Detské výživy a pokrmy OVKO
Produkty značky OVKO sú detské výživy a príkrmy vyrábané na Slovensku. Ich tradícia siaha až do roku 1975. Základnou surovinou, pre väčšinu ovocných detských výživ značky OVKO, je jablkové pyré vyrábané z čerstvých, prevažne slovenských jabĺk priamo v závode. Produkty OVKO so svojou širokou ponukou, viac ako 50 produktov, kompletne pokrývajú potreby pre prvé príkrmy aj pre staršie deti.

Produkty OVKO Produkty OVKO sú teraz dostupné v nových dizajnoch. Vybrať si môžete z pasterizovaných ovocných a ovocno-zeleninových výživ, výživ s piškótami, jogurtom a tvarohom, ale taktiež sterilizovaných zeleninových a zeleninovo-mäsových príkrmov. Žiaden z produktov neobsahuje škroby, ak sú zahusťované, tak výlučne kvalitnou ryžovou múkou. Ak si potrpíte na BIO kvalite, určite vás zaujme široké portfólio produktov pod značkou OVKO Bio.
Okrem klasických populárnych ovocných výživ v skle, sú v ponuke aj ovocné kapsičky, vyrábané zo 100% ovocného pyré, bez pridania cukru alebo akýchkoľvek zahusťovadiel a obohatené o vitamín C.
Hodnotenia a skúsenosti s detskými výživami a pokrmami OVKO
Rokmi overená kvalita
Chuť výživ je veľmi dobrá. Vďaka najrôznejším kombináciám ovocných zložiek vo výživách je ponuka skutočne pestrá. Oceňujeme použitie kvalitných surovín a slovenský pôvod. Majú priaznivú cenu a kúpite ich v každých bežných potravinách.
- základnou surovinou, pre väčšinu ovocných detských výživ značky OVKO, je jablkové pyré vyrábané z čerstvých, prevažne slovenských jabĺk
- široké portfólio produktov
- vyhovuje tým najprísnejším nárokom na kvalitu jednotlivých zložiek
- neobsahujú žiadne škroby
- ak sú zahusťované, tak výlučne kvalitnou ryžovou múkou
- bez pridania cukru a obohatené o vitamín C
Ovko, naša každodenná maškrta
- Bez ochucovadiel a konzervantov
- Veľké množstvo ovocných kombinácií
- Výborná chuť
- Uvítali by sme aj väčšie kapsičky
Testovanie OVKO 🥰
- Kapsičky sú top
- Pochutí si dokonca aj maminka ☺️
- Spokojné bruško hovorí za všetko 😘
Testovanie ovko
Kapsičky akurát padli vhod, nakoľko dcérka počas testovania zostala chorá a kapsičky sú vždy naša záchrana. Prekvapila ma ich hustota, ktorú naozaj chválim, taktiež sa mi páči, že kapsičky nie sú úplne natrieskané a hneď po otvorení nevytečú. Výživy v skle sme dokonca využili aj my dospeláci. Puding robievam spolu s výživou a poviem, že pasoval aj tam. No z tej chuti som odpadla a na fotku zabudla. Jediné mínus, ktoré by som dala menším kapsičkám, ktoré sme museli vždy brať po 2ks. 🙈😀
Určite budeme s produktami OVKO maškrtiť aj naďalej.
❤️
- Hustova
Testujeme Ovko 😋
Oceňujem Bio kvalitu a možnosť výberu bez cukru.
Kapsičky sú výborné na cesty. Keďže sám z ich nevie ešte papať, tak som ich dávala priamo na lyžičku.
Konzistencia je akurát, pár sme mali aj od iných značiek a tie boli moc riedke, čo nám nevyhovovalo.
Príchutí je veľa na výber, dajú sa aj po celý mesiac pekne kombinovať.
Odporúčame všetkými 10timi. 👌🏻
Top, že ovko je od slovenského výrobcu.
Ostavame verný tejto značke a chutí aj starším deťom.
- Vitamín C
- Konzistenci
- Veľký výber príchutí
Ovko nikdy nesklame :)
My roky kupujeme OVKO výživku v skle, nakoľko mám staršiu dcérku, ktorá ho obľubuje s piškótami ako aj ja od môjho detstva.
Veľmi sme sa potešili testovaniu, nakoľko nám boli doručené kapsičky, ktoré každá maminka ocení. Sú super skladné a hodíte ich pomaly do vrecka od nohavic (tie menšie) a poslúžia výborne.
Nás zachraňuju najmä ak sme dlhšie v meste, u lekára, či na bežnom dlhšom nákupe, alebo len ako snack medzi raňajkami a obedom, či obedom a večerou. Naposledy v obchode s oblečenim, keďže mu už bolo dlho. Kapsička zasýtila, aj zlepšila náladu :).
Tešíme sa verzii zeleninovej a hlavne Bio kvalite, ktorú Ovko prináša. Mrzí ma len, že zeleninové sa nedajú kúpiť v malých reťazcoch. Ale to nevadi, radi si po ne skočíme do veľkého a to neberiem po kuse, ale rovno 5 - 10 ks nech mám vždy po ruke.
Keď sa chystáme aj na návštevy a myslím vždy na detičky, ktoré sú v domácnosti, pribalím si kapsičky. Proste rituál, namiesto sladkého, nech vezmem čosi zdravšie.
Konzistencia a chuť sú výborné, netečú, zeleninové sú veľmi poctivé a husté. I keď zeleninové sme teraz netestovali, ale chcem ich spomenúť, pretože sú nielen obalom a bio kvalitou pútavé, ale aj naše obľúbené takisto ako ovocné. Naše obľúbené sú záhradný mix, ale aj klasika jabĺčko či hruška:). Zasýtia, ľahko sa otvárajú. Za mňa výborný výrobok :)
- Kvalita bio
- Praktickosť
- Ziadne
Ovko ako vždy nesklamalo
- Malé balenie Ovko na cesty
Chutné výživy
- Rôznorodosť
Dobroty od OVKO
Ďalej som bola prekvapená, že OVKO ponúka aj radu BIO. Čiže mamička si môže vybrať klasiku alebo fakt BIO..
Ďalej som sa zamerala na hustotu výživ, pretože často sa mi stávalo, že vyživy v skle boli tak riedke, až mi pripomínali obyčajnú zafarbenú vodu . Ale tuto sa to nepotvrdilo a OVKO má fakt kvalitné a husté výživy.
No ale testom si musela prejsť aj kapsička, tak som si ju vytlačila na tanier a veru nesklamala ani tá.
Priemerná cena je okolo 1 eura ( podľa Heureky ), takže myslím, že je to dosť veľký konkurent pre iné značky a dokonca veľké plus je, že je to Slovenský výrobok.
Počas 2 týždňov testovania som žiadne negatívum nenašla.
Mne sadli, deťom chutia, takže určite to neboli naše posledné dobroty od OVKO_SK:)
- - slovenský výrobok
- - hustota
- - BIO výrobky
- - žiadne
Praktické a chutné:)
Dá sa povedať, že príchute nám chutili všetky. Keďže sa snažíme podávať pestrú stravu deťom, je fajn striedať jablko, marhuľu, broskyňu ale aj slivku :). Ovko výživy určite zaraďujeme do nášho jedálnička.😋😋
- Výživa v praktickej kapsičke vhodná na cesty
- Veľký výber príchutí
- Zdravá forma maškrty do kočíka
- Vyvážená chuť
- Treba si odsledovať aby dieťa nestlačilo príliš silno kapsičku :D
Ovko degustácia
- Zloženie
- Vyváženosť
- Trvanlivosť
Vladko testuje ovko 😁😁😁
Mňamky od OVKA
Niektoré sme skúšali prvý krát a musím uznať, ze chuť je naozaj sladká a tak sa teda detičkám nečudujem že ich tak milujú. 🤪
Momentálne prechádzame obdobím prerezávania zúbkov, takže jedlo je náš úhlavný nepriateľ, avšak výživky nikdy môj syn neodmietol. Niekedy bola dokonca jedna málo.😁
- Zloženie
- 100% ovocné pyré
- Vitamín C
- Rôzne druhy balenia
- BIO produkty
- Veľký výber z druhov ovocia
OVKO výživy
Všetky produkty synovi chutili, bodaj by nie, keď sú také chutné. Kapsičky sú výborné, keď človek nemá čas. Ja ich beriem na výlet, vychádzku, na ihrisko, do záhrady. Iba chytím, hodím do tašky a v prípade potreby vyberiem a podávam. (Na fotke bude vidno, že to dokázal dokonca aj môj muž 🤭). Výživy v skle som podávala aj ako raňajky, desiatu alebo olovrant. Nekupujem ochutený jogurt a preto tieto výživy z obyčajného bieleho jogurtu spravia dezert.
I keď synovi všetky chutili, mám dojem, že najviac zabodovala Ovko Bio garden mix. A na moje prekvapenie sa syn naučil za sekundu vycucať celý obsah. 😁
- Praktické balenie
- Bio sú bez cukru
Ovko detské výživy 😊
- Výborná chuť
- Flaškové aj kapsičkové do ruky
- Vyvážené chute
- Primeraná cena
- Veľký výber
- Zatiaľ som neprišla na nejaké nedostatky
Ovko výživky a naše testovanie chutí
Tieto výživky sme poznali už aj predtým, Maťkovi veľmi chutili, hlavne slivka, jablko a broskyňa, jablko.
Ostatné má tiež rád, no napríklad u nás nezabodovala jahoda 🤷🏼♀️. Maťko nemá všeobecne rád jahody, tak som ani veľmi nepočítala s tým, že mu bude chutiť výživka obsahujúca do veľkej miery jahody 🍓.
Pri ochutnávaní Bio výživiek som zostala v nemom úžase z toho, ako malému chutili. Mali sme možnosť ochutnať z viacerých príchutí, no na počudovanie všetky chutili (dôkaz o tom, že chutilo, môžte vidieť na fotkách 😃)
Pri ochutnávaní výživiek Bio záhradná zmes, Bio jablko-mrkva, Bio jablko-banán-mrkva, Bio hruška či Bio jablko-mrkva-banán-broskyňa, som videla v synových očiach niečo neskutočné. No čistú lásku k nim.
Klasické výživky Ovko sme poznali - ako som už spomenula - dlhšiu dobu, tak tie už veľmi nezaujali, ale samozrejme chutili všetky okrem spomínanej nešťastnej jahody 🥲🍓 .
Výživky odporúčam všetkými desiatimi.
Nie som mamička, čo by písala skvelú a úžasnú recenziu aj napriek tomu, že by nechutili. Toto je naša recenzia a je čisto úprimná ☺️. Pretože takto sa nám to páči 🙂.
Ďakujem vám za prečítanie a prajem vám krásny zvyšok dňa . ❤️
- Zloženie je 100% ovocie
- Zdrave zloženie
- Rozličné lákavé príchute
- Niektoré trošku riedke
Ovko mňam!
Kapsičky aj výživy sú nielen chutné, ale aj zdravé a čo je skvelé,sú dokonca bez pridaného cukru a s vitamínom C.
Ak chcete svojim ratolestiam dopriať skvelú dávku vitamínov , určite siahnite po detských výživách od Ovka, ktoré sa dokonca vyrábajú v mojom rodnom meste Nové Zámky. ♥️
- Praktický recyklovateľný obal kapsičiek
Chutia nám,
- Slovenske
- Dostupne
Jedným slOVKOm,super OVKO.
Pre bobko zatiaľ vyberáme tie bez cukru,ale ja si pochutím na ktorejkoľvek 😄
Detské výživy OVKO
- Veľký výber a variant
- Výhodné balenie v kapsičke
- Výborná chuť
Chutili mne a teraz i mojmu synčekovi
- chuť
- čerstvosť
- vôňa
- rozmanitosť chutí
- možnosť sklíčko opatovne použiť
- kapsička je neekologické balenie
Nikdy jej nie je dosť
- Malá fľaštička 😂
Dlhoročná overená kvalita
Najlepšie výživy už dlhé roky,ja ako malá som len tie jedávala
- Chutne
- Super cena
Výživy ovko
- Chutné
- Rôznorodosť príchutí
- Ideálny pomer cena a kvalita
- Nemajú nedostatky
Skúsenosť s detskými výživkamia a prikrmy
- Skvelá chuť
- Tam nemam ani co napísať
Výživy ovko
Synček ich má rád
- Dobrá chuť
- Dostupná cena
Ovko
- Skvelá chuť zeleninovych príkrmov.
- Dostupná cena
Ovko máme radi
- Niektoré obsahujú aj vitamín C
- Bez konzervantov
- Príjemná cena
- Iba jeden malý - obal by mohol byť atraktívnejší pre deti
Ovko lubime u nás doma
Ovko = prava ovocná láska
- Kapsicky su velmi prakticke
- Neobsahuju pridany cukor
- Vyborne chutia
Detske vyzivy Ovlo
Mňam!
Ovko je super
Výborne balenia, môžeme si ich zobrať kamkoľvek ideme, a keď sme domka, tak nám to uľahčuje kŕmenie, keďže si to pekne drží sám :)
Najlepšie výživy a prikmy 🥰
- Balenie
- Výživy aj bez cukru pre najmenších
Ovko je super
Ovko bola prvá voľba keď sme začali s príkrmami. Jednak pre slovenský pôvod a samozrejme chutia. Malý papá všetky.. jabĺčko a slivka sú top
Rýchle ovocie do ručičky i na doma
- cena
- velká škála ovocia
- pekný obal
- môže byť väčšie balenie
OVKO je TOP
Samozrejme za kapsicky som velmi vdacna aj ja, je to super vec na cesty, prechadzky....vzdy mame so sebou nejaku 😊
Plné bruško spokojné bruško.
- Dostupná cena.
- Fantastická chuť.
- Spokojné brušká.
- Parádne zloženie.
Ovko nám chuti
- Dostupné
- Aj cena dostupna
Pre malých maskrtnikov :)
- Prava chuť ovocia
- Synovi chuti
- Výborne zloženie
- Nedostupnosť
Naše milované OVKO ♥
Veľmi chutný, hustý a naozaj výživny doplnok stravy. Vhodný nie len pre detičky ,ale aj pre dospelých . Milujeme ich. ♥
- chutný hustý výživný milovaný
Celá moja rodinka si na nej rada pochutí 😊
- Naozaj chutný
- Hustý
- Výdatný
- Vhodný pre detičky no aj dospelých
- Malé balenia
Chutne, ale drahe
- Chutne
- Cenovo nedostupne
Ideálny pokrm na doma aj na cesty
Chutia jej, sú bez pridaného cukru a majú skvelé výživové hodnoty.
- Bez pridaného cukru
- Ideálny pokrm na doma aj na cesty
- Bohaté výživové hodnoty
Vyborne