Produktové hodnotenia, recenzie, skúsenostiPre detiDetská kozmetika
Detská kozmetika
Každá mamička pristupuje k výberu detskej kozmetiky zodpovedne a dôkladne. Nie je nič jemnejšie a voňavejšie ako detská pokožka. Vedeli ste však, že pokožka novorodenca a dojčaťa je približne 5-krát tenšia ako pokožka dospelého človeka? Preto dbajte o jej starostlivosť a doprajte jej iba to najlepšie. Jemnosť a krehkosť citlivej detskej pokožky si to jednoznačne zaslúži.
Nové v kategórii Detská kozmetika (78)
Hodnotenia a skúsenosti s detskou kozmetikou
Máš skúsenosť s detskou kozmetikou?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
babylove čistiace vatové tampóny, 60 ks
Prijemne tamponiky, ktorým nie je čo vytknúť.
Velke vatové tampóny, ktorým nie je čo vytknúť. Pekný design s Pepa pig. Momentálne používame na vytieranie zapaleneho ocka.
Príjemný sprchový gél
Používame ho už dlhšie, takže sme spokojní.
Super vlhké
Super vlčené, no mne to akoby smrdí, ale je mi jasné že je to bez parfumácie takže to je len môj osobný názor :)
babylove sensitive detský umývací gél, 500 ml
Má skvelé zloženie, príjemnú vôňu a robí aj super penu vo vani.
Sprchový gél používa náš starší syn už dlho a sme s ním veľmi spokojní. Jedným gélom umyjeme telíčko aj vlásky. Má skvelé zloženie, príjemnú vôňu a robí aj super penu vo vani. Balenie je pomerne veľké za skvelú cenu.
babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks
Veľký pomocník v každej domácnosti.
Tieto vlhčené obrúsky sú veľký pomocník v každej domácnosti. Používame ich dlhodobo a malému nespôsobili nikdy kožné problémy. Využívame ich nie len na plienkovú oblasť, ale aj na rúčky ktoré sú často špinavé od dobrôt ale aj na tváričku a nikdy sme nemali žiadnu reakciu. Majú skvelé zložnie vďaka ktorému sa aj ľahko rozložia a nezaťažujú planétu.
babylove čistiace vatové tampóny, 60 ks
Praktické vatové tampóny na rôzne účely
U nás majú tampóny najrôznejšie využitie, od rannej hygieny, cez dočistenie v plienkovej oblasti bábätka, až po utieranie zvyškov jedla po kŕmení. Sú kvalitné, nežmolia sa, netrhajú, veľkosťou ako vidno aj na fotke sú akurát. Máme ich zavesené v detskej izbe na šnúrke, ktorá je súčasťou balenia, aby boli vždy po ruke. Cena výrobku je tiež prijateľná, balenie nám vydrží dlho.
babylove čistiace vatové tampóny, 60 ks
Velmi prakticke a jemne na čistenie
Velmi prakticke a jemne cistiace tamponiky. su v praktickom baleni. Nezanechavaju ziadne vlakno teda chlpok na pokozke ked cistim.
Sú príjemné, mäkkučké, viacvrstvove
Varové tamponiky sú príjemné, mäkkučké, viacvrstvove. Rozmer akorat do ruky . Sú podľa mňa iba na vnútro , ja ich musím namáčať vodou , čo je dosť nepraktické mimo domu. Moje dieťa treba utrieť niečom mokrým , inak to nemá zmysel a je špinavé .
babylove čistiace vatové tampóny, 60 ks
Praktický pomocník - sú pevné a zároveň jemné
Toto bol pre mňa veľmi praktický objav, ktorý má ozaj potešil. Tampóniky sú pevné a zároveň jemné. Zloženie 100% bavlna, biologicky odbúrateľné, nebielené chlórom. Rozmer 9x11cm je optimálny.
Využívame pri prebaľovaní, ale aj ako rýchlu záchranu na utieranie úst, resp. celej tváre, či hlavy po samokŕmení 😂
Balenie je tiež praktické, obsahuje 60ks. Možnosť otvoriť zvrchu a zatiahnuť šnúrkou, prípadne využiť spodný otvor a zavesiť na šnúrku.
Obrázok na obale je príjemný bonus, hlavne v domácnosti, kde medzi prvé slová hlavného testéra patrí 'Peppa, Peppa!' Áno, áno, prenesená láska od staršej sestry 😁
babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks
Vlhčená utierka je naozaj vlhčená od prvej po poslednú
Vlhčené utierky využívame niekoľko krát do dňa, či už na prebaľovanie, alebo na utretie po papaní, ak sme práve niekde na výlete, alebo vonku. Ako plus hodnotím, že vlhčená utierka je naozaj vlhčená od prvej po poslednú, o čom už vypovedá vysoký obsah vody, až 99%, ďalej, že nevytiahnem 3 kusy naraz, ako to býva zvyčajne pri vlhčených utierkach, ale jednu a navyše je bez zbytočnej parfumácie.
babylove sensitive detský umývací gél, 500 ml
Pokojná pokožka po každom kúpeli
Gél jemne pení, pritom dobre umýva.
Oceňujem veľké balenie a pumpičku.
Pokožku nevysušuje, zanecháva ju hladkú aj po celý deň.
Oceňujem veľké balenie a pumpičku.
Pokožku nevysušuje, zanecháva ju hladkú aj po celý deň.
babylove sensitive detský umývací gél, 500 ml
Gel je jemný a príjemný pre detskú pokožku.
Sprchový gel je super jemnučký. Má príjemnú vôňu. Je vyrobený z kvalitných látok. Je jemný a príjemný pre detskú pokožku. Používam ho pri mojich dvoch chlapcoch. Dávkovanie pumpička je úplne super, nevyleje sa .
Vyborna kazda jedna utierka
Kedze vyuzivame niekolko krat za den ocenujem zlozenie, pokozka nie je podrazdena, kazda jedna utierka je rovnako vlhka. Dobre sa vytahuju, lepka na uzatvaranie drzi od prveho po poslene zalepenie rovnako
Najlepsie vatove tampony
Vyuzivame denne na cistenie remodelacnej prilbicky a dosusenie vlaskov ktorych mame neurekom, kedze musia byt dokonale suche pod prilbickou. Ako jedine vatove tamponiky sa nedrola, maju skvelu velkost na manipilaciu hlavicky aj prilbicky su zamatovo jemme.
babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks
Pomer cena a kvalita super
Tieto vlhčené obrúsky boli moja voľba c 1 hneď ked sa malý narodil, takže ich uz poznáme.
Inak zachytiť moje dieťa v kľude na peknu fotku je nemožné 😁
Inak zachytiť moje dieťa v kľude na peknu fotku je nemožné 😁
babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks
Sú super, nevyhnutné, používam ich niekoľkokrát denne
Vlhčené obrúsky sú super, pri malých deťoch je to nevyhnutné, používam ich niekoľkokrát denne. Sú výborné na ručičky, ústa, noštek, zadoček, no proste na všetko. Sú dostatočne vlhké, sú bez vône, čo mne veľmi vyhovuje. Ľahko sa vyťahujú, zatvárajú, je to dostatočne veľké balenie.
Bez nich ani na krok
Vlhcene su vzdy super napad aj ako darcek. Pri dvojickach na nezaplatenie 🙏 ci uz na ruky, tvar, ritusku.. Nerada davam na male deti parfumovane veci, aj som ich do pol roka kupala iba v cistej vode, takze toto ocenujem 👌
Jedina nevyhoda je zatvaranie a to ze nase deti tak radi vyberaju vlhcene 🙈🤣 musime ich schovavat
babylove čistiace vatové tampóny, 60 ks
Super pomocník - Mäkký, veľké balenie.
Toto je mega, ako vlhčené. A keď tie nemôžu tak prichadzaju na rad tieto tamponiky. Ja osobne neznesiem ked nam niekto donesie plienky, lebo sa ani neunuvaju opytat na znacku aku pouzivame a potom to vyzera ... zapareny zadocek..
Super velky tamponik, da sa navlhcit vodou a vyuzit ako vlhcenu. Makky, velke balenie 👌 ozaj sikovny pomocnik
Spokojnosť overená rokmi 🩵
Sprchový gél používame pre našu 16 mesačnú dcéru už od narodenia a dodnes ho bez problémov používa aj môj 11-ročný syn. Nikdy sme nezaznamenali žiadne ťažkosti, ani suchú pokožku. Oceňujem najmä veľké balenie a praktické dávkovanie. Vôňa je príjemná a jemná, konzistencia dostatočne hustá, zloženie šetrné. Na cestách ho používam aj ja, dokonca na problematickú pokožku, a nemám po ňom pocit napnutej pleti, ako pri iných sprchových géloch. Určite mu zostaneme verní aj naďalej.