Bloom Robbins výživové doplnky na vlasy
Častou príčinou problémov s vlasmi je nedostatok základných živín. V kombinácii so stresom, hormonálnymi zmenami, genetickou predispozíciou alebo častým používaním stylingových produktov je pohroma na svete, teda skôr na hlave. Správnym riešením je dodať vlasom a pokožke hlavy perfektne vyváženú kombináciu zložiek, ktoré podporia ich rast, zdravie, krásu a silu.

Výživový doplnok Bloom Robbins má to pravé a jedinečné zloženie. Vďaka vyváženej kombinácii vitamínov, minerálov, aminokyselín a ďalších účinných látok napomáha k zdravým, silným a krásnym vlasom, ktoré rastú rýchlejšie. Bloom Hiar podporuje rast a zdravie vlasov, znižuje ich lámavosť a poradí si aj z rozštiepenými končekmi. Vlasy posilňuje a dodáva im lesk. Znižuje vypadávanie a rednutie vlasov.
Bloom Robbins Jednorožcové gumíky (60 ks) obsahuje jedinečnú kombináciu 12 ingrediencií, ktoré dopomôžu k vysneným vlasom. O magickú silu Bloom Robbins jednorožcových gumíkov sa starajú dôležité látky ako vitamíny A, B, C, D a E, kyseliny listová, biotín, selén, zinok a magnézium. Sú vegetariánske, bez lepku, laktózy a neboli testované na zvieratách.

Bloom Robbins Vitamíny pre mamičky (60 ks) sú gumíky so starostlivo nakombinovaným zložením tak, aby pomáhalo udržiavať dokonalú korunu krásy aj počas tohto najkrajšieho obdobia v živote ženy. Ich zloženie je starostlivo upravené tak, aby boli bezpečné nielen pre mamičku, ale aj pre bábätko. Vitamíny B, C, D, E, kyselina listová, biotín, selén, zinok, magnézium a jód sa starostlivo postarajú o vlásky mamičky, rovnako aj o blaho dieťatka. Taktiež sú vegetariánske, bez lepku, laktózy a neboli testované na zvieratách.
Bloom Robbins Vitamíny (60 kapsúl) obsahujú jedinečnú kombináciu až 26 ingrediencií – vitamínov, minerálov, aminokyselín, ďalších účinných látok a extraktov, ktoré napomáhajú k zdravým, silným, krásnym a rýchlo rastúcim vlasom. Medzi hlavných spojencov v boji za krásne vlasy patrí výťažok zo zeleného čaju Matcha, extrakt z lístkov žihľavy, výťažok z kokosovej vody Coco Mineral, kyselina hyalurónová, kyselina listová, aminokyseliny, Vitamíny A, B, C, D, morský kolagén, biologicky najlepšie vstrebateľná forma síry MSM, vlasový vitamín biotín a ďalšie.
Hodnotenia a skúsenosti s Bloom Robbins výživovými doplnkami na vlasy
Medvedí
Ale chutia fajn. Toľko k mojej skúsenosti :)
- Chuť
- Vypadávanie vlasov
Gumiky na vlasy
Správna voľba
Tieto "cukríky" určite odporúčam, keďže aj skvelo chutia :) a hodnota navyše je okrem krásnych vlasov aj lepšia kvalita a pevnosť nechtov.
- zlepšujú kvalitu nechtov
- sladká chuť
- pre niekoho možno vyššia cena
Moje skúsenosti s ružovými jednorožcami BLOOM hair - určite áno!
- vlasy pôsobia objemnejšie
- trochu vyššia cena, ale vzhľadom na výsledok sa oplatí investovať
Moje skúsenosti s ružovými jednorožcami BLOOM hair - určite áno!
- vlasy pôsobia objemnejšie
- trochu vyššia cena, ale vzhľadom na výsledok sa oplatí investovať
Štyrikrát áno, postupuješ!
- prvý výživový doplnok na vlasy, pri ktorom vidím účinok a to už po mesiaci užívania
- žiadna chuť ani vôňa
- zlepšuje aj kvalitu nehtov a pleti
- redukuje vypadávanie vlasov a urýchľuje ich rast
- veľké kapsule, nevhodné pre ľudí, ktorí majú problém s prehĺtaním liekov
Vitaminy BLOOM hair
- Krajšie vlasy
- Pevnejšie vlasy
- Zníženie vypadávania vlasov
- Zvýšený rast nových malých vlaskov
- Veľkosť a chuť toboliek
- Zatiaľ rozdiel v dĺžke vlasov nevidím
Kapsule skutočne pomáhajú
Kapsule som si vybrala pre "lepšie" zloženie. Nevoňajú lákavo, sú väčšie, ale skutočne pomáhajú-
- skutočne mi začali rásť nové vlasy
- vlasy sú silnejšie a zdravšie
- kapsule sú väčšie a majú nie zrovna príjemný zápach.
Ostávam verná!
pripájam svoju recenziu na jednorožcové gumíky Bloomhair po vyše mesačnom používaní. Keďže na trhu v súčasnosti evidujeme mnoho podobných produktov, je veľmi ťažké si vybrať, ktorý je ten naj. Avšak za mňa po tomto testovaní jasné ÁNO hovorím značke Bloomhair. V mojom prípade totiž už po 2 tyzdnoch bolo badať zníženie vypadávania vláskov. Po umytí som si predtým našla vo vani vždy riadny chumáč vlasov a teraz sú tam 2-3 vlásky, čo je úplná pohodička. Keďže ja som aj predtým užívala samotný zinok a selén dlhodobo, možno aj to posilnilo účinok samotných Bloomhair, taktiež to, že svoje vlasy vyživujem aj zvonku a doprajem im po každom umytí vlasovú masku alebo kondicionér a pravidelne si dávam strihať končeky. Moje heslo znie, radšej kratšie ako zničené a vďaka pravidelnému podstrihávaniu sú moje vlasy v dobrej kondícii, no čo ma hnevalo, že aj postupom veku (mám 40r.) sa ich rast mierne spomalil. Po mesiaci užívania však pozorujem rýchlejší rast vlasov, vidím to na odrastoch po farbení, farbiť som musela oveľa skôr ako zvyknem a dokonca mi narástli aj smiešne baby vlásky, ale vďaka za ne 🙏 Moja skúsenosť je teda jednoznačne pozitívna a preto by som chcela odkázať aj babám, ktorých nadšenie nebolo až také velke- nečakajte zázraky len vďaka tabletkami, o vlasy sa treba starať, dôležitá je aj výživa v podobe zdravého životného štýlu, a čo je najviac dolezite- vyhýbať sa stresu. Verte mi, viem o čom hovorím. Akonáhle som sa zbavila nepríjemných veci vo svojom živote, odzrkadlilo sa to nielen na vlasoch, aké aj na pokožke. Čo by som chcela na gumíkoch Bloomhair vyzdvihnúť taktiež, je ich super chuť. Vďaka nej sa nedá zabudnúť na svoju dennú dávku. Pekný obal si vyslúžil ctené miesto na poličke pri mojich kozmetických prípravkoch a tak ich mám nielen v myslí, ale aj na očiach. Konečne som svoju dennú dávku brala poctivo a nezabudla na ňu ani jeden deň 🥰 Týmto chcem poďakovať aj za možnosť otestovať tieto skvelé vitamíny, mne naozaj pomohli a vedzte, že táto recenzia je naozaj pravdivá a posúvam ju ďalej do svojho okolia.
- Výborná chuť
- Sľúbené výsledky už po mesiaci užívania
- Lákavý obal
- Rýchlejší rast vláskov
- Výrazne znížená padavosť vlasov
- Vyššia cena
Vitamínový koktejl pre vlasy
Testovala som kapsule a „mojtybože", to bol fakt des... Akože, nemám problém ich prehltnúť, ale strašne mi smrdia, sorry, ale keď otvorím fľaštičku, tak ma porát ide vykotiť a prejde ma chuť (keď si predstavím, že ma čaká ešte mesiac a pol, aj ma chuť prechádza).
Vlasy som nijak extra nešetrila, čiže fén, žehlička kedykoľvek sa mi videli nie na svojom mieste, nepravidelné umývanie (neznášam umývať si vlasy) čiže u mňa bežné, že jak je týždeň dlhý, mám ich na háku, resp. potom v cope alebo drdole, ďalej nasledovalo nekontrolovateľné prehrabovanie sa v nich, obtáčanie okolo prsta, tož také moje bežné neduhy.
Poďme k výsledkom - nemôžem povedať, že som ohúrená, ale ani že nie som..
1/ Vlasy nejak extra padať neprestali, idú pápá najviac pri umývaní. U mňa platí, že čím dlhšie neumyté, tým väčší úbytok (viď foto na porovnanie - jedno je 7.deň a to menej je 3.deň, taký výrez v umývadle).
2/ Neviem či podrástlli, nemám fotku s pohľadom zozadu, ale cvakla som to aspoň predom - snažila som sa naštelovať ako je fotka pred - možno trošku?
3/ Nové vlásky ja nevidím, možno mi rastú niekde pomedzi ostatné existujúce, ale nič "nové" popri tvári, za ušami, pri krku som nepostrehla. Keď mám vlasy v cope/drdole, vždy mali tentenciu nejaké odstávať, ale žeby mi nejak viac odstávali to nemôžem potvrdiť... možno by sa k tomuto vedela vyjadriť moja kaderníčka, ale jej návšteva je v nedohľadne..
4/ Čo ale nepopieram je fakt, že kvalita mojich vlasov - na pohľad aj na dotyk - je výrazne lepšia, čiže to kombo vitamínov ktoré vraj obsahujú (lebo etiketa znesie všetko), robí mojim vlasom dobre, a zdá sa, že to robí dobre aj mojim nechtom (nosím síce gélové, ale je to vidieť, lebo keď porovnám s akým odrastom a odchlipom som chodila na dopĺňanie predtým a teraz naposledy, bol to rozdiel.
- zlepšenie kvality vlasu
- pozitívny vplyv aj na nechty
- neekologické balenie - keď uvážim, že pre pozitívne výsledky je treba suplementy užívať aspoň 3 mesiace, tak by aj obal mohol byť len jeden miesto troch
- kapsule majú otrasný zápach a chuť
- vyššia cena
Bloom Hair Vitamíny pre mamičky - vitajte, pidi vlásky!
A ako teda hodnotím výsledky? Viac ako pozitívne! Padanie stále pokračuje, avšak v menšej miere a kvalita vlasov sa po niekoľkých týždňoch užívania zlepšila - sú pevnejšie, zdravšie a A tie mini, pidi vlásky, ktoré mi začali rásť aj v problematickej oblasti kútov, sú neprehliadnuteľné!
Ďakujem za možnosť testovať a nenechať sa obrať o zdravé vlasy 💕
- Rýchlejší rast vlasov
- Lepšia kvalita vlasov
- Zloženie špeciálne pre tehotné a dojčiace ženy
- Pekný, ženský dizajn balenia
- Forma v podobe gumených cukríkov
- Sladká chuť, ktorá nemusí vyhovovať každému
Bloom Hair, pribeh jednej maminy…
Po mesacnom testovani boli sice vlasy vsade (s vypadavanim mi nepomohli) ale zacalo mi vela novych rast. Co je super, ale primarny problem to nevyriesilo :/
Tie vlasy co mi vsak ostali na hlave,rastu rychlo! mam pocit, ze su jemnejsie na dotyk a konceky nevyzeraju znicene..kazdopadne mesiac je kratka doba, dufam ze nasledujuci mesiac bude lepsi 💕
- Vela novych vlaskov
- Vlasy jemne na dotyk
- Rychly rast vlasov
- Urcite si ich nezabudnete dat (su to cukriky, kto si zabudne dat cukrik?? :P
- Vypadavanie vlasov pokracuje
- Velmi sladka chut-az neprijemna (ale kazdy ma chut inak nastavenu)
- Neekologicky obal-vedela by som si predstavit 3m balenie aj v jednom velkom baliku
Už po mesiaci a pol malé výsledky
- - vegan
- - chutné
- - pomáhajú pri padaní vlasov
- - obsahujú komplex látok a vitamínov ktoré posilňujú okrem vlasov i nechty
- - jednorožce sa trošku lepia na zuby ale nie je to nič hrozné
Veľká spokojnosť, krajšie a zdravšie vlasy a nechty
- Rýchlejší rast vlasov a nechtov
- Menej lámavé vlasy
- Krajší vzhľad vlasov
- Zmizli suché konce
- Lesklejsie vlasy
- Vyššia cena
- Veľká kapsula ktorá sa ťažšie prehlta
Bloom Hair - gumené cukríky na skvalitnenie vlasov
- Rýchlejší rast
- Zníženie vypadávania vlasov
- Zloženie plné vitamínov
- Neekologicky obal
Ty aj tvoje vlasy si ich zamilujú
- vlasy sú lesklejšie
- vlasy sú menej lámavé
- vlasy vypadavaú v menšom množstve, ako predtým
- nie sú testované na zvieratách
- vhodné pre vegetariánov
- bez lepku a laktózy
- príjemnejšia forma vitamínov v porovaní s tabletkami či práškami
- vhodé pre tehotné a dojčiace maminky
- krásny ženský dizajn
- žiadne
Zázrak medzi vitamínmi alebo len dobrá reklama?
S čistým svedomím preto môžem povedať, že tieto vitamíny pomáhajú. Určite by som ale odporučila objednať 3 mesačné a viac balenie. Jednorožce sú príjemné vôňou a chutia sladko. Navyše sú vhodné aj pre vegetariánov. Jediné negatívum vidím v tom, že sa neskutočne lepia na zuby.
- Viditeľné výsledky za krátky čas
- Chuť a vôňa
- Praktické balenie
- Lepia sa na zuby
Moja skúsenosť s Bloom Hair pre mamičky
Som max spokojná a pokračujem v užívaní . Keďže chcem kojiť verím že hormóny zapracujú a ja nechcem prísť o moje vlasy preto budem isto dokupovať ďalšie balenia :) som šťastná že žijeme v dobe keď si vieme aj takto dopomôcť ku krase a zdraviu našich vlaskov .
- Sladká chuť
- Rýchlo rozpustné
- Extrémne chutne
- Fungujú
- Krásne balenie
- Nemajú
Testovanie Bloom Hair
Bloom Hair vitamíny pre mamičky hodnotím pozitívne. Som s výsledkom spokojná a určite po nich siahnem znova.
Ďakujem Modrému koníku že som mohla byť súčasťou testovania tohto produktu 🧡.
- Viditeľný výsledok za krátky čas
- Zmiernenie vypadávania vlasov
- Rýchly rast nových vlasov
- Krásny obal
- Sladká chuť, ktorá nemusí vyhovovať každému
Bloom hair
Jediné plus hodnotím chuť.
Testovanie žuvacích jednorožcov pre mamičky
Chuťovo… nepodobá sa to na gumené cukríky, skôr tuhšiu želatínu a strááášne sladkú, až ma zuby boleli a vadilo mi, že v nich bolo cítiť úplne jemnučký prášok, ako piesok, ale tak ja som fajnovka.
Každopádne padanie vlasov o 2/3 menej, rastú ako besné a hlavne začínajú rásť nové!
Ďakujem Modrý koník a Bloom hair za možnosť vyskúšať, určite budem v užívaní pokračovať a vďaka Vám nakoniec nebudem plešatá (foto 9.11.- 8.12.).
- Vlasy prestali padať
- Zrýchlil sa rast
- Začali rásť nové
- Strašne sladká chuť
Radosť z testovania
- Capsule sa ľahko užívajú, nezaťažujú žalúdok.
Dorastanie vláskov
Testovanie Bloom Hair
- Hneď som videla zmeny v ľahkosti rozčesávania umytých vlasov
- Vlasy sú krajšie a lesklejšie
- Neštiepia sa tak
- Objednala som si v tabletovej forme - druhýkrát by som brala už tie gumené cukríky, tieto však boli lepšie určené pre môj typ vlasov.
Bloom Hair - príjemný rituál pre krásne vlasy
Po troch týždňoch pravidelného užívania som videla viditeľné výsledky. Vlasy mi pochválili aj kolegyne, takže bol účinok skutočne viditeľný:
1. Minmálne vypadávanie vlasov
2. Zvačšenie objemu vlasov
3. Rast nových vlasov
4. Lesk
5. Na pohľad zdravšie vlasy
Mala som pocit, že priaznivo pôsobia aj na pleť a nechty.
Chuť a vôňa je príjemná, veľmi oceňujem dávkovanie 1x za deň - na 2. alebo 3. dávku by som určite zabudla. Jedno balenie vystačí na mesiac užívania.
Ideálny darček pre kamarátku, mamu, sestru ... ;-)
- Viditeľné účinky
- Celkový koncept značky - tvar, farba, balenie
- Luxusný vzhľad
- Návykové :-)
Vypadávanie vlasov
Mam najlepšiu skúsenosť s týmto výrobkom
- Vlasy úplne prestali padať
- Chuť, skvelý výsledok
Úžasné
- Skvelá chuť
- Rýchly nástup účinkov
- Po týždni zmiernenie vypadávania vlasov o polovicu
Najlepšie na svete
Odporúčam všetkými 10!
- Cena🤔
Kvalita
- Lepšia kvalita vlasov
- Nevypadávajú mi už vlasy ako kedysi
- Rýchlejší rast vlasov
- Žiadne