze. Dcérka vstáva každý deň pred budikom a běží hned otvárať. Za nás určite odporúčam.
Barbie Color Reveal Neónová Batika Darčeková sada
Perfektná batiková sada
S touto darčekovou sadou sme sa vrátili opäť do detstva :)
Sada obsahuje Barbie a Chelsea, šaty, doplnky a farby na batiku.
Vytváranie vlastnej batiky bolo pre dcérku neskutočným zážitkom a obe sme su to užili.
Sada obsahuje Barbie a Chelsea, šaty, doplnky a farby na batiku.
Mattel Barbie Rozprávkový adventný kalendár
Super kalendár pre malé princezné
Moja 5-ročná tento kalendár dostala na Mikuláša a sme náramne spokojné - áno obe, lebo je to zážitok aj pre mňa. :)
Po iné roky kalendár rozbaľovala hala-bala, ale tento rok dodržiava postupnosť a otvára jedno okienko každý deň. V tomto kalendáry však nie su okienka označené číslami, takže je na vás či si čísla označíte alebo pôjde podľa seba. My otvárame okienka podľa seba :) .
V kalendáry sa nachádza Barbie a v každom okienku jeden doplnok, zvieratko, topánky, šaty, alebo jednorožec, kabelky, náhrdelníky, čelenky.... proste radosť otvárať :) Rozhodne odporúčam pre všetky dievčatká ktoré milujú Barbie :)
Mattel Barbie Karavan snov 3v1
Super karaván
Karaván je super, krásne sa rozloží a má kopec rôznych doplnkov, s ktorými sa deti vyhrajú :) u nás sa s ním hrá dcérka, ale aj syn a je to veľmi obľúbená hračka :)
Auto
Krasne a pevne auticko,v ktorom sa viezli uz vsetky hracky v nasom dome😁
Neodmyslitelna hracka pre vsetky Barbie dievcata❤️
Neodmyslitelna hracka pre vsetky Barbie dievcata❤️
Mattel Barbie Blikajúca morská panna Blondínka
Krasna svetielkujuca barbie
Dcerka ju dostala k 4. narodeninam, a je to jej najoblubenejsia Barbie. Krasne svieti, co asi najviac dcera znoznuje, mala aj doplnky v tvare korunky a tusim aj hrebienok. Barbie moze ist aj do vody co je uplne super ❤️ kazda milovnicka tychto ikonickych babik sa urcite potesi tejto morskej vile.
Je to "držák"
Autíčko máme doma už 8 rokov a dcérka sa s ním hrávala už ako ročná, takže dostalo riadne "na zadok", ale za nás spokojnosť. :) Nevyzerá nerozbitne, čo ani nie je, ale stále si zastáva svoju funkciu luxusného vozítka pre Barbie!
Elegantné autíčko
Kabriolet dostala malá na narodeniny, niekoľko nocí s ním aj spávala :) je s ním maximálne spokojná a tešila sa mi.. Ľahko ovládateľný, funkčný a silno hravý aj pre veľkých.
Mattel Barbie Skladací dom
Skladací dom - super do menšej detskej izbyčky
Skladací dom bola pre nás skvelá voľba, keďže býva v byte a toho priestoru nie je veľa... Rovnako to platí aj o detskej izbičke :) Skladací barbie dom je super alternatíva. Dá sa jednoducho zložiť a vsunúť do šuflíka pod posteľ takže nezaberá žaidne miesto. Cez deň si ho dcéra rozloži kde chce. Buď sa hrá v izbičke alebo pri mne v kuchyni. Domček má aj množstvo doplnkov, stôl stoličky a drobné doplnky ktoré isto pozná každá barbie maniačka :)