1 skúsenosť

Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete je prvý robotický vysávač na svete s mopovacím valcom. V jednom zariadení spája nepretržité oplachovanie valca AquaRoll™ počas umývania, inteligentnú ochranu kobercov AutoSeal™, zdvih a prekonávanie prahov až do 8 cm s FlexRise, automatické umytie a vysušenie valca horúcou vodou (až 100 °C) v ThermoHub™/ThermoRoller a sací výkon až 30 000 Pa (Vormax™). O presné vedenie a bezpečné vyhýbanie sa predmetom sa stará OmniSight™ 2.0 s AI v kombinácii s LDS navigáciou, takže upratovanie prebieha plynulo, hygienicky a bez roznášania špiny.

Valcuj, zdvihni, obnov

Vždy čistá voda, vždy lesklé podlahy. Na rozdiel od klasických mopov, ktoré pri umývaní opakovane ťahajú po podlahe špinavú handru, AquaRoll™ priebežne oplachuje valcový mop priamo počas upratovania. Mop zostáva svieži a účinný v reálnom čase, zbiera nečistoty rovnomerne a minimalizuje riziko šírenia špiny a zápachu. Po dokončení práce sa valec sám umyje a vysuší horúcou vodou, takže je pri ďalšom spustení opäť čistý.

Koberce? Postarané

Pri prechode z tvrdých podláh na textílie sa aktivuje AutoSeal™: systém automaticky uzavrie mopovací valec, keď robot rozpozná kobercovú plochu. Koberce nezvlhnú a sú chránené pred znehodnotením aj neželanými pachmi – bez potreby manuálneho zásahu.

Prekážky z cesty

FlexRise zdvihne robota, aby hladko prešiel cez prahy, rohožky a koberce až do 8 cm (pri jednovrstvových kobercoch do 4,2 cm). Vďaka tomu si poradí aj v členitých priestoroch s rôznymi typmi povrchov, bez zbytočných obchádzok či zasekávania.

Automatické čistenie valca pri 100 °C

V dokovacej stanici sa po upratovaní spúšťa ThermoRoller / ThermoHub™: vysokoteplotné umytie (až 100 °C) a sušenie valca. Odstránia sa zvyšky nečistôt a valec sa hygienicky osvieži, takže je pripravený na ďalšie použitie bez ručného čistenia.

Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete

Inteligencia, výkon a údržba bez starostí

Systém OmniSight™ 2.0 kombinuje AI kamery, bočné 3D štruktúrované svetlo a LDS – robot spoľahlivo rozpoznáva predmety v reálnom čase, presne sa im vyhne a pokryje celý priestor. Vormax™ prináša sací výkon až 30 000 Pa, aby si poradil s prachom aj väčšími nečistotami na tvrdých podlahách aj kobercoch. HyperStream™ odmotávacia dvojkefa znižuje riziko zamotania vlasov a uľahčuje pravidelnú údržbu. Počas samotného upratovania prebieha priebežné oplachovanie valca, takže kontakt s podlahou zostáva konzistentne čistý.

Technické detaily

• Rozmery robota: 350 × 350 × 97,5 mm (zasunutý LDS) / 350 × 350 × 120 mm (zdvihnutý LDS)
  • Rozmery nabíjacej stanice: 420 × 440 × 505 mm
  • Hmotnosť robota: 5,8 kg
  • Výška prekonania prekážok: 8 cm (dvojvrstvový krok), 4,2 cm (jednovrstvový koberec)
  • Typ hlavnej kefy: HyperStream™ odmotávacia dvojkefa
  • Navigácia: VersaLtr LDS
  • Vyhýbanie sa prekážkam: AI Camera ×2 + bočné 3D štruktúrované svetlo + LED svetlá
  • Maximálny sací výkon: 30 000 Pa
  • Kapacita nádoby na prach: 220 ml
  • Čistá/špinavá voda: 1 000 ml / 1 400 ml
  • Ovládanie hlasom: Zabudované a tretích strán
  • Kapacita nádrže na čistiaci prostriedok: 4 L / 3,5 L
  • Horúce sušenie: Áno (do 100 °C)
  • Priame umývanie a oplachovanie valca: Áno
Kde kúpiť Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete?

Hodnotenia a skúsenosti s robotickým vysávačom Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete

Máš skúsenosť s robotickým vysávačom Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete?

Od prvého momentu som bola z neho nadšená

Už dlhšie som premýšľala nad tým, aký by bol ideálny pomocník do domácnosti s deťmi a zvieratami, a práve Dreame Aqua10 Ultra Roller ma svojimi parametrami presvedčil, aby som mu dala šancu. Je to totiž prvý robotický vysávač na svete s mopovacím valcom.

Od prvého momentu som bola nadšená. Po otvorení krabice ma prekvapilo bohaté príslušenstvo a jednoduchosť, s akou sa dal vysávač spojazdniť. Návod bol prehľadný a aplikácia v slovenskom jazyku je obrovskou výhodou, ktorá mi celý proces ešte viac uľahčila.
Keď som Dreame po prvýkrát spustila, okamžite si zmapoval celý priestor a postupne ho zakreslil do aplikácie. Táto inteligencia mi umožnila poslať ho upratovať len tam, kde som potrebovala, a vybrať si funkciu vysávania, mopovania alebo obe naraz. Vysávanie je neuveriteľne efektívne a poradí si s prachom či s chlpmi na tvrdých podlahách aj na kobercoch.

Najviac ma však uchvátilo mopovanie. Robot si počas celého procesu neustále chodí vyprázdňovať a vymieňať špinavú vodu za čistú, čo je záruka, že naozaj nešpiní podlahu už použitou vodou. Ak sa mopovací valec počas upratovcania zašpiní, priebežne ho preplachuje čistou vodou. Vďaka dvom typom saponátov (na bežné umývanie, aj pre zvieratá), ktoré sú k robotickému vysávaču pribalené je v celom dome cítiť čistotu. Pre mňa ako alergika je toto absolútny benefit. Rovnako aj vysoký sací výkon. Poradí si tak aj s väčšími nečistotami, ale aj najjemnejším prachom.

Hlučnosť pri príprave na upratovanie a následné čistenie mopu je síce o niečo vyššia, no pre mňa to bola len malá daň za ten dokonalý výsledok. Počas upratovania je však veľmi tichý.
Oproti bežným robotickým vysávačom je vo viacerých parametroch iný. Za zmienku stojí určite mopovací valec, ktorý veľmi dobre zbiera nečitoty a umýva podlahy. Po dokončení upratovania sa robot vráti do stanice, vyprázdni prach a nečistoty aj špinavú vodu. Dôkladne sa sám umyje a aj vysuší horúcou (až 100 °C) vodou. Vďaka tomu je mopovací valec vždy čistý a nezapácha.

V dome máme väčšinou tvrdé podlahy, no napríklad pri sedačke aj koberec. Dreame Aqua10 Ultra Roller ho bez problémov rozozná a mopovací valec uzatvorí. Koberce vďaka tomu robot nenamočí.

V priestore sa pohybuje veľmi sofistikovane, prekážkam sa vyhýba dokonale a pre mňa veľmi podstatná vec, keďže mám doma zvieratá, na valci sa nezachytávajú ani chlpy, ani vlasy.

Dreame Aqua10 Ultra Roller bol pre našu domácnosť dokonalý. No uvedomila som si, že takého pomocníka by som uvítala aj v práci. A tak som ho podrobila aj naozaj veľkej skúške na predajni s rozlohou 350 m². Čestne môžem prehlásiť, že aj tento priestor zvládol na jednotku s hviezdičkou. Jeho precíznosť a dôkladnosť ma utvrdili v tom, že pre mňa je to najlepší robotický vysávač na trhu.

Je to perfektný a spoľahlivý pomocník, ktorý mi uľahčil každodenný život. Dreame Aqua10 Ultra Roller je ideálna voľba pre každú domácnosť, najmä ak máte deti alebo domácich miláčikov. Vrelo odporúčam!
(14 fotiek)
  • Mopuje aj vysáva naraz
  • Čistú vodu dopĺňa priebežne
  • Podlahu neumýva špinavou vodou
  • Sám sa umyje horúcou vodou a vysuší horúcim vzduchom
  • Koberce nechá suché
  • Nezamotá vlasy ani chlpy
  • Presne mapuje, vyhýba sa prekážkam
  • Prejde aj vyššie prahy
  • Tichý chod pri upratovaní
  • Silné vysávanie
  • Zónové upratovanie podľa potreby
  • Jednoduchá appka v slovenčine
  • Vhodné pre alergikov
  • Ideálne do domácností s deťmi a zvieratami
  • Vyššia cena
2 ľudia považujú za užitočné