Fabros drevostavby

1 skúsenosť

Fabros drevostavby prinášajú moderné a energeticky úsporné riešenia bývania s dôrazom na kvalitu, dizajn a rýchlu realizáciu. Vďaka využitiu prírodných materiálov a presnej prefabrikácie ponúkajú zdravé vnútorné prostredie a dlhú životnosť. Každý projekt je navrhnutý tak, aby spĺňal individuálne požiadavky klienta a harmonicky zapadol do okolia.

Spoločnosť Fabros sa zameriava na komplexné služby – od architektonického návrhu cez výrobu až po montáž. Drevostavby sú vhodné pre celoročné bývanie aj rekreačné účely a vynikajú rýchlosťou výstavby, nízkymi prevádzkovými nákladmi a ekologickým prístupom. Ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú komfort, úsporu a moderný dizajn.

Hodnotenia a skúsenosti s Fabros drevostavbami

Máš skúsenosť s Fabros drevostavbami?

Upozorňujem na túto firmu

Chcem upozorniť na firmu @fabros drevostavby a.s @tomÁš Petro. Táto firma nám dlží 45.500€!!! Objednali sme si u nich chatu Natáliu ešte v auguste 2023 s tým, že nám dielo dodajú najneskôr do 24 týždňov. Na stretnutí u nich v kancelárii vo Vlčkovciach boli veľmi milí a ústretoví, avšak po vyplatení zálohy sa zrazu všetko zmenilo. Keďže nás nasledujúce 3 mesiace nikto z tejto firmy nekontaktoval, tak som im zavolal kvôli projektovej dokumentácii, ktorú sme potrebovali na stavebné povolenie. Vtedy začali prvé výhovorky a projektovej dokumentácie som sa dočkal až v marci 2024 po neustálych urgenciách z našej strany! Následne sme si vybavili stavebné povolenie a dotazoval som firmu Fabros drevostavby a.s. kedy začnú s výstavbou. Nasledovali niekoľkomesačné ťahanice a neustále výhovorky a sľuby! Keď už pán Petro nevedel čo s nami, tak nám zalepil oči tým, že v októbri 2024 nainštalovali betónové pätky. Toto boli prvé aj posledné stavebné práce, ktoré nám firma Fabros drevostavby a.s. vykonala za 45.500€ a to až po 14 mesiacoch po podpise zmluvy! Keďže sme boli už extrémne nespokojní s týmto prístupom a potrebovali sme tú chatu čím skôr, tak sme p.Petrovi navrhli, že mu zaplatíme dodatočných 15.000€, aby nám tú stavbu čo najskôr urobil (peniaze sme mu už vtedy nedali žiadne, dohodli sme sa že to zaplatíme po dokončení stavby). Náš návrh prijal s tým, že mu stačí 8.000€ a chata bude kompletne hotová najneskôr do 4 mesiacov od podpisu tohto dodatku k zmluve (toto bolo 24.10.2024). Počas nasledujúcich 4 mesiacov nás však firma opäť nekontaktovala a p.Petro už nedvíhal telefón a nereagoval ani na moje správy. Následne sme mu mailom poslali odstúpenie od zmluvy a vtedy mi p.Petro odpísal, že sa prepočítali vo firme a potrebujú ešte 1 až 2 mesiace na realizáciu stavby.
Samozrejme sme už nesúhlasili a aktuálne riešime vrátenie peňazí súdnou cestou. Počas posledných mesiacov som na internete videl sťažnosti na túto firmu od viacerých ľudí, ktorých p.Petro podviedol a oklamal! U mnohých poškodených bola celá situácia podobná tej našej, že po zaplatení zálohy firma prestala komunikovať a p.Petro sa zatajoval a vyhýbal riešeniu vzniknutých problémov!