Dvojito skladaný školský peračník Topgal PENN 24049

1 skúsenosť

Dvojito skladaný školský peračník Topgal PENN 24049 je jednokomorový peračník s dvoma chlopňami, ktorý poskytuje 21 úchytov na pastelky a fixky, 3 širšie úchyty na pravítka, kružidlo či nožnice a 2 väčšie úchyty na gumu a strúhadlo. Pod chlopňou z priehľadnej fólie je priestor na rozvrh hodín alebo malé poznámky. Peračník má polstrovanú konštrukciu a zapínanie na kvalitné zipsy s veľkými ťaháčikmi pre jednoduchú manipuláciu. Bonusom je vnútorná podšívka s obrazcami na vyfarbovanie.

Dvojito skladaný školský peračník Topgal PENN 24049

Vlastnosti a benefity

• Jednokomorový dizajn s dvoma chlopňami pre prehľadné uloženie písacích potrieb.
  • 21 úchytov na pastelky a fixky, 3 širšie úchyty na pravítka, kružidlo či nožnice.
  • 2 väčšie úchyty na gumu a strúhadlo.
  • Priehľadná fóliová chlopňa s miestom na rozvrh hodín.
  • Polstrovaná konštrukcia chráni obsah peračníka.
  • Kvalitné zipsy s veľkými ťaháčikmi uľahčujú otváranie a zatváranie.
  • Vnútorná podšívka na vyfarbovanie – možnosť kreatívneho prispôsobenia.
Kde kúpim dvojito skladaný školský peračník Topgal PENN 24049?

Hodnotenia a skúsenosti s dvojito skladaným školským peračníkom Topgal PENN 24049

Máš skúsenosť s dvojito skladaným školským peračníkom Topgal PENN 24049?

Peračník, v ktorom má všetko svoje miesto

Peračník bol súčasťou sady, keď sme dcérke kupovali školskú tašku, no bez zaváhania by som sa preň rozhodla aj v prípade, že by sme ho potrebovali kúpiť osamote. Je prehľadný a praktický, dcéra má rada vo veciach poriadok a tento peračník jej v tom pomáha. Spája jednoduchosť so šikovným vnútorným usporiadaním.

Je to jednokomorový peračník s dvomi chlopňami, takže všetko má svoje miesto a nič sa nepovaľuje. Vo vnútri je 21 gumičiek na pastelky a fixky, tri širšie úchyty na pravítko alebo nožnice a dva na gumu či strúhadlo. Dcéra si rýchlo zvykla, že presne vie, kam čo patrí. Pod jednou chlopňou je navyše priehľadné vrecko na rozvrh hodín, takže má prehľad o každom dni.

Oceňujem aj spracovanie. Polstrovaný obal chráni obsah pred poškodením, zipsy sú pevné a ľahko sa otvárajú – zvládne ich aj malé dieťa bez boja. A detail, ktorý nás potešil, je podšívka s obrázkami na vyfarbenie. Je to drobnosť, ale dieťa si tak peračník prispôsobí a urobí z neho „svoj“.

V skratke, peračník je ľahký, pevný, prehľadný a má dostatok miesta na všetko potrebné. Dcéra má vo veciach systém, ja mám istotu, že jej vydrží a ochráni pomôcky. A tie malé kreatívne prvky sú bonus, vďaka ktorému ho nosí rada.
(6 fotiek)
  • ľahký a pevný jednokomorový peračník s dvomi chlopňami
  • 21 úchytov na pastelky a fixky
  • 3 širšie úchyty na väčšie pomôcky (pravítko, nožnice, kružidlo)
  • 2 úchyty na gumu a strúhadlo
  • priehľadné vrecko na rozvrh hodín
  • polstrovaná konštrukcia chráni obsah
  • pevné kvalitné zipsy s veľkými ťaháčikmi
  • prehľadná organizácia – všetko má svoje miesto
  • vnútorná podšívka s obrázkami na vyfarbenie