Mandľovo-medové rezy dmBio
Na mandľovo-medových rezoch dmBio (60 g) si pochutíte počas dennej pauzy alebo pri olovrante. Sladká tyčinka z najlepších bio ingrediencií z ekologického poľnohospodárstva obsahuje výživné mandle a med.
Kde kúpim mandľovo-medové rezy dmBio?
Hodnotenia a skúsenosti s mandľovo-medovými rezmi dmBio
Testovanie mandľovo - medového rezu dmBio
Táto tyčinka bola veľmi chutná, testovala som spolu s kolegyňou z práce a spoločne sme uznali, že je to výborná sladká pochúťka. Odporúčame:)
- - bio výrobok
- - veľmi sladké
Medový rez
Ja moc sladké nejem, alebo teda vyhýbam sa mu. Ale táto bio tyčinka na môj vkus sladšia, podelila som sa aj s deťmi, ktorým veľmi chutila. Tyčinka je medovo - mandľová a aj chuť bola výrazná. Mandle sú v nej trosku cítiť ako chrumkanie nie sú úplne mleté a to tyčinku robí výbornou . Myslím, že trošku menej cukru aj keď bio by bolo vhodnejšie. Ale už sme si boli ďalšie kúpiť v dmke, lebo deťom chutila. Ako mlska pre deti určite fajn.
Kombinácia med a mandle fakt super 👌
Kombinácia med a mandle fakt super 👌
- Výrazná chuť
- Bio produkt
- Super naporcované
- Trošku menej cukru
Príjemná chuť
Rezy sú zdravšou alternatívou k presladeným detským ovocným tyčinkám a majú príjemnú marcipánovú chuť, no okrem medu obsahujú aj trstinový cukor.
Za nevhodnú prísadu v rámci kvalitných surovín považujem sirup z invertného cukru, ktorý je síce v bio kvalite, no pre telo a najmä pankreas, je to zaťažujúca látka.
- marcipánová chuť
- bio zloženie
- sirup z invertného cukru
- cena
Návyková maškrta
Veľká dobrota. Chuť by som popísala ako chrumkavý medový marcipán. Je dosť sladká, takže bežným ľuďom stačia na zahnanie mlsnej chvíľky 1-2 kvádriky. Ja som ale tehotná a nedokázala som sa zastaviť, kým nebol balíček prázdny 😋 a na ďalší deň som bežala po ďalšie 😅
- Výrazná medovo mandľová chuť
- Zloženie
- Balenie po kvádrikoch
- Vedeli by sme zúžitkovať aj väčšie balenie
Výborná maškrta
Medové pokušenie
Veľké prekvapenie
1 človek považuje za užitočné
Mandľovo-medové rezy
Najlepsie tycinky testovanie Dm
Tuto sme mali prvy krat stale sme mali tu druhu dm tuto ale iny druh. Obe su super, nepresladené,super zlozenie, chuť. Zdrava pochutka na kazdy den
- Chut
- Zlozenie