Produktové hodnotenia, recenzie, skúsenostiElektronika
Elektronika
Dnes patrí elektronika k neodmysliteľnej súčasti našich domácností. Kúpa elektrických spotrebičov či multimediálnych zariadení sa nezaobíde bez dôsledného naštudovania funkcií, parametrov a odporúčaní. Presvedčte sa predtým, ako sa rozhodnete investovať do nového užitočného pomocníka alebo do elektroniky určenej pre zábavu, či váš výber zodpovedá vašim požiadavkám. Vďaka našim dôveryhodným recenziám sa nemusíte báť, že kúpite mačku vo vreci.
Nové v kategórii Elektronika (253)
Hodnotenia a skúsenosti s elektronikou
Super hodinky!
Hodinky sme kupovali pre dcerku. dlho sme hladali, ktore by boli vhodne, ktore by mali vsetko, co sme chceli a hlavne, aby aj fungovali, lebo recenzie som citala rozne. som rada, ze sme vybrali prave carneo, na prvy pokus trefa do cierneho 👍🏻
Odporucam
Hodinky mame sice kratko, no ja som z nich nadsena. Vsetky funkcie sme vyskusali a funguju dobre, spolahlivo. Hodinky su fajn aj po pekne aj po vizualnej stranke.
Dreame X50 Ultra robotický vysávač
Najpraktickejší domáci pomocník, akého som si kedy kúpila
Keď som si kupovala robotický vysávač, bola som úprimne skeptická. Máme doma dve deti, psa a veľa hračiek rozhádzaných po zemi - čo by s tým nejaký „robot“ asi urobil? Ale Dreame X50 Ultra ma úprimne prekvapil. Od prvého dňa mám pocit, že mi v domácnosti pribudol tichý pomocník, ktorý si robí svoju robotu lepšie, než by som čakala.
Tento model má extrémnu saciu silu, čo je niečo, čo som doteraz pri robotických vysávačoch nevidela. Znamená to, že si poradí s bežnou špinou, vlasmi, chlpmi, prachom či pieskom z topánok. Vysáva dôkladne, ale zároveň ticho - takže ho pokojne púšťam aj večer, keď deti spia. Má vysúvaciu bočnú kefku, vďaka ktorej dôkladne povysáva pri stene, v rohoch, pri nábytku.
Najväčší „wau“ efekt u mňa vyvolala navigácia. Vysávač má kameru, rozpoznáva viac ako 200 druhov prekážok a dokáže sa im elegantne vyhnúť. Po naskenovaní mapy stačí na nej zaznačiť miesta, ktoré sú nízke a keď ide pod gauč alebo postieľku, automaticky zníži svoju výšku - čiže sa dostane aj tam, kde iné robotické vysávače nie.
Nebojí sa prahov ani kobercov. Dokáže prejsť aj prahy a viacstupňové prekážky až do výšky 6 cm, takže nemusím riešiť, že sa zasekne medzi miestnosťami.
Mám dlhé vlasy a pes líná ako o život. Bežné robotické vysávače som musela každú chvíľu rozoberať a čistiť kefy. Tento má dvojitú kefu, ktorá sa o to postará sama - vlasy sa do nej nezamotávajú a údržba je fakt minimálna.
Najprv som mopovaciu funkciu brala ako doplnok, ale Dreame X50 Ultra ju posunul na úplne iný level. Má technológiu, vďaka ktorej sa mopovacie podložky vysúvajú do boku podľa potreby až o 4 cm - čiže pekne vyčistia aj popri stenách a nábytku. A keď prechádza z podlahy na koberec, mopy sa automaticky zdvihnú, takže koberec ostane suchý. Páči sa mi, že mop umýva aj s čistiacim prostriedkom, ktorý sa nalieva do základne.
Cez aplikáciu Dreamehome si viem nastaviť mapy miestností, zóny, čas vysávania aj mopovania - napríklad aby vysával len kuchyňu po raňajkách. Dokonca reaguje na hlasové povely. Keď z kuchyne počujem ako dcéra kričí Hey, Dreame, už viem že niečo rozsypala :-) Do rodiny nám priniesol teda aj nadhľad a trošku zábavy.
Po mopovaní sa o všetko postará základňa. Základňa nie je len nabíjačka - je to PowerDock, ktorý sám vysype prach do vrecka (má objem 3,2 l), doplní vodu, pridá čistiaci prostriedok, umyje mopy a vypúšťa špinavú vodu. Ja sa starám len o to, aby som doplnila nádobku na čistú vodu, vyliala nádobku s tou špinavou a poprípade vymenila sáčok na prach.
Veľmi sa mi páči, že popy sa samy vyperú a vysušia. Nemusím si špiniť ruky a ani nič nezapácha.
V neposlednom rade, je to naozaj krásny, elegantný kúsok, ktorý dokonale zapadne do interiéru.
Ak máte deti, domáce zviera alebo jednoducho málo času, tento vysávač je vyslobodenie. Prejde prahy, nepopletie sa medzi hračkami, dôkladne povysáva aj pod nábytkom a zvládne umyť podlahu tak, že ju netreba „dokončiť“ ručne.
Je to drahší model, ale úprimne - je to typ zariadenia, ktoré naozaj zmení rutinu v domácnosti. Ja už si neviem predstaviť, že by som denne ťahala klasický vysávač a mop.
Dreame X50 Ultra je je jednoducho robotický vysávač pre tých, čo chcú mať doma poriadok bez námahy. Zvláda vysávať, mopovať, čistiť sa, sušiť aj vyprázdňovať sám, prekoná prahy, rozpozná prekážky a pracuje potichu. Pre mňa ako mamu, ktorá má rada poriadok, ale nemá čas, je to najpraktickejší domáci pomocník, akého som si kedy kúpila.
Hodnotenie a odporucanie hodiniek
Obaja nasi chlapci dostali k zaciatku skolskeho roka smart hodinky, kedze zacali do skoly chodit autobusom, dochadzaju do mesta aj na kruzky. Kupovali sme ich najma kvoli bezpecnosti, pohodliu, aby sme vedeli, kde sa nam deti nachadzaju a mohli sme si zavolat, ci uz len tak z dlhej chvile alebo z nutnosti. Musim povedat, ze je to velmi dobra vec. Obaja ich radi nosia, vyuzivaju ich sem tam aj na hranie a tiez aj tie ine aplikacie pouzivaju, oni sa do toho lepsie rozumeju ako ja. Hodinky hodnotim velmi dobre a odporucam ich.
Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete
Od prvého momentu som bola z neho nadšená
Už dlhšie som premýšľala nad tým, aký by bol ideálny pomocník do domácnosti s deťmi a zvieratami, a práve Dreame Aqua10 Ultra Roller ma svojimi parametrami presvedčil, aby som mu dala šancu. Je to totiž prvý robotický vysávač na svete s mopovacím valcom.
Od prvého momentu som bola nadšená. Po otvorení krabice ma prekvapilo bohaté príslušenstvo a jednoduchosť, s akou sa dal vysávač spojazdniť. Návod bol prehľadný a aplikácia v slovenskom jazyku je obrovskou výhodou, ktorá mi celý proces ešte viac uľahčila.
Keď som Dreame po prvýkrát spustila, okamžite si zmapoval celý priestor a postupne ho zakreslil do aplikácie. Táto inteligencia mi umožnila poslať ho upratovať len tam, kde som potrebovala, a vybrať si funkciu vysávania, mopovania alebo obe naraz. Vysávanie je neuveriteľne efektívne a poradí si s prachom či s chlpmi na tvrdých podlahách aj na kobercoch.
Najviac ma však uchvátilo mopovanie. Robot si počas celého procesu neustále chodí vyprázdňovať a vymieňať špinavú vodu za čistú, čo je záruka, že naozaj nešpiní podlahu už použitou vodou. Ak sa mopovací valec počas upratovcania zašpiní, priebežne ho preplachuje čistou vodou. Vďaka dvom typom saponátov (na bežné umývanie, aj pre zvieratá), ktoré sú k robotickému vysávaču pribalené je v celom dome cítiť čistotu. Pre mňa ako alergika je toto absolútny benefit. Rovnako aj vysoký sací výkon. Poradí si tak aj s väčšími nečistotami, ale aj najjemnejším prachom.
Hlučnosť pri príprave na upratovanie a následné čistenie mopu je síce o niečo vyššia, no pre mňa to bola len malá daň za ten dokonalý výsledok. Počas upratovania je však veľmi tichý.
Oproti bežným robotickým vysávačom je vo viacerých parametroch iný. Za zmienku stojí určite mopovací valec, ktorý veľmi dobre zbiera nečitoty a umýva podlahy. Po dokončení upratovania sa robot vráti do stanice, vyprázdni prach a nečistoty aj špinavú vodu. Dôkladne sa sám umyje a aj vysuší horúcou (až 100 °C) vodou. Vďaka tomu je mopovací valec vždy čistý a nezapácha.
V dome máme väčšinou tvrdé podlahy, no napríklad pri sedačke aj koberec. Dreame Aqua10 Ultra Roller ho bez problémov rozozná a mopovací valec uzatvorí. Koberce vďaka tomu robot nenamočí.
V priestore sa pohybuje veľmi sofistikovane, prekážkam sa vyhýba dokonale a pre mňa veľmi podstatná vec, keďže mám doma zvieratá, na valci sa nezachytávajú ani chlpy, ani vlasy.
Dreame Aqua10 Ultra Roller bol pre našu domácnosť dokonalý. No uvedomila som si, že takého pomocníka by som uvítala aj v práci. A tak som ho podrobila aj naozaj veľkej skúške na predajni s rozlohou 350 m². Čestne môžem prehlásiť, že aj tento priestor zvládol na jednotku s hviezdičkou. Jeho precíznosť a dôkladnosť ma utvrdili v tom, že pre mňa je to najlepší robotický vysávač na trhu.
Je to perfektný a spoľahlivý pomocník, ktorý mi uľahčil každodenný život. Dreame Aqua10 Ultra Roller je ideálna voľba pre každú domácnosť, najmä ak máte deti alebo domácich miláčikov. Vrelo odporúčam!
Hodinky Carneo
Veľmi sa mi páčia hodinky Carneo. Okrem toho, že sú nabité funkciami, majú jednoduché ovládanie, prehľadnú aplikáciu a aj vyzerajú pekne, moderne.
Ryžovar Sencor SRM 1890SS
Najlepší pomocník v našej kuchyni
Toto je moja „srdcovka“ v kuchyni – rýžovar Sencor SRM 1890SS je pre mňa jednoducho dokonalý pomocník 🌿. Už dlhšie som hľadala niečo, čo spraví “perfektnú” ryžu bez stresu — a tento rýžovar to zvláda s ľahkosťou. Krásne rovnomerne uvarí (ani raz sa mi nerozvarila ani nepripiekla), čo je pri množstvách, ktoré varia moji starší synovia (športovci s veľkou chuťou a potrebou energie), ozaj veľká výhoda.
A okrem ryže tento rýžovar perfektne zapadá do nášho jedálnička: Synovia denne varia ryžu a dusia brokolicu s mrkvou na tomto prístroji. S rýžovarom ide “zeleninové dusenie + ryža” ako z rukáva.
Dobrá investícia
Odporúčam. hodinky využívame pravidelne. bola to dobrá investícia :-)
Prva trieda
Hodinky sme kupovali nikolke pred nastupom do prvej triedy ako darcek ako motivaciu a aby sme ju aj mali lepsie pod dohladom. zatial sa nam hodinky osvedcili vyborne. polohu ukazuju presne a ked volame cez ne, tak hovor je cisty, vsetko pekne pocut a rozumiet.
Inteligentné hodinky Garmin Venu 3S
Najlepšia kúpa v mojom živote
Garmin Venu 3S odporúčam všetkými desiatimi. Sú pre mňa absolútne skvelý parťák pri behaní aj každodennom živote. Hodinky sú ľahké, pohodlné, displej je krásne čitateľný aj na slnku a ovládanie je intuitívne.
Čo oceňujem najviac je presné GPS a podrobné bežecké metriky – od tempa cez kadenciu až po regeneráciu. Výdrž batérie je výborná.
Okrem behu ich používam aj na sledovanie spánku, stresu a každodennej aktivity – mám tak prehľad o celom životnom štýle. Jednoducho, maximálna spokojnosť, na beh i každodenné nosenie ich odporúčam všetkým bežkyniam, ktoré chcú spoľahlivé a štýlové športové hodinky.
Detské smart hodinky Carneo GUARDKID+ 4G ULTRA
Prázdninové testovanie a nástup do školy
Kúpili sme takéto smart hodinky pre vnučku, tento rok bude prváčka. Zatiaľ ich cez prázdniny testujeme. Pozdávajú sa nám všetkým.
Vydarene hodinky 😊
Tak tieto hodinky sa skutocne vydarili. Mali sme predtym od inej znacky, ale tie boli velke, nemotorne. Teraz mame model Tiny od Carneo a to je sto a jedno. Aj funkcie maju presne take, co nam vyhovuju (GPS, videohovor, budik, SOS tlacitko.... a kopec inych). Odporucam. Pre mensie deti mi pridu najvhodnejsie.
Kvalitne smart hodinky
Perfektne hodinky. povedala by som, ze asi taka topka hlavne z tychto detskych smart hodiniek za velmi prijatelne ceny.
Umývačka podlahy Rowenta X-Clean 10 GZ7540
Zmení vám pohľad na upratovanie
Som mama dvoch detí a zároveň majiteľka mačiek, takže asi nemusím vysvetľovať, čo znamená upratovanie každý jeden deň. S Rowentou X-Clean 10 som zažila obrovský posun v tom, ako vnímam domácnosť a aj samotné upratovanie. Ešte predtým, ako som ho začala používať, som bola skeptická – ďalší prístroj do bytu, ktorý sľubuje zázraky? Po mesiaci používania viem, že túto investíciu by som spravila znova.
Najväčšou zmenou pre mňa je, že už nemusím podlahy najprv vysávať a potom mopovať. Rowenta X-Clean 10 zvládne oboje naraz – a naozaj dôkladne. Ráno, keď deti rozhodia omrvinky, mačky vylejú mlieko alebo zrazu niekde pristane rozliata miska s cereáliami, už neriešim, čím začať. Zapnem vysávač, prebehnem kuchyňu aj obývačku a za pár minút je upratané. Podlaha je čistá na pohľad aj na dotyk, žiadne zaschnuté škvrny, šmuhy ani zvyšky. Navyše, X-Clean si poradí so všetkými typmi hladkých podláh a každý povrch vyzerá po upratovaní výborne. Prístroj si dokonca sám reguluje výkon aj množstvo vody podľa toho, ako je podlaha špinavá, takže sa nemusím báť, že by som si zničila parkety alebo vytvorila kaluže na dlažbe.
Veľmi oceňujem, že Rowenta má až päť režimov čistenia. Najčastejšie používam smart režim, kedy sa prístroj sám rozhoduje, koľko sily a vody použiť, ale niekedy, keď viem, že je extra neporiadok, jednoducho prepnem na turbo. Pre nočné alebo skoré ranné upratovanie mám obľúbený tichý režim, ktorý je naozaj príjemný.
Obrovské plus je aj údržba. Po upratovaní len stlačím tlačidlo na základni a Rowenta si sama automaticky vyčistí mopovací valec čistou vodou a následne ho suší horúcim vzduchom. To znamená, že už nemám v byte žiadny zapáchajúci mop, žiadne plesne a nemusím sa ručne babrať so špinou. Sušenie trvá približne hodinu, ale môžem na to úplne zabudnúť – všetko prebehne samo a keď opäť potrebujem upratovať, valec je čistý a suchý.
Zásobníky na vodu sú veľké – do jednej nádržky ide čistá voda, do druhej sa zbiera špinavá. Páči sa mi, že podlahu vlastne vždy umývam len čistou vodou, a špinavú nikdy nevraciam späť. Keď niečo treba doliať alebo vyprázdniť, prístroj to oznámi hlasovo v slovenskom jazyku a nič mi neunikne.
Batéria vydrží neuveriteľne dlho – reálne s ňou upracem celý byt (cca 100 m²), vrátane kúpeľne, a ešte mi ostáva rezerva. Oficiálne výrobca udáva 60 minút, v testoch zvládol vysávač ešte viac, čo je super najmä pre väčšie domácnosti. Nabíjanie trvá niečo vyše troch hodín, ale nabíjam väčšinou cez noc a vôbec to nevnímam ako problém.
Veľmi príjemne ma prekvapila aj samotná manipulácia. Prístroj je síce robustnejší, ale väčšinu váhy tvorí základňa. Pri práci držím v ruke len ľahkú časť (okolo 0,8 kg), navyše má otočnú hlavu, takže bez problémov zvládnem upratovať aj pod stolom, okolo stoličiek či v rohoch. Ovládanie je intuitívne, na displeji vidím všetky potrebné informácie, a hlasové pokyny sú v slovenčine. Dokonca aj deti sa zapájajú do upratovania – vysávač im príde “cool” a bez problémov ho zvládnu.
Čo tiež považujem za veľké plus, je, že v balení bol aj náhradný mopovací valec, takže si nemusím nič dokupovať dopredu. Samotná údržba je minimálna, väčšinu roboty spraví stroj za mňa. Páči sa mi, že má integrovaný hrebeň, ktorým sčesáva namotané vlasy alebo chlpy zvierat z valca. Takže sa nenamotávajú. Preto je do našej domácnosti so zvieracími miláčikmi ideálny. A filter je typu HEPA, takže v byte nie je prach a môžem spokojne dýchať aj pri alergii.
Jediné mínus je vyššia cena, ale keď si spočítam, koľko času a námahy mi denne šetrí a že konečne nemusím striedať vedro, mop a vysávač, rozhodne by som nemenila. A ešte by som možno dodala, že je trošku vyšší, takže pod veľmi nízky nábytok sa s ním nedostanem, ale na bežné upratovanie to neprekáža.
Rowenta X-Clean 10 odporúčam všetkými desiatimi. Pre mňa je to revolúcia v domácnosti, ktorú ocení každý, kto doma bojuje s neporiadkom, má deti, domáce zviera alebo len túži po väčšom pokoji a menej stresu z upratovania. U nás je to láska na prvé zapnutie.
Hodinky ako darcek 👍🏻
Hodinky sme kupili synovi za vysvedcenie. Bol nadseny. A ja som tiez, lebo aspon cez prazdniny bude pod kontrolou, aj ked bude prazdninovat u babky atd. Vyuzijeme urcite aj pocas dalsieho skolskeho roka 👍🏻
Robotický vysávač Dreame L40s Pro Ultra
Splnený sen každej ženy
Svoj prvý robotický vysávač sme si kúpili možno pred desiatimi rokmi. A fascinuje ma, kam sa títo pomocníci posunuli. Keď som rozbalovala Dreame L40s Pro Ultra, cítila som v sebe nadšenie dieťaťa, ktoré dostalo vytúženú hračku. No tento pomocník predčil aj moje najtajnejšie priania a všetky očakávania. Je to skutočný pomocník, ktorý dôkladne povysáva, zo všetkých rohov a kútov, naozaj dôkladne umyje podlahu, nielen rozotiera mokrou handrou špinu po dome, ale skutočne umyje dlažku s vodou s čistiacim prostriedkom, špinavú podľa potreby prečerpá do zásobníka a načerpá si čistú. Ešte si mop sám po sebe umyje horúcou vodou.
Ale poďme si o ňom povedať viac.
Ako sa Dreame L40s Pro Ultra ovláda a nastavuje?
Prvé spustenie bolo úplne jednoduché, k vysávaču je priložený prehľadný obrázkový návod, s ktorým som všetko zvládla v priebehu chvíľky. Stiahla som si aplikáciu, pripojila vysávač na WiFi a v appke som všetko nastavila za pár minút. Naplnila som nádobu s vodou, naliala čistiaci prostriedok, nastokla mopovacie hlavice. V aplikácii viem plánovať, kedy a kde má vysávať alebo mopovať, zakázať mu určité miestnosti, alebo ho poslať len do kuchyne, ak tam ostal neporiadok. Môžem si nastaviť intenzitu sania, “mokrosť” umývania. Ak máš doma Google Home, môžeš ho spustiť aj hlasom – a deti majú o zábavu postarané.
Vysávanie – dôkladne, aj do rohov a pod nábytok
Dreame vysáva dôsledne popri stenách a v rohoch. Má špeciálnu kefku, ktorá sa vie vysunúť von a vymetie aj tie kúty, kam sa iné roboty nedostanú. žiiadne zvyšky prachu, omrvinky, vlasy, či psie chlpy v rohoch.
Veľmi oceňujem, že dlhé vlasy ani chlpy sa do kefy takmer nezamotávajú – čo bol večný problém s každým predchádzajúcim robotom. Po vysávaní ju nemusím stále čistiť ručne.
Po dokončení vysávania robot sa robot vyprázdni do vloženého vrecka v dokovacej stanici. Čiže žiadne vyprázdňovanie nádobky plnej prachu a špiny.
Mopovanie, ktoré naozaj umýva (aj v rohoch)
Dreame L40s Pro Ultra má dve okrúhle mopovacie hlavice, ktoré sa počas mopovania otáčajú a vedia sa vysúvať do strán. To znamená, že keď mopuje pri stene, mop sa dokáže vysunúť ďalej, takže sa naozaj dostane až lište na kuchinskej linke, ktorá je hlbšie zasadená ako zbytok linky.
Nie je to len pretieranie vodou, mopy sa točia a tlačia na podlahu, takže naozaj umývajú. Vidno to hlavne, keď bolo na zemi niečo lepkavé alebo zaschnuté – po mopovaní ostáva podlaha čistá na pohľad aj na dotyk.
Do dokovacej stanice sa nalieva aj špeciálny čistiaci prostriedok, ktorý si Dreame sám dávkuje. Čo je však podľa mňa úplne unikátne, je spôsob, akým si mop sám umýva. Keď mop zistí, že je príliš špinavý, sám sa vráti na základňu, kde ho automaticky umyje – a to horúcou vodou. Mop je tak naozaj čistý. Po každom upratovaní si mop ešte aj vysuší teplým vzduchom, takže handrička nikdy nesmrdí. Ďalší bonus – robot má dve nádobky: jedna je na čistú vodu, druhá na špinavú. Podlaha je vždy umývaná čistou vodou a tú špinavú nasáva späť.
Ak prejde cez koberec, mop sa automaticky nadvihne – koberec tak zostáva úplne suchý.
Navigácia – aj pri hračkách a domácich zvieratách
Dreame sa v byte orientuje vďaka kamere aj viacerým senzorom, takže presne vie, kde je stena, kde stojí miska s vodou, kde deti nechali hračky či ja kabelku. V aplikácii máš krásnu mapu bytu, vieš si nastaviť zóny, kde nechceš, aby chodil, alebo miesta, kde potrebuješ aby dôkladnejšie upratovanie.
Dreame má zabudovanú kameru, ktorú môžete zapnúť a sledovať dianie doma. Dokonca môžete cez mop aj rozprávať a doma vás počujú.
Údržba a reálny život s Dreame
Vrecko na prach som ešte nevymieňala a je u nás robot približne dva týždne. Nádobu na špinavú vodu vylievam priebežne, čistú vodu a čistiaci prostriedok dolejete podľa potreby – aplikácia mi vždy napíše, čo treba doplniť alebo vyprázdniť. Základňa je väčšia, takže s ňou treba rátať, ale v našej chodbe má svoje stabilné miesto. Určite za zmienku stojí, že je to naozaj elegantný, moderný a veľmi dizajnovo pekný kúsok.
Denná realita – pokoj a čistota v byte
Najviac oceňujem, že už nemusím denne behať s vysávačom alebo mopom v ruke. Zapnem Dreame ráno cez appku alebo nechám spustiť automatický režim, a keď prídeme domov, máme všade čisto. Nie je hlučný, takže sa dá normálne fungovať aj keď upratuje – a veľmi rýchlo si na ten komfort zvyknete.
Ale poďme si o ňom povedať viac.
Ako sa Dreame L40s Pro Ultra ovláda a nastavuje?
Vysávanie – dôkladne, aj do rohov a pod nábytok
Mopovanie, ktoré naozaj umýva (aj v rohoch)
Navigácia – aj pri hračkách a domácich zvieratách
Údržba a reálny život s Dreame
Denná realita – pokoj a čistota v byte
Odporucam
Super hodinky, ľahko zrozumitelne. Syn ich ma a nosí pravidelne vždy,keď ide von namiesto telefonu.
Odporúčam
Dcéra ich nosí pravidelne každý deň. Vyhovujú nám všetkým vo všetkých ohľadoch. Odporúčam aj ostatným.
Odporucanie
Hodinky mame sice len kratko, no uz teraz som s nimi spokojna. niet nad to, ze viem, kde sa mi dieta nachadza. mozno pre niekoho uzkostliva matka, no ja to tak potrebujem :-D malej sa tiez hodinky pacia, je pysna, ze je s nimi velkacka :-)
Recenzia
Syn ma hodinky Carneo uz dlhsie, par mesiacov, ale chceli sme pockat, kym ich poriadne otestujeme a zabehneme, kym budem pisat nejaku recenziu. Ale mozem povedat, ze sa nam osvedcili vazne dobre. Ci uz funkciami, vydrzou baterie alebo aj po tej takej vizualnej stranke. Takze... Za mna odporucam.